Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Tito_i_Partija
#15251 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sa velikim nestrpljenjem ocekujem Omarkin komentar na Waco. 
- karanana
#15252 Re: Gledate seriju - preporucite je
altered carbon gledam, ali ne ide mi klisko i podmazano, i pored povremenih scena sisa i guzova i sexa. par puta sam zaspo, ali eto....ide....svrsio cetvrtu. mozda jer nije moj fah i pomalo se gubim u izrazima iako smo dobili tumac izraza na predhodnoj stranici.
od alienista sam mislim odustao.
gledam american crime story versace, vrlo dobro uradjena serija. pomalo teska. ne moze se porediti sa oj-ovom pricom. a uz to i nemam pojma sta se desilo sa ovom pricom tako da je u neku ruku uzbudljivija.
gledam american crime story versace, vrlo dobro uradjena serija. pomalo teska. ne moze se porediti sa oj-ovom pricom. a uz to i nemam pojma sta se desilo sa ovom pricom tako da je u neku ruku uzbudljivija.
Last edited by karanana on 09/02/2018 15:57, edited 1 time in total.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#15253 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jesu li izašle sve epizode?Tito_i_Partija wrote:Sa velikim nestrpljenjem ocekujem Omarkin komentar na Waco.
- ventriloquist
#15254 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nope, prikazane 3 (od 6). Binge ce sacekati.Jimmy McNulty wrote:Jesu li izašle sve epizode?Tito_i_Partija wrote:Sa velikim nestrpljenjem ocekujem Omarkin komentar na Waco.
-
kakavdanakneiskustvu
#15255 Re: Gledate seriju - preporucite je
ima i ova serija o tim dogadjajima u wacu,dokementarna iz dva dijela
http://www.imdb.com/title/tt7882076/
-
omar little
#15256 Re: Gledate seriju - preporucite je
sto ja da se ocitavam, jel to ne valja waco?
zadnje vrijeme ne gledam bas previse, 2-3 sezone sam u nedostatku bob's burgers, nadoknadjujem to, konacno sam se odlucila na marona (jer sam prevazisla predrasude stare 20 godina, fajnali
) pa i to malo pratuckam sa strane. nisam cak ni american crime story pocela jos. pobjegla sam u filmove ove zime i fino mi je.
zadnje vrijeme ne gledam bas previse, 2-3 sezone sam u nedostatku bob's burgers, nadoknadjujem to, konacno sam se odlucila na marona (jer sam prevazisla predrasude stare 20 godina, fajnali
- Tito_i_Partija
#15257 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma nesto se kroz maglu sjecam da si prilicno skoro komentirala Waco, pa rekoh mozda ga iscekujes.omar little wrote:sto ja da se ocitavam, jel to ne valja waco?
zadnje vrijeme ne gledam bas previse, 2-3 sezone sam u nedostatku bob's burgers, nadoknadjujem to, konacno sam se odlucila na marona (jer sam prevazisla predrasude stare 20 godina, fajnali) pa i to malo pratuckam sa strane. nisam cak ni american crime story pocela jos. pobjegla sam u filmove ove zime i fino mi je.
-
omar little
#15258 Re: Gledate seriju - preporucite je
nisam iscekivala no sam najavljivala. public service announcement 
- ventriloquist
#15259 Re: Gledate seriju - preporucite je
da, skinuo sam i ovaj dokumentarac, ali cekam da zavrsi serija pa cu ga pogledati, eventually. Cini se vrlo dobar, narocito jer sadrzi svjedocenja prezivjelih davidians..kakavdanakneiskustvu wrote:ima i ova serija o tim dogadjajima u wacu,dokementarna iz dva dijela
- Bloo
- Globalna šefica
#15260 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ove godine se navrsava 15 godina od otkazivanja serije Firefly
Ali...izlaze tri nova romana
i bice canon
https://nerdist.com/firefly-book-series-canon/
Ali...izlaze tri nova romana
https://nerdist.com/firefly-book-series-canon/
-
nema me tamo
#15261 Re: Gledate seriju - preporucite je
karanana wrote:altered carbon gledam, ali ne ide mi klisko i podmazano, i pored povremenih scena sisa i guzova i sexa. par puta sam zaspo, ali eto....ide....svrsio cetvrtu. mozda jer nije moj fah i pomalo se gubim u izrazima iako smo dobili tumac izraza na predhodnoj stranici.
Od alienista sam dobio sve što sam ocekivao u suštini...
Ne znam do cega, al' prica jednostavno ne ide iako je dobra tema da tako kazem..
Ova ocjena 7,8 na imdb je na mjestu i ne znam da li da preporucim nekome da gleda ili ne..
Ako ce neko upaliti da gleda zbog godina u kome je smještena radnja onda nek' upali odma..
A što se tice Carbona to je do tebe onda jer serija je vrh ne može bolje od onoga.
- Point.
#15262 Re: Gledate seriju - preporucite je
Valja li ova Homeland ista? Kontam da pogledam 5 sezonu jer vidim radnja se odvija u Berlinu. Vrijedi li?
-
nema me tamo
#15263 Re: Gledate seriju - preporucite je
Point. wrote:Valja li ova Homeland ista? Kontam da pogledam 5 sezonu jer vidim radnja se odvija u Berlinu. Vrijedi li?
Prvih pet sezona vrh poslije toga drastican pad u kvaliteti, al' se i dalje moze gledati.
-
l33t
#15264 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zavrsio Altered Carbon. Tuzan sam. Mogao bih pogledati 100 epizoda ovakve serije.
-
The 51st State
#15265 Re: Gledate seriju - preporucite je
obecava sedma, odmakli su se od talibana, sirije, irana, sad su na tapeti unutrasnja previranja.nema me tamo wrote:Point. wrote:Valja li ova Homeland ista? Kontam da pogledam 5 sezonu jer vidim radnja se odvija u Berlinu. Vrijedi li?
