jel` ovo sutra protiv Olimpika igramo?
Moderators: Charuga, Tomahawk11

On njih mrzi vise nego mi navijaci.LSD wrote:![]()
![]()
![]()
Sablja je lud ko struja...za njega je i koševski princ Valijant Uscuplic govornik iz senata
Svaka mu cast, postigao je puno u zivotuPryda wrote: On njih mrzi vise nego mi navijaci.
Dženan i on.todd_smith wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... dno/172789
jbte Dzenan Usuplic je doktor za Mulalica![]()
![]()
![]()
![]()
"`naci...zvao me onaj lik..ne lik...`naci..ono...onaj...zeljo je bolan golem.."
samo sam cekao da kaze "ocam` jarane "
![]()
Jao seljaka jarane, pa trener si nisi navijac. Na presici si, nisi na kafi. Ne mogu da vjerujem fkt.![]()
Edis je prije svega željovac 101%Pryda wrote:On njih mrzi vise nego mi navijaci.LSD wrote:![]()
![]()
![]()
Sablja je lud ko struja...za njega je i koševski princ Valijant Uscuplic govornik iz senata
Ispadali ste i vi u drugu ligu. Svaki put neku drugu priču počnete samo kako bi se izvukli od toga da imate manje titula i da smo mi ostvarili najveći evropski uspjeh kao klub iz BiH. Ja ne znam kako neko može navijati za Sarajevo. Kada samo čuješ na koji način je klub htio uništiti drugi klub tj. Želju sve ti je jasno. Titule i tradicija su najbolji dokazi. Ne mogu više ovu priču pričati. Svake godine isto.emigrazione wrote:Ne moze bolan biti najveci kada je 13 godina tavorio u drugoj ligi...to vas u startu eliminise
Još vi trebate pure pojesti da bi bili ispred nas.Kemal Malovčić wrote:Najveći klub kojeg je osnovala radnička klasa, to da.
Jos dvije godinice i imate mahanje. Ako budete opstali do tada...avetinja wrote:Još vi trebate pure pojesti da bi bili ispred nas.Kemal Malovčić wrote:Najveći klub kojeg je osnovala radnička klasa, to da.
jesu li se to poceli ponositi i prvoligaškim statusom u kojem su redovno tavorili na dnu ligeavetinja wrote:Ispadali ste i vi u drugu ligu. Svaki put neku drugu priču počnete samo kako bi se izvukli od toga da imate manje titula i da smo mi ostvarili najveći evropski uspjeh kao klub iz BiH. Ja ne znam kako neko može navijati za Sarajevo. Kada samo čuješ na koji način je klub htio uništiti drugi klub tj. Želju sve ti je jasno. Titule i tradicija su najbolji dokazi. Ne mogu više ovu priču pričati. Svake godine isto.emigrazione wrote:Ne moze bolan biti najveci kada je 13 godina tavorio u drugoj ligi...to vas u startu eliminise
Znaš i sam, isto kao i svake godine. Ja samo ne znam kako svake, ali svake godine, nađu neku novu temu kako bi izbjegli priču o titulama. Treba i to znati.LSD wrote:jesu li se to poceli ponositi i prvoligaškim statusom u kojem su redovno tavorili na dnu ligeavetinja wrote:Ispadali ste i vi u drugu ligu. Svaki put neku drugu priču počnete samo kako bi se izvukli od toga da imate manje titula i da smo mi ostvarili najveći evropski uspjeh kao klub iz BiH. Ja ne znam kako neko može navijati za Sarajevo. Kada samo čuješ na koji način je klub htio uništiti drugi klub tj. Želju sve ti je jasno. Titule i tradicija su najbolji dokazi. Ne mogu više ovu priču pričati. Svake godine isto.emigrazione wrote:Ne moze bolan biti najveci kada je 13 godina tavorio u drugoj ligi...to vas u startu eliminise![]()
![]()
tako da ide kad ne mogu pricati o trofejima sa željovcima
policijski klubić osnovan po nalogu tadašnje UDBE, originalnog i simpatičnog naziva Torpedo - je uvijek bio nižerazredni klub za moćni Željezničar.avetinja wrote:
Znaš i sam, isto kao i svake godine. Ja samo ne znam kako svake, ali svake godine, nađu neku novu temu kako bi izbjegli priču o titulama. Treba i to znati.![]()
![]()
Slabi im argumenti.
Dobro pitanje. Vidim, da su se ovi mudriji,inteligentniji, bar ovdje na forumu povukli na rezervne polozaje, izbjegavaju ovu temu.Sad ih interesuje politika i to. Da ih ne nabrajam, prepoznat ce se sami.1946--1987 wrote:Hoce li biti navijaca zeljeznicara na juznoj tribini sutra ?