NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lacrosse

#1526 Re: NFL Balkan

Post by Lacrosse »

Ovo je pukim zalaganjem quaterbacka ND-a.

Prvo ga covjek puce kacikom od glavu i to ko Matrix, a sad, ude u end zone ali mu sjedose dvojica opet na glavu...

Tvrda mu neka glava ko da je iz nasih krajeva.....

Jos jedan ovakav touchdown i moze karijeru zavrsiti.
Pitarrr82

#1527 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

TinNBANFL wrote:http://www.washingtonpost.com/blogs/foo ... -suggests/ kakva steta, nadam se da mu nece uticat na karijeru jer je vec imao problema sa ovim na collegu..

Veceras navijam za Notre Dame ! :D

Ne izgleda dobro, barem ovo kako to objasnjavaju jer vecina povreda ligamenata nije lagana...
Pitarrr82

#1528 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Koliko vidim nisam nista propustio specijalno osim razvaljivanja :mrgreen:

http://scores.espn.go.com/ncf/boxscore?gameId=330070333

'bama ostaje glavna u koledz fudbalu s trecom titulom u zadnje 4god
Pitarrr82

#1529 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Jos jedan clanak o RGIII ... http://klix.com/awstb5w
Pitarrr82

#1530 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Pored svih ovih dobrih novih rookie-a evo i liste onih koji su razocarali ove sezone... http://klix.com/b7ldxxv
Pitarrr82

#1531 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Jos je rano ali eto, prvi pick za 2013god. neki QB ili Manti Te'o, neko treci?

Inace prvi cini mi se biraju Chiefsi i njihov novi trener Reid...
Pitarrr82

#1532 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Image

:mrgreen:
Pitarrr82

#1533 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Prema najnovijim informacijama RGIII ce pauzirati od 6 mjeseci do godinu dana sto znaci da ce mozda propustiti i cijelu sljedecu sezonu...
almirony

#1534 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:Prema najnovijim informacijama RGIII ce pauzirati od 6 mjeseci do godinu dana sto znaci da ce mozda propustiti i cijelu sljedecu sezonu...
unisti ga trener bezveze :(
Pitarrr82

#1535 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:Prema najnovijim informacijama RGIII ce pauzirati od 6 mjeseci do godinu dana sto znaci da ce mozda propustiti i cijelu sljedecu sezonu...

Prilicno ocigledno, imao kao sanse i da zaigra sljedece sezone ali sve zavisi kako ce oporavak teci, mislim nije ovo balet jbg :mrgreen:
almirony

#1536 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote:

Prilicno ocigledno, imao kao sanse i da zaigra sljedece sezone ali sve zavisi kako ce oporavak teci, mislim nije ovo balet jbg :mrgreen:
pa dobro, slicno ozljedu je imao i Mendenhall i Peterson, pa vidjeli smo kako je razlicito trajao oporavak i koliko uspjesno.
Pitarrr82

#1537 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Jeste tu si u pravu s tim da je ovo RG-u ako se ne varam druga ista povreda na istom koljenu, imao je takvu vec ili u skolskim danima ili na koledzu...
almirony

#1538 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:Jeste tu si u pravu s tim da je ovo RG-u ako se ne varam druga ista povreda na istom koljenu, imao je takvu vec ili u skolskim danima ili na koledzu...
tacno, belaj, ovo su dobro zajebane povrede :sad:
Pitarrr82

#1539 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:Jeste tu si u pravu s tim da je ovo RG-u ako se ne varam druga ista povreda na istom koljenu, imao je takvu vec ili u skolskim danima ili na koledzu...

Moj stari je imao istu povredu (nije sportska :mrgreen:), njemu je trebalo 4 mjeseca da prohoda ali jbg ipak je ovo veoma fizicki sport plus i da igra ponovo pitanje je na kojem ce nivou moci igrati jer znamo koliko lik voli da trci...
Animal

#1540 Re: NFL Balkan

Post by Animal »

Nakon godina ignorisanja poceo sam da pratim NFL prosle sezone, i jos sam u onoj fazi kada nemam pojma za koga navijam.. Neke ekipe nisam nikada ni gledao, tako da se tesko odluciti.. Mozda mi je Seattle za sada najsimpaticniji :) Willson je lud skroz i svidja mi se takav QB, totalna suprotnost staroj skoli..

Uglavnom, samo da se tuspasim na temu :) Ocekujem prolaz GB-a, Patsa, Seatla i Broncosa, ali se prije svega nadam dobrim tekamam (sto i nije bio slucaj prosli vikend)..
Pitarrr82

#1541 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Animal wrote:Nakon godina ignorisanja poceo sam da pratim NFL prosle sezone, i jos sam u onoj fazi kada nemam pojma za koga navijam.. Neke ekipe nisam nikada ni gledao, tako da se tesko odluciti.. Mozda mi je Seattle za sada najsimpaticniji :) Willson je lud skroz i svidja mi se takav QB, totalna suprotnost staroj skoli..

Uglavnom, samo da se tuspasim na temu :) Ocekujem prolaz GB-a, Patsa, Seatla i Broncosa, ali se prije svega nadam dobrim tekamam (sto i nije bio slucaj prosli vikend)..

