FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#1526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
siguran sam da ce kanal biti ponudjen u nekim paketima tako da trosak korisniku nece biti ovoliki. jedino ako ti neki paketi i platforme tipa bosna tv ili slicno nije dostupno.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hebga HRT sa 3 kanala koji emituju 24h/7 košta 1.000 Kn (259 KM) godišnje
- luckylaka
#1528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo pogledaj da vidis kako Senad Saradjuje sa Bosna tvhttp://www.youtube.com/watch?v=DwE7tbmxSc8karanana wrote:siguran sam da ce kanal biti ponudjen u nekim paketima tako da trosak korisniku nece biti ovoliki. jedino ako ti neki paketi i platforme tipa bosna tv ili slicno nije dostupno.
- karanana
#1529 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
a nisam znao za ovo. cak nisam znao ni da je bosnatv imala facetv u ponudi. kontam, mozda u buducnosti da dogovaraju, ali izgleda nista od toga. e onda nisam ni ja siguran da ce mu neko dati 120-130 dolara samo za njegov kanal.
- luckylaka
#1530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma sigurno ce ici opet preko nekog iptv-a posto ih ovdje ima desetak.Inace ovaj mafijas sa Bosnatv je navukao raju tako sto je reklamirao da je jedini predstavnik Facetv za Ameriku raja poletila potpisali ljude ugovore i sad
Drugo ja gledam recimo nettv i oni imaju i Facetv i tv1(kako i na koji nacin ne znam)dali Senadu oni placaju masnu pretplatu ne znam,ali znam da ovaj krelas sa Bosnatv placa mjesecno signal Ntv Hayat oko$35.000(ima li racuna ko ga zna)
- Erzsebet
#1531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jao koji jadnik... Nije mu uspio naplatiti i prodati muda pod bubrege za jedan svoj smiješni dnevnik, i sad pokušava na nacionalnu kartu da se izvuče, jer je Hoti zaboga državljanin Kosova. U Americi svako može nazvati kompaniju kako hoće, a država Bosna nigdje ne postoji pod samo tim imenom. Uvijek kad pomislim da Senad ne može niže, uvjerim se ipak da može. Odoh sad odmah zvati Hotija da mi uvede Bosna TV paket, hahahaha...luckylaka wrote:Evo pogledaj da vidis kako Senad Saradjuje sa Bosna tvhttp://www.youtube.com/watch?v=DwE7tbmxSc8karanana wrote:siguran sam da ce kanal biti ponudjen u nekim paketima tako da trosak korisniku nece biti ovoliki. jedino ako ti neki paketi i platforme tipa bosna tv ili slicno nije dostupno.
- luckylaka
#1532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ocito je da ti neke stvari ne razumijes pa ti je suvisno i objasnjavati.Sto to kosovar ne ukrade neki kanal sa Directv ili Dish,jelde nema muda a moze se lazno reklamirati kao jedini zastupnik za podrucje Amerike.E zato mu Bosnatv propada jer je raja sita njegovi mafijaski poteza.Pored toga pazi jedno Nettv 150 kanala $17 mjesecno,Tvbalkan 100 kanala $20 mjesecno,Gss 100 kanala $20,Multitv 100 kanala $20,Fastv $20,samo bosna tv $36 plus extra Bn,extra Nova,extra Dm.Propadaj kosovar kad hoces pare na guzoveErzsebet wrote:Jao koji jadnik... Nije mu uspio naplatiti i prodati muda pod bubrege za jedan svoj smiješni dnevnik, i sad pokušava na nacionalnu kartu da se izvuče, jer je Hoti zaboga državljanin Kosova. U Americi svako može nazvati kompaniju kako hoće, a država Bosna nigdje ne postoji pod samo tim imenom. Uvijek kad pomislim da Senad ne može niže, uvjerim se ipak da može. Odoh sad odmah zvati Hotija da mi uvede Bosna TV paket, hahahaha...luckylaka wrote:Evo pogledaj da vidis kako Senad Saradjuje sa Bosna tvhttp://www.youtube.com/watch?v=DwE7tbmxSc8karanana wrote:siguran sam da ce kanal biti ponudjen u nekim paketima tako da trosak korisniku nece biti ovoliki. jedino ako ti neki paketi i platforme tipa bosna tv ili slicno nije dostupno.
- Erzsebet
#1533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa prije će Senad propasti nego ovaj Kosovar, ali okej. Sad mi je tek jasno, dakle ti si u Americi, i od tamo šalješ patriotizam Bosancima
. Blago nama s takvim patriotama preko Bare, sad shvatam zašto si tako daleko od realnosti sve vrijeme
.
