Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sherbett wrote:Slusa se slusa.. slusa se i u Vukivaru te nece u Zagrebu.
Ne kuzim odakle odjednom to cudjenje??
Pa i Aca Lukas je napunio arenu .. ne kuzim.. i Beslic ju napuni.. i Joksimovic ju napuni.. bilo ih je jos.
Napune ju i Gibbonini Oliver ju je napunio.
Napuni ju dva puta i Balasevic.
Napunio ju i Andre Rieu!
Jbga sam Zg ima skoro milijun stanovnika ekipa se slije odasvud.. ne razumijem zasto mislite da je problem ikome napuniti arenu?
Sigurna sam da je i arena u ljubljani ivaj vikend bila napunjena radi dijaspire i hrvata iz Rh.. sta je cudno?
I vama je Ceca Jahorinu napunila
Bez ljutnje ali ja sam skužio da ovdje nije u pitanju muzika ili izvođač nego još jedan sulud način da se Hrvatska unižava u očima forumskog pučanstva. Od strane ekipe koja do sada nije napisala ništa pozitivno o Hrvatskoj ili Hrvatima.
Još Arkanovca da napuni Lisinski. Pucaju se cajkama
Znaš ono, Saša Matić, slijepi "četnik" sa brojnom publikom hrvatskih arkanovaca u Zagrebu.
Šta ti izvrćeš moje riječi na hinjski način Novak? Što se tiče publike koja to smeće sluša, svejedno mi je da li su Bošnjaci ili Hrvati. Isto ih vidim. Negativno.
Pa kome pravo, kome krivo.
Samo licemjerje je veće na HR strani, jer se većina odriče tog muzičkog žanra i sebe uzdižu na pijedestal kad je kultura EX YU naroda u pitanju. Zar ne?
Novak20 wrote:
Bez ljutnje ali ja sam skužio da ovdje nije u pitanju muzika ili izvođač nego još jedan sulud način da se Hrvatska unižava u očima forumskog pučanstva. Od strane ekipe koja do sada nije napisala ništa pozitivno o Hrvatskoj ili Hrvatima.
Oooo, Moshe ben Majmonides, nas Jevrej na braniku hrvatske domovine.
Neka ga Jahwe nagradi.
Ja kako je odvratna ona Zovko, pa šta je ono pobogu.
Inače, jasno je o čemu se ovdje radi. I zašto Hrvatska palamudi ovoj temi. Jednostavno, jer moraju nečim zabavljati narod. Nemaju tako široke mogućnosti za manipulaciju kao kod nas, pa ono pronađi šta možeš.
Isto radi i Srbija sa Kosovom. Samo što je u Srbiji još gora situacija.
E sad, da nema ovih slučajeva? Pa čime bi HDZ zabavljao svoje glasače, i o čemu bi Vučić baljezgao?
Jednostavno, zabava za široke narodne mase. Njima dobro, klepaju lovu, ovcama fino kad čuju o njihovim borbama, a običan pametni narod ode u Njemačku, Irsku, Austriju...
Nije Ivo iz Livna otišao jer se iznervirao zbog toga što je neki delegat izabran za Dom naroda. Otišao Ivo jer nema za kruha.
Last edited by Thorgerson on 17/12/2018 13:27, edited 1 time in total.
SaraFina wrote:Šta ti izvrćeš moje riječi na hinjski način Novak? Što se tiče publike koja to smeće sluša, svejedno mi je da li su Bošnjaci ili Hrvati. Isto ih vidim. Negativno.
Samo licemjerje je veće na HR strani, jer se većina odriče tog muzičkog žanra i sebe uzdižu na pijedestal kad je kultura EX YU naroda u pitanju. Zar ne?
Kužim te, zar ne ?
Saši Matiću nije mjesto na političkoj temi jer, koliko znam, nije davao nikakvog povoda za to. Ali jeste dao povoda tebi da zagrepčane koji su mu došli na koncert nazoveš arkanovcima.
Mogla si ih nazvati papcima, seljacima ili primitivcima ali si se opredijelila za arkanovce. Pa jesu li onda arkanovci i oni koji su bili na njegovom koncertu u Sarajevu ?
Mi moramo biti pragmaticni. A to nikada nismo bili. Hrvati ce se bez problema udruziti sa bilo kim. Pa zasto se mi ne bi udruzili sa Srbijom (kojoj isto tako odgovara da se malo poljulja stanje u Hrvatskoj). Zasto ne bismo zajedno sa Srbijom vrsili pritisak. Pa barem tu imamo zajednicki interes.
Povratak Srba u Hrvatsku, bolji odnos prema Bosnjacima, čirilicai tdi tdi... Ja bih sutra nazvao Vucica i trazio sastanak.
