GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- trambusek88
#15276 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nije 1800KM nego eura. To je osnovna plata, + navedeni dodaci + naknada za odvojeni život + korištenje službenog mobitela o troškovima preduzeća + naknada za korištenje usluga prodavačica ljubavi (ako mu izdaju fiskalni račun za svoje usluge koji moraju priložiti kako bi podigli naknadu) itd...
- vješalica
#15277 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa dotični je sam napisao da je izmislio tu cifru na drugoj temitrambusek88 wrote:Nije 1800KM nego eura. To je osnovna plata, + navedeni dodaci + naknada za odvojeni život + korištenje službenog mobitela o troškovima preduzeća + naknada za korištenje usluga prodavačica ljubavi (ako mu izdaju fiskalni račun za svoje usluge koji moraju priložiti kako bi podigli naknadu) itd...
dovoljno ti govori o tome koliko je ozbiljan sagovornik
nego lik ima para,kupio je stan na ciglanama i sad guli stepenište pa je problem
čuj 1800Km plata,i to zadnjih 20 godina,pa ko je to imao toliku platu od 1995. pa do 2000. boga ti?
- supercali
#15278 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
vjesalice
podrzavajuci dilere i njihovim poslovnim sposobnostima dovoljno govori o tebi
- vješalica
#15279 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jesi to i ti otvorio komunu za liječenje propalih narkomana?supercali wrote:vjesalice
koliki je kapacitet,imam neke mušterije postali su dosadni pa da ti proslijedim
- supercali
#15280 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pored sto branis gras pocela si braniti i dilerevješalica wrote:jesi to i ti otvorio komunu za liječenje propalih narkomana?supercali wrote:vjesalice
podrzavajuci dilere i njihovim poslovnim sposobnostima dovoljno govori o tebi![]()
definitivno ne radis u grasu nego si peta ruka marihuane izgleda
- Mračajski proto
#15281 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
DROGERE NA VJEŠALA
- vješalica
#15282 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
definitivno ne znaš šta ćeš od svog životasupercali wrote:pored sto branis gras pocela si braniti i dilerevješalica wrote:jesi to i ti otvorio komunu za liječenje propalih narkomana?supercali wrote:vjesalice
podrzavajuci dilere i njihovim poslovnim sposobnostima dovoljno govori o tebi![]()
definitivno ne radis u grasu nego si peta ruka marihuane izgleda
- supercali
#15283 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ne znam kad znam da dijelim grad sa takvim kao tivješalica wrote:
definitivno ne znaš šta ćeš od svog života
- vješalica
#15284 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
šta se sad opet sekiraš? jel te opet neki narko bos ganja po ulici i ne da ti mira?supercali wrote:ne znam kad znam da dijelim grad sa takvim kao tivješalica wrote:
- supercali
#15285 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ne sikiram se nego ne mogu da vjerujem da ima takvih kao ti koji podrzavaju nekog narko bosa i njegove potrckevješalica wrote:šta se sad opet sekiraš? jel te opet neki narko bos ganja po ulici i ne da ti mira?supercali wrote:ne znam kad znam da dijelim grad sa takvim kao tivješalica wrote:
ps. da ne skrecemo s teme
ne bi me iznenadilo da imas nekoga u grasu koji se obogatio na racun grasa a ti ga podrzavas jer ko jebe ostale radnike a i gradjane kad se ovaj tvoj snasao
sad mi je jasno zasto toliko raje nije ni izaslo na proteste prosle godine i na bilo kakve proteste demonstracije i slicno
jer su jebeni bolesnici koji podrzavaju lopovluke jer su se ti lopovi snasli
- vješalica
#15286 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
imaš mnogo bujnu maštu,ja da sam se obogatila na račun nekoga iz te ili bilo koje druge firme,ti i tebi slični paćenici mi ne bi bili ni u peti,kao ni ova država ni bilo šta,otišla bi odavde i bolio bi me q za tebe,nekakve radnike i slične stvari
još jedan dokaz,a ti pored toga što mene optužuješ da branim dilere i bosove im,očito sam imaš neki problem sa drogom,pa ti svakakve gluposti padaju na pamet i svašta pišeš
još jedan dokaz,a ti pored toga što mene optužuješ da branim dilere i bosove im,očito sam imaš neki problem sa drogom,pa ti svakakve gluposti padaju na pamet i svašta pišeš
- Mračajski proto
#15287 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dobro vas je ba
- supercali
#15288 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
bilo bi lijepo kad bi ponovo procitala postvješalica wrote:imaš mnogo bujnu maštu,ja da sam se obogatila na račun nekoga iz te ili bilo koje druge firme,ti i tebi slični paćenici mi ne bi bili ni u peti,kao ni ova država ni bilo šta,otišla bi odavde i bolio bi me q za tebe,nekakve radnike i slične stvari
-
The Realist
#15289 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
trambusek88 wrote:Nije 1800KM nego eura. To je osnovna plata, + navedeni dodaci + naknada za odvojeni život + korištenje službenog mobitela o troškovima preduzeća + naknada za korištenje usluga prodavačica ljubavi (ako mu izdaju fiskalni račun za svoje usluge koji moraju priložiti kako bi podigli naknadu) itd...
