Hladno fosna u zadnjih 5 minuta emisije na N1 otvori sve karte i reče, parafraziram: "ok, izgubili smo predsjedništvo Bosne ili Hercegovine, ali neće ništa moći, jer će se sve odluke stopirati u zastupničkom domu!!" Znači, otvoreno poruči svima da su hdz secesionističke figure postavljene tu da blokiraju sve što bi moglo ići u korist Bosne i Hercegovine, a na štetu hrvatske.seln wrote:Koja je krava ona Zeljana.... tipicna provincijska precijenjena fufica.
Ona ne zna zasto uopce ucestvuje u toj emisiji, istina ce prodrijeti, svi dobro vide sta se desava...
a onaj teski provincijski naglasak.
Desavanja u Hrvatskoj
-
archi_a
#15276 Re: Desavanja u Hrvatskoj
-
zrakomlat
#15277 Re: Desavanja u Hrvatskoj
muha_sa wrote:nemoj da te išta iznenadjuje što se tice "naših" politicaraThorgerson wrote:Mene ne iznenadjuje Hrvatska. Neka rade ljudi sta misle da treba.
Ono sto me iznenadjudje jeste MLAKA ili gotovo nikakva reakcija politicara u BiH. Pa i onih direktno prozvanih poput Komsica. Jednostavno - nema adekvatnog odgovora. Tekstić neki preko pr-a za medije i to je to. Eventualno izjava za medije.
I to je odgovor na direktan udar na suverenitet ove drzave.oni se o svom jadu zabavili--valja famEliju uhljebit
a ako se neki i ko nešto javi bio bi na ovom forumu popljuvaT--nabacuje na volej Dodiku--Covicu..........................itd
-
megaman4
#15278 Re: Desavanja u Hrvatskoj
archi_a wrote:Hladno fosna u zadnjih 5 minuta emisije na N1 otvori sve karte i reče, parafraziram: "ok, izgubili smo predsjedništvo Bosne ili Hercegovine, ali neće ništa moći, jer će se sve odluke stopirati u zastupničkom domu!!" Znači, otvoreno poruči svima da su hdz secesionističke figure postavljene tu da blokiraju sve što bi moglo ići u korist Bosne i Hercegovine, a na štetu hrvatske.seln wrote:Koja je krava ona Zeljana.... tipicna provincijska precijenjena fufica.
Ona ne zna zasto uopce ucestvuje u toj emisiji, istina ce prodrijeti, svi dobro vide sta se desava...
Kako smo mi tj. Bosnjaci bili naivni, kada smo vjerovali u bivsu drzavu i njen opstanak, dok su od prvog dana protiv te iste drzave bili i Srbija i Hrvatska. I na kraju su oni jugu i razvalili.
Sada bratski pokusavaju razvaliti i BiH ali je BiH ipak tvrd orah. Dok jedni i drugi preko svojih satelita u vidu bivsih komunjara Covica i Dodika rade na pokusajima disolucije nase lijepe domovine, Bog jednima i drugima salje kazne u vidu: Kosova koje ne da mira Beogradu i svete im se za svo zlo u posljednjih 150 godina, dok Zagreb stize kazna u vidu masovnih odlazaka njihovih ljudi i ubrzanog nestanka hrvatske.
Bosna ce opstati, i ovo je moze samo jos vise ojacati. A susjedi i komsije tj. lazni susjedi i komsije, koji to nikada nisu ni bili, sad Vam dolazi na naplatu sav racun iz 90-ih.
Srbiji u vidu Kosova, ali i uskoro bez Vojvodine, Sandzaka i Preseva, a Hrvatskoj u vidu ubrzanog ostanka bez domace populacije.
Bujrum nastavite dalje rovariti po Bosni, ali tu je Bozija kazna koja Vas stize.
