Dogadaji u Crnoj Gori

Post Reply
Fudo387

#1526 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:za 6 godiina bivstvovanja ovdjje nikad se nikom nisam obratio na ovakav način...mora da je do mene....a sad, odjebaus.
Za jednog ispraksiranog podlaca, poprilicno si se unervozio.
A te psovke, ukucanima.
radostan dan

#1527 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:
radostan dan wrote:za 6 godiina bivstvovanja ovdjje nikad se nikom nisam obratio na ovakav način...mora da je do mene....a sad, odjebaus.
A te psovke, ukucanima.
ultima_palabra

#1528 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

radostan dan wrote:
ultima_palabra wrote: Pa to su cifre manje-više, ako bi opozicija sastavljala vladu bez Mila.
ma kakva opozicija ii sastavljanje vlade...jedan dio opozicije je kontra zapada i zavisnosti ii za statuus kvo, drugi kontra istoka i uslovne neutralnosti.
jedina poveznica -kontra- im je - milo đukanovič. a ta poveznica lako puca.
Pa onda otprilike isto pričamo... s tim da vlada Milo+manjine ne bi bila stabilna, puno bi ovi imali prostora da ucjenjuju. Zato pominjem Ranka.
radostan dan

#1529 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

llull wrote:Mislim da ce se prica sa NATO zavrsiti na referendumu, sada da li ce crnogorci biti za ili protiv to ne znam...
to ne može biti...skupštinska večina je krajem prošle godine (čini mi se) donijela odluku o načinu odlučivanja u vezi pridruživanja nato paktu.
Generalno svi ovi crnogorci koje ja znam, tj koji su iz moje branse pa se srecemo po eventima ili seminarima su evropski orijentisani, i naginju ka zapadu ali se svi zalazu za neutralnost...
Jednostavno blok onih koji nisu za NATO je jaci po svemu ( naravno kazem onih koji "nisu za" ) ali jednako veliki broj je i onih koji nisu za priklanjanje rusiji ...
Svi oni koji su boravili u Kotoru, Tivtu ... su primjetili da se jednako upotrebljavaju i crnogorski i ruski i engleski... njima svima odgovara da su negdje izmedju, samo da im evri kaplju ... a politicki i strateski ih zaboli patka za vojne saveze i sl...
to bi biilo to...većina crnogoraca koji glasaju za mila nee bi glasali za nato...ali se to tako izvede, da ne glasaš za nato, nego glasaš za mila, a milo će poslije da glasa za sve njih...uostalom, pozapošljavao ih je, i to je to, nemaju šta da se žale ili žele...

kao da je kod nas drugačije...ko da te neko pita (običnog glasača) šta misliš, ili šta želiš...prvo se gleda vlastita guzica i interes, pa tek onda - širi spektar. pozicija i budžetlije svoj interes, opoziciijaili nezaposleni - svoj, i tako u krug.
Fudo387

#1530 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:
Fudo387 wrote:
A te psovke, ukucanima.
Image
radostan dan

#1531 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

ultima_palabra wrote:
radostan dan wrote:
ultima_palabra wrote: Pa to su cifre manje-više, ako bi opozicija sastavljala vladu bez Mila.
ma kakva opozicija ii sastavljanje vlade...jedan dio opozicije je kontra zapada i zavisnosti ii za statuus kvo, drugi kontra istoka i uslovne neutralnosti.
Pa onda otprilike isto pričamo... s tim da vlada Milo+manjine ne bi bila stabilna, puno bi ovi imali prostora da ucjenjuju. Zato pominjem Ranka.
a jbg, ne znam sta bih ti napisao...na prvu, napisao bih - neće zajedno (ranko, milo) previše teških riječi, uvreda i zakletvi je izrečeno.ako misle na budućnost,moraju se držati obećanog.
a opet, ko ovdje računa na sjeećanja, pamćenje, obećaanja...i ko misli na budućnost. bitno je pregurati dan, nedelju, mjesec, godinu. tako da...moguća je i ta varijanta.
ali kažem ti, ima milo adute i u opoziciiji, kao i mile u rs-u 2014.
dal će ih morati upotrijebiti, će da gledamo...
Duka Dizel

#1532 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel »

radostan dan wrote:

moje lično mišljenje je da je ovo sve milova režija, a da je gospodin veliki srpski patriot dikić u njoj - dobrovoljno i iz interesa učestvovao...ovih ostalih 19 (plus - minus 3-4) mogu se tretirati kao iz one - koga uhvatiše, toga i jebaše...
Dikić je ozbiljno bolestan.
Znam da sam to čuo još prošle godine, kad je i penzionisan iznenada.
Zato mi je odmah bila čudna ta vest o njegovom učešću u navodnom državnom udaru.
Sad vidim da i mediji pišu o tome.