- Lakat Jebić
#1534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
...otkuca frajer iz amsterdama
- ekrem jevrić
#1535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Lakat Jebić wrote:...otkuca frajer iz amsterdama
- Sabirni centar
#1536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote:afannedim wrote:Eto ti si pismen, što ti onda ne radiš njegov posao pa ne uzimaš pare od sagovornika.Erzsebet wrote:Vidim da je zadivio nepismeni puk... Btw, ja sam studirao i završio novinarstvo, ali se ne bavim time upravo zbog ovakvih poput Senada i ekipe, koji zagorčavaju život svima, a para nigdje... Radije ću praviti pare negdje drugo, a novinarstvo neka sačeka... Pogledajte njegov intervju s Dodikom, pa onda nešto recite, ako tu ne vidite da čovjek uzima pare od sagovornika, onda ste slijepi. Ne mora se uopšte biti novinar da se te stvari shvate.
Zato što ne živim u toj dole rupi već odavno, nego negdje drugo, i zarađujem dovoljno da se ne moram nikad nikom naguziti, a pogotovo Dodiku i sličnima.
- Erzsebet
#1537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koji je zadnje dvije godine u Amsterdamu, a prije toga bio s vama u rupi. Otišao baš zbog toga što je Senad moralna vertikala, te likovi poput njega.ekrem jevrić wrote:Lakat Jebić wrote:...otkuca frajer iz amsterdama
- luckylaka
#1538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote:Koji je zadnje dvije godine u Amsterdamu, a prije toga bio s vama u rupi. Otišao baš zbog toga što je Senad moralna vertikala, te likovi poput njega.ekrem jevrić wrote:Lakat Jebić wrote:...otkuca frajer iz amsterdama
- Erzsebet
#1539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Rekao sam da sam otišao zbog toga jer su likovi poput Senada moralne vertikale. Mene Karadžić nije uspio otjerati, otjerali su me ovi naši. Ali tek sad shvatam tvoj patriotizam iz Amerike, obično tako i razmišljaju ovi što nemaju pojma o realnosti, tj. što su 20.000 km daleko.luckylaka wrote:![]()
Dobar si vala,vidis mene je iz te tvoje,,rupe,,meni drage BiH otjerao Karadzic i njegove horde a ti otisao zbog Senada H.
Al priznaj posteno da te je Senad nogirao zato sto si u svom poslu bio ,,O,,
- luckylaka
#1540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote:Rekao sam da sam otišao zbog toga jer su likovi poput Senada moralne vertikale. Mene Karadžić nije uspio otjerati, otjerali su me ovi naši. Ali tek sad shvatam tvoj patriotizam iz Amerike, obično tako i razmišljaju ovi što nemaju pojma o realnosti, tj. što su 20.000 km daleko.luckylaka wrote:![]()
Dobar si vala,vidis mene je iz te tvoje,,rupe,,meni drage BiH otjerao Karadzic i njegove horde a ti otisao zbog Senada H.
- Erzsebet
#1541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Isti qracluckylaka wrote:Erzsebet wrote:Rekao sam da sam otišao zbog toga jer su likovi poput Senada moralne vertikale. Mene Karadžić nije uspio otjerati, otjerali su me ovi naši. Ali tek sad shvatam tvoj patriotizam iz Amerike, obično tako i razmišljaju ovi što nemaju pojma o realnosti, tj. što su 20.000 km daleko.luckylaka wrote:![]()
10.000 km
- Erzsebet
#1542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ali fakat, nemoj misliti da imam nešto protiv tebe, samo zaista je činjenica da su najveće uber patriote uglavnom preko Bare ili u Australiji. Vjeruj mi, nama koji smo najveći dio života proveli u Bosni, pun je qrac nacionalističke priče poput Senadove. Ja mogu u neku ruku i razumjeti (da malo spustim loptu, glupo mi je svađati se više i prepirati) ljude koji ga cijene, jer realno ne znaju šta je taj čovjek u stanju uraditi. Ja ga, na sreću, ne poznajem lično, ali sam bio u novinarskim vodama, radio sam s Duškom Jurišić koja je s njim radila godinama, i znam koliko je taj čovjek para uzeo na račun ratne priče. Znam i koliko mu to i sada pali. Pa zar ti se ne čini jadnim da traži 100€ za svoj kanal koji je više nego loš? Evo recimo da se složim kako mu dnevnik zna biti i zanimljiv (mada to nije dnevnik, ali eto njegova emisija), zanemarimo i to što prodaje intervjue (nudi recimo Fikretu Abdiću preko tri sata programa, zar je to okej?), i opet kad sve sabereš i oduzmeš, kanal je očajan.luckylaka wrote:Erzsebet wrote:Rekao sam da sam otišao zbog toga jer su likovi poput Senada moralne vertikale. Mene Karadžić nije uspio otjerati, otjerali su me ovi naši. Ali tek sad shvatam tvoj patriotizam iz Amerike, obično tako i razmišljaju ovi što nemaju pojma o realnosti, tj. što su 20.000 km daleko.luckylaka wrote:![]()
10.000 km
Zar je u redu tražiti za knjigu koja je običan transkript (zanemarimo i to što nema pravo na to, ali BHT nema pravnike kojima se isplati njega ganjati, to svi znamo) 40-50 € ili više, i prodavati je kao na pijaci, u kafanama, na folk dernecima?
