Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tr_ba
#15276 Re: Sarajevski derbi
Nisam neki strucnjak za derbije,pogotovo Sarajevske,al da vas pitari meze,meze brate...
Hahhahahhahahaha
Hahhahahhahahaha
- avetinja
#15277 Re: Sarajevski derbi
Ako gospoda u prvim redovima želi da im sunce ne ide u oči, onda moraju izdvojiti malo više markica, jer ovaj automatski krov nije besplatan.and wrote:samo da ne budeavetinja wrote:Pojede ih što će ovo morati gledati uživo.
![]()
-
sole2mio
#15278 Re: Sarajevski derbi
Maharadza wrote:Prije za štrika:todd_smith wrote:bice da si komplekas pa zato, ne znas ti to, ovo je za fashion weeka-LIBERO- wrote:' Siri siri, vezeni peskiri'![]()
![]()
Mislim, ok, pokusaj provokacije i sl...legitimna stvar, ali ovo je po meni lose...
- and
#15279 Re: Sarajevski derbi
a i kušet kola imaju preko puta ako bude dosadna utakmicaavetinja wrote:Ako gospoda u prvim redovima želi da im sunce ne ide u oči, onda moraju izdvojiti malo više markica, jer ovaj automatski krov nije besplatan.and wrote:samo da ne budeavetinja wrote:Pojede ih što će ovo morati gledati uživo.
![]()
-
pOZz
#15280 Re: Sarajevski derbi
Gazi NK Vaso Miskin - Crni.
- decko_sa_kovaca
#15281 Re: Sarajevski derbi
Mi cekamo nedelju cirka 6 sati poslije podne. Tada je sladjetr_ba wrote:Nisam neki strucnjak za derbije,pogotovo Sarajevske,al da vas pitari meze,meze brate...
Hahhahahhahahaha
-
tr_ba
#15282 Re: Sarajevski derbi
Postujem.decko_sa_kovaca wrote:Mi cekamo nedelju cirka 6 sati poslije podne. Tada je sladjetr_ba wrote:Nisam neki strucnjak za derbije,pogotovo Sarajevske,al da vas pitari meze,meze brate...
Hahhahahhahahaha
Hahgahahagagagah
-
ibizza
#15283 Re: Sarajevski derbi
Sa ovim strikom ili ne muka nam je doci na onu grobinu od stadionaavetinja wrote:Pojede ih što će ovo morati gledati uživo.
-
ibizza
#15284 Re: Sarajevski derbi
Javim ti se u nedjelju u 18:00 , nadam se da ces biti aktivandecko_sa_kovaca wrote:Mi cekamo nedelju cirka 6 sati poslije podne. Tada je sladjetr_ba wrote:Nisam neki strucnjak za derbije,pogotovo Sarajevske,al da vas pitari meze,meze brate...
Hahhahahhahahaha
-
todd_smith
#15285 Re: Sarajevski derbi
derbi otisao u PM sudeci prema atmosferi ovih dana i kod medija, i kod forumasa
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#15286 Re: Sarajevski derbi
Ma na neki nacin, mozda je i bolje ovako.
Bar znamo da ce u nedjelju biti hard cor ekipa sa obje strane.
Fino je vidjeti i pravo puno gledalaca na stadionu, recimo kao prosli derbi na Kosevu, gdje je bilo pa barem 60% simpatizera itd.
Sutra, definitivno, ce na Grbavici biti puno vise hard cor varijanta, sto isto ima svoju neku draz. Meni cak i draza varijanta.
Bar znamo da ce u nedjelju biti hard cor ekipa sa obje strane.
Fino je vidjeti i pravo puno gledalaca na stadionu, recimo kao prosli derbi na Kosevu, gdje je bilo pa barem 60% simpatizera itd.
Sutra, definitivno, ce na Grbavici biti puno vise hard cor varijanta, sto isto ima svoju neku draz. Meni cak i draza varijanta.
- Baltazar_khan
#15287 Re: Sarajevski derbi
jarane ako mi vjeruješ osjećam se ko da slijedi jedna prava prvenstvenatodd_smith wrote:derbi otisao u PM sudeci prema atmosferi ovih dana i kod medija, i kod forumasa
prošlo je doba uzbuđenja pred ovakvu vrstu tekme. može bit da je raji doqrčilo sve nigdje ni na vidiku neke euro grupne faze ko što to rade slovenci, srbijanci i hrvati. maribor, dinamo, partizan... pa čak i albanija je dobila predstavnika.
ruku na srce uzmimo u obzir i trenutno stanje kod komšija pa ih dosta manje piše ovdje nego inače pred derbi. nigdje banova, ništa.
kako god mi moramo ispuniti onu zdenku i poderat grla uprkos ovim mučkim provokacijama plavetnilom iznad glave
- slucajan
#15288 Re: Sarajevski derbi
Meni je njih žao, a vi kako hoćeteBaltazar_khan wrote:Mea_parvitas wrote:Ljepse izgleda sa juga.
Pedeset nijansi plave: Nećete vjerovati kakav spektakl spremaju UNFKŽTM87
Navijači Željezničara UNFKŽTM87 za nedjeljni derbi pripremaju spektakularnu koreografiju na sjevernoj tribini Doline ćupova, stadiona koji se nalazi na listi mjesta koje morate vidjeti dok ste živi.
Vjerni Manijaci koji su već restaurirali čuvenu lokomotivu, jedinu koja se nalazi na nekom stadionu, a zatim donirali korner zastavice, najmodernije na svijetu, a vjerovatno i šire, sad su odlučili na sjevernu tribinu izvjesiti sve nijanse plave koje naš klub i navijači koriste tokom svoje preduge istorije.
