Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Pitarrr82

#1526 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

So_help_me_God wrote:
spreca wrote:
So_help_me_God wrote:Moze li meni neko odgovoriti zasto ne mogu naći frajera. :D Pametna sam, nisam ni ruzna :-D , obrazovana, volim sve sto vole mladi :-D, ali nikako ne mogu pronaći dečka, a i oni koje nadjem brzo pobjegnu. Situacija vec postaje kriticna. Help, plesse, someone?!?
Auuuu ovo je za malo sire razmatranje problema.......potrebno malo vise dokaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/qu
Pa da skratim pricu... niko me nece :D Jednostavno ne mogu da nadjem decka, i tako vec 3 godine, najgore mi je kada vidim nekog lika vani, i gleda on, i gleda i gleda :D , ali ne prilazi. Sta je s ovim muskarcima? :D Eh, kada se neko jos usudi prici i pozvati na kafu sve ok sedmicu-dvije i on se ohladi, ona standardna prica fina si ti cura... :o

Hoces da nam kazes da izgledas predobro i da niko ne smije da ti pridje ali ono neofirno? :mrgreen:
Mariella

#1527 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

So_help_me_God wrote:
spreca wrote:
So_help_me_God wrote:Moze li meni neko odgovoriti zasto ne mogu naći frajera. :D Pametna sam, nisam ni ruzna :-D , obrazovana, volim sve sto vole mladi :-D, ali nikako ne mogu pronaći dečka, a i oni koje nadjem brzo pobjegnu. Situacija vec postaje kriticna. Help, plesse, someone?!?
Auuuu ovo je za malo sire razmatranje problema.......potrebno malo vise dokaza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/qu
Pa da skratim pricu... niko me nece :D Jednostavno ne mogu da nadjem decka, i tako vec 3 godine, najgore mi je kada vidim nekog lika vani, i gleda on, i gleda i gleda :D , ali ne prilazi. Sta je s ovim muskarcima? :D Eh, kada se neko jos usudi prici i pozvati na kafu sve ok sedmicu-dvije i on se ohladi, ona standardna prica fina si ti cura... :o
Vjeruj da nisi jedina, imam nekoliko prijateljica po nekoliko godina nista ozbiljno... a nista im ne fali. Ne znam koliko imas godina, za starije je sigurno jos teze, al et ni ovim mladjim izgleda nije lako :lol: Jedna konacno nadje momka koji se cini fin, pristojan, ma savrseno sve, cak je i vodi da upozna mu prijatelje i neku familiju... poslije nekoliko mjeseci, samo poludi, odjednom ima nekih problema, izgubi se, ne zove, i naravno propade sve - bez ikakvog konkretnog razloga - bar ne njoj poznatoj :-D

Ja sam bila u dugoj vezi, pa mi jos nije doslo da se zalim kako nema nikog, a mozda docekam i to, a po ovom sto vidim oko sebe, ne bi se iznenadila :lol:
Pitarrr82

#1528 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

Glavni je fazon "nista im ne fali", do nas je sigurno :skoljka:
ortodont

#1529 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ortodont »

:thumbup:
Last edited by ortodont on 31/08/2012 21:16, edited 1 time in total.
Mariella

#1530 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

Hahah, pa ja govorim iz svoje perspektive da im nista ne fali, a ne mogu nikako znati kakve su u vezi :D Za ovaj konkretan slucaj o kojem sam pricala, definitivno njemu nesto fali! A nekad se jednostavno ne da, sta ces :)

I naravno ne smijemo zaboraviti da nekad djevojka jednostavno izabere pogresnog momka :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1531 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by -LIBERO- »

Ovo mi djeluje k'o samoreklama...fina sam, pozeljna, uspjesna..ali me nece niko..pa muske eto....kah kah :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1532 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

:D

a i nešto mi se čini da Marielle nije bilo odavno. i onda uleti ovako klizeći :oops: :D

mislim ono, samo još broj telefona da ostavi :oops:
Mariella

#1533 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

:lol: Vidis, jesam ofirna... Ako cu sa 22 godine biti toliko ocajna, sta ce biti poslije :lol: :lol:
Mariella