A pored toga, srpski i crnogorski policijski vrh je uvezan pupčanom vrpcom i rodbinskim vezama. Dugo godina je i direktor policije u Srbiji bio Veljović, a i crnogorski direktor policije je bio Veljović.
A Dikić je bio deo tog klana, kao komandant Žandarmerije u Srbiji. Naprasno je u vreme Veljovića napredovao od običnog specijalca do generala.
Ali je bio i jedan od prvih koji je odleteo, kad je Veljovic ispunio uslove za penziju.
llull

#1533 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by llull »

Hahahaha pobjeda
Image
Last edited by llull on 18/10/2016 14:08, edited 2 times in total.
155_mm

#1534 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

radostan dan wrote:po meni, bošnjaci su najjeftiniji za kupiti, i prije, a i danas...
a drugo, nisam siguran da će ulazak cg u nato njima donijeti napredak. dapače, ne bih se iznenadio da im položaj i prava budu stepen niže, nego što je trenutno.
ali dobro, ne mora da znači, ali po dosadašnjoj praksi - ima prostora za sumnju...
iako najjeftiniji zbog nepoznavanja politicke proslosti regiona, najvise ce profitirati ulaskom NATO u CG. tako da im se isplati i da ne dobiju nista. cijenu ruku za glasanje ionako definira USA. cak sto vise ne mora isplata ni biti u CG. moze i u BiH i kosovu.

strateska pozicija bosnjaka se ovim povecava mnogo vise nego je tebi preCednik povecao BDP u ovih 10tak godina njegove vladavine.

a sve ove igre u CG gledat cemo uskoro i u BiH. dodik je dobio posljednji poziv da odradi do kraja sta je obecao amerima kad su ga doveli na vlast. bez obzira kako bude reagovao nakon CG definitivno je BiH na redu.
Banksy

#1535 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Banksy »

Zalud kmečanje i mokri snovi umotani u ''analitiku'' :mrgreen:

Za koji mjesec Crna Gora ode u NATO, a zatim i u EU, i nema toga što je može zasutaviti na tom putu.
Rusija i Srbija, koliko god se to do jučer činilo nemogućim, zauvijek gube crnogorski teritorij i vrijeme je da se na tu nezgodnu činjenicu polako počnu navikavati...
ElRe

#1536 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ElRe »

DF organizuje manjinsku vladu:

DF-Ključ-Demokrate-SDP-Albanci ukupno 41 poslanik

http://www.vijesti.me/izbori2016/predsj ... adu-907969

Albanci koji su usli u parlamnet su i ranije saradjivali sa opozicijom tj bili su opozicija rezimskoj DUA partiji koja je nestala. Albanci su pametniji narod od Bosnjaka i svoje izdajice odmah kaznjavaju.
„Sve opcije su otvorene, ali mi prvo moramo unutar naše koalicije da se konsultujemo“, rekao nam je Nimanbegu.
Nova informacija iz DIKa CG je da SD nema cenzus i nece dobiti 2 poslanika.
llull

#1537 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by llull »

Ovo su vec stvarno konkretne ponude, zamislite da ladno ljudi nece da uzmu ucesce u vladi a podrzace je...

Rijesena misterija vezana za Dikica :D
http://www.njuz.net/bivsi-komandant-zan ... eus-benda/
155_mm

#1538 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

ultima_palabra wrote:
radostan dan wrote:
ma nema se tu mnogo prostora za ucjenjivanje. jer ne ucjenjujes ti tu samo mila nego mnogo ozbiljnije igrace. ne dogadja se svakodnevno da NATO oficijelno priznaje izborne rezultate.

a glasovi su bitni samo za jedno glasanje. ono zadnje koje omogucava NATO da udje u CG. poslije moze i manjinska vlada. nije ni bitno.

milo je ovdje nebitan obicni trgovac cigaretama koji je pristao da uradi neke stvari za NATO. ima i BiH isto tako jednog trgovca cigaretama koji je to isto pristao pa sad porekao. vidjet ce mo kako ce zavrsiti sa njim. posljednju opomenu je dobio od americke ambasade.
Bodkin

#1539 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

Banksy wrote:Zalud kmečanje i mokri snovi umotani u ''analitiku'' :mrgreen:

Za koji mjesec Crna Gora ode u NATO, a zatim i u EU, i nema toga što je može zasutaviti na tom putu.
Rusija i Srbija, koliko god se to do jučer činilo nemogućim, zauvijek gube crnogorski teritorij i vrijeme je da se na tu nezgodnu činjenicu polako počnu navikavati...
Koji je to period za koji mjesec? Decembar? Januar? Cisto da mozemo citirati :D
155_mm

