Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bezveze je SDA nametnula ovaj medijski rat za clana predsjednistva,takodjer se i Fahro primio
bezvezna funkcija,bezvezne ovlasti,bezvezni kandidati...sva sreca,nisu se kandidovali za parlament ili skupstine ,hoce ljudi najvisu funkciju a ujedno i najnebitniju nama gradjanima...hvala bogu
uglavnom,tesko da ko moze biti gori od Bakira I....Suljagic iako ima te traume i bolest,mislim da je prizemniji od Baketa...jer ovaj frajer u kampanji jos nije rekao smislene recenice,on kao da zivi na Marsu a mi na Zemlji...toliko je otudjen
a SDA glasaci su ostali jos samo oni najneipismeniji i oni sa kojima je najlakse manipulisati...stari,nepismeni i neobrazovani...u par mjesta ima izuzetaka i to zahvaljujuci nekim lokalnim ljudima koji su ustinu svijetla strana SDA i koji imaju potporu u narodu a ne samo u stranci
a strateski plan SDA je i dalje sistemsko zaglupljivanje i prepadanje naroda,pa ko je napravio 400 000 nepismenih u BiH jbte
ovo je zvanicna brojka,nije nagadjanje...prije nekoliko dana sam citao izvjestaj
zippoo87 wrote:bezveze je SDA nametnula ovaj medijski rat za clana predsjednistva,takodjer se i Fahro primio
bezvezna funkcija,bezvezne ovlasti,bezvezni kandidati...sva sreca,nisu se kandidovali za parlament ili skupstine ,hoce ljudi najvisu funkciju a ujedno i najnebitniju nama gradjanima...hvala bogu
uglavnom,tesko da ko moze biti gori od Bakira I....Suljagic iako ima te traume i bolest,mislim da je prizemniji od Baketa...jer ovaj frajer u kampanji jos nije rekao smislene recenice,on kao da zivi na Marsu a mi na Zemlji...toliko je otudjen
a SDA glasaci su ostali jos samo oni najneipismeniji i oni sa kojima je najlakse manipulisati...stari,nepismeni i neobrazovani...u par mjesta ima izuzetaka i to zahvaljujuci nekim lokalnim ljudima koji su ustinu svijetla strana SDA i koji imaju potporu u narodu a ne samo u stranci
a strateski plan SDA je i dalje sistemsko zaglupljivanje i prepadanje naroda,pa ko je napravio 400 000 nepismenih u BiH jbte
ovo je zvanicna brojka,nije nagadjanje...prije nekoliko dana sam citao izvjestaj
Mozes dodati da je sistematsko i odrzavanje niskog zivotnog standarda naroda da bi ih narod gledao kao svetinju i glasao za njih kad im zaposle nekog clana porodice.
smasma wrote:
fikret prevljak, jel ovo onaj kriminalac sto je bio glavni švercer u sarajevskom ratnom tunelu Dobrinja - Butmir ? ?
Povratak dinastije Izetbegović znači i povratak sveg onog šljama izašlog iz rata, zaboravljenih asova koji su nakon Alijine smrti dobro namireni drijemali negdje u prikrajku i čekali ...
Neko bi trebao napomenuti, Bakir Izetbegović u Predsjedništvu i na čelu SDA znači povratak svih tih skoro zaboravljenih utvara.
Juče slučajno u gradu vidjeh jednu zaboravljenu perjanicu SDA demo(n)kratije.
Nakon što je dotična g-đa smijenjena sa dužnosti gradonačelnice BiH, uredno je uhljebljena kao Kooordinator(ica) za reformu javne uprave pri Uredu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.
Osim što je na pomenutoj funkciji raskrčmila stotine hiljada maraka budžetskog novca i zaposlila u taj neki ured od nikakve koristi za BiH (kakva crna "reforma"? samo kaleme i gomilaju rodbinu i partijske poslušnike na budžet), g-đa je u međuvremenu uspjela (vjerovatno od svoje skromne plate) da napravi vilu na Jezeru (naselje Jezero).
McMoy wrote:Juče slučajno u gradu vidjeh jednu zaboravljenu perjanicu SDA demo(n)kratije.
Nakon što je dotična g-đa smijenjena sa dužnosti gradonačelnice BiH, uredno je uhljebljena kao Kooordinator(ica) za reformu javne uprave pri Uredu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.
Osim što je na pomenutoj funkciji raskrčmila stotine hiljada maraka budžetskog novca i zaposlila u taj neki ured od nikakve koristi za BiH (kakva crna "reforma"? samo kaleme i gomilaju rodbinu i partijske poslušnike na budžet), g-đa je u međuvremenu uspjela (vjerovatno od svoje skromne plate) da napravi vilu na Jezeru (naselje Jezero).
Ispade da je 1 stranica PREPISANOG dokumenta koštala negdje preko 35.000 KM?!!
Pa da je isti isklesan kaligrafijom na najkvalitetnijem mermeru ne bi toliko koštao!?
Eto, to su te "nove", reformske snage SDA.
Cijena 14 karatnog zlata 36,30 KM/gr. 21,487 kg zlata za 780 000 KM. Svaka stranica dokumenta kila zlata.
Inače sam konkurisao neke godine preko Agencije za DS na mjesto u uredu Gradonačelnice. Nakon godinu dana čekanja dobio sam odgovor da niko od kandidata koji su zadovoljili intervju nije, ko fol, primljen na to mjesto. (Zakonski rok za rezultate konkursa čini mi se 15 ili mjesec dana).
Black swan wrote:i ja sam vidio semihu
glumi angelu s tim rukama a može joj čistiti prljavštinu na nožnom prstu
elem i sda počela slati pisma ljudima da glasaju za njih... ali je kvaka što su neki i po 5 godina mrtvi
definitivno trebaju obnoviti spiskove
svima ce njima doci kraj
Na zalost ljudi iz ruralnih podrucja jos uvijek en znaju "čari" interneta pa da vide o kakvoj se stranci radi, ali polako, doci ce i taj vakat pa ce biti na razinni "SES-a"