Dobro jbg, ipak se radi o PO-u nema tu mnogo svrljanja, zezanja, dosta su tvrdje utakmice u svakom slucaju neka te, ja se nekad raspisem sam a to nije bas interesantno :mrgreen:
almirony

#1542 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote:

Moj stari je imao istu povredu (nije sportska :mrgreen:), njemu je trebalo 4 mjeseca da prohoda ali jbg ipak je ovo veoma fizicki sport plus i da igra ponovo pitanje je na kojem ce nivou moci igrati jer znamo koliko lik voli da trci...
dovoljno je pogledati Vidića iz MUTD...RG3 će teško više biti onakav igrač, ja čisto sumnjam, ali ko će ga znati, A.P. je ove godine bio bolji nego ikad, a skoro istu je povredu imao.
Rob_Atl

#1543 Re: NFL Balkan

Post by Rob_Atl »

Ja sam operisao acl i kako neko rece treba ti dobrih 3-4 mjeseca samo da bi prohodao kako treba... Sto se tice RG3 nije mi vala zao sto se povrijedio, nevolim takve igrace koji su sebicni, eto on misli da je sa jednom nogom bolji od nekog. Nakon sto se povrijedio prvi put na utakmici, trebao je odma izaci i zdrao, kad ne moze, ne moze! A on nastavio da igra i sta bi jos vise je sjebao koljeno, jos ono ko biva potrcao , trci, trci a sve sepa , a nece da izadje...Da se ne lazemo igracina je on, al brate kad nisi mobilan onda nema nista od tebe. Btw ocekujem pobjede Falconsa, Ravensa, San Fran i New England-a. Super Bowl: Falcons-Ravens :evil:
sadmire

#1544 Re: NFL Balkan

Post by sadmire »

[/quote]Moj stari je imao istu povredu (nije sportska :mrgreen:), njemu je trebalo 4 mjeseca da prohoda ali jbg ipak je ovo veoma fizicki sport plus i da igra ponovo pitanje je na kojem ce nivou moci igrati jer znamo koliko lik voli da trci...[/quote]

dovoljno je pogledati Vidića iz MUTD...RG3 će teško više biti onakav igrač, ja čisto sumnjam, ali ko će ga znati, A.P. je ove godine bio bolji nego ikad, a skoro istu je povredu imao.[/quote]

sve zavisi od toga koliko brzo ce se oporaviti. Fudbal je ipak drugaciji, ako nemas kontinuiteta u igri, tesko ti je se vratiti nakon takve povrede, dok ovdje sezona pocinje tek u septembru i ako se do tada oporavi, mislim da ce moci biti onaj stari.
I Peterson malo sepa i zapinje dok trci ali to ne utice na njegov ucinak. Ustvari je najvaznije suzbiti strah, ako u tome uspije, bit ce sve u redu.

U svakom slucaju mi je pravo zao, on mi je jedan od omiljenih igraca i zato se nadam da ce se brzo vratiti.
Pitarrr82

#1545 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

On je kao sto smo mogli vidjeti dovoljno lud da nema straha od kontakta :mrgreen:
Pitarrr82

#1546 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

P.S. Kad moze Peyton moze i RGIII :mrgreen:
TinNBANFL

#1547 Re: NFL Balkan

Post by TinNBANFL »

ma moze se rg3vratit i sigurno ce biti onaj stari samo sto ce sada nacuit bjezat od kontakta...

Bt

btw za mene najbolja college ekipa ove godine Texas A&M , dok imaju onog Manziela tu bit ce jaki...
sadmire

#1548 Re: NFL Balkan

Post by sadmire »

Pitarrr82 wrote:On je kao sto smo mogli vidjeti dovoljno lud da nema straha od kontakta :mrgreen:
to je fakat tako, kako je u prvoj cetvrtini samo isao na trcanje, mene strah bilo gledati kad ga po trojica obore. Digne se i pokusa nastaviti, na tome mu treba odati priznanje, iako, naknadno gledano, ekipa i nije imala puno koristi. To se najbolje vidjelo kod jednog down-a, treci pokusaj za 2, kada bi trcanje lagano mogao uzeti ta dva yd, a on pokusao dodati i na kraju punt i td za Seahawkse.
Za tu tesku povredu ipak mislim da nije kriv trener kao ni on sam, nego se radi o spletu nesretnih okolnosti, los snap i njiva od terena, ali stoji da je ranije trebalo ubaciti Cousinsa.
Pitarrr82

#1549 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

sadmire wrote:
Pitarrr82 wrote:On je kao sto smo mogli vidjeti dovoljno lud da nema straha od kontakta :mrgreen:
to je fakat tako, kako je u prvoj cetvrtini samo isao na trcanje, mene strah bilo gledati kad ga po trojica obore. Digne se i pokusa nastaviti, na tome mu treba odati priznanje, iako, naknadno gledano, ekipa i nije imala puno koristi. To se najbolje vidjelo kod jednog down-a, treci pokusaj za 2, kada bi trcanje lagano mogao uzeti ta dva yd, a on pokusao dodati i na kraju punt i td za Seahawkse.
Za tu tesku povredu ipak mislim da nije kriv trener kao ni on sam, nego se radi o spletu nesretnih okolnosti, los snap i njiva od terena, ali stoji da je ranije trebalo ubaciti Cousinsa.

Teren im je fkt los bio...
sadmire

#1550 Re: NFL Balkan

Post by sadmire »

TinNBANFL wrote:ma moze se rg3vratit i sigurno ce biti onaj stari samo sto ce sada nacuit bjezat od kontakta...

Bt

btw za mene najbolja college ekipa ove godine Texas A&M , dok imaju onog Manziela tu bit ce jaki...
neka, to ce ga natjerati da jos vise ukljuci mozak, inteligentan je igrac i moze i sa manje rizika imati slican ucinak.

Sto se tice Texas A&M, oni su na krilima Menziela ostvarili tako dobar rezultat, Alabamu je on sam pobijedio, al opet je Alabama imala pokusaj za pobjedu, dodavanja sa par yd koje je odbrana Texasa presjekla, tako da je upitno koliko su stvarno jaki na drugim pozicijama i u odbrani. U odnosu na timove koji su zavrsili ispred njih, naravno!?
Post Reply