Za jednog ispraksiranog podlaca, poprilicno si se unervozio.radostan dan wrote:za 6 godiina bivstvovanja ovdjje nikad se nikom nisam obratio na ovakav način...mora da je do mene....a sad, odjebaus.
A te psovke, ukucanima.
Za jednog ispraksiranog podlaca, poprilicno si se unervozio.radostan dan wrote:za 6 godiina bivstvovanja ovdjje nikad se nikom nisam obratio na ovakav način...mora da je do mene....a sad, odjebaus.
Fudo387 wrote:Za jednog ispraksiranog podlaca, poprilicno si se unervozio.radostan dan wrote:za 6 godiina bivstvovanja ovdjje nikad se nikom nisam obratio na ovakav način...mora da je do mene....a sad, odjebaus.
A te psovke, ukucanima.
Pa onda otprilike isto pričamo... s tim da vlada Milo+manjine ne bi bila stabilna, puno bi ovi imali prostora da ucjenjuju. Zato pominjem Ranka.radostan dan wrote:ma kakva opozicija ii sastavljanje vlade...jedan dio opozicije je kontra zapada i zavisnosti ii za statuus kvo, drugi kontra istoka i uslovne neutralnosti.ultima_palabra wrote: Pa to su cifre manje-više, ako bi opozicija sastavljala vladu bez Mila.
jedina poveznica -kontra- im je - milo đukanovič. a ta poveznica lako puca.
to ne može biti...skupštinska večina je krajem prošle godine (čini mi se) donijela odluku o načinu odlučivanja u vezi pridruživanja nato paktu.llull wrote:Mislim da ce se prica sa NATO zavrsiti na referendumu, sada da li ce crnogorci biti za ili protiv to ne znam...
to bi biilo to...većina crnogoraca koji glasaju za mila nee bi glasali za nato...ali se to tako izvede, da ne glasaš za nato, nego glasaš za mila, a milo će poslije da glasa za sve njih...uostalom, pozapošljavao ih je, i to je to, nemaju šta da se žale ili žele...Generalno svi ovi crnogorci koje ja znam, tj koji su iz moje branse pa se srecemo po eventima ili seminarima su evropski orijentisani, i naginju ka zapadu ali se svi zalazu za neutralnost...
Jednostavno blok onih koji nisu za NATO je jaci po svemu ( naravno kazem onih koji "nisu za" ) ali jednako veliki broj je i onih koji nisu za priklanjanje rusiji ...
Svi oni koji su boravili u Kotoru, Tivtu ... su primjetili da se jednako upotrebljavaju i crnogorski i ruski i engleski... njima svima odgovara da su negdje izmedju, samo da im evri kaplju ... a politicki i strateski ih zaboli patka za vojne saveze i sl...
radostan dan wrote:Fudo387 wrote:Za jednog ispraksiranog podlaca, poprilicno si se unervozio.radostan dan wrote:za 6 godiina bivstvovanja ovdjje nikad se nikom nisam obratio na ovakav način...mora da je do mene....a sad, odjebaus.
A te psovke, ukucanima.

a jbg, ne znam sta bih ti napisao...na prvu, napisao bih - neće zajedno (ranko, milo) previše teških riječi, uvreda i zakletvi je izrečeno.ako misle na budućnost,moraju se držati obećanog.ultima_palabra wrote:Pa onda otprilike isto pričamo... s tim da vlada Milo+manjine ne bi bila stabilna, puno bi ovi imali prostora da ucjenjuju. Zato pominjem Ranka.radostan dan wrote:ma kakva opozicija ii sastavljanje vlade...jedan dio opozicije je kontra zapada i zavisnosti ii za statuus kvo, drugi kontra istoka i uslovne neutralnosti.ultima_palabra wrote: Pa to su cifre manje-više, ako bi opozicija sastavljala vladu bez Mila.
Dikić je ozbiljno bolestan.radostan dan wrote:
moje lično mišljenje je da je ovo sve milova režija, a da je gospodin veliki srpski patriot dikić u njoj - dobrovoljno i iz interesa učestvovao...ovih ostalih 19 (plus - minus 3-4) mogu se tretirati kao iz one - koga uhvatiše, toga i jebaše...

