Da cujemo ciji je veci?
I kako Izrael stoji u odnosu na ostale.
I gdje su tu Sirija, Irak, Libija, Katar, UAE, itd? Haj kad vam je dusa tabirit o igrackama, a ja se ne razumijem nesto pretjerano, bas me zanima.
kako god da se izmjeri, Izrael ima najveći.jeza u ledja wrote:Iran, Saudijska Arabija, Turska, Egipat, Pakistan.
Da cujemo ciji je veci?
I kako Izrael stoji u odnosu na ostale.
I gdje su tu Sirija, Irak, Libija, Katar, UAE, itd? Haj kad vam je dusa tabirit o igrackama, a ja se ne razumijem nesto pretjerano, bas me zanima.
Code: Select all
https://www.youtube.com/watch?v=-BxN_6NN3PcPrvo nauci sta je genocid pa onda pricaj o njemu.PerverzMusharaf wrote:ljudi, šta mislite ovi što kolju u siriji jesu li oni genocidni ono genetski ili im je neko samo ispro mozak....
bojim se da nisi shvatio bit posta koji si citirao ili si jednostavno iskoristio post da naučiš postavljati klipove sa youtube-adado86 wrote:ma nemoj....bespredmetno bremuhafuca wrote:
Ma bespredmetno je o tome i govoriti
ko je jaci itd - ko god napadne Saudiju - USA ce se boriti za njih i eventualni napadac to ima na umu
Saudijski avioni nece ni poletiti sa piste
oni armiju drze jakom za unutrasnje potrebe - u slucaju pobune itd
- pa svaka opstina (zgrada opstine) im je ko kod nas Americka ambasada
- Saudija nece nikoga napasti (javno - ne racunam kroz proxy oruzane grupe)
jer zna da borbeno nema sanse ni protiv koga - koga bi napala (citaj Iran)
tako da ova prica sta imaju , sta nemaju - nema nikakvog smisla osim ako uporedjujes
sta ima Saudijska Armija a sta eventualni pobunjenici iz npr Istocne provincije (shiti) imaju od naoruzanja
Sta god da imaju neuporedivo je sa Americkim koji ce se boriti za njih u slucaju napada izvana![]()
evo samo za vlahe malo ruskih klovnova u vojnoj uniformi
a da se amerofili ne bi ljutili evo i za njih jedan video zapis koji svjedoči nadnaravnom junaštvu američkih komandosa![]()
Cuj okrecu ledja,kakve veze ima evakuacija baze sa povlacenjem podrske.Prati malo vjesti pa ces viditi da jedina stvar koja stoje izmedju Sirije i nofly zone i moguce intervencije od strane NATO-a je Rusija.vinter wrote:I Rusi okrecu ledja Assadu ...
Russia’s Deputy Foreign Minister says all personnel had been evacuated from the navy resupply base in Tartus, Syria, adding that not a single Russian military serviceman remained in the country.
http://syriareport.net/russia-evacuates ... aval-base/
Ko su u stvari bili provladini spijuni:"muhafuca"
Jos jedna javna egzekucija navodnih provladinih spijuna u Idlibu
od strane Al-Nusra fronta
NSFL - nije za one sa slabijim stomakom
vinter wrote:"muhafuca"
Jos jedna javna egzekucija navodnih provladinih spijuna u Idlibu
od strane Al-Nusra fronta
NSFL - nije za one sa slabijim stomakom
đojn d grup on d fejsbuk,bez njeg nema priĆe...Herr Flick wrote:Procitao sam neki dan komentar na jednoj fb grupi.Ide ovako:Kad zavrsimo sa Assadom idemo na izrael,a zatim jedan odgovara:"Nama ne smeta Izrael idemo na Iran i Hezbollah.."![]()
![]()
sumirprimus wrote:đojn d grup on d fejsbuk,bez njeg nema priĆe...Herr Flick wrote:Procitao sam neki dan komentar na jednoj fb grupi.Ide ovako:Kad zavrsimo sa Assadom idemo na izrael,a zatim jedan odgovara:"Nama ne smeta Izrael idemo na Iran i Hezbollah.."![]()
![]()
misim što se na fejsu kaje,tako biti mora...