Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O'zone wrote:Sivi Audi je prepolovljen međutim ima i crni koji stoji pored i kome je udaren prednji dio....
Na zalost vlasnika auta znam... auto je cak prodavao e sada jeli ga kome prodao pa taj vozio ili on to necu znati ali ato je bilo na prodaju za poprilicno masnu sumu novca. Negdje oko 65 - 70.000 KM.
Ne prdi. Ovaj sivi audi koji je raspolovljen se prodavao za 19 000
Sa full opremom
O'zone wrote:Sivi Audi je prepolovljen međutim ima i crni koji stoji pored i kome je udaren prednji dio....
Na zalost vlasnika auta znam... auto je cak prodavao e sada jeli ga kome prodao pa taj vozio ili on to necu znati ali ato je bilo na prodaju za poprilicno masnu sumu novca. Negdje oko 65 - 70.000 KM.
Ne prdi. Ovaj sivi audi koji je raspolovljen se prodavao za 19 000
Sa full opremom
U paprikama. Pogledaj tablice na ovom sto se prodaje i onom slupanom pa mi onda reci sta si rekao...
Dobro, ja kažem šta sam vidio. Fakat prednji dio auta orginalno bijel, zadnji bukvalno bordo. Cijelo auto prefarbano bilo u bijelo, na prvu ne vidiš ništa. Čovjek radi i za neke auto kuće i kaže ima svega. Al ok, znam ja sad će dežurni genijalci da se klebere i ismijavaju. Njihov problem.
splinter wrote:Dobro, ja kažem šta sam vidio. Fakat prednji dio auta orginalno bijel, zadnji bukvalno bordo. Cijelo auto prefarbano bilo u bijelo, na prvu ne vidiš ništa. Čovjek radi i za neke auto kuće i kaže ima svega. Al ok, znam ja sad će dežurni genijalci da se klebere i ismijavaju. Njihov problem.
Ako je iole pismen varilac, svuda može puknut sem na varu
Ma nista cudno nit novo da se havarisana nova auta dovalce u BiH i sklapaju i popravljaju.....vidio kako na kamionu frajer dovlaci merc ml 2017 god kod jednog limara...za 15ak dana auto ko novo
Znajte ljudi da ne mozete protiv fizike ma kakvo auto bilo, zato cuvajte se... Nije jednom da se neko sa dobrim autom osili pa ih kasnije iz jezera i kanjona izvlace.