Pa jebemu miša, kakvi smo to ljudi postali, pa nam je takav čovjek heroj?
- luckylaka
#1543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije heroj nego novinar koji je za klasu iznad ostalih i to sto ti imas neki problem sa Senadom sigurno ne mozes rijesiti ovdje na forumu.O patriotizmu nekom drugom prilikom,jer i tzv.,,najmanji,,patriota svoju zemlju ne naziva rupom,ali ti je do tebe.
- Erzsebet
#1544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imaš li neki argument na ovo što sam gore napisao? Ako je za klasu bolji, zašto onda prosi po dijasporskim sijelima za svoju "knjigu"? I reci pokoju i na ovo ostalo što sam ti napisao.luckylaka wrote:Nije heroj nego novinar koji je za klasu iznad ostalih i to sto ti imas neki problem sa Senadom sigurno ne mozes rijesiti ovdje na forumu.O patriotizmu nekom drugom prilikom,jer i tzv.,,najmanji,,patriota svoju zemlju ne naziva rupom,ali ti je do tebe.
- luckylaka
#1545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemam argumenata a i nemam volje bezveze se prepucavatiErzsebet wrote:Imaš li neki argument na ovo što sam gore napisao? Ako je za klasu bolji, zašto onda prosi po dijasporskim sijelima za svoju "knjigu"? I reci pokoju i na ovo ostalo što sam ti napisao.luckylaka wrote:Nije heroj nego novinar koji je za klasu iznad ostalih i to sto ti imas neki problem sa Senadom sigurno ne mozes rijesiti ovdje na forumu.O patriotizmu nekom drugom prilikom,jer i tzv.,,najmanji,,patriota svoju zemlju ne naziva rupom,ali ti je do tebe.
- simonese
#1546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nema argumenat vrijedan 100 evra
-
wolf07
#1547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaka roba ima svoju musteriju! Senad prodaje to sto prodaje za 100eurica i ako ima kandidata koji ce to da plate OK, sta je problem? Ja licno necu dati te pare za jedan kanal taman da je najbolji na svijetu a o Senadu licno nemam lose misljenje i u cemu je sad problem? Svako je vlasnik svoje robe i svog novca i neka svako s tim raspolaze kako hoce. Sto se mene tice Senad taj svoj program moze prodavati i za 1000 eura ako ima musteriju za to, ni to mi nije nikakav problem. A sto se tice knjige platio sam je svojevremeno oko 100KM na rate i uopste ne zalim zbog toga cak ukljucujuci i cinjenicu da se poslije mogla puno jeftinije nabaviti.
-
condy
#1548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema tog kanala za koji bi dao 100 eura. Za Face TV ne bih dao ni 1 euro. Nije mi jasno kako neko može biti toliko egoističan i da traži toliku cijenu za jednu običnu mahalsku televiziju, na kojoj ili su muzički spotovi ili se napickane(i) voditelji(ce) krevelje.
Doplatio sam 8 km kablovskom emiteru i dobio HBO kanale. Ko zeli da sebi obezbjedi dobar sadržaj na tv-u i da ima kad god poželi nešto zanimljivo pogledat onda su to vrhunski HBO kanali.
Doplatio sam 8 km kablovskom emiteru i dobio HBO kanale. Ko zeli da sebi obezbjedi dobar sadržaj na tv-u i da ima kad god poželi nešto zanimljivo pogledat onda su to vrhunski HBO kanali.
-
wolf07
#1549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako vec rekoh, kad nesto imas mozes ga prodavati posto ti volja, hoce li to neko da kupi ili nece to je druga stvar. A sto se tice HBO-a to je sasvim drugi kosmos i ne vrijedi ga po bilo cemu porediti sa ovim nasim medijskim smetljistem.condy wrote:Nema tog kanala za koji bi dao 100 eura. Za Face TV ne bih dao ni 1 euro. Nije mi jasno kako neko može biti toliko egoističan i da traži toliku cijenu za jednu običnu mahalsku televiziju, na kojoj ili su muzički spotovi ili se napickane(i) voditelji(ce) krevelje.
-
Kolt12
#1550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dobro, 100 eura godisnje nije puno, medjutim recimo ja Yutele nisam gledao ni kad su bili djaba, a kamoli da dajem za njih 100 eura. Inace Bosnjak sam, ali sve manje i manje varim japajakavca. Pogotovo kad propagira one antibosnjacke i dusmanske "dileme Bosanac ili Bosnjak"? Pa jebote sta je on, bosnjacki neprijatelj? Bivsi Jugosi Cikici su odradili njegovu TV, garant su dijasporci bili "sretni" kad su gledali kakve je japajakavac idiote dovodio i to u kakvu temu. Vjerovatno je vec do sad dobio hrpu otkazivanja, ako je i imao. Inace platiti ce i Fahro zbog Cikica na sljedecim izborima i to sa kamatom. Ono je bilo fuj za gledati, a kamoli emitirati i jos traziti da mu Bosnjaci placaju 100 eura?