Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#1526 Re: Vasa najgora date iskustva :P
o, pa ti imas i preporuke

-
oridjidji
#1527 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sjecam se u Mapetu nekad kad mi je bilo 16, 17 godina, upoznam jednu djevojku, premuntam je da mi da broj, mrak ona meni dobra, dobar i ja njoj. Dva dana kasnije mi na kafi,pitam ja nju nakon duge bla bla price onako direktno hoce li biti sta od nas, svidjam li ti se HHHH
A ona, pa znas ovo, pa znas ono HHH slaze opravdanja i na kraju ja sam izasla iz jedne veze, ti si meni fin, mozemo li ostati prijatelji. Ja ni 5 ni 6 te joj rekoh: "NEMOZEMO. Drago mi je sto smo se upoznali vozarim valja meni do Dobrinje".
Ustanem i krenem...
Nije ovo bio jedini grozni moj date. 2003 jesen zovnem jednu djevojku na date samu, kaze ona meni nemojmo biti sami, povescu drugaricu, povedi i ti druga pa cemo u cetvero. Ajde rekoh nije problem. Nas 4 na kafi. Ona dovela drugaricu veci joj brkovi nego meni, ajde sto ima brkove nije to problem, nego taman ja krenem pricati sa svojom semom, dodvarati joj se, taman da joj uletim klizeci, ona se rasprica i sjebe nam semanje. Nas dvoje oci nam se cakle, cekamo kad ce ova napraviti pauzu, nebil se opet malo posvetili jedno drugom HAHA ona opet se zaprica i sve nam pomrsi. Vidim ja jaran suti nemoze do rijeci od nje, nas dvoje sutimo, a ona prica pa prica. Koliko se zapricala oznojila se ispod pazuha, fleke se sire pa sire, a nama plavo oko vrata HHH na kraju meni ubila svaku volju da zbarim joj drugaricu, drug mi se ucrva, rekoh mi sada moramo da idemo. Platim i odemo. Poslje toga je insistirala da se nadjemo opet, ali nista od toga nije bilo.
Slican sam date prozivio sam jednom djevojkom starijom od mene 10 godina u studentskim domovima u Nedzaricima.
Jos je masu bilo tih date-ova. Raja mi je dugo pjevala od Koketa "Treba vremena" zato sto sam jednu djevojku otkacio s tom pjesmom na date-u, poljubio je i rekao joj Treba tebi vremena HAHAH time aludirajuci da mi se ne svidja to sto je mladja od mene
A ona, pa znas ovo, pa znas ono HHH slaze opravdanja i na kraju ja sam izasla iz jedne veze, ti si meni fin, mozemo li ostati prijatelji. Ja ni 5 ni 6 te joj rekoh: "NEMOZEMO. Drago mi je sto smo se upoznali vozarim valja meni do Dobrinje".
Ustanem i krenem...
Nije ovo bio jedini grozni moj date. 2003 jesen zovnem jednu djevojku na date samu, kaze ona meni nemojmo biti sami, povescu drugaricu, povedi i ti druga pa cemo u cetvero. Ajde rekoh nije problem. Nas 4 na kafi. Ona dovela drugaricu veci joj brkovi nego meni, ajde sto ima brkove nije to problem, nego taman ja krenem pricati sa svojom semom, dodvarati joj se, taman da joj uletim klizeci, ona se rasprica i sjebe nam semanje. Nas dvoje oci nam se cakle, cekamo kad ce ova napraviti pauzu, nebil se opet malo posvetili jedno drugom HAHA ona opet se zaprica i sve nam pomrsi. Vidim ja jaran suti nemoze do rijeci od nje, nas dvoje sutimo, a ona prica pa prica. Koliko se zapricala oznojila se ispod pazuha, fleke se sire pa sire, a nama plavo oko vrata HHH na kraju meni ubila svaku volju da zbarim joj drugaricu, drug mi se ucrva, rekoh mi sada moramo da idemo. Platim i odemo. Poslje toga je insistirala da se nadjemo opet, ali nista od toga nije bilo.
