O kakvom cijepanju BiH dogodine je riječ?peepeep wrote:Ne, ne postoji. Javio se kada je trebalo čestitati 25. novembar i reći da ga on neće obilježavati sa Izetbegovićem ali što se tiče presude Mladiću on šuti. Očito je da ne želi da uvrijedu svog pajdaša Dodika. Valja računati na njegovu podršku dogodine kada se krene cijepati ovo malo Bosne i Hercegovine što nam je ostalo.sheilak wrote:ne znam je li bilo pitanje, ali postoji li zvanicna izjava covica o presudi mladica?
how convinient da je on bas u tom periodu bio na sluzbenom putu van zemlje. ako nema zvanicne izjave, zasto mediji nisu vrsili pritisak da se izjasni?
Koje hinjsko govno od covjeka.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
zrakomlat
#15351 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
zrakomlat
#15352 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
seln wrote:Samo nek pisu... dok laju, to je znak da nisu u stanju primjeniti silu.Škobo Habu wrote:Nije mi jasno zašto se pojedini čude Tvrtkovim istupima?
Tip i dalje piše ono što je pisao i prije četitri-pet godina. Odete na Herceg-Bosnu.org kad tamo najčitaniji njegov pamflet pod naslovom "Bošnjaci-ko ste, šta ste?", gdje u stilu Praljkovih pseudo-historijskih veleslaloma kroz šumu generalizacija obara rekorde u razotkrivanju izmišljene bošnjačke nacije.
I kao takav je radio po sarajevskim medijima.
Dok su mogli, nisu pisali, vec granatirali.
-
palermo
#15353 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koji je smisao laganja ?. Neradni dan (ili radni dan) je na obje strane bio gotovo isti. Bingo radi i na lijevoj i na desnoj obali, pošta ne radi ni na lijevoj ni na desnoj........tolko je stvari o kojima se može pisati, stvarno nema potrebe nešto izmišljati...Maraschino wrote:Isplati li se dati 1% vlasti HDZu Dragana Covica?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dan-drz ... /171125010
- Kejn
#15354 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.faktor.ba/vijest/sramotno-n ... avu-274048
J.... te Bosno, j.... te ja, Hrvatska je moja domovina....
Poručuju nam nosioci evropskih vrijednosti za dan državnost. Interesantno je da se "najstariji" narod u Bosni, koji barem jednom svake godine šenluči na Oltaru Bosne Bobovcu, na ovaj način odnosi prema državi čiju pred-tursku historiju lafo "baštine".
J.... te Bosno, j.... te ja, Hrvatska je moja domovina....
Poručuju nam nosioci evropskih vrijednosti za dan državnost. Interesantno je da se "najstariji" narod u Bosni, koji barem jednom svake godine šenluči na Oltaru Bosne Bobovcu, na ovaj način odnosi prema državi čiju pred-tursku historiju lafo "baštine".
- GeeTnT
#15355 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda obiljezava stradanje i zarobljavanje tih specijalaca...nekima se jos uvijek pise da su stradali van granica BiH..pici wrote:Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala specijalne jedinice HV-a koja su napadale Gornji Vakuf!
:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15356 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
GeeTnT wrote:Kolinda obiljezava stradanje i zarobljavanje tih specijalaca...nekima se jos uvijek pise da su stradali van granica BiH..pici wrote:Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala specijalne jedinice HV-a koja su napadale Gornji Vakuf!
:
osli u lov na divljac s fesovima...
Specijalci HV-a: Bili kod Gornjeg Vakufa
- Streptokok
#15357 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da to nisu oni sto su popusili kod fojnice?
- ovo_malo_duse
#15358 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma popusili su gdje su god bili. Da je Armija imala 3 dio onoga sta su bacili od Prozora do Bugojna a narocito oko G. Vakufa danas bi se druga prica pricala. Ako ne vjeruju nama nek procitaju Bobetkovu knjigu, gdje su mu " bojne" desetkovane.Streptokok wrote:Da to nisu oni sto su popusili kod fojnice?
-
Škobo Habu
#15359 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kod G.Vakufa. Mislim da su se bili ubacili u pozadinu, ali su jedva živu glavu izvukli.Streptokok wrote:Da to nisu oni sto su popusili kod fojnice?
Postoji tema na forum.hr u vezi tih ratnih dešavanja, gdje o svemu tome svjedoče i bivši pripadnici HV koji su se tamo našli.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=547488&page=3
- BHCluster
#15360 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I oni su iz žurnala objavili da ce 2 sudije glasati za osudu 2 protiv a na 5 se vrsi pritisak da glasa da ih se oslobodi. Ako je na ovo spala medjunarodna pravda oda ce biti stvarno "veselo".DonieBrasco wrote:Meni je ovo sve jako sumnjivo oko šestorke, previse je on miran sa bilo kakvim izjavama u vezi istih kao i ovi iz Zagreba. Znaju li oni nesto sto mi ne, postoji li mogucnost da cure informacije iz Haga .
