Jedino ova dvojica valjaju koliko toliko. Ostali niđe veze. Neće se Klopp proslaviti ako mu ovakvi igrači budu predstavljali pojačanja.AmiĐa_Idriz wrote: 5) Jese Rodriguez-Real Madrid
Neven Subotić-Dortmund
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#15326 Re: Liverpool FC
- MyTao
#15327 Re: Liverpool FC
Moj san je uvijek bio da Rodgersa zamjeni neki strucnjak sa ovog foruma... oni sve znaju. Ali eto, uprava liverpoola je otisla po Kloppa, sto I nije lose... jer je dokazan trener, ne samo da je osvajao titule vec I napravio par odlicnih igraca. Bio sam sretan.
Ali sada tek vidim da I od njeg nema nista... Kad ce vise klubovi svatiti koliko se samo trenerskih talenata krije na ovom forumu? valjda ce uprava Uniteda skuziti ko su pravi ljudi pa pametno zamjeniti Van Gala... mada ja to nebi volio, I plasi me to... Samo jedan strucnjak sa klix foruma bi dominirao engleskom kao SAF... a sta bi tek bilo kada bi I za pomocnika bio izabran jedan od forumasa??
Bio sam uzbudjen igracima koje ce dovesti Klopp... ali svi ce propasti...
Ali sada tek vidim da I od njeg nema nista... Kad ce vise klubovi svatiti koliko se samo trenerskih talenata krije na ovom forumu? valjda ce uprava Uniteda skuziti ko su pravi ljudi pa pametno zamjeniti Van Gala... mada ja to nebi volio, I plasi me to... Samo jedan strucnjak sa klix foruma bi dominirao engleskom kao SAF... a sta bi tek bilo kada bi I za pomocnika bio izabran jedan od forumasa??
- zomri
#15328 Re: Liverpool FC
Kako vidim "E kad sam ja govorio da treba Messija dovest" ekipa još uvijek ne popušta 
- AmiĐa_Idriz
#15329 Re: Liverpool FC
Ja prenio samo šta Echo piše. Iskreno ni meni se ovdje niko posebno sad ne dopada, ima par likova koje bi možda doveo al ću to ostaviti za sebe. Valjda sad znaju šta rade.Mustang1 wrote:E jakih pojacanjaDe i mene turi na tu listu
- Logovan
#15330 Re: Liverpool FC
Onda je najbolje da svi prestanemo pisati svoja mišljenja, da ne glumimo stručnjake. Možda je čak bolje da ugasimo forum.MyTao wrote:Moj san je uvijek bio da Rodgersa zamjeni neki strucnjak sa ovog foruma... oni sve znaju. Ali eto, uprava liverpoola je otisla po Kloppa, sto I nije lose... jer je dokazan trener, ne samo da je osvajao titule vec I napravio par odlicnih igraca. Bio sam sretan.
Ali sada tek vidim da I od njeg nema nista... Kad ce vise klubovi svatiti koliko se samo trenerskih talenata krije na ovom forumu? valjda ce uprava Uniteda skuziti ko su pravi ljudi pa pametno zamjeniti Van Gala... mada ja to nebi volio, I plasi me to... Samo jedan strucnjak sa klix foruma bi dominirao engleskom kao SAF... a sta bi tek bilo kada bi I za pomocnika bio izabran jedan od forumasa??![]()
![]()
- Edin H.
#15331 Re: Liverpool FC
Posto se uprava nije bas nesto proslavila zadnjih dvadesetak i kusur godina, zajedno sa "nogometnim strucnjacima", vrijeme je da se pokusa sa forumasima.Logovan wrote:Onda je najbolje da svi prestanemo pisati svoja mišljenja, da ne glumimo stručnjake. Možda je čak bolje da ugasimo forum.MyTao wrote:Moj san je uvijek bio da Rodgersa zamjeni neki strucnjak sa ovog foruma... oni sve znaju. Ali eto, uprava liverpoola je otisla po Kloppa, sto I nije lose... jer je dokazan trener, ne samo da je osvajao titule vec I napravio par odlicnih igraca. Bio sam sretan.
Ali sada tek vidim da I od njeg nema nista... Kad ce vise klubovi svatiti koliko se samo trenerskih talenata krije na ovom forumu? valjda ce uprava Uniteda skuziti ko su pravi ljudi pa pametno zamjeniti Van Gala... mada ja to nebi volio, I plasi me to... Samo jedan strucnjak sa klix foruma bi dominirao engleskom kao SAF... a sta bi tek bilo kada bi I za pomocnika bio izabran jedan od forumasa??![]()
![]()
- Logovan
#15332 Re: Liverpool FC
Pa možda bi i trebala pokušati sa forumašima, ionako ih ništa ne košta, iste rezultate bi ostvarili.Edin H. wrote: Posto se uprava nije bas nesto proslavila zadnjih dvadesetak i kusur godina, zajedno sa "nogometnim strucnjacima", vrijeme je da se pokusa sa forumasima.
