mada postoje neke kazne i kad moraš malo u ćuzu ili makar na uslov
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15276 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
misdemeanor ti je kad pređeš ulicu na crveno i iskišeš petobanku 
- jeza u ledja
#15277 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Misdemeanor - isto ko i kod nas sto imas prekrsaj.
A ovo sa 21 godinom je debila zesca. Djeca ne znaju pit i onda kad im neko nabavi naroljaju se ko budale i naprave belaj.
A ovo sa 21 godinom je debila zesca. Djeca ne znaju pit i onda kad im neko nabavi naroljaju se ko budale i naprave belaj.
-
sumirprimus
#15278 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma zajebavam baFudo387 wrote:![]()
Aj bizi, guglaj
-
sumirprimus
#15279 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Al ovo za dobnu granicu 35 fakat nisam znao.gledajuc sa strane malo bezveze da na celo zemlje moze doci djed na samrti al ne moze neko mladji od 35.
No dosta toga u americkoj politici mi nije jasno tako da okej
No dosta toga u americkoj politici mi nije jasno tako da okej
-
smijesni_ste
#15280 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kao što spomenuh ranije, ne mora ni prstom mrdnuti povodom reizbora dok postoje ovakvi pacijenti
https://www.yahoo.com/entertainment/see ... 19784.html
Naravno, već je iskoristio situaciju i 'tvitao' o ovome
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 8512941057
- sinuhe
#15281 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I to postaje problem i to ne mali. Toliko ugnjetavanih ali ponestaje tlacitelja.
-
drastic
- bunk
- seln
#15284 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
drastic wrote:
Ajdeee?

- GandalfSivi
#15285 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opet da ponovim da nije problem Trumpa nego americkog drustva sto je ovo pet dana vijest dana, dok recimo on nije ni zucnuo, niti su se mediji nesta pretrgli sto je uhapsen lik koji sam za sebe kaze da je "white supremacist" a koji je imao arsenal oruzja i razradjene planove kako da pobije bruku ljudi. I to kod mene u komsiluku, mamu mu jebem...smijesni_ste wrote:Kao što spomenuh ranije, ne mora ni prstom mrdnuti povodom reizbora dok postoje ovakvi pacijenti![]()
![]()
-
smijesni_ste
#15286 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa bila je i ovo top vijest kada se mislilo da je lik stvarno bio žrtva napada, oglasili su se i mediji, političari, celebrity-ji, uglavnom svi iz demokratskog /liberalnog tabora
Naravno da sada ide reakcija kada su ga provalili, isto kao i u slučaju indijanca i onog malog
Naravno da sada ide reakcija kada su ga provalili, isto kao i u slučaju indijanca i onog malog
-
Fudo387
#15287 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta je kreten konto, bog sami zna.
Imas sve u zivotu, i onda kad vise ne znas sta ces od sebe daj isceniraj nakav napad na sebe, da dokaze sta?
Kazem ja, sve ludo.
Onaj tamo glavni u obalnoj strazi, sve mu potaman, i planirao masakar....oj hljebu.
Odakle vise iskacu, mamu im nenormalnu?
Imas sve u zivotu, i onda kad vise ne znas sta ces od sebe daj isceniraj nakav napad na sebe, da dokaze sta?
Kazem ja, sve ludo.
Onaj tamo glavni u obalnoj strazi, sve mu potaman, i planirao masakar....oj hljebu.
Odakle vise iskacu, mamu im nenormalnu?
-
Fudo387
#15288 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Treci blento ne silazi sa twittera, navalja hrpu budalastina, na kraju sljustri maga! I et, president.
Ovo nema u tri pm.
Ovo nema u tri pm.