- Streptokok
#15361 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma bila je jedna ekipa i kod fojnice, na neku planinu se iskrcali. skontali ih po tragovima u snijegu i onda kvalitetno zarobili/potepali.Škobo Habu wrote:Kod G.Vakufa. Mislim da su se bili ubacili u pozadinu, ali su jedva živu glavu izvukli.Streptokok wrote:Da to nisu oni sto su popusili kod fojnice?
Postoji tema na forum.hr u vezi tih ratnih dešavanja, gdje o svemu tome svjedoče i bivši pripadnici HV koji su se tamo našli.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=547488&page=3
-
DonieBrasco
#15362 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imaju hrvati jak lobi sve je moguce, samo ne znam kako ce to proci jer je onaj iz tuzilastva rekao da su dokazi tako jaki da UZP mora biti potvrđen, cak i podrska Tuđmana i Zagreba je dobro dokazana.BHCluster wrote:I oni su iz žurnala objavili da ce 2 sudije glasati za osudu 2 protiv a na 5 se vrsi pritisak da glasa da ih se oslobodi. Ako je na ovo spala medjunarodna pravda oda ce biti stvarno "veselo".DonieBrasco wrote:Meni je ovo sve jako sumnjivo oko šestorke, previse je on miran sa bilo kakvim izjavama u vezi istih kao i ovi iz Zagreba. Znaju li oni nesto sto mi ne, postoji li mogucnost da cure informacije iz Haga .
Jedino ako krscanska eruropa, politka i famozni razlog "mira u regionu" ne presude.
- horkesh
#15363 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
28. novembra / U mostarskoj katedrali molitveni skup za haške optuženike Prlića i ostale
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Škobo Habu
#15365 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mislim da pričamo o istom. Raduša, Gornji Vakuf.Streptokok wrote:
ma bila je jedna ekipa i kod fojnice, na neku planinu se iskrcali. skontali ih po tragovima u snijegu i onda kvalitetno zarobili/potepali.
- Point.
#15366 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uznici.... Jebem ti nazor izmisljati rijeci
- bingov buraz
#15367 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a i rimuje se sa jednom posprdnom 
-
DonieBrasco
#15368 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sacekajmo srijedu pa cemo vidjeti sta nam sljedi sa ovim skutorima.
- Point.
#15369 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Majorizirati ali bas. Sa ovakvim ljigama i ne mozes drugacije, bez obzira na presudu.DonieBrasco wrote:Sacekajmo srijedu pa cemo vidjeti sta nam sljedi sa ovim skutorima.
-
asker
#15370 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako sam dobro razumio Stjepana Kljujica sinoc, pred sami pocetak rata Prlic je bio najveca komunjara i Stjepana nazivao ustaskim nacionalistom 
-
zenit dozic
#15371 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa isto ko i sranjo, bobetko i covic. Sve komunjare mrtveasker wrote:Ako sam dobro razumio Stjepana Kljujica sinoc, pred sami pocetak rata Prlic je bio najveca komunjara i Stjepana nazivao ustaskim nacionalistom
- mO k3
#15372 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kazem ti da se ne razocaras , bice oslobodjeni eh da su srbi onda bi ih osudiliDonieBrasco wrote:Sacekajmo srijedu pa cemo vidjeti sta nam sljedi sa ovim skutorima.
- Streptokok
#15373 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sta vele, jel gospa dolazi?horkesh wrote:28. novembra / U mostarskoj katedrali molitveni skup za haške optuženike Prlića i ostale
- Alfons Kauders
#15374 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ili Covic ne laze, i zaista zna kakva ce biti odluka suda... Ili se Katolicka Crkva u BiH odlucila trajno prikloniti Praljcima i Mladicima, bez obzira na osudjujuce presude
Ako je u pitanju ovo prvo, to ce biti politicki problem i bruka - ne samo radi oslobadjanja, vec radi curenja informacija iz Tribunala
Ako se radi o ovom drugom, bojim se da bi KC mogla imati dosta problema u BiH u narednim godinama... Tipa, koji ce nam kurac konkordat i sl?
Ako je u pitanju ovo prvo, to ce biti politicki problem i bruka - ne samo radi oslobadjanja, vec radi curenja informacija iz Tribunala
Ako se radi o ovom drugom, bojim se da bi KC mogla imati dosta problema u BiH u narednim godinama... Tipa, koji ce nam kurac konkordat i sl?
- 512MB
#15375 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za razliku od Mladica ovaj put ne ocekujem nista. Amerikanci snazno lobiraju za HR. Nije realno da ocrne zemlju clanicu EU i NATO. Za ove u BiH takodje ocekujem minimalac.