- MyTao
#15333 Re: Liverpool FC
Mislim da se trebaju pisati licna misljenje... a I ne treba gasiti forum... ali definitivno treba prestati glumiti strucnjake.Logovan wrote:Onda je najbolje da svi prestanemo pisati svoja mišljenja, da ne glumimo stručnjake. Možda je čak bolje da ugasimo forum.MyTao wrote:Moj san je uvijek bio da Rodgersa zamjeni neki strucnjak sa ovog foruma... oni sve znaju. Ali eto, uprava liverpoola je otisla po Kloppa, sto I nije lose... jer je dokazan trener, ne samo da je osvajao titule vec I napravio par odlicnih igraca. Bio sam sretan.
![]()
- AmiĐa_Idriz
#15334 Re: Liverpool FC
"Bitna je bila priprema, naš razgovor u kojem sam Lovrenu i Sakhou rekao: "Ako me želite ubiti, molim vas, uzmite nož i probodite me, samo nikako nemojte igrati ona laka dodavanja koji suparnici presijeku i na dlanu imaju opasan kontranapad. I momci su me poslušali, eto me, živog i zdravog"
Vidi se jasna razlika između Kloppa i Rodgersa. Brendan je volio polako graditi akciju iz zadnje linije tj. peglanje i kombinovanje štopera sa Mignoletom što je obično dovodilo do katastrofe.
Nikakvih vijesti vezanih za Origija.
Staridž počeo trenirati ali ga ne treba uskoro očekivati. Klopp je strpljiv sa njim i postepeno ga priprema. Vjerujem u ovaj proces reahabilitacije, sjetite se samo Gundogana i Reusa u BVB.
Vidi se jasna razlika između Kloppa i Rodgersa. Brendan je volio polako graditi akciju iz zadnje linije tj. peglanje i kombinovanje štopera sa Mignoletom što je obično dovodilo do katastrofe.
Nikakvih vijesti vezanih za Origija.
Staridž počeo trenirati ali ga ne treba uskoro očekivati. Klopp je strpljiv sa njim i postepeno ga priprema. Vjerujem u ovaj proces reahabilitacije, sjetite se samo Gundogana i Reusa u BVB.
- ultima_palabra
#15335 Re: Liverpool FC
Pa Klopp nikad nije dovodio neka megapojacanja, nego mladice za koje procijeni da imaju talenta i da ih moze oblikovati za svoj sistem igre. Evo recimo meni se ovaj Sane bas svidio na utakmici Madrid-Schalke prosle sezone.
- zomri
#15336 Re: Liverpool FC
Nije zgoreg ponoviti: Klopp nije dovodio pojačanja u Borussiji. Za to je bio zadužen Zorc koji bi dao prijedloge, ovaj samo aminovao. Klopp je prvenstveno trener (a ne menadžer) i komforan je raditi sa onim što ima.
Pa i sam ponavlja kao papagaj da ima dobru ekipu, samo mu fali vremena da ih utrenira.
Pa i sam ponavlja kao papagaj da ima dobru ekipu, samo mu fali vremena da ih utrenira.
-
missko
#15337 Re: Liverpool FC
Zorc se pita za pojacanja ko i ja sto se pitamzomri wrote:Nije zgoreg ponoviti: Klopp nije dovodio pojačanja u Borussiji. Za to je bio zadužen Zorc koji bi dao prijedloge, ovaj samo aminovao. Klopp je prvenstveno trener (a ne menadžer) i komforan je raditi sa onim što ima.
- zomri
#15338 Re: Liverpool FC
how yes nomissko wrote:Zorc se pita za pojacanja ko i ja sto se pitamzomri wrote:Nije zgoreg ponoviti: Klopp nije dovodio pojačanja u Borussiji. Za to je bio zadužen Zorc koji bi dao prijedloge, ovaj samo aminovao. Klopp je prvenstveno trener (a ne menadžer) i komforan je raditi sa onim što ima.
"Klopp worked alongside Michael Zorc at Dortmund, with the former BVB midfielder overseeing incomings and outgoings.
This situation suits Klopp, as his agent explained in June:
In Germany there is a clear separation between manager and sporting director and I think in principle this is very good.
Jürgen does not like to speak to players’ agents or to carry out a transfer.
So we have to see which is the most useful arrangement."
http://www.thisisanfield.com/2015/09/re ... l-manager/
- ultima_palabra
#15339 Re: Liverpool FC
Pa to samo znaci da nije pregovarao, ne znaci da nije ucestvovao u odlukama o transferima.
- zomri
#15340 Re: Liverpool FC
Nije pregovarao, ali nije ni skautirao. Njegova jest bila zadnja, ali daleko od toga da je on "otkrivao" igrače kako se često predstavlja u medijima.ultima_palabra wrote:Pa to samo znaci da nije pregovarao, ne znaci da nije ucestvovao u odlukama o transferima.
