FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#15251 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Baresi 6 wrote:pep hoce da povrijedjeni igraci sto prije zaigraju pa trazi neke inekcije (koje bi mogle biti stetne po zdravlje), dok ovaj doktor to odbija i radje hoce da igrac duze pauzira da bi potpuno ozdravio. jebe se pepu za zdravlje igraca, kod njega je samo ja ja i ja. paksu ba, vidi se odmah cim ga vidis. a tek sto ne zna tempirat formu ekipe, nepotrebno siluje neke paderborne a onda dodje april i debakl.
Ķortizon. Ovaj ne da jer nije zdravo ali pomaze na brzinu
LSD

#15252 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Tito_i_Partija wrote:@ 505: Uh jbt, pa ovo je previse povreda. Sta to Pep radi, jase ih k'o lipicanere? :shock:
Pa kod Pepa su treninzi jaci duplo nego same utakmice :!: vjerovao ti ili ne....i ovo nisam rekao je vec Iniesta, Messi, Xavi i ostala klapa... i još nešto - njima je svanulo kad je Pep otišao ;-)
frajer je perfekcionista, ali da svojim fanaticnim pristupom zahtjeva maximum od igraca i da ih troši - to je valja jasno....Iniesta danas izgleda i djeluje kao penzioner (a covjek ima 30 godina).
U Barci je vazda bilo problema sa ozljedama, dok je on bio tamo....ali ovo sad u Bayernu se baš otelo kontroli :roll: nije normalno da ti po 5-6 igraca uvijek bude van stroja, taman se neki vrate - ali se u međuvremenu drugi ozljede i tako ukrug....da ga yebeš- nije normalno.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#15253 Re: FC Bayern Munchen

Post by I am Happy »

Takav bi trebao ovim nasim damama iz reprezentacije :lol:
Za mjesec bi ih doveo u red, Dzeko i Pjanic se ne bi vukli ko mrtve kokosi po terenu :-D
missko

#15254 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Eigentlich hieß es, dass Mario Götze das Bayern-Lazarett am Wochenende vergrößert, doch nun gibt es andere Nachrichten: Er soll trotz Knieprellung gegen Hoffenheim zur Verfügung stehen. Was wohl der Teamarzt dazu sagt?

:D :izet:
Point.

#15255 Re: FC Bayern Munchen

Post by Point. »

Joj kad mi neko postavi tekst na njemackom isto da je ovo hannover.ba. Dajte ljudi prevedite kad vec postavljate tekstove na stranim jezicima. Nezna svako njemacki.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15256 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Point. wrote:Joj kad mi neko postavi tekst na njemackom isto da je ovo hannover.ba. Dajte ljudi prevedite kad vec postavljate tekstove na stranim jezicima. Nezna svako njemacki.

Sta sam ih ja puta zamolio, ali ne slusaju :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15257 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

missko wrote:Eigentlich hieß es, dass Mario Götze das Bayern-Lazarett am Wochenende vergrößert, doch nun gibt es andere Nachrichten: Er soll trotz Knieprellung gegen Hoffenheim zur Verfügung stehen. Was wohl der Teamarzt dazu sagt?

Zapravo, on je rekao da je Mario Götze Bavaria-bolnica povećao tijekom vikenda, ali sada postoje i druge vijesti: On bi trebao stajati unatoč slomljenu koljenu protiv Hoffenheim na raspolaganju. Pitam se što kaže ekipa liječnika o tome?

translate google
groove

#15258 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

znaci götze ima slomljeno koljeno i opet igra :D
dinooh

#15259 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinooh »

groove wrote:znaci götze ima slomljeno koljeno i opet igra :D
bitan je kratkorocan rezultat. Sta ima veze ako ne mogne hodati za dvije godine :-) . Do tada ce svakako Pep napustiti Bayern
Partijaner

#15260 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Stvarno veliki dobitak sto ce igrati.
skenderija04

#15261 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

Moze li samo pojasnjenje za nas koji su isto shvatili da ima slomljeno koljeno :D

Sta je sa njim?
dinooh

#15262 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinooh »

A ko ce umjesto njega. Nema koga staviti.
Jedino probati Badstubera na lijevog beka, a ispred njega Bernat-a
groove

#15263 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

skenderija04 wrote:Moze li samo pojasnjenje za nas koji su isto shvatili da ima slomljeno koljeno :D

Sta je sa njim?
dobio samo udarac u koljeno.
latinski naziv contusio :D
missko

#15264 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Zapravo, rečeno je da je Mario Götze povecao Bavarsku-bolnicu za vikend, ali sada postoje i druge novosti: On bi trebao stajati unatoc povrijeđenog koljena protiv Hoffenheim na raspolaganju. Pitam se šta kaže tim doktora o tome?
missko

#15265 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

missko wrote:Eigentlich hieß es, dass Mario Götze das Bayern-Lazarett am Wochenende vergrößert, doch nun gibt es andere Nachrichten: Er soll trotz Knieprellung gegen Hoffenheim zur Verfügung stehen. Was wohl der Teamarzt dazu sagt?

