tata82 wrote:Istinita priča:
Mj kolega, inače građevinac, radio projekat bazena nekom svom rođaku. Na kraju ispalo "puno" armature pa se "Investitor" ohladio. Sutra dan zove njegova mama da urgira da se smanji armatura![]()
![]()
Mama k'o FIDIC konsultant.
Moderator: Chloe
Mj kolega, inače građevinac, radio projekat bazena nekom svom rođaku. Na kraju ispalo "puno" armature pa se "Investitor" ohladio. Sutra dan zove njegova mama da urgira da se smanji armatura![]()
![]()
Isjek'o sam centralni dio da ne citiram previse. Ovo me podsjeca na onu temu o poskupljenju goriva u AmeriKiL.e.g wrote:Joj sad kad pojedini navale sa " brate, dugo ti ovo", " ko ce ovo da cita"...........![]()
![]()
Ma ima bolja kod mene u kancelariji ali je hard copy, nemam file.krompir i riza wrote:jel ovo?
Sigurno je ovo: http://www.projectcartoon.com/cartoon/3Ridjobrki wrote:Ma ima bolja kod mene u kancelariji ali je hard copy, nemam file.krompir i riza wrote:jel ovo?
![]()
To je u biti to...
slican na temu ...StLouis wrote: Dragi, imam osjecaj da vise volis fudbal nego mene.
Draga, ali tebe volim vise nego hokej.
atko wrote:slican na temu ...StLouis wrote: Dragi, imam osjecaj da vise volis fudbal nego mene.
Draga, ali tebe volim vise nego hokej.
ulazi muz kasno u kucu ... pjan .. tetura ... po vratu tragovi krmina ... zena gundja
-sta mislis ti! da cu ja izigravati zadnju violinu jel!!!
-budi sretna da si uopste u orkestru
google translateplain vanilla wrote:Pita Dzeko Mancinija -hoces me staviti u prvi tim? A Mancini odgovara:
- Necu, necu, Dijamante![]()
![]()