Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
salvatore paradise wrote:Opet prica o Mirzi starteru... Ljudi dragi pa sta je vama vise. Covjek je tricaski specijalista (i to odlicno radi) i to je otprilike to. Cemu pretjerivanje?
Popravio odbranu kazete? Istina, sad je malo manja crna rupa u odbrani nego prije 2 godine.
duminjo wrote:Hajd ti nama zabrani da pricamo o necemu i reci sta treba da ponavljamo za tobom
Ma necu vam zabraniti, ali da vam je prica glupa, jeste. Nije Mirza zrtva pored ociju slijepih trenera, zlih suigraca, dzinova, neke nesretne igre sudbine... Njegove brojke i minutaza su u skladu sa njegovim kvalitetama u NBA okviru. Problem je sto vecina vas nema apsolutno nikakvog pojma o NBA, niti se trudi da nesto nauci.
duminjo wrote:Hajd ti nama zabrani da pricamo o necemu i reci sta treba da ponavljamo za tobom
Ma necu vam zabraniti, ali da vam je prica glupa, jeste. Nije Mirza zrtva pored ociju slijepih trenera, zlih suigraca, dzinova, neke nesretne igre sudbine... Njegove brojke i minutaza su u skladu sa njegovim kvalitetama u NBA okviru. Problem je sto vecina vas nema apsolutno nikakvog pojma o NBA, niti se trudi da nesto nauci.
po čemu ti znaš da npr. @tomahawk11 nema pojma o nba?
Nisam ja nista rekao za tomahawka, vec govorim o vecini diskutanata na temi o Mirzi. Svi ga vole, ali rijetko ko realno gleda na situaciju. Malo zbog osjecanja, a malo vise zbog neznanja. I nije to nikakva sramota, recimo ja o nogometu nemam pojma i ne ljutim se kad mi neko to kaze.
Nisam ja nista rekao za tomahawka, vec govorim o vecini diskutanata na temi o Mirzi. Svi ga vole, ali rijetko ko realno gleda na situaciju. Malo zbog osjecanja, a malo vise zbog neznanja. I nije to nikakva sramota, recimo ja o nogometu nemam pojma i ne ljutim se kad mi neko to kaze.[/quote]
Pa pratim je malo duze nego vecina ljudi ovdje, u to sam siguran. Nisam nikakav znalac, ali mislim da znam mrvicu vise.
ok,kako ti kažeš
Nemam ja sta tu da kazem, dovoljno je procitati komentare na ovoj temi. Te starter, te igrac za 20 poena, te dobar u odbrani, te sam sebi kreira sut. Rekao bi covjek da pricamo o Piercu u najboljim danima a ne o Teletovicu.
Tomahawk11 wrote:@salvatore, pa moras malo i taj dio razumjeti, ipak je Mirza nas covjek, malo mu se navlaci.
Razumijem, samo mi smeta kad popljuju ljude koji ne misle tako. Niko sretniji od mene da Mirza slijedecu sezonu igra po 30 minuta i zabija 15 poena u prosjeku uz 40% suta za tricu. Prvi bih rekao da sam pogrijesio. Ali iskreno ja ne vidim da se to moze desiti... nadam se da grijesim.
Ja se sjecam perioda kada je Dusko Savanovic proglasavan buducim All Star igracem, dok je u isto vrijeme Mirza imao srece ako i u Europi zabiljezi konstantu. Mada su predviđanja bila i gora. Ko do sada nije skontao Mirzino razmisljanje, karakter i psihu, nece nikada ni skontati. Malo ko razmislja kao Mirza. Iz prve mi jos samo Dirk u Europi pada na pamet. Samo rad, bez obzira koliko dobar bio ...