#1540 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by 155_mm »

ElRe wrote:DF organizuje manjinsku vladu:

DF-Ključ-Demokrate-SDP-Albanci ukupno 41 poslanik

http://www.vijesti.me/izbori2016/predsj ... adu-907969

Albanci koji su usli u parlamnet su i ranije saradjivali sa opozicijom tj bili su opozicija rezimskoj DUA partiji koja je nestala. Albanci su pametniji narod od Bosnjaka i svoje izdajice odmah kaznjavaju.
„Sve opcije su otvorene, ali mi prvo moramo unutar naše koalicije da se konsultujemo“, rekao nam je Nimanbegu.
Nova informacija iz DIKa CG je da SD nema cenzus i nece dobiti 2 poslanika.
znaci ne samo da su "najjeftini" nego su i "najgluplji". ali hajd ipak bolje nego "genetski otpad".
:-)
JThomas

#1541 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by JThomas »

naslov ne valja, ne kaže se u crnoj gori.
Banksy

#1542 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Banksy »

Bodkin wrote:

Razumijem razočarenje, žao mi je, ali:
Ratification is expected to be completed by spring 2017.

:)
Bodkin

#1543 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Bodkin »

Banksy wrote:
Bodkin wrote:

Razumijem razočarenje, žao mi je, ali:
Ratification is expected to be completed by spring 2017.

:)
Ok banksi, citiramo se tamo oko juna (ako forum jos bude postojao) :)
A ne znam o kakvom razocarenju pricas. Da se ja pitam usla bi i bih u nato. Nije valjda po staroj dobroj klix matrici "ako ne pise sto i ja onda je protiv nas" :evil:
ElRe

#1544 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ElRe »

Da li će BS poslušati Erdogana i podržati opoziciju?

http://sandzakpress.net/da-li-ce-bs-pos ... -opoziciju

IZ CG (rezimska organizacija) je inace organizacija koja prima otpadke iz pravih IZ.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1545 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by pici »

prHnuše mokri snovi grobara i piČkoustog o srBskoj sparti u fHenjer... sad idu apsane po spisku, kuznjecov zapeo kod herkulovih stuBova moraju ga gibralratski tegljaČi vadit iz pliĆaka...
Crna Gora: Osumnjičenim za pokušaj državnog udara određen pritvor do 30 dana

SRNA

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović odredio je pritvor do 30 dana za 14 državljana Srbije osumnjičenih za organizovanje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju, saopšteno je večeras iz Višeg suda.
Crna Gora: Osumnjičenim za pokušaj državnog udara određen pritvor do 30 dana

Image
Foto: Vijesti.me
Pritvor je određen bivšem komandantu "Žandarmerije" Bratislavu Dikiću i licima čiji su inicijali H.K, M.B, D.M, M.D, Đ.S, Č.A, A.A, Đ.M, Ć.S, S.D, A.M, M.I i A.P, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.

Dikiću je pozlilo je nakon saslušanja u Višem sudu, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore, javio je portal "Vijesti".

Državljani Srbije, njih 20, uhapšeni su zbog sumnje da su na teritoriji Crne Gore počinili krivična djela stvaranje kriminalne i terorističke organizacije. Sumnja se da su namjeravali da prvo preuzmu automatsko oružje, a potom u izbornoj noći izvrše napade na instutucije sistema, policiju i predstavnike državnih organa.

Šest državljana Srbije pušteno je na slobodu nakon saslušanja zbog sumnje da su učestvovali u stvaranju kriminalne i terorističke organizacije, a cilj je bio hapšenje premijera Crne Gore, saopštilo je ranije crnogorsko Specijalno tužilaštvo.
Alfaromeo

#1546 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Alfaromeo »

Imam osjecaj da malo ko zna za da su

Vucic i Djukanovic familija.
Pa pobogu ljudi
Vuciceva zena je Miletova sestra.
Pametnome dosta
insomnia78

#1547 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by insomnia78 »

Image
Spavas li mirno manji entitetu
radostan dan

#1548 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Alfaromeo wrote:Imam osjecaj da malo ko zna za da su

Vucic i Djukanovic familija.
Pa pobogu ljudi
Vuciceva zena je Miletova sestra.
Pametnome dosta

Sestricina...vuciceva supruga je kci od milove sestre.
Drugim rijecima, milo je ujak vucicevoj zeni...
Tako.da..milo vucicu dodje - ujko.
Zivot.pise romane... :mrgreen:
ElRe

#1549 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by ElRe »

Ana Kolarevic ima sina Edina i kcerku Eminu.
Drvenija87

#1550 Re: Dogadaji u Crnoj Gori

Post by Drvenija87 »

Ujko i hodocasnik (ruski) B. Dikic

Post Reply