nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- basicm
#15401 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mene jeza prodje kad procita da ima dijete, zamisljam taj zivot...
- vješalica
#15402 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jajana i jajanicu pravdaj na drugim mjestimaBullet Tooth Tony wrote:Za pohvalu je sto je ona prisla tom kretenu i seljansturi i upravo to sasula u facuJavierBosnia wrote:Insturktor mi je bio iz te autoskole pa reko da nije on, nego mu izgleda kolega debil nekivješalica wrote:
Ne nego tamno plavo vozilo
Nezz koje tacno izgledalo je kao neki VW grupe
Seljačina seljačkoglava idem guram kolica sa djetetom ne vidim ništa jer oni dva zaglupljena jebivjetra tarlahaju bezbrizno na stajalištu dok duga gore![]()
hocu reci ukazala na njihov bezobrazni pristup
- vješalica
#15403 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam ja tema,niti je poenta moje pisanje,poenta je da više ljudi zna za papanluk,pogtovo u elektronskoj razmjeni informacija,jer što bi samo vješalica otišla i rekla ćuranima da se ne glupiraju nema efekta jer imaju očito i isfrustrirane jajane da ih brane,za te stvari imaju ovlastena sluzbena lica koja provode zakonBullet Tooth Tony wrote:Da je Bogdo vise takvih ljudi ... Sarajevo bi bilo ... ma ni ne pomisljam .... utopiaDeriguz wrote: Apsolutno! takva je nasa vjesalica, ono sto saspe na forumu je samo blaza verzija onoga sto kaze svim seljackoglavim seljansturama, debiloglavcima, krembilogenima uzivo, drito u facu.
Danas se svaki kreten naziva autoinstruktorom i uz malo krede može otvoriti autoškolu
Pogledati spiskove i brojnost AŠ na području Kantona i saobraćajnu nekulturu pa srati o vješalici
- vješalica
#15404 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mene jeza prođe da će dijete rasti u okruženju kojeg činiš ti,majmunčina od instruktora i buduća šoferica koja zbog gluposti osim što može ubiti nekog mog,može i tvog.basicm wrote:Mene jeza prodje kad procita da ima dijete, zamisljam taj zivot...
Ne razmišljaš ti tako,razmišljaš da braniš ćurana i čurku,a kad majmuni takvi ubiju nekoga,lafo bi mu smrtnu kaznu odmjerili.
Brzo se poklopi
- Bullet Tooth Tony
#15405 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam drugi covjek kako znam za to u ovoj... elektronskoj formi
mislim ne znam.. Sve ce krenut na bolje.
Tako isto u razvijenim zemljama Evrope... Neko udje preko reda da kupi baget a ti mu policiju zovnes
ili u tvom slucaju stane na autobusku a ljudi odma zovu policiju

Tako isto u razvijenim zemljama Evrope... Neko udje preko reda da kupi baget a ti mu policiju zovnes
- Bullet Tooth Tony
#15406 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prva rijec ofajla... Mama mama vidi ofajlabasicm wrote:Mene jeza prodje kad procita da ima dijete, zamisljam taj zivot...
- bleee_sa
#15407 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sad krenuo da napišemBullet Tooth Tony wrote:Prva rijec ofajla... Mama mama vidi ofajlabasicm wrote:Mene jeza prodje kad procita da ima dijete, zamisljam taj zivot...... Mwah.. Ovoj teti reci sad... Teta teta jesi ti jebivjetar
- vješalica
#15408 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kupovina bageta preko reda i pakriranje na autobuskom stajalištu nije istoBullet Tooth Tony wrote:Ja sam drugi covjek kako znam za to u ovoj... elektronskoj formi![]()
Tako isto u razvijenim zemljama Evrope... Neko udje preko reda da kupi baget a ti mu policiju zovnesili u tvom slucaju stane na autobusku a ljudi odma zovu policiju
![]()
Doduše kod tebe jeste jer si vjerovatno jedan od onih koji bezbrižno krše zakon dok te drug u plavom ne ošamari nalogom,pa dođeš ovdje cmizdriti.
- Travnički Noćni Šetač
#15409 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Opet se slažem sa Vješalicom u ovome citiranom... već drugi put... bez obzira na sve prije kad je neko u pravu, onda je u pravu...vješalica wrote: Nisam ja tema,niti je poenta moje pisanje,poenta je da više ljudi zna za papanluk,pogtovo u elektronskoj razmjeni informacija,jer što bi samo vješalica otišla i rekla ćuranima da se ne glupiraju nema efekta jer imaju očito i isfrustrirane jajane da ih brane,za te stvari imaju ovlastena sluzbena lica koja provode zakon
Danas se svaki kreten naziva autoinstruktorom i uz malo krede može otvoriti autoškolu
Pogledati spiskove i brojnost AŠ na području Kantona i saobraćajnu nekulturu pa srati o vješalici
- vješalica
- Bullet Tooth Tony
#15411 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zato si ti tu da mi ukazes na forumu ahhahaha..vješalica wrote:Kupovina bageta preko reda i pakriranje na autobuskom stajalištu nije istoBullet Tooth Tony wrote:Ja sam drugi covjek kako znam za to u ovoj... elektronskoj formi![]()
Tako isto u razvijenim zemljama Evrope... Neko udje preko reda da kupi baget a ti mu policiju zovnesili u tvom slucaju stane na autobusku a ljudi odma zovu policiju
![]()
Doduše kod tebe jeste jer si vjerovatno jedan od onih koji bezbrižno krše zakon dok te drug u plavom ne ošamari nalogom,pa dođeš ovdje cmizdriti.
