Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Alkos

#1526 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Alkos »

Ali tačno ko da čitam i slušam Džeku i Spahića "jel' to Ibišević bolji, znaš li koliko sam ja dao golova, koliko sam ja im'o startova i koliko sam golova spasio, 'ta će papak rumeni Hajrović, 'ta će Kolašinac mrmot, ja sam najbolji, ja, samo ja, što Kolašinac nije kriv, on je zabio auto gol, šta je Vedo uradio uš'o je u drugom poluvremenu i im'o zicer, ja sam dao gol koji su poništili i pogodio stativu"...bla bla bla! Isto matere mi.
The 51st State

#1527 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by The 51st State »

Alkos wrote:Ali tačno ko da čitam i slušam Džeku i Spahića "jel' to Ibišević bolji, znaš li koliko sam ja dao golova, koliko sam ja im'o startova i koliko sam golova spasio, 'ta će papak rumeni Hajrović, 'ta će Kolašinac mrmot, ja sam najbolji, ja, samo ja, što Kolašinac nije kriv, on je zabio auto gol, šta je Vedo uradio uš'o je u drugom poluvremenu i im'o zicer, ja sam dao gol koji su poništili i pogodio stativu"...bla bla bla! Isto matere mi.
tacno, egotripasi koji sprecavaju da se napravi tim ili da svi igraju kako oni sviraju.
relativno84

#1528 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

Alkos wrote:Ali tačno ko da čitam i slušam Džeku i Spahića "jel' to Ibišević bolji, znaš li koliko sam ja dao golova, koliko sam ja im'o startova i koliko sam golova spasio, 'ta će papak rumeni Hajrović, 'ta će Kolašinac mrmot, ja sam najbolji, ja, samo ja, što Kolašinac nije kriv, on je zabio auto gol, šta je Vedo uradio uš'o je u drugom poluvremenu i im'o zicer, ja sam dao gol koji su poništili i pogodio stativu"...bla bla bla! Isto matere mi.
:D

Strasno, koliko neke cudne mrznje prema kapitenu da se covjek zabrine, koliko smo kao narod poremeceni u globalu.
Sad niko ne valja, popusimo dvije tekme ali samo eto kapiten i napadac(jedini koji vrijedi u timu) su krivi za sve, ostatak igrackog kadra se ne broji jer eto od njih nemamo ocekivanja :-) wtf pa sta ce u timu ako se od pojedinca nista ne ocekuje :roll:

Biti razocaran je jedno ali ovoliko zlobnosti koju iz dana u dan prosipate na forumu je previse :-)
Baresi 6

#1529 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

The 51st State wrote:
tacno, egotripasi koji sprecavaju da se napravi tim ili da svi igraju kako oni sviraju.
tacno to je tako, ali samo u vasim glavama
The 51st State

#1530 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by The 51st State »

ponasanje na i van terena pokazuje ko je u pravu. ;-)
isx

#1531 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by isx »

.
bingov buraz

#1532 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

emmir1 wrote:Uglavnom raja pljuje po Spahi zbog nekih špekulacija unutar reprezentacije , odnosno po tekstovima nekih nazovi novinara.

Spaha je fauliran od strane Emenikea , faul je čist ko suza.

Potkačio ga je po nogama , nakon čega se Spaha sapleo.

Tu nema dileme.

Nikad Emenike ne bi došao do one lopte da nije sapleo Spahića.

Dalje , Spaha je žrtva Papetove taktike .

Safet je napravio takvu formaciju da su naši igrači popadali do trke već nakon pola sata.

Spaha je morao da zatvara bok , a Lulic je izgubio oštrinu u napadu zbog stalne trke da zatvara nazad.

Trebalo je da igramo sa dupliranjem bokova Kolašinac i Lulic , te Mujdža i Hajrovic.

Strana gdje su bili Mujdža i Hajrovic ni jednom nije probijena

Onda bi i Spaha imao više snage da zatvara napade Nigerije .

Upustili smo se sa njima u trku bez ikakvog razloga , samo smo trebali da ih čekamo na svojoj polovini.

Kako bi utakmica odmicala nervoza bi bila veća , a oni bi sve više išli naprijed.

Bilo bi pitanje samo sa koliko razlike bi ih pobijedili.