Slican sam date prozivio sam jednom djevojkom starijom od mene 10 godina u studentskim domovima u Nedzaricima.
Jos je masu bilo tih date-ova. Raja mi je dugo pjevala od Koketa "Treba vremena" zato sto sam jednu djevojku otkacio s tom pjesmom na date-u, poljubio je i rekao joj Treba tebi vremena HAHAH time aludirajuci da mi se ne svidja to sto je mladja od mene
-
Zoya
#1528 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Na ovoj temi je vise ljude strah da pisu o svojim iskustvima, jer uvijek ispadnu onakvi ili ovakvi. Pustite narod neka pise, ko koga podize ili popusta manje vise je vazno. A cudna naroda braco draga 
-
oridjidji
#1529 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kako si ti opicen HAHAHA Da je bila toliko dobra fizicki da vristi ti bi joj i magarca poljubioPalaSa Marsa wrote:cyber_kurajber wrote:Traktor` wrote:otiso ja na vikendicu i hajde da malo prohodamtim mjestom gdje je vikendica...odem do kladionice, uzmem ponudu i lagano u jedan kafic na kafu...upeklo sunce, ja u bastici, kafa kladionica i ispod naocala malo mjerkam konobaricu...sve je ona dobra ko dobar dan...hajde reko mogo bih ja i limunadu srknut, samo da uletim u neku komunikaciju...i drzi nedaj upoznamo se mi i hajde kao evo ti broj pa cemo navecer izaci...doslo to navecer, ona vristi kolko dobro izgleda...2-3 sata smo mi sjedili, zajebavali se, bas ono cura rega normaladoslo vrijeme da ide kuci i hajde reko ja cu te odbaciti, nije frka...i dosli mi do tog mjesta gdje je vikendica i ja nju pitam gdje sad da vozim...i kako je ona meni govorila, tako ja i vozio i na kraju skontam da sam otiso na nekakvo brdo s kojeg se pola Hercegovine vidi...i motaj lijevo, desno, lijevo, desno dodjemo pred njenu kucu...kad imam sta da vidim ba...njoj pred kucom magarac svezan...reko vidi sto ti je neko ostavio magarca pred kucom...kaze mlada kao ma garan babo, sad cu ga ja uvesti u avliju...drzi ne daj ko ona bi da se mi poljubimo...hajd ti reko odvezi magarca u stalu, prehladit ce se jadnik vani...ne moram ni reci da se nikad vise ni usput sreli nismo...
Jesi ti meni moćan, pravooo, ono baš si lud, preluuud !!!
- Lippenbekenntnis
#1530 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pustopoljina wrote:meni je prica od la vite lako zamisliva...da neko otvori usta tek kad dodje i da ti je krezavost turn off.
jedino mi nije jasno da pricu "rado vidjen", "jos me zele" nije skontala ranije...i meni su takvi likovi seljaci, a ima ih- ima ih i starijih sa tom pricom...ne mora biti da ga znaju svi u selu, mogu ga znati svi u gradu, smi mu ture zovu, zna ovoga, zna onoga...predsjednik stranke, inace moj dobar prijatelj...ko je onaj pored muje...ili- ma ja sam previse posten, mogao bih ja, da sam lopov...
zar niko nije sreo takve?
nije direktno vezano za temu...
bas to me cesto iritira, nevezano za spol, kada tacno znaju koje misljenje neko ima o njima. ono..mene svi vole..toliko me cijeni..da me nije bilo ne znam kako bi prosli pravo vidoviti..
