Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ferratilis

#15351 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Odgledah petu epizodu druge sezone Black Sailsa i imam osjecaj da me neko udario ciglom po glavi. Serija mi je bila cista desetka do ovog plot twista. Lik kapetana Flinta mi je bio jedan od najdrazih u zadnjih par godina, ali ne mogu vjerovati da od serije ove tematike prave propagandu za emancipaciju homoseksualaca. Nisam homofob, daleko od toga, ali ovo je za mene previse... :-) Povlacim preporuku za Black Sails
SanskiBiser

#15352 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

ferratilis wrote:Odgledah petu epizodu druge sezone Black Sailsa i imam osjecaj da me neko udario ciglom po glavi. Serija mi je bila cista desetka do ovog plot twista. Lik kapetana Flinta mi je bio jedan od najdrazih u zadnjih par godina, ali ne mogu vjerovati da od serije ove tematike prave propagandu za emancipaciju homoseksualaca. Nisam homofob, daleko od toga, ali ovo je za mene previse... :-) Povlacim preporuku za Black Sails

Golupchichi :lol: :izet: :izet:
irac300

#15353 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by irac300 »

ferratilis wrote:Odgledah petu epizodu druge sezone Black Sailsa i imam osjecaj da me neko udario ciglom po glavi. Serija mi je bila cista desetka do ovog plot twista. Lik kapetana Flinta mi je bio jedan od najdrazih u zadnjih par godina, ali ne mogu vjerovati da od serije ove tematike prave propagandu za emancipaciju homoseksualaca. Nisam homofob, daleko od toga, ali ovo je za mene previse... :-) Povlacim preporuku za Black Sails
Ma usrali su totalno. Serija je imala ogroman potencijal, na kraju se sve svelo na homo propagandu.
ferratilis

#15354 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

irac300 wrote:
Ma usrali su totalno. Serija je imala ogroman potencijal, na kraju se sve svelo na homo propagandu.
Tesko je pronaci dobru historijsku seriju. Samo se jos uzdam u Vikinge da nece razocarati s ovakvim stvarima.
SanskiBiser

#15355 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

ferratilis wrote:
irac300 wrote:
Tesko je pronaci dobru historijsku seriju. Samo se jos uzdam u Vikinge da nece razocarati s ovakvim stvarima.
Ma neces ti prestati gledati Vikinge zbog Lagerte i Astrid :izet: :lol: :D

ferratilis

#15356 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by ferratilis »

Najvise zbog Lagerthe :izet: U pocetku mi se i nije svidjala toliko serija, zbog nje sam i gledao. Onda je u drugoj sezoni kvalitet skocio :D
karanana

#15357 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

Da black sails je bio potencijal ali jesu zasrali sa ploom, ne govorim o pederluku, nego mnogim drugim stvarima.
kakavdanakneiskustvu

#15358 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

ja bas mislio krenuti gledai black sails
karanana

#15359 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

Prva sezona je solidna.
U drugoj pocinju zajebavat i gubit se.

Odgledah dvije epizode casa de pape.
Nako, moze se gledat.
Dobre dvije trebe praaaavo
Fajcion

#15360 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Fajcion »

kakavdanakneiskustvu wrote:ja bas mislio krenuti gledai black sails
Pa i počni. Zbog 2-3 klixova komentara odustati od nečega što je sigurno u najmanju ruku ok ,
pogotovo ako ti pašu pirati. :D
kakavdanakneiskustvu

#15361 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

Fajcion wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja bas mislio krenuti gledai black sails
Pa i počni. Zbog 2-3 klixova komentara odustati od nečega što je sigurno u najmanju ruku ok ,
pogotovo ako ti pašu pirati. :D

nisam ni mislio odustati,onako to napisah,negdje sam prije godinu dvije procitao da ta serija ima nesto zajednicko sa the wire,ne znam u kom smislu,pogledacu ja to
brazzo19