iako najjeftiniji zbog nepoznavanja politicke proslosti regiona, najvise ce profitirati ulaskom NATO u CG. tako da im se isplati i da ne dobiju nista. cijenu ruku za glasanje ionako definira USA. cak sto vise ne mora isplata ni biti u CG. moze i u BiH i kosovu.radostan dan wrote:po meni, bošnjaci su najjeftiniji za kupiti, i prije, a i danas...
a drugo, nisam siguran da će ulazak cg u nato njima donijeti napredak. dapače, ne bih se iznenadio da im položaj i prava budu stepen niže, nego što je trenutno.
ali dobro, ne mora da znači, ali po dosadašnjoj praksi - ima prostora za sumnju...
Nova informacija iz DIKa CG je da SD nema cenzus i nece dobiti 2 poslanika.„Sve opcije su otvorene, ali mi prvo moramo unutar naše koalicije da se konsultujemo“, rekao nam je Nimanbegu.
ma nema se tu mnogo prostora za ucjenjivanje. jer ne ucjenjujes ti tu samo mila nego mnogo ozbiljnije igrace. ne dogadja se svakodnevno da NATO oficijelno priznaje izborne rezultate.ultima_palabra wrote:Pa onda otprilike isto pričamo... s tim da vlada Milo+manjine ne bi bila stabilna, puno bi ovi imali prostora da ucjenjuju. Zato pominjem Ranka.radostan dan wrote:ma kakva opozicija ii sastavljanje vlade...jedan dio opozicije je kontra zapada i zavisnosti ii za statuus kvo, drugi kontra istoka i uslovne neutralnosti.ultima_palabra wrote: Pa to su cifre manje-više, ako bi opozicija sastavljala vladu bez Mila.
Koji je to period za koji mjesec? Decembar? Januar? Cisto da mozemo citiratiBanksy wrote:Zalud kmečanje i mokri snovi umotani u ''analitiku''![]()
Za koji mjesec Crna Gora ode u NATO, a zatim i u EU, i nema toga što je može zasutaviti na tom putu.
Rusija i Srbija, koliko god se to do jučer činilo nemogućim, zauvijek gube crnogorski teritorij i vrijeme je da se na tu nezgodnu činjenicu polako počnu navikavati...
znaci ne samo da su "najjeftini" nego su i "najgluplji". ali hajd ipak bolje nego "genetski otpad".ElRe wrote:DF organizuje manjinsku vladu:
DF-Ključ-Demokrate-SDP-Albanci ukupno 41 poslanik
http://www.vijesti.me/izbori2016/predsj ... adu-907969
Albanci koji su usli u parlamnet su i ranije saradjivali sa opozicijom tj bili su opozicija rezimskoj DUA partiji koja je nestala. Albanci su pametniji narod od Bosnjaka i svoje izdajice odmah kaznjavaju.
Nova informacija iz DIKa CG je da SD nema cenzus i nece dobiti 2 poslanika.„Sve opcije su otvorene, ali mi prvo moramo unutar naše koalicije da se konsultujemo“, rekao nam je Nimanbegu.
Razumijem razočarenje, žao mi je, ali:Bodkin wrote:Koji je to period za koji mjesec? Decembar? Januar? Cisto da mozemo citiratiBanksy wrote:Zalud kmečanje i mokri snovi umotani u ''analitiku''![]()
Za koji mjesec Crna Gora ode u NATO, a zatim i u EU, i nema toga što je može zasutaviti na tom putu.
Rusija i Srbija, koliko god se to do jučer činilo nemogućim, zauvijek gube crnogorski teritorij i vrijeme je da se na tu nezgodnu činjenicu polako počnu navikavati...
Ratification is expected to be completed by spring 2017.
Ok banksi, citiramo se tamo oko juna (ako forum jos bude postojao)Banksy wrote:Razumijem razočarenje, žao mi je, ali:Bodkin wrote:Koji je to period za koji mjesec? Decembar? Januar? Cisto da mozemo citiratiBanksy wrote:Zalud kmečanje i mokri snovi umotani u ''analitiku''![]()
Rusija i Srbija, koliko god se to do jučer činilo nemogućim, zauvijek gube crnogorski teritorij i vrijeme je da se na tu nezgodnu činjenicu polako počnu navikavati...Ratification is expected to be completed by spring 2017.
Crna Gora: Osumnjičenim za pokušaj državnog udara određen pritvor do 30 dana
SRNA
Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović odredio je pritvor do 30 dana za 14 državljana Srbije osumnjičenih za organizovanje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju, saopšteno je večeras iz Višeg suda.
Crna Gora: Osumnjičenim za pokušaj državnog udara određen pritvor do 30 dana
Foto: Vijesti.me
Pritvor je određen bivšem komandantu "Žandarmerije" Bratislavu Dikiću i licima čiji su inicijali H.K, M.B, D.M, M.D, Đ.S, Č.A, A.A, Đ.M, Ć.S, S.D, A.M, M.I i A.P, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju.
Dikiću je pozlilo je nakon saslušanja u Višem sudu, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore, javio je portal "Vijesti".
Državljani Srbije, njih 20, uhapšeni su zbog sumnje da su na teritoriji Crne Gore počinili krivična djela stvaranje kriminalne i terorističke organizacije. Sumnja se da su namjeravali da prvo preuzmu automatsko oružje, a potom u izbornoj noći izvrše napade na instutucije sistema, policiju i predstavnike državnih organa.
Šest državljana Srbije pušteno je na slobodu nakon saslušanja zbog sumnje da su učestvovali u stvaranju kriminalne i terorističke organizacije, a cilj je bio hapšenje premijera Crne Gore, saopštilo je ranije crnogorsko Specijalno tužilaštvo.

Alfaromeo wrote:Imam osjecaj da malo ko zna za da su
Vucic i Djukanovic familija.
Pa pobogu ljudi
Vuciceva zena je Miletova sestra.
Pametnome dosta