Prvih pet sezona vrh poslije toga drastican pad u kvaliteti, al' se i dalje moze gledati.
-
kakavdanakneiskustvu
#15266 Re: Gledate seriju - preporucite je
homicide life on the street,odgledah 6 ,jos sedma sezona
- Point.
#15267 Re: Gledate seriju - preporucite je
Je li se i peta sezona radi oko al kaide, islamskih radikala i slicno? Posto mi je muka od te tematike vise.The 51st State wrote:obecava sedma, odmakli su se od talibana, sirije, irana, sad su na tapeti unutrasnja previranja.nema me tamo wrote:Point. wrote:Valja li ova Homeland ista? Kontam da pogledam 5 sezonu jer vidim radnja se odvija u Berlinu. Vrijedi li?
-
The 51st State
#15268 Re: Gledate seriju - preporucite je
jeste pa do pred kraj seste, sam kraj seste je slagvort za sedmu, mislim nisu na nivou prve 4 ali moze proci ko voli tematiku.
petu slobodno preskoci.
petu slobodno preskoci.
- Point.
#15269 Re: Gledate seriju - preporucite je
Vidim peta nesto se radi u Berlinu pa zato konto pogledati tu sezonu. Nista, pisaj je ako je opet oko islamista i slicno, pocecu sa sedmom sezonom.The 51st State wrote:jeste pa do pred kraj seste, sam kraj seste je slagvort za sedmu, mislim nisu na nivou prve 4 ali moze proci ko voli tematiku.
petu slobodno preskoci.
-
The 51st State
#15270 Re: Gledate seriju - preporucite je
pregledaj i sestu jer je ista ufur u sedmu, onako na preskok i par zadnjih epizoda svakako.Point. wrote:Vidim peta nesto se radi u Berlinu pa zato konto pogledati tu sezonu. Nista, pisaj je ako je opet oko islamista i slicno, pocecu sa sedmom sezonom.The 51st State wrote:jeste pa do pred kraj seste, sam kraj seste je slagvort za sedmu, mislim nisu na nivou prve 4 ali moze proci ko voli tematiku.
petu slobodno preskoci.
- Point.
#15271 Re: Gledate seriju - preporucite je
Will do.The 51st State wrote:pregledaj i sestu jer je ista ufur u sedmu, onako na preskok i par zadnjih epizoda svakako.Point. wrote:Vidim peta nesto se radi u Berlinu pa zato konto pogledati tu sezonu. Nista, pisaj je ako je opet oko islamista i slicno, pocecu sa sedmom sezonom.The 51st State wrote:jeste pa do pred kraj seste, sam kraj seste je slagvort za sedmu, mislim nisu na nivou prve 4 ali moze proci ko voli tematiku.
petu slobodno preskoci.
- karanana
#15272 Re: Gledate seriju - preporucite je
svrshih karbon.
nako, nije lose. nije moj fah i malo je prekomplikovano sa onim izrazima i svim i svacim i nekakvim paralelnim vr svjetovima i uploadovima downloadovima i tako tim stvarima. ali uglavnom sam skonto. da, mlako je zavrsila, ima tu i rupa, kao na primjer kako mu ona sestra pobi pola dvorane gdje su se fajtali a na kraju je ona policajka isprebija. i tako neke slicne komparacije snaga i stvari su mi malo rupicaste, ali ok je.
e jedino da su imali mozda prve dvije-tri epizode da malo vise pojasne sve stvari. mozda bi bilo bolje nego da su se povremeno vracali u proslost.
nako, nije lose. nije moj fah i malo je prekomplikovano sa onim izrazima i svim i svacim i nekakvim paralelnim vr svjetovima i uploadovima downloadovima i tako tim stvarima. ali uglavnom sam skonto. da, mlako je zavrsila, ima tu i rupa, kao na primjer kako mu ona sestra pobi pola dvorane gdje su se fajtali a na kraju je ona policajka isprebija. i tako neke slicne komparacije snaga i stvari su mi malo rupicaste, ali ok je.
e jedino da su imali mozda prve dvije-tri epizode da malo vise pojasne sve stvari. mozda bi bilo bolje nego da su se povremeno vracali u proslost.
-
l33t
#15273 Re: Gledate seriju - preporucite je
cuj kako je isprebija pa ima mehanicku ruku ko terminator ! high tech
i da, mogla je ona sedma epizoda komotno biti prva
i da, mogla je ona sedma epizoda komotno biti prva
-
nema me tamo
#15274 Re: Gledate seriju - preporucite je
The 51st State wrote:obecava sedma, odmakli su se od talibana, sirije, irana, sad su na tapeti unutrasnja previranja.nema me tamo wrote:Point. wrote:Valja li ova Homeland ista? Kontam da pogledam 5 sezonu jer vidim radnja se odvija u Berlinu. Vrijedi li?
Ma sve ja to gledam i jedva cekam da pocne ova nova nego samo kazem sto i jest istina da stvarno jes drastican pad u kvaliteti, al' kad ovako gledas godinama kao ja onda to i ne primjetiš toliko jer si investiran u seriju
Evo pocinje nova i zadnja sezona ja mislim za 20tak dana
-
The 51st State
#15275 Re: Gledate seriju - preporucite je
@nema me tamo
od mene imaju kredit zbog prvih par sezona dok ne zavrse emitovanje, uz sve rupe i padove kasnije ipak je i dalje jedna od jacih u podzanru.
od mene imaju kredit zbog prvih par sezona dok ne zavrse emitovanje, uz sve rupe i padove kasnije ipak je i dalje jedna od jacih u podzanru.