Barbadosu rocko.detroit-mercy wrote:Ti to na HavjimaFudo387 wrote:Pa sehur rodjo. Vremenska razlika.insomnia78 wrote:Sta to ne postis?.
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
Fudo387
#15401 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#15402 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Za 100 milja ne mozes izaci na taksi,toliko je lose.
- madner
#15403 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Connaisseur Karlin wrote:madner wrote:Brisel ima dva aerodroma, veci nije ko onaj uzasni Becki gdje se autobusom vozi izmedju terminala, ali nije ni kompaktan.
BRU ima jedan glavni terminal i "connector buildiing" i dva A, B conncourses , nije komplicirano![]()
https://www.airport-brussels.com/terminal.php
Kada dodjes do klavira ima formula
- Connaisseur Karlin
#15404 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
jesi ljubomoandetroit-mercy wrote:ElhamdulilahConnaisseur Karlin wrote:jel' ti to drago da uzivas na tudjoj mucidetroit-mercy wrote:
U procesu je trazenja poslakao i prosle godine
.
![]()
posao je osigruan, propusito si moj prethodni post.
- pustopoljina
#15405 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vala basmadner wrote:Sarafciger postao uvreda.
-
Fudo387
#15406 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije ono skupo.HAVANA wrote:Posalji mi onog s prikolice da ga udamo kakvom kompleksasu.
-
detroit-mercy
#15407 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma to mi je i on pricao, za velike, ne mozes dobiti prvu ruku da se jebes. Onda te ovi veliki handre kako hoce. A sta se radi, momak kad mi je pricao sta se ugradjuje, na projektu ovo u stvarnosti ono. Tvoje je da sutis i giljas, reci sta, letis. Na kraju kaze, sta me briga, ja ne potpisujem projekat nego oni iznad meneHAVANA wrote:Nikad nije bila bolja situacija za onog ko zna posao i ima radnike.detroit-mercy wrote:Nece, rodjak mi ima tu firmuHAVANA wrote:
Vrati se u bosnu i otvori firmu klima,grijanje,ventilacija...Imace para ko dzajic.. Bilo para prije.
I tu je vec konkurencija prilicno velika.
Mene ljetos vozio taxista, momak to radi ali zali se slabo posla pa onda mora uskakati i taxirati pomalo. Kaze slabo, planirao se ispaliti za Sloveniju pa odatle dalje.Pricam o vecim poslovima i stanogradnji...I sta kaze,koliko izadje na taksiju i to malo nesta klime? Ima li te magicne 4 stoje
- HAVANA
#15408 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Sta sad fali sarafcigeru? Meni dusa nesta zavrtat,reza,bojit,popravljat...
- madner
#15409 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
detroit-mercy wrote:Ma jok, izgleda kad imas vise od KV je postalo uvredamadner wrote:Sarafciger postao uvreda..
Znaci dupla uvreda. Inzinjer sa sarafcigerom.
- Connaisseur Karlin
#15410 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
javim utiskemadner wrote:Connaisseur Karlin wrote:madner wrote:Brisel ima dva aerodroma, veci nije ko onaj uzasni Becki gdje se autobusom vozi izmedju terminala, ali nije ni kompaktan.
BRU ima jedan glavni terminal i "connector buildiing" i dva A, B conncourses , nije komplicirano![]()
https://www.airport-brussels.com/terminal.php
Kada dodjes do klavira ima formula
-
Fudo387
- pustopoljina
#15412 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
On ili je rikavela ili se davi koliko je dobro?
'Alo, pozega?
Sta je na meniju? Cimicanga?
'Alo, pozega?
-
detroit-mercy
#15413 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Haj bilo ti je i vrijeme da si nadjes posla, kad mislis penziju zaraditConnaisseur Karlin wrote:jesi ljubomoandetroit-mercy wrote:ElhamdulilahConnaisseur Karlin wrote:
jel' ti to drago da uzivas na tudjoj muci![]()
posao je osigruan, propusito si moj prethodni post.
a ti uzivaj u svom Detrotu
Pravo sam ljubomoran odo sad skocit s' mosta
- HAVANA
#15414 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Malo ti silji al hajd.Drug mi to radi,on daje bankovnu garanciju za radove,garanciju na izvodjenje,penali ako kasni...Probaj smuljati ili zakasniti velikim izvodjacima,pitacu te kako ces proci...detroit-mercy wrote:Ma to mi je i on pricao, za velike, ne mozes dobiti prvu ruku da se jebes. Onda te ovi veliki handre kako hoce. A sta se radi, momak kad mi je pricao sta se ugradjuje, na projektu ovo u stvarnosti ono. Tvoje je da sutis i giljas, reci sta, letis. Na kraju kaze, sta me briga, ja ne potpisujem projekat nego oni iznad meneHAVANA wrote:Nikad nije bila bolja situacija za onog ko zna posao i ima radnike.detroit-mercy wrote: Nece, rodjak mi ima tu firmu. Bilo para prije.