- BHF_Manijak
#15341 Re: Liverpool FC
Pa valjda je pravio procjene igraca prije nego da "amin" za njegovo dovodjenje, jebo te. Sta sve ovdje neces procitati... Jok eto, odlucivao je na osnovu prezimena svidja li mu se ili ne.
Na kraju krajeva, pa i nije covjek skaut pa da on otkriva po svijetu talente i igrace, isto da ostali menadzeri idu po Evropi i prate igrace.
Zato postoje skauti i postoe treneri/menadzeri. Pored svog posla, covjek jos treba da prati igrace po svijetu...
Na kraju krajeva, pa i nije covjek skaut pa da on otkriva po svijetu talente i igrace, isto da ostali menadzeri idu po Evropi i prate igrace.
Po cemu je to Sane "nidje veze"?! Za trenutna Liverpoolova krila je Gento!Logovan wrote: Jedino ova dvojica valjaju koliko toliko. Ostali niđe veze. Neće se Klopp proslaviti ako mu ovakvi igrači budu predstavljali pojačanja.
- AmiĐa_Idriz
#15342 Re: Liverpool FC
Večeras se završava 2015-ta za Liverpul, da malo remiziramo.
Godina je počela remijem sa Lesterom 2-2, sve u svemu loša igra, međutim jedan čovjek je dao oba gola i izvukao bod, a nedugo zatim je taj čovjek najavio odlazak iz Liverpula i duboko nas rastužio. 3 dana poslije te vijesti o povlačenju taj čovjek opet zabija 2 gola Wimbledonu i pokazuje nam šta uistinu gubimo. Zatim ubrzo dolazi polufinale Carling Kupa sa Čelsijem koji smo fenomalno odigrali al jebeni Kurton je donio prevagu. Ostadosmo bez jednog trofeja za Kapitena. U februaru pušimo foru od Bešiktaša, još jedan trofej otpao. Zatim zadnji derbi sa Unitedom, Rodgers ostavlja Kapitena na klupi
samo što je ušao dobio je crveni karton. Jbg. Onda poslije debakl od Arsenala u gostima. Onda Blekburn jedva prolazimo u 1/4 finalu FA Kupa. Finale FA Kupa se igralo 30. maja, na rođendan Kapitena. Idealno. Još u 1/2 dolazi Villa, ko biva lako ćemo. Qrko. Haj što smo izgubili ali što je mnoge zabolila ta nezainteresovanost i nimalo želje u igri i ispadosmo. Tuga. Još je veća tuga bila u zadnjim mečevima Kapitena, Palace i Stoke, neću više o tome ništa. Onda ljeto, drugi i treći najskuplji transferi u historiji kluba. Loš početak sezone, poslije remija sa Evertonom Rodgers dobi otkaz dođe Klopp dođe neki duh, pobjeda nad Čelsijem i Sitijem, neke i loše utakmice ali polako, tu će se nešto izroditi 
Godina je počela remijem sa Lesterom 2-2, sve u svemu loša igra, međutim jedan čovjek je dao oba gola i izvukao bod, a nedugo zatim je taj čovjek najavio odlazak iz Liverpula i duboko nas rastužio. 3 dana poslije te vijesti o povlačenju taj čovjek opet zabija 2 gola Wimbledonu i pokazuje nam šta uistinu gubimo. Zatim ubrzo dolazi polufinale Carling Kupa sa Čelsijem koji smo fenomalno odigrali al jebeni Kurton je donio prevagu. Ostadosmo bez jednog trofeja za Kapitena. U februaru pušimo foru od Bešiktaša, još jedan trofej otpao. Zatim zadnji derbi sa Unitedom, Rodgers ostavlja Kapitena na klupi
- AmiĐa_Idriz
#15343 Re: Liverpool FC
Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Firmino, Benteke.
- King_Kenny
#15344 Re: Liverpool FC
Trebao bi se ovaj Sunderland dobiti. Nadati se...
- AmiĐa_Idriz
#15345 Re: Liverpool FC
Fine igrače i Sunderland ima.
- AmiĐa_Idriz
#15346 Re: Liverpool FC
Fino su počeli još samo Firmino da se smiri kad prima loptu.
Zamalo Jurgen da spuca štocem Morena sad kod aut linije
Zamalo Jurgen da spuca štocem Morena sad kod aut linije
- AmiĐa_Idriz
#15347 Re: Liverpool FC
Ja jest ih Big Sam zabetoniro u zadnjoj liniji braćo draga
- King_Kenny
#15348 Re: Liverpool FC
Firmino najopasniji, benteke ništa. Ali slabo e ovo, zadnji pas problem; driblinga skoro da nema.
- BHF_Manijak
#15349 Re: Liverpool FC
Ma nema veze brate, ali u zadnje vrijeme ih guzi ko stigne. Moraju ovo dobiti.AmiĐa_Idriz wrote:Fine igrače i Sunderland ima.
- AmiĐa_Idriz
#15350 Re: Liverpool FC
ma znam, prikucani za dno za Villom pa mi čudno...vadi Mannone sve, mora se ovo dobit