Udruženja žrtava uputila prijavu Agiusu: Jeste li poklekli pred Hrvatskom ili Čović izmišlja
“Jer je predsjedavajući Predsjedništva izašao u javnost i rekao da ćemo biti, svi mi koji očekujemo osudu za Udruženi zločinački poduhvat, razočarani, i da se radi o ljudima koji su visokomoralni i da će ta optužnica biti ukinuta. Ne znam otkud gospodinu Čoviću te informacije, ali zato smo se obratili predsjedniku Haškog tribunala da se preispita da li cure informacije iz tribunala, na koji način i kako je Čović došao do te informacije“, kaže Tahirović.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- BHCluster
#15301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
155_mm
#15302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
stvarno ne kontam sto ste se upalili ko kvaran zub u vezi ovih presuda. evo djeneral pampers je osudjen dozivotno i sta se je promijenilo. ama bas nista.
umjesto da se preko SMS-a sakuplja novac da se za pocetak stavi u pogon masina Leifeld ST-56 90 vi se ovdje bavite sa nekakvim presudama.
umjesto da se preko SMS-a sakuplja novac da se za pocetak stavi u pogon masina Leifeld ST-56 90 vi se ovdje bavite sa nekakvim presudama.
- Kolinda
#15303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vijećnica je spremna samo izgled da nakon zadnje blamaže nitko ne želi ni blizu iste.....Bake,Bake crni Bake šta uradi svojoj eliti.... A presude ko presude,uvijek je netko zadovoljan a netko nezadovoljan...
- spreca
#15304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opet si se predoziro PoskokomKolinda wrote:Vijećnica je spremna samo izgled da nakon zadnje blamaže nitko ne želi ni blizu iste.....Bake,Bake crni Bake šta uradi svojoj eliti.... A presude ko presude,uvijek je netko zadovoljan a netko nezadovoljan...
-
DonieBrasco
#15305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koliko je relevantan ovaj portal sto ovo prenosi kao i sama informcija, ja se ne sjecam da je Covic ovo negdje izjavio.BHCluster wrote:Udruženja žrtava uputila prijavu Agiusu: Jeste li poklekli pred Hrvatskom ili Čović izmišlja
“Jer je predsjedavajući Predsjedništva izašao u javnost i rekao da ćemo biti, svi mi koji očekujemo osudu za Udruženi zločinački poduhvat, razočarani, i da se radi o ljudima koji su visokomoralni i da će ta optužnica biti ukinuta. Ne znam otkud gospodinu Čoviću te informacije, ali zato smo se obratili predsjedniku Haškog tribunala da se preispita da li cure informacije iz tribunala, na koji način i kako je Čović došao do te informacije“, kaže Tahirović.
Znam da je prvi covjek tuzilastva rekao da su dokazi tako jaki da se moze ocekivati potvrda prvostene, UZP i ostalih zlocina sa cak vecim kaznama, s time da bi se usminkala uloga Zagreba i Tuđmana radi mira u regiji isto kao sto je bilo sa Mladicem oko ovih sest opcina i uloge Srbije u ranijim stvarima.
Vidjet cemo samo strpljenja.
Last edited by DonieBrasco on 24/11/2017 17:27, edited 1 time in total.
- Streptokok
#15306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imam dobre ribarske cizme za posudit. Duboke, do vagine bi ti dosle. Reko kad budes prelazila rubikon da ne nahladis mokracne kanale.Kolinda wrote:Vijećnica je spremna samo izgled da nakon zadnje blamaže nitko ne želi ni blizu iste.....Bake,Bake crni Bake šta uradi svojoj eliti.... A presude ko presude,uvijek je netko zadovoljan a netko nezadovoljan...
-
hizo ramidovic
#15307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Kakav smrad i ljigavac!
Licitirati brojem ubijene djece na ovako prizeman nacin moze samo posljednje govno, dzukac i smrdonja
Citajte i pamtite!
- Hajvan
#15308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a nosi klasicno bosnjacko ime…
kakav paradoks
kakav paradoks
- Streptokok
#15309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni je gore sto ovakav smrad dodje i dobije posao u sarajevu. Balija ga zaposli ...
- Kejn
#15310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
this*Streptokok wrote:Meni je gore sto ovakav smrad dodje i dobije posao u sarajevu. Balija ga zaposli ...