Magični najloni u svijetlo plavoj, plavoj, tamno plavoj, tirkiznoj, šljivasto plavoj, nebesko i indigo plavoj vijore se na krovu Doline ćupova. Koliko su Manijaci avangardni pokazuje i da su iskoristili bijelu boju koja daje poseban pečat genijalnoj ideji.
Baš kao i korner zastavice, i ova koreografija spada u red postmodernih koreografija koje lelujaju na vjetru.
Nadamo se da će igrači aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA i ekipe koja je došla na prag praga Evropske lige biti dodatno motivisani epohalnom koreografijom na sjeveru.Code: Select all
http://www.bazabezporaza.com/2015/10/02/pedeset-nijansi-plave-necete-vjerovati-kakav-spektakl-spremaju-unfkztm87/
- decko_sa_kovaca
#15289 Re: Sarajevski derbi
A vidi im stranice kompleksaske.
E moji pitari bas te cudna raja
E moji pitari bas te cudna raja
-
sole2mio
#15290 Re: Sarajevski derbi
Baltazar_khan wrote:Mea_parvitas wrote:Ljepse izgleda sa juga.
Pedeset nijansi plave: Nećete vjerovati kakav spektakl spremaju UNFKŽTM87
Navijači Željezničara UNFKŽTM87 za nedjeljni derbi pripremaju spektakularnu koreografiju na sjevernoj tribini Doline ćupova, stadiona koji se nalazi na listi mjesta koje morate vidjeti dok ste živi.
Vjerni Manijaci koji su već restaurirali čuvenu lokomotivu, jedinu koja se nalazi na nekom stadionu, a zatim donirali korner zastavice, najmodernije na svijetu, a vjerovatno i šire, sad su odlučili na sjevernu tribinu izvjesiti sve nijanse plave koje naš klub i navijači koriste tokom svoje preduge istorije.
Magični najloni u svijetlo plavoj, plavoj, tamno plavoj, tirkiznoj, šljivasto plavoj, nebesko i indigo plavoj vijore se na krovu Doline ćupova. Koliko su Manijaci avangardni pokazuje i da su iskoristili bijelu boju koja daje poseban pečat genijalnoj ideji.
Baš kao i korner zastavice, i ova koreografija spada u red postmodernih koreografija koje lelujaju na vjetru.
Nadamo se da će igrači aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA i ekipe koja je došla na prag praga Evropske lige biti dodatno motivisani epohalnom koreografijom na sjeveru.Code: Select all
http://www.bazabezporaza.com/2015/10/02/pedeset-nijansi-plave-necete-vjerovati-kakav-spektakl-spremaju-unfkztm87/
Hhahahahaahhahah
Al ga je srocio, a I ono za ginisovu nije lose
- Teletubbies
#15291 Re: Sarajevski derbi
Nisam upućen u te korner zastavice...čuj najmodernije u Evropi...šta same izvode kornere?
-
bjelave
- avetinja
#15293 Re: Sarajevski derbi
Ako je Mea_parvitas dobio upozorenje zato što nije napisao pravilno ime kluba, onda očekujem da se također sankcioniše psovanje najvećeg kluba u BiH od strane pitara tj. korisnika leškarenje.
-
nema me tamo
#15294 Re: Sarajevski derbi
Stvarno loše izgleda. 
- emigrazione
#15295 Re: Sarajevski derbi
Železnicar nije najveci klub u drzavi, zapamti to vec jednom...avetinja wrote:Ako je Mea_parvitas dobio upozorenje zato što nije napisao pravilno ime kluba, onda očekujem da se također sankcioniše psovanje najvećeg kluba u BiH od strane pitara tj. korisnika leškarenje.
- avetinja
#15296 Re: Sarajevski derbi
emigrazione wrote:Železnicar nije najveci klub u drzavi, zapamti to vec jednom...avetinja wrote:Ako je Mea_parvitas dobio upozorenje zato što nije napisao pravilno ime kluba, onda očekujem da se također sankcioniše psovanje najvećeg kluba u BiH od strane pitara tj. korisnika leškarenje.
Odmah se pale ko kutnjaci.
Džabe ponavljaš. Ove laži vam nikako ne mogu postati istina. Bio i ostao najveći klub u BiH.
-
racionalista
#15297 Re: Sarajevski derbi
Samo da Željanu sutra dobijemo 
- Kemal Malovčić
#15298 Re: Sarajevski derbi
Najveći klub kojeg je osnovala radnička klasa, to da.avetinja wrote:emigrazione wrote:Železnicar nije najveci klub u drzavi, zapamti to vec jednom...avetinja wrote:Ako je Mea_parvitas dobio upozorenje zato što nije napisao pravilno ime kluba, onda očekujem da se također sankcioniše psovanje najvećeg kluba u BiH od strane pitara tj. korisnika leškarenje.
![]()
![]()
![]()
Odmah se pale ko kutnjaci.
Džabe ponavljaš. Ove laži vam nikako ne mogu postati istina. Bio i ostao najveći klub u BiH.
- Kemal Malovčić
#15299 Re: Sarajevski derbi
Jebem želju i moju tv!
(otpjevati kao "jebem borac i banja luku").
SARAJVO ŠAMPION.
(otpjevati kao "jebem borac i banja luku").
SARAJVO ŠAMPION.
-
Bambino Blu
#15300 Re: Sarajevski derbi
emigrazione wrote:Železnicar nije najveci klub u drzavi, zapamti to vec jednom...avetinja wrote:Ako je Mea_parvitas dobio upozorenje zato što nije napisao pravilno ime kluba, onda očekujem da se također sankcioniše psovanje najvećeg kluba u BiH od strane pitara tj. korisnika leškarenje.
Haj vi malo tablicu mnozenja ponovite pa se javite