Ne valja lagat.
No ako su napravili koaliciju: zdrao DF.
ako nista bio bi fin cirkus i izvor kmechanjamadner wrote:Eki DF prvi prisao.![]()
Ne valja lagat.
madner wrote: No ako su napravili koaliciju: zdrao DF.
madner wrote:Eki DF prvi prisao.![]()
Ne valja lagat.
Malo morgen... SDP je platio debelu cijenu zbog svog šefa sotone Lagumdžije.Mister Yes wrote:Jeste u KS. U svim ostalim kantonima SDP je bolji.It_is_a_Leclerc wrote:Ali dobro. DF je potukla SDP do koljena, satrala ih u stočno brašno,
Ali šta ćeš, u Sarajevu živi puno ljudi. Posebno u haustorima.
Ne mora se vratiti. Ni Haris se nikada nije vratio u SDA. Stranke pojedinaca odrade svoju ulogu a SDP i SDA ostaju zauvijek.It_is_a_Leclerc wrote:pa je naprosto za očekivati da u prosječnom simpatizeru SDP-a tinja nada da će im se Željko K. vratiti i donijeti im glasove.
madner wrote:Bakir, cuj ko.
Pogledaj kada sam rekao da je stigla nemoralna ponuda.
Ima li kakva karta u attachmentu?madner wrote:Bakir, cuj ko.
Jeste prilika za vlast, nije prilika za promjene.weredsf wrote:madner wrote:Bakir, cuj ko.
Samo se pomaknete van Sarajeva i vidjet cete zasto DF treba SDA, bez SDA njim nema nigdje osim u Sarajevu ( mozda), zato pustite suplje, stranka se pravi radi vlasti, ovo je prilika za vlast...
Sa kim ce je praviti, pa sa pobjednikom izbora
Bila je, Zlaja se dokop'o. Ostalo je istorija...Mister Yes wrote:Ima li kakva karta u attachmentu?madner wrote:Bakir, cuj ko.
Jedna riječ objašnjava sve: "Infrastruktura". Nije ni SzBiH odma propala. Polako. Teške su to muke.Mister Yes wrote:Haj rekoh da ne gledam samo kantone već da vidim kako je DF prošao u odnosu na SDP u glasanju za Federalni parlament po izbornim jedinicama. I kao što sam očekivao:
U izbornoj jedinici 11 (Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Vogošća, Ilijaš)
DF 18.283
SDP 6.912
U izbornoj jedinici 7 (Novi Grad, Ilidža, Hadžići, Trnovo, BPK)
DF 19.088
SDP 6.440
U ostatku Federacije
SDP 69.654
DF 67.673
Dakle i na tom nivou (Federalni parlament) DF bolji od SDP-a u Sarajevu a gori u ostatku Federacije.
Ne umisljaj...Corto Maltese wrote:Nema me pola dana, i SDA već postao poželjen partner!?
A znaci to te pola dana nije bilo Suljagicu za petama, pa mislis da se nesto promijenilo?Corto Maltese wrote:Ne umišljam.
Ti to mislio da ja govorim o atmosferi na forumu?
DF bolji u ovom tamno plavom dijelu BiH. SDP bolji u ostatku BiH. Zapadnjaci u šoku. Tolike pare a na kraju ćorakmadner wrote:I to gotovo 3% razlike u ostatku. Mislim da je to solidna baza za argumentaciju.
Mister Yes wrote:DF bolji u ovom tamno plavom dijelu BiH. SDP bolji u ostatku BiH. Zapadnjaci u šoku. Tolike pare a na kraju ćorakmadner wrote:I to gotovo 3% razlike u ostatku. Mislim da je to solidna baza za argumentaciju.![]()