SDA-All about

Post Reply
S4mpion

#1526 Re: SDA-All about

Post by S4mpion »

Narod BiH je uveliko zatupljen,pa 70% onih koji glasaju za SDA cine to samo zato sto im je zelena boja na zastavi,mjesec i zvijezda svakako,da ne zaboravimo,a to sto za 20 godina nisu ucinili nista,ali bas nista korisno za ovaj narod nema veze,to sto su pokrali sve sto su mogli(i sto nisu mogli),nema veze,to sto su unisitli sve fabrike koje su postojale u BiH,nema veze,samo nek je zelena boja i mjesec i zvijezda na zastavi.-.-
Melami

#1527 Re: SDA-All about

Post by Melami »

S4mpion wrote:Narod BiH je uveliko zatupljen,pa 70% onih koji glasaju za SDA cine to samo zato sto im je zelena boja na zastavi,mjesec i zvijezda svakako,da ne zaboravimo,a to sto za 20 godina nisu ucinili nista,ali bas nista korisno za ovaj narod nema veze,to sto su pokrali sve sto su mogli(i sto nisu mogli),nema veze,to sto su unisitli sve fabrike koje su postojale u BiH,nema veze,samo nek je zelena boja i mjesec i zvijezda na zastavi.-.-
Ne pricaj suplje, SDA nije sama na vlasti bila i nisu jedini koji su bili na vlasti 20 godina. Bilo je tu i Sbih, SDP, HDZ i svi ostali, Sta je to sa SNSD u RS pa ih niko ne pokusava da smjeni i kazni za tu kradju.
SDP je izdala narod i stupila u koaliciju s aonima koje su ONI najvise kudili. HDZom i SBBBIH.
xoxoxo svjesni ste koje ste s*anje napravili i da cete biti donji na narednim izborima, nikad ubjedljivija pobjeda SDA nece biti. Ovo ti pise neko ko je glasao za SDP, stranku najveceg politickog igraca Zlatka.
Skijaš

#1528 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

Melami wrote:SDP je izdala narod i stupila u koaliciju s aonima koje su ONI najvise kudili. HDZom i SBBBIH.
xoxoxo svjesni ste koje ste s*anje napravili i da cete biti donji na narednim izborima, nikad ubjedljivija pobjeda SDA nece biti. Ovo ti pise neko ko je glasao za SDP, stranku najveceg politickog igraca Zlatka.
Prije desetak dana si, kao razočaran, rekao da si za SDP glasao samo za Predsjedništvo, a na ostalim listićima si tražio Radončića i SBB. Ako su fahrovci tebi valjali, kako je tu SDP "izdala narod" ? Molim te pojasni prije nego neko zaključi da je tvoja "razočaranost" SDP-om samo gluma jednog teškaša iz tabora SDA.

Osim toga, najavljivanje "nikad ubjedljivije" pobjede SDA treba nečim i argumentovati jer je valjda logično da će glasač SDP-a sutra glasati za Našu Stranku, šta on ima s SDA ? SDA i SDP mogu paralelno slabiti, glasači prve se mogu okrenuti Radončiću (za čiju stranku i sam kažeš da si glasao) a glasači druge Našoj Stranci. Tako da propast SDP-a može značiti dosta stvari, ali ne i neki podrazumjevajući uspjeh SDA. Jel' tako ?
Melami

#1529 Re: SDA-All about

Post by Melami »

Skijaš wrote:
Melami wrote:SDP je izdala narod i stupila u koaliciju s aonima koje su ONI najvise kudili. HDZom i SBBBIH.
Prije desetak dana si, kao razočaran, rekao da si za SDP glasao samo za Predsjedništvo, a na ostalim listićima si tražio Radončića i SBB. Ako su fahrovci tebi valjali, kako je tu SDP "izdala narod" ? Molim te pojasni prije nego neko zaključi da je tvoja "razočaranost" SDP-om samo gluma jednog teškaša iz tabora SDA.