-
oridjidji
#1531 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Odem u CG na odmor kod rodbine i s drugom jednim crnogorcem podjem kod njegove tri rodice kuci. Ja jedini bosanac u kuci, a jedna seka bi da se uda za bosanca, jedna bi vezu, a jedna bi da ima momka. Sad meni nezgodno, ne znam sta bih. Boze rekoh daj neki izlaz odavdje, ako krenem muntati neku, zavadih kucu hhh i eto ti stize drugarica njihova i ja ko pijavica se zakacim za nju. Muntam je ja, iskamcim joj broj, tamo vamo prica. Dogovorimo se kroz par dana da im se javim da idemo skupa na kupanje na ovu jednu rijeku, izmedju ostalog tu bi ja i ta mala nasli malo prostora i za sebe. I tako i bi kroz par dana javim se ja ovoj djevojci. I podjemo mi djuture svi na kupanje. Lomim se ja oko ove svoje, ona ni habera oko mene. Kontam jeli sta do mene, pitam je nije , tamo vamo, vidim ja nesto nije udure. Ja u vodu, jedna od onih sestara drugovih rodica za mnom u pantolama u vodu skace, gdje ja tu i ona. Izadjeh iz vode i stanem pricati sa njom. Jedan rodjak moj prolazi iza njenih ledja namiguje mi, drugi rodjak prolazi mase, treci prolazi drug govori dobra je, sad vidim ja dosta ove raje sto me zna sve ono prolazi gledaju ko je ona hhh sad meni ono vatra, jbt ljudi imate li vi zivot kontam u sebi i tako mi pricamo. Kad ona s neba pravo u rebra, ti se meni svidjas i poce da se unosi , a koja se tebi od nas svidja ... sad meni nezgodno, muntam joj se s drugaricom, nije losa ni ona, sta cu sad reci
skontam ja koliko je sati al sad meni glupo skroz i ja ono brutalno iskreno dam najgluplji odgovor "Ma meni s kojom god od vas bilo bi dobro" HHHH
-
Ujedam
#1532 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo je vrijedjanje inteligencije ostalih forumasa.
Ti kao nisi znala sta te ceka u sobi.
Rekao bi da si bila previse odrasla za svojih tadasnjih 17 godina
[/quote]
Ovdje je postavljena tema da pišeš svoje najgore date-ove, a ne da komentarišeš tuđe.
Ne možeš me komentarisati kad me ne poznaješ.
Ti kao nisi znala sta te ceka u sobi.
Rekao bi da si bila previse odrasla za svojih tadasnjih 17 godina
Ovdje je postavljena tema da pišeš svoje najgore date-ove, a ne da komentarišeš tuđe.
Ne možeš me komentarisati kad me ne poznaješ.
-
Stojadin
#1533 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jel samarcina zato sto je i on jeo kolac u kasna doba il?Ujedam wrote: a na vratima njegova mama sa dva kolača i dva soka :O![]()
![]()
On ustade kulira, ja u šoku, ustanem, zviznem mu šamarčinu i odem.
- KiSSgirl
#1534 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo je najjačeJa ga drmam,javi se sestri on nista...
-
Mr. Brightside
#1535 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ccc na sta ono misliKiSSgirl wrote:Ovo je najjačeJa ga drmam,javi se sestri on nista...