Pa dobro, napisao je sa doprinosima, što i nije tako nerealno ako se sjetimo zadnjih podataka vezanih za plate vozača i ostalih u GRAS-u
Nisam čitao onu temu, ali stvarno se nadam da nije toliko ljudi zaposleno na jednom liftu, osim ako ne postoji neko opravdanje (da radi 24h dnevno, pa onda već trebaju 3 čovjeka, pa ne smije neko samo noćne raditi, pa mora imati slobodno i td...., mada je opet 6 previše, a pogotovo 2 mehaničara).
- mayab
#15291 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Vaauuuu, satrali se od dobrote!
Šalu na stranu, ovo su hvale vrijedni propagandni potezi, ali poznajuci situaciju sa grasom, mislim da je totalna fula, i zamazivanje očiju, bacanje para uzalud itd.
Jer da bi se kod gradjanstva popravila percepcija Grasa , oni moraju da se iskažu na nekim upravo totalno drugim stvarima....
Šalu na stranu, ovo su hvale vrijedni propagandni potezi, ali poznajuci situaciju sa grasom, mislim da je totalna fula, i zamazivanje očiju, bacanje para uzalud itd.
Jer da bi se kod gradjanstva popravila percepcija Grasa , oni moraju da se iskažu na nekim upravo totalno drugim stvarima....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15292 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
nemaju se oni sta dokazivati nama
uglavnom seljaci prevoze seljake
samo nek rade i pokušaju vratiti dug
visku otkaz otpremnina i penzija
uglavnom seljaci prevoze seljake
samo nek rade i pokušaju vratiti dug
visku otkaz otpremnina i penzija
- supercali
#15293 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
znaci sutra revizori nece raditi jer samo od zena i traze karte 
-
Holms
#15294 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
supercali wrote:znaci sutra revizori nece raditi jer samo od zena i traze karte
ja bih dodao: i od stranaca
-
StupskaBitanga
#15295 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sve kao ne mogu primati radnike a ja danas vidim revizora od 25-30 max god
- holowey
#15296 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ugovor o djelu...zvanicno nije zaposlenStupskaBitanga wrote:Sve kao ne mogu primati radnike a ja danas vidim revizora od 25-30 max god
-
StupskaBitanga
#15297 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
a šta neće skontatiholowey wrote:ugovor o djelu...zvanicno nije zaposlenStupskaBitanga wrote:Sve kao ne mogu primati radnike a ja danas vidim revizora od 25-30 max god
- holowey
#15298 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
standardna praksa u javnim preduzecima i javnim institucijama...ugovor o djelu dok se ne ukaze prilika da se pro forme objavi konkurs i za stalno zaposliStupskaBitanga wrote:a šta neće skontatiholowey wrote:ugovor o djelu...zvanicno nije zaposlenStupskaBitanga wrote:Sve kao ne mogu primati radnike a ja danas vidim revizora od 25-30 max god
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15299 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
voznja u tramvaju postaje sve nepodnosljivija zbog sve veceg i veceg broja klošara i psihickih slučajeva
najbolji su oni koji su najglasniji kad tramvaj stane
a kartu su posljednji put kupili kad je bosna bila prvak europe u kosarci
takodjer sam primijetio kako tramvajdzije sve brze i brze voze i to u najosjetljivijim dijelovima dionice...
uspore tek kad moraju...od gradjevinske skole
najbolji su oni koji su najglasniji kad tramvaj stane
a kartu su posljednji put kupili kad je bosna bila prvak europe u kosarci
takodjer sam primijetio kako tramvajdzije sve brze i brze voze i to u najosjetljivijim dijelovima dionice...
uspore tek kad moraju...od gradjevinske skole
- man_464
#15300 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Stizanje intervala od 42 minute Ilidža-Čaršija uz stalna izlijetanja na prugu je postala nemoguća misija. Inače krug je 84 minuta na liniji 3..., a realno sad na potezu Marijin dvor - Čaršija - Marijin dvor mogao bi i 60 na sat voziti da nema vozačke nekulture, a do Čvile je pruga +/- stanje, a dolje od Otoke ka Ilidži i obratno je poligon za testiranje teško-šinskih ratnih vozila
Mene je naprosto strah kad vidim kako se tramvaj ljulja, ali ima stvarno vozača koji igraju igre bez granica na potezu Stup-Energoinvest-Kasindolska- Ilidža
Zato najviše volim kad dođe "kockasta petica", sada trica haha, jer ona je "najteža" po specifikacijama i ne ljulja se mnogo, kao ni niskopodni, dok npr. češki i satra 2 (bez niskopodnog dijela) te holanđanin skaču ko trampolina.
A što se tiče švercera, samo me "duša boli" jer takvi nam uništavaju vozila, šaraju, cijepaju, režu, a karte nemaju, a ljuid sa kartama ne mogu od njih da uđu od gužve. Da se dalje ne ponavljam.
A održavanje pruge je posebna priča...
Mene je naprosto strah kad vidim kako se tramvaj ljulja, ali ima stvarno vozača koji igraju igre bez granica na potezu Stup-Energoinvest-Kasindolska- Ilidža
A što se tiče švercera, samo me "duša boli" jer takvi nam uništavaju vozila, šaraju, cijepaju, režu, a karte nemaju, a ljuid sa kartama ne mogu od njih da uđu od gužve. Da se dalje ne ponavljam.
A održavanje pruge je posebna priča...