Osim toga, najavljivanje "nikad ubjedljivije" pobjede SDA treba nečim i argumentovati jer je valjda logično da će glasač SDP-a sutra glasati za Našu Stranku, šta on ima s SDA ? SDA i SDP mogu paralelno slabiti, glasači prve se mogu okrenuti Radončiću (za čiju stranku i sam kažeš da si glasao) a glasači druge Našoj Stranci. Tako da propast SDP-a može značiti dosta stvari, ali ne i neki podrazumjevajući uspjeh SDA. Jel' tako ?
OK, ta ti ima mjesta, al tesko je ocekivati da ce Nasa stranka ili bilo koja manja stranka ostvariti nesto posebno.
SDP I SBBBH stavljam skupa jer tako i jeste al napisem SDP jer su oni ti koji su odnjeli pobjedu.
Ja sam glasao za njih jer nisam htio da budem zatupljen glasa SDA i gledao sam o cemu se prica i obecava, a kao ovi su najvise obecavali od ekonomije i tako te stvari koji nisu vezane za vjeru vec za ekonomiju drzave, i ocekivao sam nesto u tom smislu, medjutim sasvim se suprotno desilo. Takvih su problema imali u sastavljanju vlasti, i tih djavola, ko ce sve znati kako se zovu, parlamenti i tako to. Ekonomije nigdje nema, skolstva, nikakvih radnim mjesta, napretka na bilo kojem polju, samo su igrali i igraju svoje neke politicke igre kao i uvijek do sad, i SDA, i HDZ i svi do sad. Ja ne brnaim SDA< jesu svasta radili da te BOg sacuva, al ono sto ja kazem je da ONI NISU JEDINI, tako da se preko njihovih ledja SVE lomi.
Znaci, nista novo, igraju svoje igre.
Sto mi bosnjaci uvijek moramo biti prvi koji smo najdemkratcniji i pokusavamo biti neutralni na nacionalnoj osnovi i glasamo za neku kofol ekonomiju, dok srbi uvijek guraju svoje, kao i hrvati.
Zlatko je izdajnik ovog naroda, najveci politicki muljator i igrac na svijetu, ni Dodik ni bilo ko drugi mu nije ravan.
Dao bi on Hrvatima cijelu federaciju a ne samo jedan dio. Covjek koji kaze da glas hrvata iz Mostara vrijedi vise od glasa hrvata iz Sarajeva. E pa sta drugo ocekivati.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1530 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

cetmi wrote:Skijaš, mani se gubitnika, pridruži se pobjedničkoj SDA, pa ako Bog da uskoro da dočekamo juriš na Srebrenicu..
:lol: :lol: :lol:
Juriš na Srebrenicu sa SDA na čelu! :shock: :D
Suljo na prvom tenku,šljemafon pokriva uši herojske a Bakir sije smrt bestrzajnim topom iz svog sefa sa
ugrađenim gusjenicama.Šaja i jaran mu crnac haos prave u četničkoj pozadini sa svojom IDV četom. :oops:

P.S.Budnjo kaže zarobljenom četniku:"Gotovi ste,razumiš?" :run:
Skijaš

#1531 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

Melami wrote:
Skijaš wrote:

OK, ta ti ima mjesta, al tesko je ocekivati da ce Nasa stranka ili bilo koja manja stranka ostvariti nesto posebno.
I ti si bio mali, pa si narastao. Ne znam otkud to uvjerenje da su nove inicijative osuđene na propast. SDP je imao stotinjak hiljada glasova, onda Komšić pred kamerama išamara Bakira Izetbegovića i SDP preko noći dobije 300.000 glasova. Bitno je da Naša Stranka djeluje kao ta zdrava alternativa, a ljudi će to s vremenom sigurno prepoznati. Jer demokratija je, birački listić jako oružje a koliko jako, najbolje zna Silajdžić.
SDP I SBBBH stavljam skupa jer tako i jeste al napisem SDP jer su oni ti koji su odnjeli pobjedu.
Ja sam glasao za njih jer nisam htio da budem zatupljen glasa SDA i gledao sam o cemu se prica i obecava, a kao ovi su najvise obecavali od ekonomije i tako te stvari koji nisu vezane za vjeru vec za ekonomiju drzave, i ocekivao sam nesto u tom smislu, medjutim sasvim se suprotno desilo. Takvih su problema imali u sastavljanju vlasti, i tih djavola, ko ce sve znati kako se zovu, parlamenti i tako to. Ekonomije nigdje nema, skolstva, nikakvih radnim mjesta, napretka na bilo kojem polju, samo su igrali i igraju svoje neke politicke igre kao i uvijek do sad, i SDA, i HDZ i svi do sad. Ja ne brnaim SDA< jesu svasta radili da te BOg sacuva, al ono sto ja kazem je da ONI NISU JEDINI, tako da se preko njihovih ledja SVE lomi.
Šta tebe briga što gaze SDA :-D Neka ih poderu, manje štetočina. SDP ubrzano propada jer pokazuju da su im bitna samo kadrovska rješenja. Kad to poklope, dovedu damire fazliće i ugase zvuk, a narod nek' se jebe. Ali nećemo zbog tog žaliti za brankovićima i zukićima. SDA je prevaziđena opcija i korisna samo u onoj mjeri koliko onemogućava da Radončić ojača previše.
Sto mi bosnjaci uvijek moramo biti prvi koji smo najdemkratcniji i pokusavamo biti neutralni na nacionalnoj osnovi i glasamo za neku kofol ekonomiju, dok srbi uvijek guraju svoje, kao i hrvati.
Nađite onda svoje šešelje. Biti protiv nacionalizma ne znači biti neutralan po nacionalnoj osnovi. To je jako pogrešna teza jer je hrvatski biti protiv nacionalizma. Najviše se srpstva drži onaj Srbin koji ne pokušava terorisati nesrpsko stanovništvo. Aleksa Šantić je utjelovljenje srpstva, Milorad Dodik koji pljuje po genocidu i Bošnjacima je izrod. Odbrana srpstva, hrvatstva i bošnjaštva ne vodi nepravdi i ako u jednoj etničkoj grupi (manipulacijama i lažima) prevlada šovinizam, rješenje nije da se i u drugim etničkim grupama traži identičan odgovor.
Zlatko je izdajnik ovog naroda, najveci politicki muljator i igrac na svijetu, ni Dodik ni bilo ko drugi mu nije ravan. Dao bi on Hrvatima cijelu federaciju a ne samo jedan dio. Covjek koji kaze da glas hrvata iz Mostara vrijedi vise od glasa hrvata iz Sarajeva. E pa sta drugo ocekivati.
Govorio je on i gluplje stvari, što ne znači da su istina. Čovjek ima ozbiljne probleme s izražavanjem, htio bi da impresionira anegdotama i izrekama a rezultat svega bude naše traženje nečeg oštrog, da se siječemo dok ga slušamo. A da je kalkulant, jeste. Bez duše i obraza.
Skijaš

