Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bossona wrote: ↑12/09/2025 18:14
Otac ubice Matt Robinson je 27 godina veteran (Sherif) policije, on je prijavio sina ubicu nakon što mu je prizano ubistvo, najvjerovatnije mu je otac i vlasnik snajpera kojim je počinio ubistvo jer u javnosti ništa ne govore ko je vlasnik snajpera. https://www.newsweek.com/matt-robinson- ... ct-2128904
22 godišnji ubica Tyler Robinson je odrastao u konzervativnoj porodici, od djetinjstva imao iskustva s oružjem. Kakvo iznenađenje. Činjenica da je MAGA htjela odmah preći na nasilje, uz pozive na objavu rata, ne znajući ništa, govori vam ko su oni. Charlie Kirk je žrtva ideologije koju je godinama propagirao.
Desničarski ekstremizam je najveća prijetnja Americi na čelu sa Trumpom.
Odakle tebi da je Robinson desnicarski ekstremista?
Gdje sam ja napisao da je ubica Kirk Robinson bio desničar?.
Gdje sam ja napisao da si ti napisao da je Robinson bio desnicar?
jeza u ledja wrote: ↑12/09/2025 17:21
Kazu da je na mecima isto pisalo "Hey, fascist, catch" i "O bella ciao, ciao" sto bi iniciralo da je neki wannabe komunjara.
jeza u ledja wrote: ↑12/09/2025 19:17
Opet jevreji iz pastetica iskacu.
Pa MAGA kult im daje prostora da blate, optužuju bez ikakvog dokaza i siju mržnju. Sda kada je više nego jasno da ubica nema veze sa muslimanima, ljevičarima ni sa LGBT sada ide relativizacija.
Pa MAGA kult im daje prostora da blate, optužuju bez ikakvog dokaza i siju mržnju. Sda kada je više nego jasno da ubica nema veze sa muslimanima, ljevičarima ni sa LGBT sada ide relativizacija.
Ne vrti se univerzum oko jevreja i Palestine. Ne desava se sve u svijetu samo u tom svjetlu. Dva dana citam ovdje reference na to. Iz pasteta iskacu.
@Velkoski si vidio onog peksina asmongolda sto je ispametovo ovo dan dva, o nekim pivotalnim dogadjajima, kako je sokiran neosjetljivoscu zbog ubistva kirka, kako ce sada konzervativci napokon odgovoriti
Hoce li mu iko reci da kad opere kosu ne izlazi na propuh? Uradi to par puta godisnje pa belaj.
Nema galame po fox news , malo sam ih pratio danas. Znaci pomirili su se stim da ovaj nije nikakav ljevicar, te da je cak "njihov". Jos da ga samo ukopaju i za 5 dana vise niko nece o njemu pricat. Inace da je lijevica bila, vuklo bi se do izbora ovo.
Ne vrti se univerzum oko jevreja i Palestine. Ne desava se sve u svijetu samo u tom svjetlu. Dva dana citam ovdje reference na to. Iz pasteta iskacu.