Počistite li ikad ispred kućnog praga?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1526 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Opet narod jucer panici a haman bez razloga, evo snijega ni s glave, srecom.
- Michun
#1527 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
mimo, dobra ti kapa*mima* wrote:i kata i poznakik mi u mahali......
- wewa
#1528 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
kriva kod kibeta, okrugla na mahmutovcu ??Filter wrote:i meni se cini. djeca - kamikazewewa wrote: vuka karadzica??![]()
doduse, ko se nasao da prica, ja u ratu slomila ruku spustajuci se od Krive do carsije
vazda brkam
prije rata se spustalo od asikovca dole do raskrsca.
da ne heknes u zid moras dici sanke i kociti repovima
@ KKosaca
kriva odmah ispod sedrenika, pa se spustis niz sagrdzije a kod tekije uvijek led
-
*mima*
#1529 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Michun wrote:mimo, dobra ti kapa*mima* wrote:i kata i poznakik mi u mahali......
- Filter
#1530 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
fin si ti onda komad oplelawewa wrote: kriva odmah ispod sedrenika, pa se spustis niz sagrdzije a kod tekije uvijek led
ima tu jos gutavih dijelova
- wewa
#1531 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
e od tih gutavih dijelova sad imam vremensku prognozuFilter wrote:fin si ti onda komad oplelawewa wrote: kriva odmah ispod sedrenika, pa se spustis niz sagrdzije a kod tekije uvijek led![]()
![]()
ima tu jos gutavih dijelova
danas ce opako padati, btw
- Michun
#1532 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
sjo mimo, tebe i sa avazovog nebodera mogu prepoznat. jucer ujutro, tram, uredno si ponistila kartu. nego nisam mogla da galamim po tram da te zovem a laptop, tasna, kesa - natovarila se ja ko mazga.*mima* wrote:Michun wrote:mimo, dobra ti kapa*mima* wrote:i kata i poznakik mi u mahali......
......i sa kapom si me prepoznala.......nije mi znaci uspjelo da se maskiram....
.....Kad...dje?
-
*mima*
#1533 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Michun wrote: sjo mimo, tebe i sa avazovog nebodera mogu prepoznat. jucer ujutro, tram, uredno si ponistila kartu. nego nisam mogla da galamim po tram da te zovem a laptop, tasna, kesa - natovarila se ja ko mazga.
Onda budi sretna sto ja tebe tako nisam vidjela.......................ja bi se deeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaa
- poznanik
#1534 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Pješacima je najteže i najopasnije kretati se po gradu
Komunalci čiste, uglavnom, saobraćajnice za m/v, pješačke staze rijetko

- dječak sa šibicama
#1535 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Ma gdje bolje od Sirokace, sjednes na sankama na Komatinu, i ne zaustavljas se do 7 braceKatarinaKosaca wrote:Jel to Hriste Boteve bivša? Najbolje za sanke i uživanje Drvarska uvijek bila. Kako se ono sad zovepoznanik wrote:
Za nekog i Pehlivanuša![]()
Ima i niz Ahmeda Handžića još bolja staza![]()
- ladyblue18
#1536 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Ama dje pisewewa wrote: danas ce opako padati, btw
- poznanik
#1537 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
A "braća" se samo gurkaju i prave mjesta za još...dječak sa šibicama wrote:...Ma gdje bolje od Sirokace, sjednes na sankama na Komatinu, i ne zaustavljas se do 7 brace
-
*mima*
#1538 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
ladyblue18 wrote:Ama dje pisewewa wrote: danas ce opako padati, btw
ma pusti wewu
- wewa
#1539 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
wewu ziga stari lom, a taj nikad nije iznevjerio*mima* wrote:ladyblue18 wrote:Ama dje pisewewa wrote: danas ce opako padati, btw
ma pusti wewu
- ladyblue18
#1540 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
E onda ne valjawewa wrote: wewu ziga stari lom, a taj nikad nije iznevjerio
- wewa
#1541 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
nek te tjesi da je meni goreladyblue18 wrote:E onda ne valjawewa wrote: wewu ziga stari lom, a taj nikad nije iznevjerioda si rekla da si nedje procitala pa hajd
![]()
- dječak sa šibicama
#1542 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
poznanik wrote:A "braća" se samo gurkaju i prave mjesta za još...dječak sa šibicama wrote:...Ma gdje bolje od Sirokace, sjednes na sankama na Komatinu, i ne zaustavljas se do 7 brace

evo baja krenuo niz Komatin ali nije dalje od skole stigao
- shiljak
#1543 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
mislim da ga nije propisno parkiraodječak sa šibicama wrote:poznanik wrote:A "braća" se samo gurkaju i prave mjesta za još...dječak sa šibicama wrote:...Ma gdje bolje od Sirokace, sjednes na sankama na Komatinu, i ne zaustavljas se do 7 brace![]()
- desperate housewife
#1544 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Ne mogu nikako da shvatim ove papke. Ono je kupilo stan od 60 kvadrata u "Sarajvu" i uvrtio je sebi u glavu da je sva njegova briga i odgovornost tih 60 kvadrata, sve sa druge strane praga ga nije briga, i smece i sve. MUKA MI JE OD PAPAKA
Papak nece ni da pomisli da u ovakvim uslovima nema ko odnjeti to njegovo smece iz kontejnera pa i dalje baca na onu hrpu kojom je on i njemu slicni zatrpali kontejner!
Kada ce ovaj papanluk prestati? Kada ce se ovi papci "odgojiti"?
Papak nece ni da pomisli da u ovakvim uslovima nema ko odnjeti to njegovo smece iz kontejnera pa i dalje baca na onu hrpu kojom je on i njemu slicni zatrpali kontejner!
-
Mr.Penguin
#1545 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
daltonista sam je li ovo bijela?desperate housewife wrote:Ne mogu nikako da shvatim ove papke. Ono je kupilo stan od 60 kvadrata u "Sarajvu" i uvrtio je sebi u glavu da je sva njegova briga i odgovornost tih 60 kvadrata, sve sa druge strane praga ga nije briga, i smece i sve. MUKA MI JE OD PAPAKA
-
Ambrozija
#1546 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Nikada, papak ostaje papakdesperate housewife wrote:Ne mogu nikako da shvatim ove papke. Ono je kupilo stan od 60 kvadrata u "Sarajvu" i uvrtio je sebi u glavu da je sva njegova briga i odgovornost tih 60 kvadrata, sve sa druge strane praga ga nije briga, i smece i sve. MUKA MI JE OD PAPAKA
- shiljak
#1547 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
Prosljedi mu ovo sto si napisala na facebook wall 
- alica.k
#1548 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
super ti se slaze ova roza s avatarom. /offdesperate housewife wrote:Ne mogu nikako da shvatim ove papke. Ono je kupilo stan od 60 kvadrata u "Sarajvu" i uvrtio je sebi u glavu da je sva njegova briga i odgovornost tih 60 kvadrata, sve sa druge strane praga ga nije briga, i smece i sve. MUKA MI JE OD PAPAKA
- O'zone
- Globalni moderator
#1549 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
AH! kad je riječ o smeću, juče slikao raskrnica kod Triglav osiguranja

- Nisrin
#1550 Re: Počistite li ikad ispred kućnog praga?
dječak sa šibicama wrote:poznanik wrote:A "braća" se samo gurkaju i prave mjesta za još...dječak sa šibicama wrote:...Ma gdje bolje od Sirokace, sjednes na sankama na Komatinu, i ne zaustavljas se do 7 brace![]()
OMG kad se ovo desilo? Pojedinim vozacima i jeste red da se vrate u skolu...