#1532 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

možemo li se sad vratiti na temu :-D
Melami

#1533 Re: SDA-All about

Post by Melami »

Pa et ja ne zalim dati glas ni Nasoj stranci, nije problem, hajmo eto svi dati glas za Nasu stranku pa neka senesto promjeni. Od ovih promjena SDPa i SBBBIH nema nista.
HM 2011

#1534 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

]SDP je izdala narod i stupila u koaliciju s aonima koje su ONI najvise kudili. HDZom i SBBBIH.
xoxoxo svjesni ste koje ste s*anje napravili i da cete biti donji na narednim izborima, nikad ubjedljivija pobjeda SDA nece biti. Ovo ti pise neko ko je glasao za SDP, stranku najveceg politickog igraca Zlatka.[/quote]

Osim toga, najavljivanje "nikad ubjedljivije" pobjede SDA treba nečim i argumentovati jer je valjda logično da će glasač SDP-a sutra glasati za Našu Stranku, šta on ima s SDA ? SDA i SDP mogu paralelno slabiti, glasači prve se mogu okrenuti Radončiću (za čiju stranku i sam kažeš da si glasao) a glasači druge Našoj Stranci. Tako da propast SDP-a može značiti dosta stvari, ali ne i neki podrazumjevajući uspjeh SDA. Jel' tako ?[/quote]

OK, ta ti ima mjesta, al tesko je ocekivati da ce Nasa stranka ili bilo koja manja stranka ostvariti nesto posebno.[/quote]

I ti si bio mali, pa si narastao. Ne znam otkud to uvjerenje da su nove inicijative osuđene na propast. SDP je imao stotinjak hiljada glasova, onda Komšić pred kamerama išamara Bakira Izetbegovića i SDP preko noći dobije 300.000 glasova. Bitno je da Naša Stranka djeluje kao ta zdrava alternativa, a ljudi će to s vremenom sigurno prepoznati. Jer demokratija je, birački listić jako oružje a koliko jako, najbolje zna Silajdžić.
Šta tebe briga što gaze SDA :-D Neka ih poderu, manje štetočina. SDP ubrzano propada jer pokazuju da su im bitna samo kadrovska rješenja. Kad to poklope, dovedu damire fazliće i ugase zvuk, a narod nek' se jebe. Ali nećemo zbog tog žaliti za brankovićima i zukićima. SDA je prevaziđena opcija i korisna samo u onoj mjeri koliko onemogućava da Radončić ojača previše.
Nađite onda svoje šešelje. Biti protiv nacionalizma ne znači biti neutralan po nacionalnoj osnovi. To je jako pogrešna teza jer je hrvatski biti protiv nacionalizma. Najviše se srpstva drži onaj Srbin koji ne pokušava terorisati nesrpsko stanovništvo. Aleksa Šantić je utjelovljenje srpstva, Milorad Dodik koji pljuje po genocidu i Bošnjacima je izrod. Odbrana srpstva, hrvatstva i bošnjaštva ne vodi nepravdi i ako u jednoj etničkoj grupi (manipulacijama i lažima) prevlada šovinizam, rješenje nije da se i u drugim etničkim grupama traži identičan odgovor.

