nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Throttle

#15376 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Mercator u Tuzli naplacuje parking vec dugo a otvoreni je. Doduse 0,50/h al opet se placa. Tako i treba, svugdje. Ispred trznog centra u Zenici ima 20-30 auta koje ljudi ostave zimi, pogotovo kad zapada snijeg a rijetko ili nikako ne voze. Natkriveno(dio), drugi dio je pod kamerama a džabice. Jedino oni pametni a svi ostali glupi eto
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#15377 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Throttle wrote:Mercator u Tuzli naplacuje parking vec dugo a otvoreni je. Doduse 0,50/h al opet se placa. Tako i treba, svugdje. Ispred trznog centra u Zenici ima 20-30 auta koje ljudi ostave zimi, pogotovo kad zapada snijeg a rijetko ili nikako ne voze. Natkriveno(dio), drugi dio je pod kamerama a džabice. Jedino oni pametni a svi ostali glupi eto
Al je prva 2 sata besplatno?

Image

Danas između počitelja i bune, auto skola ispred... Tek nekad u ortijesu se sklonio

A danas u ljubuskom i capljini svasta za vidjeti, novi bmw x2, 325ix e30 dignut sa offroad gumama i led trakom na krovu, nova X klasa mercedes, nekoliko porschea 911 novih na DE tablama i 124ki da biras :lol:
Last edited by mk ultra on 03/10/2018 19:19, edited 1 time in total.
Bakir1

#15378 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

A ti to u prvoj vozis na 3500 obrtaja i 50 kmh :mrgreen:
mk ultra

#15379 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Bakir1 wrote:A ti to u prvoj vozis na 3500 obrtaja i 50 kmh :mrgreen:
Drugom, moram ga razraditi :lol:

Nema da padnu obrtaji :mrgreen: :mrgreen:
Bakir1

#15380 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

Pa ja tu bi ti i kraj bio :lol:
Throttle

#15381 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Ne znam jel dzaba u Mercatoru ista il odmah ide naplata. Ja gore ostavim ako sam cijeli dan u Tz.
mk ultra

#15382 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Bakir1 wrote:Pa ja tu bi ti i kraj bio :lol:
Rezi kosilica do 6 tisuca :mrgreen: :mrgreen:
bleee_sa

#15383 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bleee_sa »

mk ultra wrote:
Bakir1 wrote:Pa ja tu bi ti i kraj bio :lol:
Rezi kosilica do 6 tisuca :mrgreen: :mrgreen:
Može i preko. :D
Laplace

#15384 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Laplace »

Throttle wrote:Ne znam jel dzaba u Mercatoru ista il odmah ide naplata. Ja gore ostavim ako sam cijeli dan u Tz.
Koliko se sjećam, u Mercatoru je prvi sat besplatan (aparat ne traži niša, samo ispljune tiket).
Laertes

#15385 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Laertes »

mk ultra wrote:
Throttle wrote:Mercator u Tuzli naplacuje parking vec dugo a otvoreni je. Doduse 0,50/h al opet se placa. Tako i treba, svugdje. Ispred trznog centra u Zenici ima 20-30 auta koje ljudi ostave zimi, pogotovo kad zapada snijeg a rijetko ili nikako ne voze. Natkriveno(dio), drugi dio je pod kamerama a džabice. Jedino oni pametni a svi ostali glupi eto
Al je prva 2 sata besplatno?

Image

Danas između počitelja i bune, auto skola ispred... Tek nekad u ortijesu se sklonio

A danas u ljubuskom i capljini svasta za vidjeti, novi bmw x2, 325ix e30 dignut sa offroad gumama i led trakom na krovu, nova X klasa mercedes, nekoliko porschea 911 novih na DE tablama i 124ki da biras :lol:
Prva dva sata su džaba u garaži. Vanjski se naplaćuje od početka
zdruzdjo

