SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
AlwaysHappy

#15351 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AlwaysHappy »

Kako sam napomenuo da mi je poznanik dobio degenek i zavrsio u bolnici,igrom slucaja saznalo se da ga je pretukao emir porobic iz sutjeske jalijas
MrShadow

#15352 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MrShadow »

vješalica wrote:na titlu N1 bila vijest da su danas opet gorila 2 automobila :?
zar nije nedavno uhapsena grupa od 6 ljudi sto su palili ? bilo je nesto na vijestima ako se ne varam
hodža

#15353 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hodža »

MrShadow wrote:
zar nije nedavno uhapsena grupa od 6 ljudi sto su palili ? bilo je nesto na vijestima ako se ne varam

oni su odgovorni za par automobila, jer su ih palili kako bi pažnja policije bila usmjerena na to dok oni pljačkaju...

a za ostalih 20+ se ne zna ništa još :-)
Logovan

#15354 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

O'zone wrote:
JAP!

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ponovo-z ... /150218066
Malo se odmorili, pauzirali i sada nastavljaju gdje su stali. :skoljka:
nema me tamo

#15355 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nema me tamo »

Poduža je pauza bila..

Necu reci da mi je nedostajao, necu. :D
emko1234

#15356 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

AlwaysHappy wrote:Kako sam napomenuo da mi je poznanik dobio degenek i zavrsio u bolnici,igrom slucaja saznalo se da ga je pretukao emir porobic iz sutjeske jalijas
On ga prebio?
Pa Porobić je pizda samo takva, ležao u muriji. Guzili ga po Zenici. Mangup se pravio samo onim za koje je milion posto siguran da ga neće prebit. Milion puta dobio batine samo takve, znam ga još otkad je djeci otimao 2-3 marke ispred druge gimnazije. Kockasta glava i 50 kila viška, a samo da se drekneš na njega sjebo bi se.
Ako imate ikoga, skupite se i nalemajte ga. Vazda ti je na potezu od predsjedništva do 2.gim, često bude onde na čošku kod onog grilla Kokoda.

Koliko ti taj drug što su ga prebili ima godina?
JThomas

#15357 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

živi dokaz protiv teorije da batine preodgajaju.
nema me tamo

#15358 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nema me tamo »

Skupi malo ta muda reci drugu hajmo mu do kuce i udri ga letvom nebitno cim pravo po faci..
I nemoj stat dok ne budeš siguran da nece moci hodat bar 2 sedmice..

Jebo forum i pisanje imena ko je.
emko1234

#15359 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

M to je tipa lika koji nema mozga sekunde, kod takvih ljudi batine ne daju efekta.
On nije zanimljiv nekome da bi ga poslao u kolica, znao se pritajiti pa se pola godine ne vidi i ne čuje. Koliko je zajeban govori činjenica da se ne miče iz svog kvarta.
Mislim da je vjerovatno prebio nekog momka koji je više djevojka nego momak. U svakom slučaju jedina varijanta je naći ga i polomiti od batina, pa ga poslat u bolnicu mjesec dana.
VjecitiStudent

#15360 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by VjecitiStudent »

Zvaničnici MUP-a Kantona Sarajevo, naime, neki dan su tužili premijerligaške klubove iz glavnog grada da duguju bezmalo pa milion maraka na ime naknade za usluge zaštite takmičara, službenih lica, gledalaca i objekata od strane policijskih snaga.
Policijski zvaničnici napravili su vlastite proračune i, na ime provođenja zaštitnih mjera na utakmicama triju klubova, zatražili od Željezničara 430.000, od Sarajeva 310.000, a od Olimpika nekih 120.000 konvertibilnih maraka.
:shock: :-) :lol:
StupskaBitanga

#15361 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by StupskaBitanga »

koliko ja znam klubove štite zaštitarske kuće (kojima ionako ne plaćaju btw) a MUP štiti JAVNI RED I MIR ili sam ja nešto pobrkao
Logovan

#15362 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

VjecitiStudent wrote:
Zvaničnici MUP-a Kantona Sarajevo, naime, neki dan su tužili premijerligaške klubove iz glavnog grada da duguju bezmalo pa milion maraka na ime naknade za usluge zaštite takmičara, službenih lica, gledalaca i objekata od strane policijskih snaga.
Policijski zvaničnici napravili su vlastite proračune i, na ime provođenja zaštitnih mjera na utakmicama triju klubova, zatražili od Željezničara 430.000, od Sarajeva 310.000, a od Olimpika nekih 120.000 konvertibilnih maraka.
Kreteni, reketaši, lopovi, itd. Majke im se sjetim.
O'zone
Globalni moderator

#15363 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Nije odavno
Sarajevo: Automobil udario pješaka, povrijeđen suvozač
19. februar 2015. u 14:10

Danas se na Marijin-Dvoru dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Naime kako saznajemo iz Operativnog centra MUP-a KS, automobil je udario pješaka.