- SaraFina
#15279 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatsku samo jedan korak dijeli od dna: 'Jedino je Bugarska lošija od nas, ali i oni rade punom parom da nas preteknu, dok mi ne radimo ništa'
Najlošija osobna potrošnja
54 posto Bugarska
62 posto Hrvatska i Mađarska
68 posto Rumunjska i Letonija
73 posto Estonija
76 posto Slovačka
Najbolje zemlje po potrošnji
132 posto Luksemburg
122 posto Njemačka
117 posto Austrija
114 posto Danska i Ujedinjeno Kraljevstvo
112 posto Belgija i Finska
Najlošije zemlje
49 posto Bugarska
62 posto Hrvatska
63 posto Rumunjska
67 posto Grčka i Letonija
68 posto Mađarska
Najbolje zemlje
253 posto Luksemburg
181 posto Irska
128 posto Nizozemska i Danska
127 posto Austrija
124 posto Njemačka
- SaraFina
#15280 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Još Arkanovca da napuni Lisinski. Pucaju se cajkamaREGIONALNA folk zvijezda Saša Matić starim je i novim hitovima održavao užarenu atmosferu od početka do kraja koncerta u zagrebačkoj Areni, koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca. Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.
"Odlično, stvarno je bilo odlično", u dahu je rekla Koraljka iz Zagreba.
"Očekivala sam da će biti dobro, ali bilo je još i bolje, možda dođemo opet večeras", rekla je Anita koja je zbog koncerta stigla iz Beča.
Na trosatnom koncertu s Matićem je publika pjevala iz sveg glasa hitove poput "Poklonite mi nju za rođendan", "Ružmarin", "Kralj izgubljenih stvari" i mnoge druge.
-
kakavdanakneiskustvu
#15281 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sto ono nije smio bajaga u bjelovaru cini mi se?
-
kakavdanakneiskustvu
#15282 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma pitam sta ono bi razlog da ne odrzi koncet,znam da su neki branitelji bili protiv toga,ne sjecam se zbog tacno cega?
- SaraFina
#15283 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:@sara, Ceca ne smije u RH niti ce smjeti
Lisinski je napunio jedino Đole i to 4 koncerta ista.
A otkud ovaj lik da se sluša? Pored toliko dobre HR muzike? Pa ona polugola Karleuša i još par nekih njegovih gostiju? To u ZG nikad prije nije bilo, osobito u predbožićno vrijeme. Ja se ne sjećam?
A ako hoćeš iskreno malo mi je i krivo.
-
kakavdanakneiskustvu
#15284 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nije meni to nista cudno,ta muzika se u hrvatskoj uvijek lusala,samo eto nije je nikad bilo na tv,mislim ja to ne slusam,ali svako ko prati medije,zna da je to tako,familija iz hrvatske,tacnije slavonije to jedino i slusa skoro
- SaraFina
#15285 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kakavdanakneiskustvu wrote:nije meni to nista cudno,ta muzika se u hrvatskoj uvijek lusala,samo eto nije je nikad bilo na tv,mislim ja to ne slusam,ali svako ko prati medije,zna da je to tako,familija iz hrvatske,tacnije slavonije to jedino i slusa skoro
Moji su porijeklom Slavonci jedan dio, drugi Posavci a nikad se to nije u kući slušalo.
Tako da ne znam.
Jeste i Škoro i Thompson ali Saša i Karleuša, Rada i ostale jok.
-
kakavdanakneiskustvu
#15286 Re: Desavanja u Hrvatskoj
a ja kod rodice na fb vidim jedino da objavi pjesme ovih kao sto je matic,ne npr. cetinskog,gibonija,massima,i slicnih
-
Bodkin
#15287 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Znaci...nije puna sebe?General War wrote:Rijetko antipaticna spodoba, puna sebe ko govno vitamina.seln wrote:Koja je krava ona Zeljana.... tipicna provincijska precijenjena fufica.
- SaraFina
#15288 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:Slusa se slusa.. slusa se i u Vukivaru te nece u Zagrebu.
Ne kuzim odakle odjednom to cudjenje??
Pa i Aca Lukas je napunio arenu .. ne kuzim.. i Beslic ju napuni.. i Joksimovic ju napuni.. bilo ih je jos.
Napune ju i Gibbonini Oliver ju je napunio.
Napuni ju dva puta i Balasevic.
Napunio ju i Andre Rieu!
Jbga sam Zg ima skoro milijun stanovnika ekipa se slije odasvud.. ne razumijem zasto mislite da je problem ikome napuniti arenu?
Sigurna sam da je i arena u ljubljani ivaj vikend bila napunjena radi dijaspire i hrvata iz Rh.. sta je cudno?
I vama je Ceca Jahorinu napunila
Ovaj lik je neki anonimus. Nikad čula za njega. Bešlić i Balaš su pjevali i prije rata... pa to i kontam. A i nisu ni neki šovinisti i nacionalfašiti...Gibo i pokojni Oliver se ne mogu porediti s ovim likom ili golom cajkom Jelenom.
