Haj sad fino kesu bombona u džep, spinner na prst i pravac braci u posjetu. Nema smisla da se on zlopati dok ti gledaš crtane filmove.
Usput, ona ponuda za posao i dalje važi, daću vam petaka više ako mi i auto operete
Vjerovatno ni ne znaju za ovoklixo wrote:Sta rade roditelji zrtvi ?
oko moje, vec sjedim sa bracom svojom. tucemo dvolitru, a ti crknidragma wrote:![]()
![]()
![]()
Haj sad fino kesu bombona u džep, spinner na prst i pravac braci u posjetu. Nema smisla da se on zlopati dok ti gledaš crtane filmove.
Usput, ona ponuda za posao i dalje važi, daću vam petaka više ako mi i auto operete
i jadragma wrote:Jbte, oplakah
Ommadawn wrote:Bom' će neko bit' b'jen...
nece te valjda zube polomi ti?mega_mashcine wrote:nace mo te po ip adresi a onda ce mo ti zube polomi ti
Glava se razbi ja, kosti i zubi se lometranquil wrote:nece te valjda zube polomi ti?mega_mashcine wrote:nace mo te po ip adresi a onda ce mo ti zube polomi ti![]()
valjda zube razbi ti a kosti polomi ti
fala na isprav ci, nisam znaoorinoco wrote:Glava se razbi ja, kosti i zubi se lometranquil wrote:nece te valjda zube polomi ti?mega_mashcine wrote:nace mo te po ip adresi a onda ce mo ti zube polomi ti![]()
brat moi naj jaci je to fino obijasnio.orinoco wrote:Glava se razbi ja, kosti i zubi se lometranquil wrote:nece te valjda zube polomi ti?mega_mashcine wrote:nace mo te po ip adresi a onda ce mo ti zube polomi ti![]()
Bra te, ne daj semega_mashcine wrote: brat moi naj jaci je to fino obijasnio.![]()
ljubi brat
Opasni neki momci. Ne bih ih volio sresti.mega_mashcine wrote:![]()
![]()
paša moj lako ti se skrivati iza anonimnog profila, ako si laf javi mi se da se nadjemo da ti pustim kera na te,
http://pokit.org/get/img/ab43fae2ea758d ... a33fa4.jpg
ja imam mnogo svoje brace, ako niti dnao, javi mi se da ti lomimo zube
http://pokit.org/get/img/fc59a44fa3f67e ... 04ada3.jpg
mene moja braca naj vise vole
http://pokit.org/get/img/3b31bffa0ab80b ... d68020.jpg
jesi ljubomoran??![]()
![]()
A kako izgledaju ti opasni?Naslovnica wrote:Dječko čak i ne izgleda opRasno i retardirano za nekoga ko ima preko 100 djela, čak šta više, simpatično čeljade...da nije u pitanju neka zabuna?
Na takvu vrstu pitanja odgovoriti ću sa - drugačije od ovog dječaka.djevojka bez imena wrote:A kako izgledaju ti opasni?Naslovnica wrote:Dječko čak i ne izgleda opRasno i retardirano za nekoga ko ima preko 100 djela, čak šta više, simpatično čeljade...da nije u pitanju neka zabuna?
Predrasude, neinformiranost ili nesto trece, nije bitno ali iznenaio/la bi se.Naslovnica wrote:Na takvu vrstu pitanja odgovoriti ću sa - drugačije od ovog dječaka.djevojka bez imena wrote:A kako izgledaju ti opasni?Naslovnica wrote:Dječko čak i ne izgleda opRasno i retardirano za nekoga ko ima preko 100 djela, čak šta više, simpatično čeljade...da nije u pitanju neka zabuna?
vrlo jednostavno, promiče ispod radara, skriva se...vjerovatno bira žrtve koje nemaju nikoga u familiji ko bi ga mogao odraditi, mahalci sve znaju, i tetiće iz sedmog koljena svakome u ulici...policija mu ne može ništa, nema više kvartovskih milicijaca koji bi ko nekad preventivno ovo izmlatili i utjerali im strah u kosti...kud ćeš veće milineNaslovnica wrote:Niti jedno, niti drugo.
Svako pravilo ima svoje izuzetke, vjerovatno on spada u izuzetak izgledom, a donekle i situacijama sa profila, obzirom koliko mu djela prišivaju i šta sam pročitao o njemu.
U svakom slučaju mi je nepojmljivo da mu neko do sada nije promijenio lični opis, od-do...