Sad ti ovi u plavom drugovi? Hahaha
- drug_profi
#15412 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jel ovo dvicini pozlilo od ciste have?vješalica wrote:
Selam
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#15413 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma jok, to ti je dvičina u prirodnom stanjudrug_profi wrote:Jel ovo dvicini pozlilo od ciste have?vješalica wrote:
Selam
- drug_profi
#15414 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da ga nije nedobog prestigao neki auto na struju. Zero emision. Šokiran mi izgleda načisto.
-
noviclan
#15415 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Gledali jel' musko ilI zenskovješalica wrote:
Selam
-
zdruzdjo
#15416 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Scena danasnja.
Ima i mali snimak. nije bog zna sta ali docarace.
Vozim autoputem. malo prije one radar-kamere prije ilijasa preticem nekog lika. ispred je autobus. hajde kontam i njega cu usput. Kako prilazim autobusu vidim malo ispred njega u desnoj traci da nesto sa tockovima na nekom dzipu ne izgleda kako treba. bas tada neki lik sa golfom koji je iza dzipa prelazi iz desne trake. iako preticem. dzip skrece u zaustavnu traku i vidim da mu tockovi cudno mlataraju lijevo desno. kontam da nekom nije ili pozlilo ili sta slicno. zaustavim se ispred 20-ak metara u zaustavnu traku, zmigavci, cisto da vidim da nekome nije sta. eto ono vozacka solidarnost. prilazim autu otvara se prozor a unutra je momak od cca 25-28 godina. reko jesi dobar, kaze jesam. reko buraz ja se ne bih igrao ono kod tebe je opasno. kaze lik ma trapovi. zovi ili bihamk ili nekog majstora ovo ti je preozbiljno, nisi mogao vidjeti kao ja.
Na 12-oj sekundi se pocinje vidjeti na snimku i tad je to vec smanjilo zbog manje brzine, ali je bilo 5-x gore dok sam prilazio.
vratim se u auto, odgovorim na sms koji mi je u medjuvremenu dosao. prodje frajer pored mene i nastavi polako.
e sad ono najgore. vozim, i vozim, i vozim i nakon dobrih kilometrar i vise sustizem njega. frajer gazi dooooobro iznad 100-je. pozurim da ga predjem kontam ako mu sta bude kotrljati ce se ispred mene pa moracu kociti.
Ne kontam um kojem tockovi na auto-putu zamlataraju kao da je ili epilepticni napad vozacu ili se sve slomilo pa tockovi nekontrolisano mlataraju, da nastavi voziti na auto-putu 100-ju i vise. pa covjece oruzje na tockovima. jebo te......
Ima i mali snimak. nije bog zna sta ali docarace.
Vozim autoputem. malo prije one radar-kamere prije ilijasa preticem nekog lika. ispred je autobus. hajde kontam i njega cu usput. Kako prilazim autobusu vidim malo ispred njega u desnoj traci da nesto sa tockovima na nekom dzipu ne izgleda kako treba. bas tada neki lik sa golfom koji je iza dzipa prelazi iz desne trake. iako preticem. dzip skrece u zaustavnu traku i vidim da mu tockovi cudno mlataraju lijevo desno. kontam da nekom nije ili pozlilo ili sta slicno. zaustavim se ispred 20-ak metara u zaustavnu traku, zmigavci, cisto da vidim da nekome nije sta. eto ono vozacka solidarnost. prilazim autu otvara se prozor a unutra je momak od cca 25-28 godina. reko jesi dobar, kaze jesam. reko buraz ja se ne bih igrao ono kod tebe je opasno. kaze lik ma trapovi. zovi ili bihamk ili nekog majstora ovo ti je preozbiljno, nisi mogao vidjeti kao ja.
Na 12-oj sekundi se pocinje vidjeti na snimku i tad je to vec smanjilo zbog manje brzine, ali je bilo 5-x gore dok sam prilazio.
vratim se u auto, odgovorim na sms koji mi je u medjuvremenu dosao. prodje frajer pored mene i nastavi polako.
e sad ono najgore. vozim, i vozim, i vozim i nakon dobrih kilometrar i vise sustizem njega. frajer gazi dooooobro iznad 100-je. pozurim da ga predjem kontam ako mu sta bude kotrljati ce se ispred mene pa moracu kociti.
Ne kontam um kojem tockovi na auto-putu zamlataraju kao da je ili epilepticni napad vozacu ili se sve slomilo pa tockovi nekontrolisano mlataraju, da nastavi voziti na auto-putu 100-ju i vise. pa covjece oruzje na tockovima. jebo te......
- Bakir1
-
Throttle
#15418 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta moze otici na trapu da tockovi to rade? Mislim, znam sta moze al trebas bit lud pa vozit toliko neispravno auto. Taj Grand se mislim prodavao, vidio sam jednog s tim fensi stopkama na piku
Ovo death wobble sam vidio na jutubu da se desava na nekom fordu exploreru cini mi se
Ovo death wobble sam vidio na jutubu da se desava na nekom fordu exploreru cini mi se
Last edited by Throttle on 07/10/2018 21:00, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15419 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kakva je panika? ošo selen na trackbaru 
- Bakir1
#15420 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ubica sa razdignutim dzipombitanga_sa_otesa wrote:kakva je panika? ošo selen na trackbaru
- bitanga_sa_otesa
#15421 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
otpade tocakBakir1 wrote: Ubica sa razdignutim dzipom
- Bakir1
#15422 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako je Isao onaj klip ppk u pokusaju offroada 
- bitanga_sa_otesa
- Bakir1
- Optimus09
#15425 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta vi imate protiv dvicinaRomeo 80 wrote:Ma jok, to ti je dvičina u prirodnom stanjudrug_profi wrote:Jel ovo dvicini pozlilo od ciste have?vješalica wrote:
Selam
Devet godina ga vozim,nikad udesa niti kazne.
Da cadi,to jest.Potusi sve