Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
nema me tamo
#15401 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa jesi li gledao serije poput True Detective, Wire, mr robot?
- ferratilis
#15402 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jeff Daniels je odlican u The Newsroom. Ne mogu vjerovati da je ovo isti covjek koji je glumio onog debila u Dumb and Dumber 
Jedan od boljih monologa u serijama
- karanana
#15403 Re: Gledate seriju - preporucite je
Help!
Pogledo sam 13 epizoda papetove kuce isjeckanih na netflixov nacin. Sta je jos ostalo? Koliko epizoda i kako su one oznacene na torrentima? Hoce li sljedeca imati naslov e14?
Hahaha srbine pedevu. Ima finih lezbo nabacivanja. Nista konkretno-konkretno ali ima malo
Joj ali fakat, evo ne pamtim kad u nekoj netflixovoj produkciji nije bio gay odnos. Evo sad ne mogu da se sjetim je li u altered carbonu bio. Mozda nije. A jeste... sin onog budzovana ima momka.
Pogledo sam 13 epizoda papetove kuce isjeckanih na netflixov nacin. Sta je jos ostalo? Koliko epizoda i kako su one oznacene na torrentima? Hoce li sljedeca imati naslov e14?
Hahaha srbine pedevu. Ima finih lezbo nabacivanja. Nista konkretno-konkretno ali ima malo
Joj ali fakat, evo ne pamtim kad u nekoj netflixovoj produkciji nije bio gay odnos. Evo sad ne mogu da se sjetim je li u altered carbonu bio. Mozda nije. A jeste... sin onog budzovana ima momka.
- SanskiBiser
#15404 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa nije ovo Netflix produkcija, Netflix je samo zakupio prava da prikazuje koliko znam spanska Antena 3 Televizija je distributer a produkcija je Vancouver Media .karanana wrote:Help!
A ostavili su malo ono ambivalentno ostaje do kraja nedokuceno da li je Helsinki gej ili je biseksualac ili se zahebava samo, izmedju Osla i Helsinkija je ono kumski bromance - dva ratna druga Mirko&Slavko
Zanimljiv detalj na IMDB navodi se na listi jezika koji se koriste u seriji :

na TPB imas drugi dio prve sezone 6 epizoda ( svaka epizoda oko 70 minuta) uz dodane engleske titlove, navode kao da je to sezona dva a ustvari se radi samo od drugom dijelu prve sezone, samo jedna sezona ima i izgleda da nece ni biti druge sezone. Uglavnom meni je bila izuzetno zabavna serija, daleko od toga da nema manjkavosti i nedostataka koje su mogli ispeglati uz malo vise truda da serija bude sto se kaze utegnutija ali dobro je i ovako ispalo.
La casa de papel,Money Heist,2017,S02,season, season 2,2,Season
Last edited by SanskiBiser on 03/03/2018 17:41, edited 3 times in total.
- ćiribiribela
#15405 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Bridge
-
kakavdanakneiskustvu
#15407 Re: Gledate seriju - preporucite je
počeh gledati leftovers,4 epiozode odgledah.hoce li biti objasnjeno seriji oko onih u bijelom zasto sute,puše,šta su,ko su?
- Fajcion
#15408 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hoće hoće ali, ne brini ti za bijele. Biće tu svegakakavdanakneiskustvu wrote:počeh gledati leftovers,4 epiozode odgledah.hoce li biti objasnjeno seriji oko onih u bijelom zasto sute,puše,šta su,ko su?
-
kakavdanakneiskustvu
#15409 Re: Gledate seriju - preporucite je
Fajcion wrote:Hoće hoće ali, ne brini ti za bijele. Biće tu svegakakavdanakneiskustvu wrote:počeh gledati leftovers,4 epiozode odgledah.hoce li biti objasnjeno seriji oko onih u bijelom zasto sute,puše,šta su,ko su?Serija rastura
idu malo na zivce do sad,nisu im teske uloge
-
Muskolo
#15410 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ne znam gdje da pitam, pa cu ovdje. Ima li igdje prevod serije La casa de papel. Hvala 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#15411 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nejma.Muskolo wrote:Ne znam gdje da pitam, pa cu ovdje. Ima li igdje prevod serije La casa de papel. Hvala
-
BJB
#15412 Re: Gledate seriju - preporucite je
Black LIghtning, another superhero tv show..Nije los, onako..Iskreno gledam ga samo zbog Cress Williamsa (on je glumio gradonacelnika u Heart of Dixie)

-
nema me tamo
#15413 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zadnji put kad ste pisali ovdje nesto malo u vezi serije Godless bile su ok pohvale nista pretjerano eh sad da li je do mene ili je ovo jedan od boljih westerna ikad?
