Movie wrote:
Bio na TM i isto tako vodjen racunicom da mogu ustediti koju paru prelaskom na LOL, potpisem na godinu dana. Moj osjecaj je kao da sam se 50 godina vratio u nazad. Stopanje, kockice, danas jedan kanal crn, sutra drugi, txt ne postoji ili ako i postoji onda definitivno ne radi. Na brosuri tamo se spominje i videoteka ili tako nesto, nista od toga ne radi. Koliko god ustedio, vjeruj da ne vrijedi zivaca i bruke kad gosti hoce da pogledaju Grand, a kod tebe OBN minut radi pa 2 minuta iskockan zaledi.
Moj savjet je drug da budes smirom i gledas tv kao covjek.
Tacno je da TTX neradi na nekoliko kanala, zvao sam ih i kazu sredit ce se al nisu jos sredili...
Ovo da kanal radi minutu pa neradi dvije nije tacno konkretno mislim na OBN. Ako imas tih problema moras ih nazvat da otklone kvar. Uglavnom za takve probleme je skoro uvijek kriza zica ili neki prikljucak na zici. I uvijek kad mi promijene zicu od tel parice do routera usluga je 3 puta bolja.
Videoteka najnormalnije radi
Edit sad sam vidio tvoje prethodne postove i ti imas Light paket i Amino 110 resiver?!
U Light paketu videoteka i snimalica nisu dostupni, nema HD kanala i resiver ti pravi probleme u gledanju TV jer je star ko grcka. Zamijeni za neki HD resiver u LOLi i neces imat problema.