Znači Spaha je tu najmanje kriv.
Jebo to lakse je pljucnuti, ono da se vidi da sam faca na forumu.
vicious

#1533 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vicious »

Bez obzira na onu scenu kod gola, faul ili ne, ali Spahina izvedba protiv Nigerije me podsjetila na onu protiv Egipta. Zašto je tako bilo, ko će znati. Uglavnom, mislim da je vrijeme da se i on oprosti, zajedno sa Papetom i Misketom. Hvala mu za sve dobre utakmice, ali čini mi se da će se duže pamtiti ove loše...
Maharadza

#1534 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Maharadza »

vicious wrote:Bez obzira na onu scenu kod gola, faul ili ne, ali Spahina izvedba protiv Nigerije me podsjetila na onu protiv Egipta. Zašto je tako bilo, ko će znati. Uglavnom, mislim da je vrijeme da se i on oprosti, zajedno sa Papetom i Misketom. Hvala mu za sve dobre utakmice, ali čini mi se da će se duže pamtiti ove loše...
Pa logično kad je protiv svake iole ozbiljnije repke odigrao katastrofalno i dokazao svoj (ne)kvalitet!
DaysleepeR

#1535 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

fakt br. 1 - kapiten ne igra dobro
fakt br. 2 - Džeko ne igra dobro
fakt br. 3 - i jedan i drugi su strašno arogantni prema domaćem pressu što je najplići način razmišljanja jer i ti i ja hoćemo informacije iz prve ruke
fakt br. 4 - sva nagađanja bi bila eliminisana eliminisanjem fakta br. 3

hvala lijepo
noiserr

#1536 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

DaysleepeR wrote:fakt br. 1 - kapiten ne igra dobro
fakt br. 2 - Džeko ne igra dobro
fakt br. 3 - i jedan i drugi su strašno arogantni prema domaćem pressu što je najplići način razmišljanja jer i ti i ja hoćemo informacije iz prve ruke
fakt br. 4 - sva nagađanja bi bila eliminisana eliminisanjem fakta br. 3

hvala lijepo
1 - dodavanje mu je fakat bilo lose, ali ga je i Susic zalozio, bez beka je morao cuvati i sredinu i lijevu stranu, nije ni mogo bolje braniti.
2 - Dzeko ne igra dobro a cist gol dade protiv onolike Nigerijske odbrane. Svoj posao covjek odradio. Nema mu se sta zamjeriti. Besic puca po golu sa 50 metara, moglo se malo vise ici na Dzeku..
3 - To sto se tice nasih medija, to su sami mediji krivi. Uopste ih tu ne krivim. Kad hoces informacije, ima covjek facebook, cesto se javi i pojasni stvari, bolje nego 1000 glupih pitanja nasih novinara.
gumifufna

#1537 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by gumifufna »

On kao kapiten bi trebao da izadje na preskonferenciju zajedno sa trenerom i da odgovara na pitanja, nisu samo tu nasi novinari.I nekako sam mogao to shvatiti u kvalifikacijama ali na SP to mi ne ide u glavu.Kapiten ne predstavlja samo sebe vec i svoje saigrace i radi njih treba da izadje i kaze koju.
Mogu da shvatim neciji ponos i sve,ali nisi veci od reprezentacije ako neces zbog licnih razloga da se obratis naciji preko medija daj nekom drugom traku koji ce taj posao shvatiti ozbiljnim i odgovornim
noiserr

#1538 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by noiserr »

gumifufna wrote:On kao kapiten bi trebao da izadje na preskonferenciju zajedno sa trenerom i da odgovara na pitanja, nisu samo tu nasi novinari.I nekako sam mogao to shvatiti u kvalifikacijama ali na SP to mi ne ide u glavu.Kapiten ne predstavlja samo sebe vec i svoje saigrace i radi njih treba da izadje i kaze koju.
Mogu da shvatim neciji ponos i sve,ali nisi veci od reprezentacije ako neces zbog licnih razloga da se obratis naciji preko medija daj nekom drugom traku koji ce taj posao shvatiti ozbiljnim i odgovornim
Nije nista cudno. Susic je izgubio svlacionicu vec odavno. Tu imas dvije mogucnosti, ili otjerati igraca ili otjerati trenera.