-
Ujedam
#1536 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Definitivno zbog toga!Stojadin wrote:jel samarcina zato sto je i on jeo kolac u kasna doba il?Ujedam wrote: a na vratima njegova mama sa dva kolača i dva soka :O![]()
![]()
On ustade kulira, ja u šoku, ustanem, zviznem mu šamarčinu i odem.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1537 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zamisli da te povalio i da je stara uletila dok ste vi tarlahali 
- KiSSgirl
#1538 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kako ti znas da ja mislim na ono sto ti mislis da ja mislimarmin.i.am wrote:ccc na sta ono misliKiSSgirl wrote:Ovo je najjačeJa ga drmam,javi se sestri on nista...![]()
![]()
![]()
-
Mr. Brightside
#1539 Re: Vasa najgora date iskustva :P
čitam teKiSSgirl wrote: Kako ti znas da ja mislim na ono sto ti mislis da ja mislim![]()
![]()
- cyber_kurajber
#1540 Re: Vasa najgora date iskustva :P
PalaSa Marsa wrote:A sta ovo, nije ti se svidjela sto joj je magarac privezan za ogradu (a cura vristi kol'ko je dobra)cyber_kurajber wrote:Traktor` wrote:otiso ja na vikendicu i hajde da malo prohodamtim mjestom gdje je vikendica...odem do kladionice, uzmem ponudu i lagano u jedan kafic na kafu...upeklo sunce, ja u bastici, kafa kladionica i ispod naocala malo mjerkam konobaricu...sve je ona dobra ko dobar dan...hajde reko mogo bih ja i limunadu srknut, samo da uletim u neku komunikaciju...i drzi nedaj upoznamo se mi i hajde kao evo ti broj pa cemo navecer izaci...doslo to navecer, ona vristi kolko dobro izgleda...2-3 sata smo mi sjedili, zajebavali se, bas ono cura rega normaladoslo vrijeme da ide kuci i hajde reko ja cu te odbaciti, nije frka...i dosli mi do tog mjesta gdje je vikendica i ja nju pitam gdje sad da vozim...i kako je ona meni govorila, tako ja i vozio i na kraju skontam da sam otiso na nekakvo brdo s kojeg se pola Hercegovine vidi...i motaj lijevo, desno, lijevo, desno dodjemo pred njenu kucu...kad imam sta da vidim ba...njoj pred kucom magarac svezan...reko vidi sto ti je neko ostavio magarca pred kucom...kaze mlada kao ma garan babo, sad cu ga ja uvesti u avliju...drzi ne daj ko ona bi da se mi poljubimo...hajd ti reko odvezi magarca u stalu, prehladit ce se jadnik vani...ne moram ni reci da se nikad vise ni usput sreli nismo...
Jesi ti meni moćan, pravooo, ono baš si lud, preluuud !!!![]()
O cemu se radi?
![]()
![]()
Nonu joj dao sto ima kuci magarca?
Ne mogu da vjerujem kakav debil, dobro su mu rekli, sigurno ima i IPhone
- alibaba_i_30_godina
#1541 Re: Vasa najgora date iskustva :P
A da ironija bude jos vece njemu nick traktor.cyber_kurajber wrote:PalaSa Marsa wrote:Traktor` wrote:otiso ja na vikendicu i hajde da malo prohodamtim mjestom gdje je vikendica...odem do kladionice, uzmem ponudu i lagano u jedan kafic na kafu...upeklo sunce, ja u bastici, kafa kladionica i ispod naocala malo mjerkam konobaricu...sve je ona dobra ko dobar dan...hajde reko mogo bih ja i limunadu srknut, samo da uletim u neku komunikaciju...i drzi nedaj upoznamo se mi i hajde kao evo ti broj pa cemo navecer izaci...doslo to navecer, ona vristi kolko dobro izgleda...2-3 sata smo mi sjedili, zajebavali se, bas ono cura rega normaladoslo vrijeme da ide kuci i hajde reko ja cu te odbaciti, nije frka...i dosli mi do tog mjesta gdje je vikendica i ja nju pitam gdje sad da vozim...i kako je ona meni govorila, tako ja i vozio i na kraju skontam da sam otiso na nekakvo brdo s kojeg se pola Hercegovine vidi...i motaj lijevo, desno, lijevo, desno dodjemo pred njenu kucu...kad imam sta da vidim ba...njoj pred kucom magarac svezan...reko vidi sto ti je neko ostavio magarca pred kucom...kaze mlada kao ma garan babo, sad cu ga ja uvesti u avliju...drzi ne daj ko ona bi da se mi poljubimo...hajd ti reko odvezi magarca u stalu, prehladit ce se jadnik vani...ne moram ni reci da se nikad vise ni usput sreli nismo...
A sta ovo, nije ti se svidjela sto joj je magarac privezan za ogradu (a cura vristi kol'ko je dobra)![]()
O cemu se radi?
![]()
![]()
Nonu joj dao sto ima kuci magarca?
