eXit.LP wrote:Što je najgore, nova je zgrada, nema niko. Kont'o sam biti fin komšija pa kupiti 14 komada za svakoga po jedan
http://www.pismolik.ba/
eXit.LP wrote:Što je najgore, nova je zgrada, nema niko. Kont'o sam biti fin komšija pa kupiti 14 komada za svakoga po jedan
Bas lijep gest, svaka casteXit.LP wrote:Što je najgore, nova je zgrada, nema niko. Kont'o sam biti fin komšija pa kupiti 14 komada za svakoga po jedan
Bilo je u Bingu nekih slika. I ako si na fb,pogledaj pod Jestive slike za tortejedna tamo wrote:Zna li neko gdje kupiti one slicice za torte, tipa masa i medo ili mini maus ili nesto slicno? Bilo je u merkatoru, rekose mi sinoc al nema vise, curici rodjendan pa mi treba hitno.
Divan,osim ako komsije ne budu neki dombiji,ko vecina iz moje zgrade. Izgleda u fazonu biti mutav i ni s kim se ne pozdravljati.P308 wrote:Bas lijep gest, svaka casteXit.LP wrote:Što je najgore, nova je zgrada, nema niko. Kont'o sam biti fin komšija pa kupiti 14 komada za svakoga po jedan
Hvala, pogledat cu, dobila sam informaciju da nekad i tempo ima u is.CherryLips wrote:Bilo je u Bingu nekih slika. I ako si na fb,pogledaj pod Jestive slike za tortejedna tamo wrote:Zna li neko gdje kupiti one slicice za torte, tipa masa i medo ili mini maus ili nesto slicno? Bilo je u merkatoru, rekose mi sinoc al nema vise, curici rodjendan pa mi treba hitno.
imate radnju za razne dekoracije iza BBI banke na Dobrinji, oni vam isprintaju koju sliku zelite...imaju i gotove...CherryLips wrote:Bilo je u Bingu nekih slika. I ako si na fb,pogledaj pod Jestive slike za tortejedna tamo wrote:Zna li neko gdje kupiti one slicice za torte, tipa masa i medo ili mini maus ili nesto slicno? Bilo je u merkatoru, rekose mi sinoc al nema vise, curici rodjendan pa mi treba hitno.
nojevo ulje i emu oil nije isti proizvodJanuaryJones wrote:Nojevo ulje/emu oil u Sarajevu?
Ima li se kupiti ijedno?supercali wrote:nojevo ulje i emu oil nije isti proizvodJanuaryJones wrote:Nojevo ulje/emu oil u Sarajevu?
Tražio ja prije par mjeseci za kolegu iz Zagreba. Nigdje ni u jednoj apoteci, jedino PIK.suza81 wrote:... kupiti zivin toplomjer?
Hvala.Qoom wrote:Tražio ja prije par mjeseci za kolegu iz Zagreba. Nigdje ni u jednoj apoteci, jedino PIK.suza81 wrote:... kupiti zivin toplomjer?
Prije par mjeseci kupila u Apoteci Sarajevo na Socijalnom.suza81 wrote:... kupiti zivin toplomjer?
Hvala... provjerit cu. Ima li neko sa friskim info?Mentha_Piperita wrote:Prije par mjeseci kupila u Apoteci Sarajevo na Socijalnom.suza81 wrote:... kupiti zivin toplomjer?

Pogledaj u peniju (danas na njihovoj web stranici vidio da imaju neke kombinacije), a vidio sam neke ponude i u topshopu i konraduBianconeri1988 wrote:Gdje ima kupiti tegova ili bočica u težini između 10 i 15 kg?
Vjerovatno ima kod Schachermayera ulica Dž.Bijedića, nize pijace Otoka, a prije Grasasaga wrote:Gdje naci ovaj drzac za tanjire?
Ja mislim da radi, nazovi pa pitaj.Nepass wrote:Zna li ko radi li ambyenta ormare/plakare po narudzbi? Koje firme uopste rade?
Kolika je razlika u cijeni izmedju firmi i ovih privatnih majstora?
Evo par mjeseci trazim po netu i gledam kataloge ne mogu da vjerujem da nema plakara koji bi otprilike pasao.