Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajkujMe wrote:Nidje veze, dug bi trebao biti vezan na osobe a ne na uredjaje. A hs umjesto da dobije novog redovnog platisu ce radije naplatiti mali dug od nekog drugog.
jbg zato pri kupovini provjeris modem, imam i ja jedan sa dugom pa sam opet morao uzeti drugi kad je moj crkao.
Da li racun dolazi na ime modema ili na ime korisnika.
Ako dolazi na ime modema onda mogu zahtjevati placanje duga prije ukljucenja. Ostalo neka ganjaju korisnika koji nije placao racune.
lajkujMe wrote:Nidje veze, dug bi trebao biti vezan na osobe a ne na uredjaje. A hs umjesto da dobije novog redovnog platisu ce radije naplatiti mali dug od nekog drugog.
jbg zato pri kupovini provjeris modem, imam i ja jedan sa dugom pa sam opet morao uzeti drugi kad je moj crkao.
Da li racun dolazi na ime modema ili na ime korisnika.
Ako dolazi na ime modema onda mogu zahtjevati placanje duga prije ukljucenja. Ostalo neka ganjaju korisnika koji nije placao racune.
Lahko je nama pametovati ovdje, oni su tako nametnuli i hoces neces , a kome je lijeno da tazi mac adresu za provjeru nek kupuje dvaput, ha ja
mene interesita ovo 100 MB Web Hostinga...kako to šljaka...Hvalaaa
Poštovanje. Trebate imati registrovanu domenu kako biste mogli koristiti web hosting, i trebali biste nam istu poslati na [email protected] zajedno sa svojim podacima. Za sve ostale informacije vezane za web hosting javite se na već pomenuti mail. Lijep pozdrav
Benq wrote:
I mene su u zadnje vrijeme , tjesim se da je samo prolazna faza
Ja se još nisam žalio njima, jer oko 11-12 mi isporučuju, što je više od onih 8, pa kontam..... Torrent zna i više povući, ali speednet pokazuje 11-12, umjesto 16, kao ranije.
Benq wrote:
I mene su u zadnje vrijeme , tjesim se da je samo prolazna faza
Ja se još nisam žalio njima, jer oko 11-12 mi isporučuju, što je više od onih 8, pa kontam..... Torrent zna i više povući, ali speednet pokazuje 11-12, umjesto 16, kao ranije.
Vidis , cudno , i meni speednet pokazuje 25-26 a torrent povuce 3MBps
Jebaji ga , necu se zalit jer od 22mb koje placam , dobijam 25 konstantnih a nerijetko i 27.