I tu je vec konkurencija prilicno velika.
Mene ljetos vozio taxista, momak to radi ali zali se slabo posla pa onda mora uskakati i taxirati pomalo. Kaze slabo, planirao se ispaliti za Sloveniju pa odatle dalje.Pricam o vecim poslovima i stanogradnji...I sta kaze,koliko izadje na taksiju i to malo nesta klime? Ima li te magicne 4 stoje
.
-
detroit-mercy
#15415 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zavisi kako uzmesmadner wrote:detroit-mercy wrote:Ma jok, izgleda kad imas vise od KV je postalo uvredamadner wrote:Sarafciger postao uvreda..
Znaci dupla uvreda. Inzinjer sa sarafcigerom.
- HAVANA
#15416 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pustopoljina wrote:On ili je rikavela ili se davi koliko je dobro?
'Alo, pozega?
- HAVANA
#15417 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
E cuj vrata mu imaju hiv
Volim te.
- Connaisseur Karlin
#15418 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
samo budale rade za penzijudetroit-mercy wrote:Haj bilo ti je i vrijeme da si nadjes posla, kad mislis penziju zaraditConnaisseur Karlin wrote: jesi ljubomoana ti uzivaj u svom Detrotu
.
Pravo sam ljubomoran odo sad skocit s' mosta.
pa jesi ljubomoran
-
detroit-mercy
#15419 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja ti pricam o ucjenama velikih i sta se ugradjuje, koji materijali. U projektu ovo u stvarnosti ono, zatvori oci i pravi se da ne vidis.HAVANA wrote:Malo ti silji al hajd.Drug mi to radi,on daje bankovnu garanciju za radove,garanciju na izvodjenje,penali ako kasni...Probaj smuljati ili zakasniti velikim izvodjacima,pitacu te kako ces proci...detroit-mercy wrote:Ma to mi je i on pricao, za velike, ne mozes dobiti prvu ruku da se jebes. Onda te ovi veliki handre kako hoce. A sta se radi, momak kad mi je pricao sta se ugradjuje, na projektu ovo u stvarnosti ono. Tvoje je da sutis i giljas, reci sta, letis. Na kraju kaze, sta me briga, ja ne potpisujem projekat nego oni iznad meneHAVANA wrote:
Nikad nije bila bolja situacija za onog ko zna posao i ima radnike.Pricam o vecim poslovima i stanogradnji...I sta kaze,koliko izadje na taksiju i to malo nesta klime? Ima li te magicne 4 stoje
.
Pitam a inspekcija, tip veli koja inspekcija. Inspektori sa ovim lolama po kafana sjede
- HAVANA
#15420 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Cuj rade za penzije.Kupujte te kuce tamo,ja gledo na televizoru.
-
Fudo387
#15421 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Gordita, cek da vidim hoce li ovaj prezivit, tek je poceo havljat, ja u svoje ko fol pusem.pustopoljina wrote:On ili je rikavela ili se davi koliko je dobro?
'Alo, pozega?
- HAVANA
#15422 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bistri se to iz godine u godinu,vec se izbistrilo.Ostaje ko zna,taj i radi,i traje...detroit-mercy wrote:Ja ti pricam o ucjenama velikih i sta se ugradjuje, koji materijali. U projektu ovo u stvarnosti ono, zatvori oci i pravi se da ne vidis.HAVANA wrote:Malo ti silji al hajd.Drug mi to radi,on daje bankovnu garanciju za radove,garanciju na izvodjenje,penali ako kasni...Probaj smuljati ili zakasniti velikim izvodjacima,pitacu te kako ces proci...detroit-mercy wrote: Ma to mi je i on pricao, za velike, ne mozes dobiti prvu ruku da se jebes. Onda te ovi veliki handre kako hoce. A sta se radi, momak kad mi je pricao sta se ugradjuje, na projektu ovo u stvarnosti ono. Tvoje je da sutis i giljas, reci sta, letis. Na kraju kaze, sta me briga, ja ne potpisujem projekat nego oni iznad mene.
Pitam a inspekcija, tip veli koja inspekcija. Inspektori sa ovim lolama po kafana sjede.
-
detroit-mercy
#15423 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Naravno da sam ljubomoran, na posao koji ce bitiConnaisseur Karlin wrote:samo budale rade za penzijudetroit-mercy wrote: Haj bilo ti je i vrijeme da si nadjes posla, kad mislis penziju zaradit.
Pravo sam ljubomoran odo sad skocit s' mosta.
![]()
pa jesi ljubomoran
More bit bidne a more bit i ne bidne.
Koliko me sjecanje sluzi i prosle godine te je cekao gig u Ojropi
- HAVANA
#15424 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Cekaj sad bez zajebancije.Ne mogu da upalim,koji forumas radi projekte elektricnih instalacija itditd...Kako ono nik?
- madner
#15425 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Stanje kriticno skroz, majstore iz TK uvozim.