BiH je za razliku od HR tronacionalna država i ja ne mogu zabraniti da Ceca pjeva u BL ili na Jahorini.
Mogu s FB izbrisati, svakog ko tu kravu sluša (i jesam dok sam bila aktivna).
- General War
#15289 Re: Desavanja u Hrvatskoj
znas ono na aHmericiki : " full of shit"...puna svega sto skodi.Bodkin wrote:Znaci...nije puna sebe?General War wrote:Rijetko antipaticna spodoba, puna sebe ko govno vitamina.seln wrote:Koja je krava ona Zeljana.... tipicna provincijska precijenjena fufica.
-
Bodkin
#15290 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Napune i u becu, minhenu ili parizu. Glupa pricasherbett wrote:Slusa se slusa.. slusa se i u Vukivaru te nece u Zagrebu.
Ne kuzim odakle odjednom to cudjenje??
Pa i Aca Lukas je napunio arenu .. ne kuzim.. i Beslic ju napuni.. i Joksimovic ju napuni.. bilo ih je jos.
Napune ju i Gibbonini Oliver ju je napunio.
Napuni ju dva puta i Balasevic.
Napunio ju i Andre Rieu!
Jbga sam Zg ima skoro milijun stanovnika ekipa se slije odasvud.. ne razumijem zasto mislite da je problem ikome napuniti arenu?
Sigurna sam da je i arena u ljubljani ivaj vikend bila napunjena radi dijaspire i hrvata iz Rh.. sta je cudno?
I vama je Ceca Jahorinu napunila
- SaraFina
#15291 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Plus Šerbo paradoks je da ona bagra zapali buseve za djecu iz Vodica, sa šibenačkim tablicama zbog derbija Dinamo -ZG a da Arenu puni opskurni turbofolker i pratnja iz Srbije.
- bleee_sa
#15292 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ceca bi Arenu punila 3 noći zaredom isto ko i Koševo, samo što nikad neće zapjevat ni tamo a Boga mi ni 'vamo. 
- SaraFina
#15293 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:A nije saro nisu isti ljudi.SaraFina wrote:Plus Šerbo paradoks je da ona bagra zapali buseve za djecu iz Vodica, sa šibenačkim tablicama zbog derbija Dinamo -ZG a da Arenu puni opskurni turbofolker i pratnja iz Srbije.
A i da jesu, sta se cudis umobolnim umovima?
Jel ih to nigdje drugdje nema?
Pa nisu svi nornalni ni razumni.
Zasto uopce da raspravljamo o ovome?
Nimakva senzacija!
Odvratno je. Senzacija ne svakako.
- SaraFina
#15294 Re: Desavanja u Hrvatskoj
bleee_sa wrote:Ceca bi Arenu punila 3 noći zaredom isto ko i Koševo, samo što nikad neće zapjevat ni tamo a Boga mi ni 'vamo.
Trebali bi se kolektivno poubijati da ona zapjeva. Stvarno i podrum ima dno. Ona je dno podruma.
- Bloo
- Globalna šefica
#15295 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bome je zapjevala u državi Bosni i Hercegovini, entitetu RS (i to je dio naše države), na lokaciji koja je sahatić od glavnog gradableee_sa wrote:Ceca bi Arenu punila 3 noći zaredom isto ko i Koševo, samo što nikad neće zapjevat ni tamo a Boga mi ni 'vamo.
- bleee_sa
#15296 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Znam, bio sam.Bloo wrote:Bome je zapjevala u državi Bosni i Hercegovini, entitetu RS (i to je dio naše države), na lokaciji koja je sahatić od glavnog gradableee_sa wrote:Ceca bi Arenu punila 3 noći zaredom isto ko i Koševo, samo što nikad neće zapjevat ni tamo a Boga mi ni 'vamo.?
- SaraFina
#15297 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Lagiš bleso.
- spreca
#15298 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Taj zbog Cece vEne sEceSaraFina wrote:Lagiš bleso.
- SaraFina
#15299 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma jok. Ne bi on otišao. Nema šanse.spreca wrote:Taj zbog Cece vEne sEceSaraFina wrote:Lagiš bleso.
- spreca
#15300 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sasa Matic je Bosanac....mislim da je rodjen tamo negdje oko Bugojna