Treba mu stotinka sa npr. exdialer-om. Nije do njega. Kako bi samo letio iOs na njemu hahahhahahah
Sent from my GT-I9300
Moderator: Benq
pa jel jelly bean ili nijeP.Starck wrote:Nemoj tako quaresma.
Treba mu stotinka sa npr. exdialer-om. Nije do njega. Kako bi samo letio iOs na njemu hahahhahahah
Sent from my GT-I9300
Na svakom androidu je spor stock imenik neka instalira exDialer i riješen problempinokio04 wrote:Raja, buraz mi ima problem sa s 3, kupio je nov s3, prije 15 dana, međutim ima problem sa otvaranjem imenika u smislu da mu treba 3-4 sekunde da otvori imenik, i slijedeća stvar je da ima recimo problem na quadrant testu svaki dan mu uradim test , pa mu pokazuje rezultat od 3900 bodova što je jako malo, dok recimo sestrin HTC ONE X redovno na quadrant testu pokazuje oko 6400 bodova.
Inače na samsungu je android 4.1.1.
I na htc one x je 4.1.1
Zna li neko u čemu je problem , zašto samsung pokazuje tako malo bodova svaki puta???
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
pinokio04 wrote:Raja, buraz mi ima problem sa s 3, kupio je nov s3, prije 15 dana, međutim ima problem sa otvaranjem imenika u smislu da mu treba 3-4 sekunde da otvori imenik, i slijedeća stvar je da ima recimo problem na quadrant testu svaki dan mu uradim test , pa mu pokazuje rezultat od 3900 bodova što je jako malo, dok recimo sestrin HTC ONE X redovno na quadrant testu pokazuje oko 6400 bodova.
I na htc one x je 4.1.1
Zna li neko u čemu je problem , zašto samsung pokazuje tako malo bodova svaki puta???
I to odavno! NE može prežaliti što je izbljuvao lovu za duplo slabiji htc umjesto što je trebao uzeti sgs3 pa ovdje pokušava liječiti komplekse!valter.ba wrote:pinokio04 wrote:Raja, buraz mi ima problem sa s 3, kupio je nov s3, prije 15 dana, međutim ima problem sa otvaranjem imenika u smislu da mu treba 3-4 sekunde da otvori imenik, i slijedeća stvar je da ima recimo problem na quadrant testu svaki dan mu uradim test , pa mu pokazuje rezultat od 3900 bodova što je jako malo, dok recimo sestrin HTC ONE X redovno na quadrant testu pokazuje oko 6400 bodova.
I na htc one x je 4.1.1
Zar ne vidis da Pinokio trolla temu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Quadrant nije jedino mjerilo dijete neupućeno:pinokio04 wrote:dajte raja pomozite malo, nemojte me kuditi, malo milosti,
stvarno pitam zasto na s3, pokazuje na quadrant standard testu oko 4000 bodova, stalno u u odnosu na htc one x 6300,
sta je razlog ??
nijedan dosad razlog nisam nasao da kazem da je s3 jaci telefon od htc one x
E ove su mi price najdrazeamortizer wrote:Od svastike mi surina dajidzinca, e pa njen djever ima isti. Dao mu Samsung da ga malo prostudira u komsiluku.Kaze procesor dobar, baterija se mijenja, ma sve super, samo kvalitet izrade slab.
Zamaras se brate glupostima vjeruj mi.pinokio04 wrote:dajte raja pomozite malo, nemojte me kuditi, malo milosti,
stvarno pitam zasto na s3, pokazuje na quadrant standard testu oko 4000 bodova, stalno u u odnosu na htc one x 6300,
sta je razlog ??
Baš: No sikirly, be hairly!vivax wrote:Zamaras se brate glupostima vjeruj mi.pinokio04 wrote:dajte raja pomozite malo, nemojte me kuditi, malo milosti,
sta je razlog ??