- jeza u ledja
#15289 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sad je mnogo veca vijest nego sto je bila prije nego sto su ga provalili. Ja nisam ni skonto sta se desava dok ga nisu provalili, jer veze nemam ko je lik. Obicno kad vidim neki celebrity nesto na politickim vijestima samo prebacim jer obicno nista pametno ne cujes od njih.smijesni_ste wrote:Pa bila je i ovo top vijest kada se mislilo da je lik stvarno bio žrtva napada, oglasili su se i mediji, političari, celebrity-ji, uglavnom svi iz demokratskog /liberalnog tabora
Sad pak kad se lik provalio, mediji trube o tome jos vise. Eto dokaz je upravo to sto si ti pokrenuo tu pricu na forumu (mescini 2 puta), bez da je iko ista spominjao prije toga.
Valjda tip koji je bio sav obljepljen MAGA i koji je pobio onoliko ljudi u sinagogi nije dovoljan dokaz povezanosti right wing histerije sa nasiljem pa ce ovakav slucaj tu tezu definitivno pobiti.
-
smijesni_ste
#15290 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja doslovno preletim twitter, yahoo, usa today i tako sam i opazio ovaj 'slučaj' iako nikad nisam čuo za ovog lika
Pišem o tome ovdje jer Trump koristi ovakve situacije koje su sve učestalije, a realno ovdje se diskutuje i o Americi jer ostali topici o Americi nisu toliko popularni na klixu
Ne bih o bilo čijem nasilju, ali evo jedan dobar komentar sa b92
"Radi se o podcenjivanju americkog glasackog tela, nije vecina na socijali ili rednekovi, vecina je srednji stalez, ono prosecno obrazovani, patriotski nastrojeni (pogledaj publiku americkog fudbala). Zato je Tramp dobio izbore - i kako izgleda opet ce."
Pišem o tome ovdje jer Trump koristi ovakve situacije koje su sve učestalije, a realno ovdje se diskutuje i o Americi jer ostali topici o Americi nisu toliko popularni na klixu
"Radi se o podcenjivanju americkog glasackog tela, nije vecina na socijali ili rednekovi, vecina je srednji stalez, ono prosecno obrazovani, patriotski nastrojeni (pogledaj publiku americkog fudbala). Zato je Tramp dobio izbore - i kako izgleda opet ce."
-
Fudo387
#15291 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tj, obicna hejterska govna.smijesni_ste wrote: "Radi se o podcenjivanju americkog glasackog tela, nije vecina na socijali ili rednekovi, vecina je srednji stalez, ono prosecno obrazovani, patriotski nastrojeni (pogledaj publiku americkog fudbala). Zato je Tramp dobio izbore - i kako izgleda opet ce."
- jeza u ledja
#15292 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja mislim da ne postoji niko ko bi glasao za Trumpa bas jer je neki debil fejkao hate crime na njega.smijesni_ste wrote:Ja doslovno preletim twitter, yahoo, usa today i tako sam i opazio ovaj 'slučaj' iako nikad nisam čuo za ovog lika
Mozes objasniti kojim slijedom logike dolazis do tog zakljucka?
- Irsar
#15293 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Evo jedne dobre stvari koju je Trump administracija učinila:
http://nymag.com/intelligencer/2019/02/ ... thood.html
Naravno, za očekivati je od uobičajenih idiota (uglavnom Demokrata, kao i aktivističkih tobože nezavisnih sudova) da probaju zaustaviti implementaciju ove odluke, sve u skladu sa njihovim robovanjem Šejtanu (ili Sotoni ako tako preferirate
). No ako u tome ne uspiju onda je ovo definitivno jedan od boljih poteza Trumpa.
http://nymag.com/intelligencer/2019/02/ ... thood.html
The Trump administration issued a final rule on Friday that could effectively cut off tens of millions of federal family planning dollars to Planned Parenthood and steer some of that funding towards anti-abortion, faith-based care providers….