Ne mogu da vjerujem kakav debil, dobro su mu rekli, sigurno ima i IPhone![]()
![]()
- fatamorgana
#1542 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma šta samo iPhone, garant ima i magarca ispred kuće .... 
- Lippenbekenntnis
#1543 Re: Vasa najgora date iskustva :P
magarac ni kriv ni duzan... 
- fatamorgana
#1544 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma mislio sam kad on stane ispred kuće,Lippenbekenntnis wrote:magarac ni kriv ni duzan...
- Not My Idea
#1545 Re: Vasa najgora date iskustva :P
joj @La Vita 76
tvoje gramaticke greske necu komentarisat jer ocito zivis vani al ovu mahalsku pricu
dejt kao djet jest bio los, taj dio razumijem al nacin na koji si ti ovo napisala je grozan. (s puno uzdizanja sebe a ponizavanja momka)
i da, sigurno je da nema puno forumasa kao sto si ti.
tvoje gramaticke greske necu komentarisat jer ocito zivis vani al ovu mahalsku pricu
dejt kao djet jest bio los, taj dio razumijem al nacin na koji si ti ovo napisala je grozan. (s puno uzdizanja sebe a ponizavanja momka)
- Lippenbekenntnis
#1546 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zasto bi uopste komentarisala njene gramaticke greske? da li je to bitno u ovom kontekstu?Not My Idea wrote:joj @La Vita 76![]()
tvoje gramaticke greske necu komentarisat jer ocito zivis vani al ovu mahalsku pricu![]()
- Ciprol
#1547 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Procit'o sam sad ovih 65 stranica, nije lose. Interesantnih postova ima 
Traktor, drekalica, respo
Samo me interesuje jedno, zar je nas Krajisnike tolik o tesko razumjeti? xD
-
Ujedam
#1548 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Preslušajte se, snimite, pustite snimak i sve će biti jasno. Pola slova pojedete.Ciprol wrote:Procit'o sam sad ovih 65 stranica, nije lose. Interesantnih postova ima
-
sumirprimus
#1549 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sjetih se nekih drugih vremena.i zajednickih lekcija o zenama 
vjerovatno vas je bilo muskih,sa kratkim kursevima za zenske odnose, po mahali,pa haj reko...
kod nas u mahali bio jedan sale,stariji tip od nas desetak godina, iiii ko i svaki drugi on je imo svoju filozofiju musko zenskih odnosa...
mi djeca bili pa upijali,stas drugo,sale sve zna...
veli on,nisi musko ako nisi hodo s kakom trebom bar sest mjeseci,ko to je dokaz da znas znanje...
a sale,kako onda bit jebac ako tolko vremena potrosis na jednu curu?pitanje iz mase..
veli on,pa s njom hodas normala,a zigujes sa strane...
a sta ako ova sazna za to vrludanje?pa nista ko je jebe,otreses je i nadjes novu...
ali sale onda nisam musko,nemam tih 6 mjeseci?ma jebo sest mjeseci,prvo je vagina pa onda staz...
eh,onda vrste cura:kad je ufatis za guzu,onako iznenada,ako poskoci,jebo to,odma bjezi od nje,nece ta dat,bar jos dva tri mjeseca,...ako nikako ne trza onda je kurava...pa sta treba da uradi?da okrene glavu,lagano se nasmije i kaze de ba budalasu sta ti bi(ko nije joj bas pravo,al nije plaho ni krivo,sredina)...
a sale jel moze,jedan od ovih uslova,il mora sve da uradi da bude kako treba???alo mamlazi,ne zajebajite,slusajte,mozda sta i naucvite...
a kako da je ufatimo za guzove,jel jako,slabo,dugo,kratko,da mijesamo,il samo stisnemo?kaje on,eno tamo stanite kod one zgrade i kad veceras cure krenu u grad,vi vjezbajte... i mi ko navijeni,na strazu i u guzice.. otisli i danima vjezbali
dokse jedna nije okrenula i ubila boga u jaranu...otad nam je to bio skup sport...