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ja sam davno isto imao losije rezultate sa s3 na testu, a znao da treba biti bolje. Na kraju sam skontao da mi je tokom testa "power save" opcija koju s3 ima, i koju sam koristio tada bila ukljucena...ako je koristis, power save izmedu ostalog limitira snagu procesora (znacajno), kako bi ustedio bateriju...cim sam iskljucio power save, rezultati su skocili dramaticno.Maharadza wrote:vivax wrote:pinokio04 wrote:dajte raja pomozite malo, nemojte me kuditi, malo milosti,
sta je razlog ??
jel' to zadnja/najnovija verzija SGS3?Quaresma wrote:jelly bean ti je 4.1 verzija androida i nosi imena od kolaca slatkisa
redom abecedom, donut, eclair, froyo itd
a sto se tice iOSa on ima brojeve, trenutni je iOS6
Sent from my Brain using Tapatalk
Ma brate zamaras se glupostima oca'm al eto ....pinokio04 wrote:evo mene i sa rezultatima antutu benchmark testa, znaci stvari stoje ovako :
samsung galaxy s3, oko 5 900 bodova ukupan skor, a HTC ONE X 6700 ukupan skor
s tim da je za nijansu u okviru antutu testa, s3 , pokazuje nesto jace rezultate u okviru grafike, oko 240 a one x oko 210, a ostalo 3 podtesta su na strani htc one x, ram, cpu, I/O..
znaci oba telefona su ugasena povwer save batery, dakle usteda baterije islkjucena na oba telefona,
znaci one x ga udara i na tom testu
pored quadrant testa i na antutu testu
prakticno od mene,
da li je to to moba ili nije, ili je to normala![]()
inace oba telefona rade na 4.1.1. androidu
ps: test ponavljan najmanje 10 tak puta u toku dana, svaki puta slabije rezuultete pokazuje s 3.
Ma dodaš ga u ignore listu (kao ja) i rahat si!vivax wrote:Ma brate zamaras se glupostima oca'm al eto ....pinokio04 wrote:evo mene i sa rezultatima antutu benchmark testa, znaci stvari stoje ovako :
samsung galaxy s3, oko 5 900 bodova ukupan skor, a HTC ONE X 6700 ukupan skor
s tim da je za nijansu u okviru antutu testa, s3 , pokazuje nesto jace rezultate u okviru grafike, oko 240 a one x oko 210, a ostalo 3 podtesta su na strani htc one x, ram, cpu, I/O..
znaci oba telefona su ugasena povwer save batery, dakle usteda baterije islkjucena na oba telefona,
znaci one x ga udara i na tom testu
pored quadrant testa i na antutu testu
prakticno od mene,
da li je to to moba ili nije, ili je to normala![]()
inace oba telefona rade na 4.1.1. androidu
ps: test ponavljan najmanje 10 tak puta u toku dana, svaki puta slabije rezuultete pokazuje s 3.
Je li to ovaj exDialer? https://play.google.com/store/apps/deta ... FsZXIiXQ..Nermin_BH wrote:Na svakom androidu je spor stock imenik neka instalira exDialer i riješen problempinokio04 wrote:Raja, buraz mi ima problem sa s 3, kupio je nov s3, prije 15 dana, međutim ima problem sa otvaranjem imenika u smislu da mu treba 3-4 sekunde da otvori imenik, i slijedeća stvar je da ima recimo problem na quadrant testu svaki dan mu uradim test , pa mu pokazuje rezultat od 3900 bodova što je jako malo, dok recimo sestrin HTC ONE X redovno na quadrant testu pokazuje oko 6400 bodova.
I na htc one x je 4.1.1
To je to.iSwagga wrote:Je li to ovaj exDialer? https://play.google.com/store/apps/deta ... FsZXIiXQ..Nermin_BH wrote:Na svakom androidu je spor stock imenik neka instalira exDialer i riješen problempinokio04 wrote:Raja, buraz mi ima problem sa s 3, kupio je nov s3, prije 15 dana, međutim ima problem sa otvaranjem imenika u smislu da mu treba 3-4 sekunde da otvori imenik, i slijedeća stvar je da ima recimo problem na quadrant testu svaki dan mu uradim test , pa mu pokazuje rezultat od 3900 bodova što je jako malo, dok recimo sestrin HTC ONE X redovno na quadrant testu pokazuje oko 6400 bodova.
I na htc one x je 4.1.1