#15363 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by brazzo19 »

xamp wrote:
Jimmy McNulty wrote:
cassius wrote:Image
Ovo izgleda baš zanimljivo, moglo bi se pogledati.
Jedna od boljih serija koje sam gledao. Netflix je otkupio od spanaca seriju i razdvojio na 2 sezone.. Jedva cekam 2. sezonu... (nasao sam na ruskom full ali je audio na ruskom)
p206 wrote:ima li gdje prevod za nas koji ne znamo španski? :mrgreen:
Imas na svim ovim za titlove zajebancijama... (ja sam gledao preko Strem.io) i bez problema je skidao titlove.
Nema naseg prevoda jos je niko nije preveo samo na engleskom ?
SanskiBiser

#15364 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

Jimmy McNulty wrote:
cassius wrote:Image
Ovo izgleda baš zanimljivo, moglo bi se pogledati.

Pogledao dvije epizode prve sezone i bas je ono osvjezenje u odnosu na americku produkciju, koma su mi ona dva blizanca Srbina, clanovi heist ekipe, eksperti za oruzje, kad jedan od njih provlaci telefonski kabl kroz WC solju i pjeva "Svilen konac srbijanski kroj sitna zica vezak tanak..." :lol:
karanana

#15365 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

a tek tijelo na glavnoj glumici....
SanskiBiser

#15366 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

karanana wrote:a tek tijelo na glavnoj glumici....
ma Ursula Corbero, Katalonka, je beton nema sta samo nadam se da nisi propustio malo "mehkaniju" macu 100% nechural Maria Pedraza ;)
guglaj "Maria Pedraza desnuda en amar" :D
karanana

#15367 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

SanskiBiser wrote:
ma Ursula Corbero, Katalonka, je beton nema sta samo nadam se da nisi propustio malo "mehkaniju" macu 100% nechural Maria Pedraza ;)
ooo, naravno da nisam propustio. prije nekoliko postova sam rekao dobre dvije mace u shovuvu. pljackasica je jedna a studentica je druga.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#15368 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jimmy McNulty »

SanskiBiser wrote:

Pogledao dvije epizode prve sezone i bas je ono osvjezenje u odnosu na americku produkciju, koma su mi ona dva blizanca Srbina, clanovi heist ekipe, eksperti za oruzje, kad jedan od njih provlaci telefonski kabl kroz WC solju i pjeva "Svilen konac srbijanski kroj sitna zica vezak tanak..." :lol:
Titlovi? :D
cassius

#15369 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by cassius »

SanskiBiser wrote:
Ursula je vrh, ima par scena u seriji , zanimljivih ! :D
relativno84

#15370 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by relativno84 »

exliberal-ex wrote:Bron IIII.....ili ti bridge

dobih sad cetvrtu sezonu...natjerah se da stanem nakon druge epizode inace bi bilo do zore.. :D
Par dana tri sezone, odlicno sve.
SanskiBiser

#15371 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

Jimmy McNulty wrote:
SanskiBiser wrote:

Titlovi? :D

Nazalost nasih jos nema ja sam skinuo Netflix verziju pa gledam s engleskim titlom mada imaju i njemacki titlovi, druga sezona je isto na torentima, 6 epizoda ali mislim da samo engleski titlovi imaju za sad.
exliberal-ex

#15372 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by exliberal-ex »

relativno84 wrote:
exliberal-ex wrote:Bron IIII.....ili ti bridge

dobih sad cetvrtu sezonu...natjerah se da stanem nakon druge epizode inace bi bilo do zore.. :D
Par dana tri sezone, odlicno sve.

Zavrsio 4 sezonu....sad neznam sta da gledam, jedna od najboljih serija sto sam vidio
relativno84

#15373 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by relativno84 »

exliberal-ex wrote:Zavrsio 4 sezonu....sad neznam sta da gledam, jedna od najboljih serija sto sam vidio
Definitivno posebna, dugo sam je fulao kakav zajeb :D
Rockefeller

#15374 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Rockefeller »

Bordertown cini mi se. Krimi serija, Finska.

Isto tako Marcella krimi serija. London je spica.
Not My Idea

#15375 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Not My Idea »

Gdje ste nasli torrent za Homeland S07?
Na piratima ima samo .mkv a to mi ne odgovara.
Moze na pp link,tnx
Post Reply