pa prva zvaka,uzmi kaje fildzan ubaci bombonu i jezikom ganjaj...i mi ubacili bombonu,i izmjenjalo se nas 5-6 na istoj bomboni,nije nam sale reko,da treba mijenjat bombone...
bilo je toga jos,pa sirina kukova proporcionalna,vjeverici...uski kukovi i dol je niskoprofilna,ako su kukovi masala ta ima ko lepinju
nidje veze...
i proslo je otad vremena i izadjem ja s curom,noc ko noc,dosadna,neakva prica da bog sacuva,veze s vezom nema,al otpratm je kuci i sad ono da ovjekovjecim,zvaka,kad mi ga zada treba,uleti jezik u mali mozak,naumpade meni onaj fildjan i odvalim se ja smijat,kaje ona sta je bilo,ne svidja ti se?nije ba reko do bombone je..kaje koje sad bombone...ma sale reko,...zaboravi,samo ti nastavi

vjerovatno vas je bilo muskih,sa kratkim kursevima za zenske odnose, po mahali,pa haj reko...
kod nas u mahali bio jedan sale,stariji tip od nas desetak godina, iiii ko i svaki drugi on je imo svoju filozofiju musko zenskih odnosa...
mi djeca bili pa upijali,stas drugo,sale sve zna...
veli on,nisi musko ako nisi hodo s kakom trebom bar sest mjeseci,ko to je dokaz da znas znanje...
a sale,kako onda bit jebac ako tolko vremena potrosis na jednu curu?pitanje iz mase..
veli on,pa s njom hodas normala,a zigujes sa strane...
a sta ako ova sazna za to vrludanje?pa nista ko je jebe,otreses je i nadjes novu...
ali sale onda nisam musko,nemam tih 6 mjeseci?ma jebo sest mjeseci,prvo je vagina pa onda staz...
eh,onda vrste cura:kad je ufatis za guzu,onako iznenada,ako poskoci,jebo to,odma bjezi od nje,nece ta dat,bar jos dva tri mjeseca,...ako nikako ne trza onda je kurava...pa sta treba da uradi?da okrene glavu,lagano se nasmije i kaze de ba budalasu sta ti bi(ko nije joj bas pravo,al nije plaho ni krivo,sredina)...
a sale jel moze,jedan od ovih uslova,il mora sve da uradi da bude kako treba???alo mamlazi,ne zajebajite,slusajte,mozda sta i naucvite...
a kako da je ufatimo za guzove,jel jako,slabo,dugo,kratko,da mijesamo,il samo stisnemo?kaje on,eno tamo stanite kod one zgrade i kad veceras cure krenu u grad,vi vjezbajte... i mi ko navijeni,na strazu i u guzice.. otisli i danima vjezbali
pa prva zvaka,uzmi kaje fildzan ubaci bombonu i jezikom ganjaj...i mi ubacili bombonu,i izmjenjalo se nas 5-6 na istoj bomboni,nije nam sale reko,da treba mijenjat bombone...
bilo je toga jos,pa sirina kukova proporcionalna,vjeverici...uski kukovi i dol je niskoprofilna,ako su kukovi masala ta ima ko lepinju
i proslo je otad vremena i izadjem ja s curom,noc ko noc,dosadna,neakva prica da bog sacuva,veze s vezom nema,al otpratm je kuci i sad ono da ovjekovjecim,zvaka,kad mi ga zada treba,uleti jezik u mali mozak,naumpade meni onaj fildjan i odvalim se ja smijat,kaje ona sta je bilo,ne svidja ti se?nije ba reko do bombone je..kaje koje sad bombone...ma sale reko,...zaboravi,samo ti nastavi
-
djes_ba
#1550 Re: Vasa najgora date iskustva :P
stara skolasumirprimus wrote:sjetih se nekih drugih vremena.i zajednickih lekcija o zenama
bilo je toga jos,pa sirina kukova proporcionalna,vjeverici...uski kukovi i dol je niskoprofilna,ako su kukovi masala ta ima ko lepinjunidje veze...