#1534 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

Uf, zajebala sam... sad ces reci, i vidis kako neofirno napisa koliko joj je godina :lol: :lol: :lol:

Al to mi stoji u profilu odavno :P
Chmoljo

#1535 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

Libero, pišeš li ti ovo... evo i godine reče :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1536 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Napadni Chmoljo :oops:
legenda reala

#1537 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by legenda reala »

Svi u napad jedan je Chmoljo :lol: :lol:
Chmoljo

#1538 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

Image
Mariella

#1539 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

Mislim da je vrijeme da se vratimo na So_help_me_God, ona se ovdje ponudila kao sama i tuzna, ne ja :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1540 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by -LIBERO- »

Chmoljo wrote:Libero, pišeš li ti ovo... evo i godine reče :oops:

Pusti to..ja ocekujem PP od nje, jer mi vecina drugih, vec odavno poznatih podataka :D , odgovaraju (ukljucujuci i ovu novu spoznaju da joj je 22. :D

Mariella, nista licno zezamo se... :D
medvjed23

#1541 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by medvjed23 »

honky tonk wrote:zato sto vlada doba poremecenih vrijednosti. sad se traze druge osobine...
vjerovatno je do toga :-)
Chmoljo

#1542 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

Mariella wrote:Mislim da je vrijeme da se vratimo na So_help_me_God, ona se ovdje ponudila kao sama i tuzna, ne ja :D
http://www.klix.ba/forum/muskarci-pitaj ... start=2625

i ja se ne zezam.

Mariella

#1543 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

-LIBERO- wrote:
Chmoljo wrote:Libero, pišeš li ti ovo... evo i godine reče :oops:

Pusti to..ja ocekujem PP od nje, jer mi vecina drugih, vec odavno poznatih podataka :D , odgovaraju (ukljucujuci i ovu novu spoznaju da joj je 22. :D

Mariella, nista licno zezamo se... :D
Samo vi, ja se fino ismijah :D

Sad mi treba ona slika kostura na klupi, sa naslovom, cekajuci da ona napravi prvi korak :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#1544 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by -LIBERO- »

Mariella wrote: Samo vi, ja se fino ismijah :D

Sad mi treba ona slika kostura na klupi, sa naslovom, cekajuci da ona napravi prvi korak :lol: :lol:
:D Eto ako nista drugo, nabacili smo ti osmijeh na lice..i to je vec nesto :D ;-)

A znas da ima ta ista slika, gdje sjedi Ona i ispod pise "cekajuci princa na bijelome konju"..ili " Cekajuci da On napravi prvi korak"....tako da..... :D
Mariella

#1545 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mariella »

-LIBERO- wrote:
Mariella wrote: Samo vi, ja se fino ismijah :D

:D Eto ako nista drugo, nabacili smo ti osmijeh na lice..i to je vec nesto :D ;-)

A znas da ima ta ista slika, gdje sjedi Ona i ispod pise "cekajuci princa na bijelome konju"..ili " Cekajuci da On napravi prvi korak"....tako da..... :D
Ako nista, to ste uspjeli :D

Znam i za tu, za princa se ne brinem, njega ne cekam sigurno :D
Pitarrr82

#1546 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

masmavi wrote:
Pitarrr82 wrote:

Hoces da nam kazes da izgledas predobro i da niko ne smije da ti pridje ali ono neofirno? :mrgreen:
Ja mislim da se u tome ironija krije :lol: :lol:

Vazno je biti neofiran! :mrgreen:
Platformas

#1547 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Platformas »

Je li ovo bila objektivna procjena :D
NeonFelin

#1548 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by NeonFelin »

Pzz svima,ja sam ovdje nova pa samo da pitam muske sta im je draze istina ili laz?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1549 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Sonja_k wrote:Pzz svima,ja sam ovdje nova pa samo da pitam muske sta im je draze istina ili laz?

:D :D :D
NeonFelin

#1550 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by NeonFelin »

leet wrote:
Sonja_k wrote:Pzz svima,ja sam ovdje nova pa samo da pitam muske sta im je draze istina ili laz?

:D :D :D
hahahahhahahahha nisam ni sumnjala,a kad vas lazu?
Locked