-
Mirza007
- spreca
#15312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A jesu se Ustase aktivirale .....toliko su ugrozeni da u pola dana napadaju narod ko bijesne vashke
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
juzna braca na ugledu na svoju severnu po staroj matrici... udri tamo nema mnogo srBskog zivljaDRUGI INCIDENT
Na Partizanskom groblju u Mostaru napadnuti studenti, te gosti iz Srbije i Hrvatske
-
glockov kolac
#15314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gdje radi ovaj kiseljački šupak?Streptokok wrote:Meni je gore sto ovakav smrad dodje i dobije posao u sarajevu. Balija ga zaposli ...
- Streptokok
#15315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ima mu cv na internetu. Radio u tvsa, face..glockov kolac wrote:Gdje radi ovaj kiseljački šupak?Streptokok wrote:Meni je gore sto ovakav smrad dodje i dobije posao u sarajevu. Balija ga zaposli ...
-
Škobo Habu
#15316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije mi jasno zašto se pojedini čude Tvrtkovim istupima?
Tip i dalje piše ono što je pisao i prije četitri-pet godina. Odete na Herceg-Bosnu.org kad tamo najčitaniji njegov pamflet pod naslovom "Bošnjaci-ko ste, šta ste?", gdje u stilu Praljkovih pseudo-historijskih veleslaloma kroz šumu generalizacija obara rekorde u razotkrivanju izmišljene bošnjačke nacije.
I kao takav je radio po sarajevskim medijima.
Tip i dalje piše ono što je pisao i prije četitri-pet godina. Odete na Herceg-Bosnu.org kad tamo najčitaniji njegov pamflet pod naslovom "Bošnjaci-ko ste, šta ste?", gdje u stilu Praljkovih pseudo-historijskih veleslaloma kroz šumu generalizacija obara rekorde u razotkrivanju izmišljene bošnjačke nacije.
-
Škobo Habu
#15317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Buhahahaha!Kolinda wrote:Vijećnica je spremna samo izgled da nakon zadnje blamaže nitko ne želi ni blizu iste.....Bake,Bake crni Bake šta uradi svojoj eliti.... A presude ko presude,uvijek je netko zadovoljan a netko nezadovoljan...
Gospođo Kolinda, kako komentirate čestitku Dana državnosti od strane presjednika Donalda Trumpa koju je uputio trenutnom presjedavajućem Presjedništva BiH, Draganu Čoviću, koju je potonji, by the way, prešutio?
Last edited by Škobo Habu on 24/11/2017 22:17, edited 2 times in total.
- bingov buraz
#15318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kotlinska pamet.Škobo Habu wrote:Nije mi jasno zašto se pojedini čude Tvrtkovim istupima?
- Kolinda
#15319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koje državnosti????Škobo Habu wrote:Buhahahaha!Kolinda wrote:Vijećnica je spremna samo izgled da nakon zadnje blamaže nitko ne želi ni blizu iste.....Bake,Bake crni Bake šta uradi svojoj eliti.... A presude ko presude,uvijek je netko zadovoljan a netko nezadovoljan...
Gospođo Kolinda, kako komentirate čestitku Dana državnosti od strane presjednika Donalda Trumpa koju je uputio trenutnom presjedavajućem Presjedništva BiH, Draganu Čoviću, koju je potonji, by the way, prešutio?
-
vernes81
#15320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cuj koje?Kolinda wrote:Koje državnosti????Škobo Habu wrote:Buhahahaha!Kolinda wrote:Vijećnica je spremna samo izgled da nakon zadnje blamaže nitko ne želi ni blizu iste.....Bake,Bake crni Bake šta uradi svojoj eliti.... A presude ko presude,uvijek je netko zadovoljan a netko nezadovoljan...
Pa HRHB !!!
Zbog koje vam Suicide Squad kampuje u Haagu,
- Kolinda
#15321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mi smo Hercegbosnu proslavili 18.11. Istina ne slavimo komunističke praznike...
-
vernes81
#15322 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel cestltao Slovenski zet?Kolinda wrote:Mi smo Hercegbosnu proslavili 18.11. Istina ne slavimo komunističke praznike...
-
Mirza007
#15323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zar to nisu bile karmine rahmetli HZHB aka HRHB?Kolinda wrote:Mi smo Hercegbosnu proslavili 18.11. ..
- mO k3
#15324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kolinda ti i hafiz ste jednostavno zrtve , uvijek se obradujem kada tebe i njega vidim
nego mi djelujete kao box vreca 
-
vernes81
#15325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jbg. ako juzna braca mogu slaviti Kosovsku bitku mogu i oni rahmetli HRHB.Mirza007 wrote:Zar to nisu bile karmine rahmetli HZHB aka HRHB?Kolinda wrote:Mi smo Hercegbosnu proslavili 18.11. ..