- thekupus
#15414 Re: Gledate seriju - preporucite je
Homeland 7. sezona vec dosla do 4. epizode, koga zanima
Vidjeh jucer da ce nova sezona Better Call Saul-a tek na jesen, a ja je sve cekao sad
I radovao se
Pregledao sam Altered Carbon i Happy, svidjele su mi se
Vidjeh jucer da ce nova sezona Better Call Saul-a tek na jesen, a ja je sve cekao sad
- SanskiBiser
#15415 Re: Gledate seriju - preporucite je
Solidna i kvalitetna western serija mislim da je to bio neki konsenzus na temi, a ako hoces nesto kvalitetno s cim bi mogao porediti onda trebas - ako vec nisi - pogledati Lonesome Dove mini seriju iz 1989, 4 dijela imas na torentima BluRay rip, opciono je pogledati i Return to Lonesome Dove iz 1993. Mislim da su cak in na Youtube sve epizode bile postavljene mozda se mogu jos naci...nema me tamo wrote:Zadnji put kad ste pisali ovdje nesto malo u vezi serije Godless bile su ok pohvale nista pretjerano eh sad da li je do mene ili je ovo jedan od boljih westerna ikad?
-
omar little
#15416 Re: Gledate seriju - preporucite je
krajina, sta ti gledas ovih dana?
-
kakavdanakneiskustvu
#15417 Re: Gledate seriju - preporucite je
nema me tamo wrote:Zadnji put kad ste pisali ovdje nesto malo u vezi serije Godless bile su ok pohvale nista pretjerano eh sad da li je do mene ili je ovo jedan od boljih westerna ikad?
dobra serija,šteta što je kratko trajala
-
kakavdanakneiskustvu
#15418 Re: Gledate seriju - preporucite je
ja juce bas trazio kad ce nova sezona saula,i fakat nista u apriliu od togathekupus wrote:Homeland 7. sezona vec dosla do 4. epizode, koga zanima
Vidjeh jucer da ce nova sezona Better Call Saul-a tek na jesen, a ja je sve cekao sad![]()
I radovao se
- SanskiBiser
#15419 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:krajina, sta ti gledas ovih dana?
Freaks & Geeks jadva nasao dobar rip na torentima, po prvi put je gledam kompletnu ono bas sve epizode.
Homicide Life on The Street ceka na disku spremljena ceka svoje slobodno vrijeme, gledao sam je davno na HRT ali ne sve epizode, dosta sam propustio...
Osim toga "guilty pleasure" mi je bio ove zime Lucifer
The Girlfriend Experience 2 sezona u planu uskoro da se gleda...
La Casa De Papel odgledana prosle sedmice.
-
kakavdanakneiskustvu
#15420 Re: Gledate seriju - preporucite je
SanskiBiser wrote:omar little wrote:krajina, sta ti gledas ovih dana?
Freaks & Geeks jadva nasao dobar rip na torentima, po prvi put je gledam kompletnu ono bas sve epizode.
Homicide Life on The Street ceka na disku spremljena ceka svoje slobodno vrijeme, gledao sam je davno na HRT ali ne sve epizode, dosta sam propustio...
Osim toga "guilty pleasure" mi je bio ove zime Lucifer![]()
The Girlfriend Experience 2 sezona u planu uskoro da se gleda...
La Casa De Papel odgledana prosle sedmice.
ja je nedavno odgledah citavu,plus onaj tv film,dobra serija
-
brazzo19
#15421 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nazire li se da bi u skorije vrijeme mogao biti prevod za ovu seriju le casa de papel
-
brazzo19
#15422 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nazire li se da bi u skorije vrijeme mogao biti prevod za ovu seriju le casa de papel
- dale cooper
#15423 Re: Gledate seriju - preporucite je
ferratilis wrote:Jeff Daniels je odlican u The Newsroom. Ne mogu vjerovati da je ovo isti covjek koji je glumio onog debila u Dumb and Dumber
Dobar je i u ovoj novoj 9/11 seriji. Pogledao sam pilot epizodu i solidna je.
- Tito_i_Partija
#15424 Re: Gledate seriju - preporucite je
Evo nesto za moju omarku, al' i svakog ljubitelja "The Wire".
https://www.theguardian.com/tv-and-radi ... m-was-dead
https://www.theguardian.com/tv-and-radi ... m-was-dead
Simon would later describe The Wire in different ways: as “Greek tragedy for the new millennium,” with sclerotic institutions playing the role of callous, indifferent gods; as a story about “the triumph of capitalism over human value”; and as a chronicle of “the decline of the American empire”. On Homicide: Life on the Street, NBC executives would repeatedly ask the writers: “Where are the victories?” The Wire avoided victories, preferring to show corruption, failure and decay. In this show, reformers would be thwarted, crooks rewarded and ordinary people ground down by the system. The Wire was as much journalism as entertainment – a form of protest television. The most frequent question asked in this writers’ room was: “What are we saying?”
-
omar little
#15425 Re: Gledate seriju - preporucite je
tenksic, procitah to uz kavicu neki dan. nemam alert za simona, nisam stalker (vise
), no citam the guardian.
za bolesnike tipa ja kompilacija vec znanih stvari, ali za normalan svijet fina retrospektiva.