missko wrote:Zapravo, rečeno je da je Mario Götze povecao Bavarsku-bolnicu za vikend, ali sada postoje i druge novosti: On bi trebao stajati unatoc povrijeđenog koljena protiv Hoffenheim na raspolaganju. Pitam se šta kaže tim doktora o tome?
Partijaner

#15266 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

missko wrote:Zapravo, rečeno je da je Mario Götze povecao Bavarsku-bolnicu za vikend, ali sada postoje i druge novosti: On bi trebao stajati unatoc povrijeđenog koljena protiv Hoffenheim na raspolaganju. Pitam se šta kaže tim doktora o tome?
Sta bi na to rekao lijecnicki tim, odkud to pitam se da ubacite.
skenderija04

#15267 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

dupli
Last edited by skenderija04 on 17/04/2015 20:41, edited 1 time in total.
skenderija04

#15268 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

skenderija04 wrote:
groove wrote:
skenderija04 wrote:Moze li samo pojasnjenje za nas koji su isto shvatili da ima slomljeno koljeno :D

Sta je sa njim?
dobio samo udarac u koljeno.
latinski naziv contusio :D
Aaaaaaaaaaaa, hvala, contuusio, contusium, femininum.......... :D

A sto su negativni na ovoj temi :-)

Proci ce Bayern u prvih 30 minuta revansa. Pa porto ce igrati sa rezervnim bekovskim parom, sto im je ujedno bila najjaca strana. Mozda vam i dobro dodje ovaj poraz. Fino se popickaraju, stisnu zube i naprijed. Sto ne ubije,ojaca.
missko

#15269 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Partijaner wrote:
Sta bi na to rekao lijecnicki tim, odkud to pitam se da ubacite.
To je i bilo fora doktorski tim kojeg nema
Mišo_Kovač

#15270 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Ko će iskoristiti to što ne igraju Portovi bekovi? Rafinja? Nema ko po stranama da igra...
skenderija04

#15271 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

Mišo_Kovač wrote:Ko će iskoristiti to što ne igraju Portovi bekovi? Rafinja? Nema ko po stranama da igra...
Portovi bekovi su bili vise opasnost u napadu, nego sto su nesto sigurni u odbrani. Polako Miso, bice sve u redu, Porto cete proci. Cak mislim da kada se vrate povrijedjeni igraci da ste i dalje u igri za L.S. Druga stvar je sto na kraju sezone trebate podvuci crtu.
MOSALJOZE

#15272 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Pep: "Ja i licno ja sam odgovoran za sportsku situaciju, a ne doktor! Nije istina da sam ja okrivio Wohlfahrta za poraz u Portu."
E sad postoji priča da je Rumeni ušao u svlačionicu poslije utakmice,i da je okrivio Müllera Wohlfahrta.Pep i doktor nikad nisu bili u nekim posebno bliskim odnosima,ali su uvijek imali profesionalni odnos.Mislim da je Pepova krivica jako mala u ovom slučaju.
Lahm i Gotze su upitni,ali bi trebali nastupiti,valjda sam dobro preveo :mrgreen:
Novi doktor je Erich Rembeck,doktor hokejaške reprezentacije Njemačke,i Davis cup reprezentacije.
skenderija kome trebaju bekovi,kad će se ljudi braniti 90 minuta.
skenderija04

#15273 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

MOSALJOZE wrote:Pep: "Ja i licno ja sam odgovoran za sportsku situaciju, a ne doktor! Nije istina da sam ja okrivio Wohlfahrta za poraz u Portu."
E sad postoji priča da je Rumeni ušao u svlačionicu poslije utakmice,i da je okrivio Müllera Wohlfahrta.Pep i doktor nikad nisu bili u nekim posebno bliskim odnosima,ali su uvijek imali profesionalni odnos.Mislim da je Pepova krivica jako mala u ovom slučaju.
Lahm i Gotze su upitni,ali bi trebali nastupiti,valjda sam dobro preveo :mrgreen:
Novi doktor je Erich Rembeck,doktor hokejaške reprezentacije Njemačke,i Davis cup reprezentacije.
skenderija kome trebaju bekovi,kad će se ljudi braniti 90 minuta.
Tesko je braniti 90 minuta. Moras zaprijetiti jednom, dvaput... A i Porto nije napravljen za autobusa. Oslanjao se na bokove u napadu. Ako Lopetegui odluci da mu Quaresma igra beka nesto kso Etoo kod Mourinha, gotov je.
missko

#15274 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Pa Porto se uopste i ne brani niti je se branio i kad je vodio 2-0. Porto igra jednostavno i agresivno i nema komplikovanja
mO k3

#15275 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

I am Happy wrote:Takav bi trebao ovim nasim damama iz reprezentacije :lol:
Za mjesec bi ih doveo u red, Dzeko i Pjanic se ne bi vukli ko mrtve kokosi po terenu :-D
:mrgreen: ma njega bi spaha glavom :mrgreen:
A primadona ne bi došla na trening ...
Post Reply