SaraFina wrote:Šta ti izvrćeš moje riječi na hinjski način Novak? Što se tiče publike koja to smeće sluša, svejedno mi je da li su Bošnjaci ili Hrvati. Isto ih vidim. Negativno.
Kužim te, zar ne ?
Saši Matiću nije mjesto na političkoj temi jer, koliko znam, nije davao nikakvog povoda za to. Ali jeste dao povoda tebi da zagrepčane koji su mu došli na koncert nazoveš arkanovcima.
Mogla si ih nazvati papcima, seljacima ili primitivcima ali si se opredijelila za arkanovce. Pa jesu li onda arkanovci i oni koji su bili na njegovom koncertu u Sarajevu ?
To izmišljaš. Cecu sam nazvala Arkanovcom. Po mužu i zločincu koljaču. Ne zagrebčane. Jesi ti pismen uopće?
Izvoli kvotaj to da za zagrebčane kažem da su Arkanovci?
Ako ne kvotaš i ne pronadješ, onda si licemjer koji potura nebuloze iz nekih samo tebi znanih razloga.
Tema se zove "Dešavanja u Hr " ja sigurno nisam prva koja je postala, a ni komentirala neki muzički dogadjaj ili koncert na istoj.
Sad kvotaj za Arkanovci = Zagrebčani.
Last edited by SaraFina on 17/12/2018 13:35, edited 1 time in total.
REGIONALNA folk zvijezda Saša Matić starim je i novim hitovima održavao užarenu atmosferu od početka do kraja koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca. Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.
"Odlično, stvarno je bilo odlično", u dahu je rekla Koraljka iz Zagreba.
"Očekivala sam da će biti dobro, ali bilo je još i bolje, možda dođemo opet večeras", rekla je Anita koja je zbog koncerta stigla iz Beča.
Na trosatnom koncertu s Matićem je publika pjevala iz sveg glasa hitove poput "Poklonite mi nju za rođendan", "Ružmarin", "Kralj izgubljenih stvari" i mnoge druge.
Još Arkanovca da napuni Lisinski. Pucaju se cajkama
Evo tog posta Novak. Samobaniraj se s tim lošim podmetanjem.
Slobodno.
spreca wrote:Sasa Matic je Bosanac....mislim da je rodjen tamo negdje oko Bugojna
i Baja Mali Knindža je Bosanac, samo mu se više dopala druga strana Dinare
a za ovo isčuđavanje oko slušanja turbofolka u Zagrebu samo ću reći da se ljudi zavaravaju da trenutno nije najpopularnije, kao i na cijelom Balkanu...
Pa i Aca Lukas je napunio arenu .. ne kuzim.. i Beslic ju napuni.. i Joksimovic ju napuni.. bilo ih je jos.
Napunio ju i Andre Rieu!
Jbga sam Zg ima skoro milijun stanovnika ekipa se slije odasvud.. ne razumijem zasto mislite da je problem ikome napuniti arenu?
Sigurna sam da je i arena u ljubljani ivaj vikend bila napunjena radi dijaspire i hrvata iz Rh.. sta je cudno?
spreca wrote:Sasa Matic je Bosanac....mislim da je rodjen tamo negdje oko Bugojna
i Baja Mali Knindža je Bosanac, samo mu se više dopala druga strana Dinare
a za ovo isčuđavanje oko slušanja turbofolka u Zagrebu samo ću reći da se ljudi zavaravaju da trenutno nije najpopularnije, kao i na cijelom Balkanu...
Napunio ju i Andre Rieu!
Ovaj lik je neki anonimus. Nikad čula za njega. Bešlić i Balaš su pjevali i prije rata... pa to i kontam. A i nisu ni neki šovinisti i nacionalfašiti...Gibo i pokojni Oliver se ne mogu porediti s ovim likom ili golom cajkom Jelenom.
BiH je za razliku od HR tronacionalna država i ja ne mogu zabraniti da Ceca pjeva u BL ili na Jahorini.
Mogu s FB izbrisati, svakog ko tu kravu sluša (i jesam dok sam bila aktivna).
Napunio ju i Andre Rieu!
Ovaj lik je neki anonimus. Nikad čula za njega. Bešlić i Balaš su pjevali i prije rata... pa to i kontam. A i nisu ni neki šovinisti i nacionalfašiti...Gibo i pokojni Oliver se ne mogu porediti s ovim likom ili golom cajkom Jelenom.
BiH je za razliku od HR tronacionalna država i ja ne mogu zabraniti da Ceca pjeva u BL ili na Jahorini.
Mogu s FB izbrisati, svakog ko tu kravu sluša (i jesam dok sam bila aktivna).
Nemoj zajebavati da nikad nisi čula za Sašu Matića? Frajer je sve samo nije anonimus. Ima pjesama koje su sasvim ok i mogu se slušati. Inače je iz BiH, okolina Drvara.