iliSaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
Sta ima?
-Evo dobar, ti?
Moderator: Chloe
iliSaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
star, ali uvijek jednako aktuelantazmaniaBAN4 wrote:Poslanika skupstine zove kum iz zavicaja da pita ima li posla za njegovog malog tu u Sarajevu:
- ‘De si kume, sta ima?
- Evo nista kume, zivi se, radi se, sve po malo. Kako si mi ti?
- Ja evo dobro nego me ovaj moj mali brine. Znas da mu skola nikad nije isla od ruke, uvjek je vukao jedinice, ma ni tu srednju nije zavrsio… pa sam razmisljao dal’ imas tu neki poslic za njega u Vladi, da ne dangubi po cjeli dan?
- Kako da nema, mora za kuma da ima, uvjek! Zaposlicu ga da mi bude pomocnik, 3500 eura plata, sluzbeni auto, telefon, boli ga briga.
- Jao kume, nemoj! Puno je to, sta ce njemu tolike pare? Pomahnitace, znas da je problematican. Daj nesto razumnije…
- Dobro kume, razumijem. Neka bude asistent moje sekretarice. Plata 1500 eura, nema auta al’ dobice dobar telefon, racun uvijek placen, moze i Ameriku da zove, sta ga briga !
- Nemoj da se ljutis kume, ali i to je puno, nije ti on za tol’ke pare, zaginuce negdje. Daj ako ima neki normalan posao za 200-300 eurica pa da mora malo da razmislja i da se muci, ima li tako sta!?
- E jebi ga kume…… Za to mu treba fakultet….
a dje ste vi,ovih 10 %,nisam vas prepoznaoDr.Mr.Fr. wrote:Bila anketa u Sarajevu, i pitanje je:
Treba li papke vratiti odakle su došli![]()
90% građana odgovorilo sa "A što pa neka nas."
kako ce kad nisi odavlesimonese wrote:a dje ste vi,ovih 10 %,nisam vas prepoznaoDr.Mr.Fr. wrote:Bila anketa u Sarajevu, i pitanje je:
SaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
I bolno istinit...žulijan asanž wrote:star, ali uvijek jednako aktuelantazmaniaBAN4 wrote:Poslanika skupstine zove kum iz zavicaja da pita ima li posla za njegovog malog tu u Sarajevu:
- ‘De si kume, sta ima?
- Evo nista kume, zivi se, radi se, sve po malo. Kako si mi ti?
- Ja evo dobro nego me ovaj moj mali brine. Znas da mu skola nikad nije isla od ruke, uvjek je vukao jedinice, ma ni tu srednju nije zavrsio… pa sam razmisljao dal’ imas tu neki poslic za njega u Vladi, da ne dangubi po cjeli dan?
- Kako da nema, mora za kuma da ima, uvjek! Zaposlicu ga da mi bude pomocnik, 3500 eura plata, sluzbeni auto, telefon, boli ga briga.
- Jao kume, nemoj! Puno je to, sta ce njemu tolike pare? Pomahnitace, znas da je problematican. Daj nesto razumnije…
- Dobro kume, razumijem. Neka bude asistent moje sekretarice. Plata 1500 eura, nema auta al’ dobice dobar telefon, racun uvijek placen, moze i Ameriku da zove, sta ga briga !
- Nemoj da se ljutis kume, ali i to je puno, nije ti on za tol’ke pare, zaginuce negdje. Daj ako ima neki normalan posao za 200-300 eurica pa da mora malo da razmislja i da se muci, ima li tako sta!?
- E jebi ga kume…… Za to mu treba fakultet….
Jel' to postoji identifikacija?simonese wrote:a dje ste vi,ovih 10 %,nisam vas prepoznaoDr.Mr.Fr. wrote:Bila anketa u Sarajevu, i pitanje je:
ujutro na poslu:iSwagga wrote:iliSaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
Sta ima?
-Evo dobar, ti?
proud to be PAPAKAteista wrote:Jel' to postoji identifikacija?simonese wrote:a dje ste vi,ovih 10 %,nisam vas prepoznaoDr.Mr.Fr. wrote:Bila anketa u Sarajevu, i pitanje je:
IliiSwagga wrote:iliSaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
Sta ima?
-Evo dobar, ti?
vi se bas raspricate kad se pozdravljateHopkins wrote:IliiSwagga wrote:iliSaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
Sta ima?
-Evo dobar, ti?
Dobar ja, ti??
sta vam je ba, pravi odgovor na pitanje "sta ima?" glasi "ma e'o, pomalo"Hopkins wrote:IliiSwagga wrote:iliSaPnA wrote:-Đesi
-Evo nista, kod tebe?
Sta ima?
-Evo dobar, ti?
Dobar ja, ti??
- Inače?holowey wrote:sta vam je ba, pravi odgovor na pitanje "sta ima?" glasi "ma e'o, pomalo"Hopkins wrote:IliiSwagga wrote: ili
Sta ima?
-Evo dobar, ti?
Dobar ja, ti??
Baudelaire wrote:Šta ima?
Ništa, kod tebe?
Ma evo beze.
Inače?
Ma nako, standardno.
amra67 wrote:"- Tata...tata...što je to otrov za miševe?
- To ti je, sine, mačka u prahu. "
interwal wrote:
- Inače?
- Kod tebe?
dobarmilicija wrote:Koja zena je danas dobila najvise cvijeca??!?
Ona koja je umrla jucer![]()
ima i varijacija na temu:Baudelaire wrote:Šta ima?
Ništa, kod tebe?
Ma evo beze.
Inače?
Ma nako, standardno.