Naime, organizacija zvana Planned Parenthood je jedna od vodećih, ako već ne i glavna, koja nudi usluge ubijanja nerođene djece što se u popularnoj kulturi zove abortus; pri tome, dobar dio prihoda za rad ove organizacije potiče od poreza koje plaćaju državljani SAD-a, a bitno je istaći kako čak i među Demokratskim glasačima nije baš jednoglasan stav po ovom pitanju, jer i među njima postoje oni koji ne žele da se njihov novac koristi za ovako nešto. Trump nastoji kroz svoju funkciju predsjednika barem da spotakne ovu zlu praksu - zvanu abortus - te je stoga i ova odluka koju je donio.The new rule will begin phasing in after a 60-day public notice period, which will provide plenty of time for opponents to seek an injunction blocking its implementation until further judicial review takes place. If the rule is fully implemented, clinics will have a year to physically separate Title X services from facilities that perform abortions or provide abortion referrals.
Naravno, za očekivati je od uobičajenih idiota (uglavnom Demokrata, kao i aktivističkih tobože nezavisnih sudova) da probaju zaustaviti implementaciju ove odluke, sve u skladu sa njihovim robovanjem Šejtanu (ili Sotoni ako tako preferirate
- GandalfSivi
#15294 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Planned parenthood-ov program prvenstveno se bavi zenskim zdravljem, ukljucujuci redovan sreenening za rak dojke i maternice (sto je dobrom dijelu zena jedini nacin da se provjere), spasavajuci desetine hiljada zivota godisnje, dok im 3% ukupnih materijalnih (i drugih) sredstava otpada na abortuse.
Ali hajde ti to objasni deplorable-u...
- jeza u ledja
#15295 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Irsar wrote:Naravno, za očekivati je od uobičajenih idiota
-
Fudo387
#15296 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
GandalfSivi wrote:Planned parenthood-ov program prvenstveno se bavi zenskim zdravljem, ukljucujuci redovan sreenening za rak dojke i maternice (sto je dobrom dijelu zena jedini nacin da se provjere), spasavajuci desetine hiljada zivota godisnje, dok im 3% ukupnih materijalnih (i drugih) sredstava otpada na abortuse.
- GandalfSivi
#15297 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Palo mi je na pamet da opalim isti citat, ali rekoh necu, neka gajeza u ledja wrote:Irsar wrote:Naravno, za očekivati je od uobičajenih idiota
- jeza u ledja
#15298 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gledao sam malo intervju sa Kamalom Harris. Svidja mi kako prica.
Sad mi je ona glavni favorit, uz Bidena i Sandersa. Vjerovatno cu jos jedno 10 puta promjeniti misljenje.
Sad mi je ona glavni favorit, uz Bidena i Sandersa. Vjerovatno cu jos jedno 10 puta promjeniti misljenje.
- GandalfSivi
#15299 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja wrote:Gledao sam malo intervju sa Kamalom Harris. Svidja mi kako prica.![]()
Jok ba, nemam favorita prije debata, rano je...
- Irsar
#15300 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ubistvo je gore u veličini od dobra kojeg oni rade kroz taj "screening". I dok tako spase desetke hiljada života godišnje kroz preventivne preglede na karcinome, isto tako ubiju desetke hiljada I VIŠE posve nedužnih ljudskih bića. Takva kombinacija ne može vječno se tolerisati.GandalfSivi wrote:Planned parenthood-ov program prvenstveno se bavi zenskim zdravljem, ukljucujuci redovan sreenening za rak dojke i maternice (sto je dobrom dijelu zena jedini nacin da se provjere), spasavajuci desetine hiljada zivota godisnje, dok im 3% ukupnih materijalnih (i drugih) sredstava otpada na abortuse.
Uostalom, ništa ti ovdje nisi rekao što pobija moje tvrdnje; Planned Parenthood i dalje ostaje jedan od glavnih promotora i vršitelja ubistava nerođene djece, to je činjenica. To što se oni bave i nekim drugim stvarima ne mijenja tu činjenicu. Dodatno, izvršiti abortus je svakako puno "jeftinije" od tretiranja teških karcinoma, stoga tvoja tvrdnja o distribuciji novca za različite njihove svrhe je također jedva od ikakvog značaja.