Susic je svojim neznanjem izgubio i navijace, tako da se zna ko pakuje kofere.
spinel_

#1539 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

glavni krivac za ispadanje. onako setanje, indisponiranost i "igranje" preko kurca njega i pajde mu u napadu je nevidjeno za jednu reprezentaciju. sad mi krivo kud se ozbiljnije nije povrijedio pred Nigeriju. kako god nadam se da je s brazilskom avanturom zavrsio reprezentativnu karijeru. time bi se konacno mogli posvetiti nogometu
DaysleepeR

#1540 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

ne valja ba sistem vrijednosti u reprezentaciji

sistem vrijednosti je - usreći Džeku i Spahu, pa će onda oni to vratiti igrom

taj sistem je pao do sad nebrojeno puta i to uvijek kad je najviše trebalo da proradi
spinel_

#1541 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by spinel_ »

srecu moras zasluziti, a mi je nismo zasluzili. mozda nisu ni nigerijci, ali ako nista oni su svi za jednog, dok kod nas nije tako.
hillbill

#1542 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hillbill »

ZNAM DA CITAS...HRANIS SVOJ MAHALKI EGO.
OVAJ PUT SI PREKORACIO CRVENU LINIJU ....IZABRAO POGRESNO MJESTO I VRIJEME DA SE OBRACUNAS SA PRIGUPIM I POKVARENIM SAFETOM.TAKO SE MUSKARCI NE OBRACUNAVAJU.TAKO SE OBRACUNAVAJU PIZDE/KARAKTERNA OSOBINA/.
SHODNO TOME;SAFETU NOGA...JUCE.......TEBI........ZELIM VAHIDA DA TE POSTAVI TAMO GDJE SI ZASLUZIO/TRIBINE/
NAMA JE BITNIJA REPREZENTACIJA OD SAFETA I EMIRA.......NAMA BAS I NE TREBAJU NAJ BOLJI IGRACI, AKO NE NAPRAVE NAJ BOLJI TIM, I AKO URADE ONO STO SI TI URADIO.
ZELIM TI SVAKO DOBRO
VAHIDE SPASAVAJ
gumifufna

#1543 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by gumifufna »

noiserr wrote:
gumifufna wrote:On kao kapiten bi trebao da izadje na preskonferenciju zajedno sa trenerom i da odgovara na pitanja, nisu samo tu nasi novinari.I nekako sam mogao to shvatiti u kvalifikacijama ali na SP to mi ne ide u glavu.Kapiten ne predstavlja samo sebe vec i svoje saigrace i radi njih treba da izadje i kaze koju.
Nije nista cudno. Susic je izgubio svlacionicu vec odavno. Tu imas dvije mogucnosti, ili otjerati igraca ili otjerati trenera.

Susic je svojim neznanjem izgubio i navijace, tako da se zna ko pakuje kofere.
To se moglo uraditi na drugi nacin a ne ovako da brukas reprezentaciju.
Jedini koji je ispravno uradio i drzao do svoga je Papac.Vidio da ne stima povuko se i javno rekao vracam se kad se promjeni savez.
ratamahatta

#1544 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ratamahatta »

Spaha je puno dao za ovaj tim, i hvala mu za to, al jedan je kapiten, i zadugo ga niko nece nadmasiti........
hillbill

#1545 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hillbill »

ratamahatta wrote:Spaha je puno dao za ovaj tim, i hvala mu za to, al jedan je kapiten, i zadugo ga niko nece nadmasiti........
hvala mu i dovidenja......bitnija je reprezentacija od njega
hillbill

#1546 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hillbill »

DaysleepeR wrote:ne valja ba sistem vrijednosti u reprezentaciji

taj sistem je pao do sad nebrojeno puta i to uvijek kad je najviše trebalo da proradi
treba dovesti trenera koji ce biti u stanju reci igracu hvala...pa makar to bili dzeko i spaha
safet....je kvaran,seoska varalica ,on to ne moze
Havatar

#1547 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

sinuhe wrote:Kako ga uze Emenike. Ako je vec trebalo biti tako drago mi je da je bas njega.
Emenike Spahicu: hosh da prodjem kroz tebe :mrgreen:
and

#1548 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

hillbill wrote:
DaysleepeR wrote:ne valja ba sistem vrijednosti u reprezentaciji

treba dovesti trenera koji ce biti u stanju reci igracu hvala...pa makar to bili dzeko i spaha
safet....je kvaran,seoska varalica ,on to ne moze
safet šuti,al uvijek bude kako on hoće.protiv nigerije je trebao izvesti najjači sastav :mrgreen:
hillbill

#1549 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hillbill »

vjerujem da mu je iran zadnji put ,,,,,kako hoce
stranac2

#1550 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by stranac2 »

Koji je ovo ulicar i lazni patriota !!!
Post Reply