#15386 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

Nije belaj sa kokom, da se odmah ogradim.
:sax: :sax: :sax:
Penjem se danas uz buca potok. Ispred mene ide polo novije generacije gti, koka vozi a ispred neki taxo dobirh 50-ak metara
Pored skole avdo smajlovic preko pune, nepregledne okuke, i ogranicenja zbog skole pretice me tigra teget plava dva auspuha itd i utrpa se ispred mene. Namjerno malo usporim, kontam idi jebo te nece li naljepnice rip lijepiti po autima takvi ko ti.
Nakon skole je isprekidana i ravna dionica uz brdo. Lola sa tigrom je uhvatio se lijeve trake i izvidja hoce li preteci koku sa polom ili ne.
U pola frke pocinje preticati i na pola preticanja odozgo ide kamion. Jos ke daleko od uspjesnog preticanja. Logicno pritisni kocinicu i vrati se. Ali jok. "Pretisko" ga lola i ne pusta ali priprditi ne moze polu jer je vec oblak dima iza njega i stize on ali ne onoliko brzo koliko bi trebao u takvoj situaciji. Namjerno pritisnem kocinicu da ne bi se na mene ko zabacio jer vidim da nije sarena situacija. Kad je vec na 20-30 metara kamion od njega, hladno podje skretati u pola. Znaci sa ciljem ili da je udari i odgura na trotoar ili da ona zakoci. Koka zakoci jer izgleda da ga nije ni vidjela sta radi prije jer mozda joj je bio u mrtvom uglu. Bukvalno je na centimetre proletio od karambolke kamiona.
Da je udario curu bio bih u stanju izaci reci joj da cu biti svjedok za sve sto treba i da cu cekati policiju sa njom.
Koji kreteni ali za totalno nepotrebnu situaciju. Ono bas da mu covjek slupa koljena cekicem.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#15387 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by liaar »

Meni danas neki idiot od nekih 50m se prvo nalijepio na branik sa Hyundai i30 CDTI, na odvajanju za Rajlovac, kad se ide od Semizovca prema Vogošći, pa gore lijevo i prema kružnom. Nalegao mi na branik i ne silazi, i došli mi do kružnog, ja unutrašnja jer ću prema Rajlovcu, a idiot je vanjskom okružio po gasu, skontao sam da ga nema iza mene i pogledam desni retrovizor, on me pokušava obići se desne strane, i bukvalno me izgura jer sam u službenom i ne pegla mi se sa kretenom, uvali se prije mene na izlaz iz kružnog. Da nisam prikočio, na autoputu bi završio jer nema Boga da bi se zaustavio.
mk ultra

#15388 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Ja sam cuo na forumu da kia i hyundai vozaci voze po europskim standardima :lol:
amar1994

#15389 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

liaar wrote:Meni danas neki idiot od nekih 50m se prvo nalijepio na branik sa Hyundai i30 CDTI, na odvajanju za Rajlovac, kad se ide od Semizovca prema Vogošći, pa gore lijevo i prema kružnom. Nalegao mi na branik i ne silazi, i došli mi do kružnog, ja unutrašnja jer ću prema Rajlovcu, a idiot je vanjskom okružio po gasu, skontao sam da ga nema iza mene i pogledam desni retrovizor, on me pokušava obići se desne strane, i bukvalno me izgura jer sam u službenom i ne pegla mi se sa kretenom, uvali se prije mene na izlaz iz kružnog. Da nisam prikočio, na autoputu bi završio jer nema Boga da bi se zaustavio.
zadnji maglenjak cuda cini ,nocu pogotovo :)
zdruzdjo

#15390 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

amar1994 wrote: zadnji maglenjak cuda cini ,nocu pogotovo :)
Samo oduzmes gas i upalis i ugasis par puta. Aaaa kako se samo odalje svjetla u retrovizoru.
vješalica

#15391 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

Kad smo drvili o seljonima i dugim svjetlima kao i raštelovanim njuškarama...pardon svjetlima
To je tako logiĆno jer autoškole kumuju pri proizvodnji debila i debilkuša
Naravno veĆeras u blagi sumrak
Autoškola Menager
Sjedi Ćuran instruktor i ćurka kandidatkinja
Parkirali se na autobuskom stajalištu i odvrnuli svjetla duga smetaju i pješacima i vozačim
Jebo vas ćaća papanski uglupljeni
JavierBosnia

#15392 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by JavierBosnia »

vješalica wrote:Kad smo drvili o seljonima i dugim svjetlima kao i raštelovanim njuškarama...pardon svjetlima
Autoškola Menager
Parkirali se na autobuskom stajalištu i odvrnuli svjetla duga smetaju i pješacima i vozačim
Siva sestica?
amar1994