"U udesu koji se oko 13.30 sati dogodio u sarajevskom naselju Marijin Dvor, jedno putničko vozilo udarilo je pješaka, a lakše povrede zadobio je suvozač", kazali su za Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra.

Saobraćaj je normalizovan u kratkom roku.
AlwaysHappy

#15364 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AlwaysHappy »

emko1234 wrote:
AlwaysHappy wrote:Kako sam napomenuo da mi je poznanik dobio degenek i zavrsio u bolnici,igrom slucaja saznalo se da ga je pretukao emir porobic iz sutjeske jalijas
On ga prebio?
Pa Porobić je pizda samo takva, ležao u muriji. Guzili ga po Zenici. Mangup se pravio samo onim za koje je milion posto siguran da ga neće prebit. Milion puta dobio batine samo takve, znam ga još otkad je djeci otimao 2-3 marke ispred druge gimnazije. Kockasta glava i 50 kila viška, a samo da se drekneš na njega sjebo bi se.
Ako imate ikoga, skupite se i nalemajte ga. Vazda ti je na potezu od predsjedništva do 2.gim, često bude onde na čošku kod onog grilla Kokoda.

Brate moamk ima 24 godine,ali stvarno vidi se na njemu da je nejak brate i da ne bih mogao mrava zgaziti,jbg normalan mladic fakultet djevojka stvarno ono bas moras biti kreten pa napasti tog momka,a emir je na njemu vidio da je jadnicak pa zato ga je vjerovatno i toliko isprebijao a razlgo je ustvari 2 KM
shandrprcSA

#15365 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

StupskaBitanga wrote:koliko ja znam klubove štite zaštitarske kuće (kojima ionako ne plaćaju btw) a MUP štiti JAVNI RED I MIR ili sam ja nešto pobrkao
i zastitarske firme stite javni red i mir :) a da se murija drzi slova zakona niti jedna tekma se ne bi odrzala (procitati sta su i koje duznosti organizatora javnog skupa) ;) ako im je puno para neka ih nikako ne zovu, to po njima sve mogu i zastitarske firme uraditi...rjesen problem :D
emko1234

#15366 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by emko1234 »

AlwaysHappy wrote:
emko1234 wrote:
On ga prebio?

Brate moamk ima 24 godine,ali stvarno vidi se na njemu da je nejak brate i da ne bih mogao mrava zgaziti,jbg normalan mladic fakultet djevojka stvarno ono bas moras biti kreten pa napasti tog momka,a emir je na njemu vidio da je jadnicak pa zato ga je vjerovatno i toliko isprebijao a razlgo je ustvari 2 KM
Vrlo jednostavno, ako niste neko ko Emiru može vratiti, nađete nekoga ko zna nekoga pa ako treba skupite nešto para i počastite ga. Emir ne smije da mrdne iz Kralja Tomislava. Uvijek je tu i vrti se i gleda ne bi koga prevario šta sitno.
Neka ga dobro isprebija i to je to. Barem to nije nikakva filozofija danas.
Fauja Singh

#15367 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Fauja Singh »

Ne znam koliko je pametno uplitati druge osobe, evo vidim ovdje da je u jednom pretresu bio naoruzan

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/129950857706/
Sta da on da nekome 100 KM da ga nalupa a ovaj izvadi pistolj i upuca ga, mislim nije nemoguce jer ovaj uza se sigurno ima neko oruzje.
mirzet87sa

#15368 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mirzet87sa »

Cekaj ba, jel to onaj debeli krezavi glavonja sto prilazi narodu i pita imas li marku
Alkos

#15369 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alkos »

Nije to taj.
vješalica

#15370 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

kakav je to nered na pofalićima na raskrsnici?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#15371 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

VjecitiStudent wrote:
da nemaju zakonski osnov za tužbu ona ne bi ni postojala
johntra

#15372 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by johntra »

vješalica wrote:kakav je to nered na pofalićima na raskrsnici?
izvrnuo se neki pred MUP-om...okrenuo se na cesti, sudar sa nekim autom...sve tri trake neprohodne, pa vraćali raju nazad u suprotnom smjeru...čudi me da klix još nema ništa... :D
JanuaryJones

#15373 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JanuaryJones »

johntra wrote:
izvrnuo se neki pred MUP-om...okrenuo se na cesti, sudar sa nekim autom...sve tri trake neprohodne, pa vraćali raju nazad u suprotnom smjeru...čudi me da klix još nema ništa... :D
http://www.avaz.ba/clanak/164873/tezak- ... vrijedenih
vješalica

#15374 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

johntra wrote:
izvinjavam se htjedoh napisati kod mup-a a nezz što sam pomenula pofaliće raskrsnicu :-)
johntra

#15375 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by johntra »

Nisi ništa fulila, ti u je mnogo veća gužva i ne bi me čudilo da se i tu desi neki sudar...
Locked