A8Lmali_milojica wrote:![]()
Ovo je bilo 200 na sat.
Ovako da se popolovi auto
Mozda se varam,ali mislim da je A8 u pitanju
Ne mogu da se sjetim, al ja mislim da je onaj w12 sto je bio po gradu
250kmh+ i voila
A8Lmali_milojica wrote:![]()
Ovo je bilo 200 na sat.
Ovako da se popolovi auto
Mozda se varam,ali mislim da je A8 u pitanju
U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao suvozač u automobilu, naveli su iz MUP-a.
Ja sa dvadeset imo yugu i bio glavni u raji... kompleksi su čudo, eto posto nelo ranije upita zašto neko jurca i u čemu je bit? Eto u čemu u kompleksimaDrvosjeca iz Dejcica wrote:klixo wrote:20 i koju godinu imao taj sto je poginuo
Jbt. ne kontam, dati momku od 20 i koju godinu novi A5...ne znam, možda griješim, možda ga je kupio sam...nisam pametan. Samo žali bože njegovih godina i mladosti. Ako može biti sreća u nesreći što niko nije sa njim stradao.
Sabur njegovoj proodici i rahmet mu duši.
Pisu da je suvozacDrvosjeca iz Dejcica wrote:klixo wrote:20 i koju godinu imao taj sto je poginuo
Jbt. ne kontam, dati momku od 20 i koju godinu novi A5...ne znam, možda griješim, možda ga je kupio sam...nisam pametan. Samo žali bože njegovih godina i mladosti. Ako može biti sreća u nesreći što niko nije sa njim stradao.
Sabur njegovoj proodici i rahmet mu duši.
7 slika je valjda gdje je udariohopi wrote:kako voziti pa prepoploviti auto
bojim se samo da nije neko preticao zaustavnom trakom (što se zna desiti) pa mu je nestalo kod mosta
Radar71 wrote:U nesreći koja se dogodila na autoputu A1 Sarajevo - Visoko, u mjestu Ljubinići kod ilijaša, poginuo je suvozač iz audija, dok je vozač povrijeđen i prevezen je u bolnicu.
https://faktor.ba/vijest/detalji-nesrec ... u-266062#3
Pa pročitali ovo sto je radar postavio?insomnia78 wrote:Bezbeli ga cukno i ispalio u most
Jah eto most kriv, fakat tebi nekad nije dobro.insomnia78 wrote:E jesu napravili most svaka im cast.
Nisam jbgzateznistub wrote:Pa pročitali ovo sto je radar postavio?insomnia78 wrote:Bezbeli ga cukno i ispalio u most
Izgubio kontrolu, udario u konstrukciju i onda ga bacilo na Audija ni krivog ni dužnog
Na zalost vlasnika auta znam... auto je cak prodavao e sada jeli ga kome prodao pa taj vozio ili on to necu znati ali ato je bilo na prodaju za poprilicno masnu sumu novca. Negdje oko 65 - 70.000 KM.O'zone wrote:Sivi Audi je prepolovljen međutim ima i crni koji stoji pored i kome je udaren prednji dio....
splinter wrote:Prije 2 god zove me rođak, hoće da kupi auto pa da pođem i ja da pogledamo malo. Kaže evo dogovorio sam s jednim likom nije u Sa i ja šta ću ko ono stariji , pametniji, povedem svog majstora koji mi je dugo radio auta. Odemo tako nas trojica i nađemo se slikom koji je prodavac. Auto ko slika, par godina star ma ko nov i da se zaljubiš na prvu. Ovaj majstor samo šuti, zagleda, zavlači se ispod auta. Kaže hajmo krug s autom. Vozi taj rođak, naprijed sjedi prodavac, nazad majstor i ja. Ide auto, vuče ko ludo, al majstor samo nešto zagleda, osluškuje. Odjednom kaže stani ovdje na proširenje. Mi izađasmo, on otvori gepek, pa uđe unutra, skloni tapacirung i reče : Evo tačno ovdje je auto zavareno. I fakat iz dva auta sastavljeno jedno. Prodavač se brani ko nemam pojma ma kako to, ovo ono. Govori kasnije taj majstor nama. Koliko sam se samo za ovih par godina nagledao skoro novih auta tek uvezenih a bukvalno sastavljenih iz dva auta. Ne kažem da je i ovaj Audi, ali općenito puno je takvih auta koja se i na prosječan sudar ili udar bukvalno prepolove jer var odmah puca i zato vodite računa šta kupujete i s kim se vozite.
E svaka mu cast, fakat je majstorsplinter wrote:Prije 2 god zove me rođak, hoće da kupi auto pa da pođem i ja da pogledamo malo. Kaže evo dogovorio sam s jednim likom nije u Sa i ja šta ću ko ono stariji , pametniji, povedem svog majstora koji mi je dugo radio auta. Odemo tako nas trojica i nađemo se slikom koji je prodavac. Auto ko slika, par godina star ma ko nov i da se zaljubiš na prvu. Ovaj majstor samo šuti, zagleda, zavlači se ispod auta. Kaže hajmo krug s autom. Vozi taj rođak, naprijed sjedi prodavac, nazad majstor i ja. Ide auto, vuče ko ludo, al majstor samo nešto zagleda, osluškuje. Odjednom kaže stani ovdje na proširenje. Mi izađasmop, on otvori gepek, pa uđe unutra, skloni tapacirung i reče : Evo tačno ovdje je auto zavareno. I fakat iz dva auta sastavljeno jedno. Prodavač se brani ko nemam pojma ma kako to, ovo ono. Govori kasnije taj majstor nama. Koliko sam se samo za ovih par godina nagledao skoro novih auta tek uvezenih a bukvalno sastavljenih iz dva auta. Ne kažem da je i ovaj Audi, ali općenioto puno je takvih auta koja se i na prosječan sudar ili udar bukvalno prepolove jer var odmah puca i zato vodite računa šta kupujete i s kim se vozite.