costacurta wrote:Alfons Kauders wrote:
uostalom taman i da je 500 ne vidim zasto bi to trebali placati poreski obveznici... eno SBB ih je fino ugostio u Zenici, pa bujrum neka idu kod njih... ima Fahro prostora
Ili kod Zlaje u Skenderiji, ko će polupraznu Skenderiju da plati? Ko plaća gorivo za autobuse i sendviče Zlajinim aktivistima i konvencionašima?
Ko će da plati još stotine nadloazećih sličnih/istih predizbornih manifestacija?
De mi kaži izbrojaste li na kraju koliko tačno ljudi je bilo kod Fahre?
Kako vi ne napuniste dvoranu od 8 tisuća ljudi u gradu od 400 hiljada mahom zadovoljnih i srećnih stanovnika od kojih je samo ono par desetina "jadnika" ispred predsjedništva nezadovoljno i instruirano? Ja postavio ovo pitanje na temi SDP ali ne dobih odgovor.
weredsf wrote:
Plenumase po hitnom postupku uvesti u pravo i gotova stvar

Isprovaljivali te ljudi na temi SDA pa ti sad ono ko veliki zahebant
Možemo li i od vas kakvu konkvenKciju/sabor/posijelo/workshop uskoro očekivati?

"mi" ne punimo dvorane vec budzete
"mi" ne seremo i ne kukamo vec radimo
"mi" smo haman plenumasima veci problem od politicara
"mi" smo neo-komunjarama klasni neprijatelji broj 1
"mi" smo zaposleni u privredi, u privatnom sektoru
to treba fino reci - jer je postalo ocito nakon prvog dana protesta, kada su revolucionari svima stavili do znanja da im najvise smetaju ljudi koji rade i koji nece da ih niko jebe, ni politicari, ni revolucionari...

svrstali ste nas u isti kos sa onima koji ne rade svoj posao i koji su nas pretvorili u afriku, stoga sta sad hocete koje picke materine? da vas podrzavamo? da nas jos oporezujete, da uvodite neku uravnilovku za hipstersku balavurdiju?
vise ste ovdje vise hrakali i prijetili nama u privatnom sektoru nego budzetlijama, stoga s tom pricom o "nama" mozes da ides znas vec gdje... a sto se tice tih prijetnji - vama na cast...

samo nema muda kad nema rulje od 1,000 ljudi iza ledja, pa se niko ne javi da se obracunava i da mi spaljuje stan i auto - a uredno sam pozivao...
rekao sam prvi dan i ponavljam od tada - ovo je bio pokusaj "revolucije" wannabe budzetlija i uhljeba, protiv radnika, protiv privrede - a ne za radnike i privredu...

revolucionari kojima su najveci neprijatelji ljudi koji za privatnike rade desetak sati dnevno i ne zasluzuju nista drugo osim dobrog degeneka

- samo kao sto rekoh, nema se muda ni za to... pa sad kmecite po internetu, "mi" cemo da radimo, po obicaju... aj sad zdravo