A ti tvrdis da je Evropa bolja od SADConnaisseur Karlin wrote:detroit-mercy wrote:pa i ja sam zvijela na obje strane bare , i n erazumijem, kako i zasto tvrdis da je zivot u SAD bolji od zivota u EUConnaisseur Karlin wrote:
Sta i ko tebi daje za parvo da odredjujes sta je jadno ili ne. Tvoje licno iskustvo, ono je opet samo tvoje. Sta je socijalni zivot u toj bajnoj Evropi npr. evo ja sam zivio u Njemackoj 4 godine, malo nesto u Austriji. Po cemu je socijalni zivot naseg covjeka bolji/bogatiji u DE od USA, molim te prosvijetli me.
Hajde da si napisala tako nesto nekome ko je recimo cio zivot proveo u USA ali valjda neko ko je zivio sa obje strane bare moze da sudi sta je za njega dobro a sta ne.![]()
ti tvrdis da je SAD bolja od Evrope
I eto sad ti ko nesto ne razumijes, a koji si ti faktor. Neki guru koji odredjuje gdje je bolje a gdje ne
Svako od nas bira sebi gdje ce zivjeti, ja vec 15 godina imam njihov pasos i da mi je toliko lose mogao sam sebi naci gdje da zivim. Godisnje sam minimum 2-3 puta u Evropi sto kroz posao sto kroz odmore, valjda imam neku mjerodavnost da sebi odredim gdje da zivim.
Na kraju ja i ti smo niko i nista previse mali statisticki uzorak za bilo sta.
Eto neka nam Sarafina fino izlista statistike koliko se godisnje iz evropskih zemalja ljudi useli u USA i vice versa, valjda je to malo veci statisticki uzorak.