#15393 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

zdruzdjo wrote:
amar1994 wrote: zadnji maglenjak cuda cini ,nocu pogotovo :)
Samo oduzmes gas i upalis i ugasis par puta. Aaaa kako se samo odalje svjetla u retrovizoru.
ako su Ćina xenoni ne gasim nikako :lol:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#15394 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by liaar »

amar1994 wrote:
liaar wrote:Meni danas neki idiot od nekih 50m se prvo nalijepio na branik sa Hyundai i30 CDTI, na odvajanju za Rajlovac, kad se ide od Semizovca prema Vogošći, pa gore lijevo i prema kružnom. Nalegao mi na branik i ne silazi, i došli mi do kružnog, ja unutrašnja jer ću prema Rajlovcu, a idiot je vanjskom okružio po gasu, skontao sam da ga nema iza mene i pogledam desni retrovizor, on me pokušava obići se desne strane, i bukvalno me izgura jer sam u službenom i ne pegla mi se sa kretenom, uvali se prije mene na izlaz iz kružnog. Da nisam prikočio, na autoputu bi završio jer nema Boga da bi se zaustavio.
zadnji maglenjak cuda cini ,nocu pogotovo :)
Ma na ljepljenje nisam ni reagovao, kontam brzo naletio iza mene, a ovaj ispred mene guslao pa sam i ja morao kočit, pa ovaj naletio. Ispratim ga do Stupa do kraja "brze" ceste, vozi lijevom i ostavio prostora pored, ja namjerno prođem ispred njega reko sad ćeš opet iza mene, on skontao da mu ja zatvaram izlaz pa mangup ode preko pune i onog ostrva, falila mu sekunda da istestira gustinu onih betonskih zidova između traka.
vješalica

#15395 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

JavierBosnia wrote:
vješalica wrote:Kad smo drvili o seljonima i dugim svjetlima kao i raštelovanim njuškarama...pardon svjetlima
Autoškola Menager
Siva sestica?
Ne nego tamno plavo vozilo
Nezz koje tacno izgledalo je kao neki VW grupe
Seljačina seljačkoglava idem guram kolica sa djetetom ne vidim ništa jer oni dva zaglupljena jebivjetra tarlahaju bezbrizno na stajalištu dok duga gore
JavierBosnia

#15396 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by JavierBosnia »

vješalica wrote:
Seljačina seljačkoglava idem guram kolica sa djetetom ne vidim ništa jer oni dva zaglupljena jebivjetra tarlahaju bezbrizno na stajalištu dok duga gore
Insturktor mi je bio iz te autoskole pa reko da nije on, nego mu izgleda kolega debil neki
Bullet Tooth Tony

#15397 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bullet Tooth Tony »

JavierBosnia wrote:
vješalica wrote:
Insturktor mi je bio iz te autoskole pa reko da nije on, nego mu izgleda kolega debil neki
Za pohvalu je sto je ona prisla tom kretenu i seljansturi i upravo to sasula u facu :thumbup: :thumbup: hocu reci ukazala na njihov bezobrazni pristup :thumbup:
Deriguz

#15398 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Deriguz »

Bullet Tooth Tony wrote:
JavierBosnia wrote:
vješalica wrote:
Za pohvalu je sto je ona prisla tom kretenu i seljansturi i upravo to sasula u facu :thumbup: :thumbup: hocu reci ukazala na njihov bezobrazni pristup :thumbup:
Apsolutno! takva je nasa vjesalica, ono sto saspe na forumu je samo blaza verzija onoga sto kaze svim seljackoglavim seljansturama, debiloglavcima, krembilogenima uzivo, drito u facu. :zzzz:
Bullet Tooth Tony

#15399 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bullet Tooth Tony »

Deriguz wrote: Apsolutno! takva je nasa vjesalica, ono sto saspe na forumu je samo blaza verzija onoga sto kaze svim seljackoglavim seljansturama, debiloglavcima, krembilogenima uzivo, drito u facu. :zzzz:
Da je Bogdo vise takvih ljudi ... Sarajevo bi bilo ... ma ni ne pomisljam .... utopia
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#15400 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by konektovan »

:lol:
Post Reply