prijatelju kad si tako pametan - rekao si sta nije rjesnje - sad reci sta jeste...

ako je sjedi i poklopi se po usima dok ti siluje drzavu - prijedlog - moram ti reci da pogresne stvari predlazes ljudima....
Skijaš

#1535 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

HM 2011 wrote:rekao si sta nije rjesnje - sad reci sta jeste...

ako je sjedi i poklopi se po usima dok ti siluje drzavu - prijedlog - moram ti reci da pogresne stvari predlazes ljudima....
-usloviti direktne pregovore s Dodikom njegovim vraćanjem u okvire civilizacijski prihvatljivih normi. Ne može se razgovarati s nekim ko kaže da su Markale inscenirane, da su Bošnjaci "narod koji nije narod" a da će se državu razvaliti kad se za to stekne uslove na međunarodnoj sceni. Potpuni prekid kontakta nije moguć, ali sve dok se krmak ponaša kako se ponaša, medijator (odnosno OHR) je potreban za razgovor o svakoj temi.
poslušaj ovo
Ovo mi je pjesma najmilija
Srebrenice, grobnico balija

To nisu djeca, to su odrasli ljudi pod šatorom koji su došli da se opuste, a ispred se uhvatilo kolo. Kako je moguće da se ova bolest ovako raširila u srpskom narodu ? Popuštanjem. Kao tumor kojeg niko ne dira u nadi da će sam prestati rasti i nestati. Ljudi jednostavno vide da Dodikovo divljanje prolazi, pomisle da je to OK, da tako treba, da je u redu pjevati o dimijama omotanim oko četničkog redenika i ojha. I ko je kriv za to ? Samo Tihić i Lagumdžija koji tolerišu Dodika i insistiraju na direktnim pregovorima. Oni to hrane, oni svojim popuštanjem jačaju četništvo.

-raditi na stvaranju povoljne ekonomske klime u FBiH. Da se firmu može registrovati za dva dana i sa dva papira, da se podstakne poduzetništvo i inventivnost jer niko normalan neće ulagati vrijeme i pare u sistemu gdje milion parazita čeka da ga zakinu za ovu taksu ili onaj porez. Osim toga, tu su i javni radovi. Evo druga je građevinska sezona otkako je SDP na vlasti u FBiH a koliko kilometara novog autoputa imamo ?

SDP, i pogotovo SDA o kojoj je i čitava ova tema, ne želi napredak, njima stagnacija odgovara, ta podijeljenost društva i lijepo ih zaboli uho zbog činjenice da nema napretka. Jer da im je stalo, pokazali bi da im je stalo.
moke_31

#1536 Re: SDA-All about

Post by moke_31 »

Skijaš wrote:

-usloviti direktne pregovore s Dodikom njegovim vraćanjem u okvire civilizacijski prihvatljivih normi. Ne može se razgovarati s nekim ko kaže da su Markale inscenirane, da su Bošnjaci "narod koji nije narod" a da će se državu razvaliti kad se za to stekne uslove na međunarodnoj sceni. Potpuni prekid kontakta nije moguć, ali sve dok se krmak ponaša kako se ponaša, medijator (odnosno OHR) je potreban za razgovor o svakoj temi.
poslušaj ovo

To nisu djeca, to su odrasli ljudi pod šatorom koji su došli da se opuste, a ispred se uhvatilo kolo. Kako je moguće da se ova bolest ovako raširila u srpskom narodu ? Popuštanjem. Kao tumor kojeg niko ne dira u nadi da će sam prestati rasti i nestati. Ljudi jednostavno vide da Dodikovo divljanje prolazi, pomisle da je to OK, da tako treba, da je u redu pjevati o dimijama omotanim oko četničkog redenika i ojha. I ko je kriv za to ? Samo Tihić i Lagumdžija koji tolerišu Dodika i insistiraju na direktnim pregovorima. Oni to hrane, oni svojim popuštanjem jačaju četništvo.

-raditi na stvaranju povoljne ekonomske klime u FBiH. Da se firmu može registrovati za dva dana i sa dva papira, da se podstakne poduzetništvo i inventivnost jer niko normalan neće ulagati vrijeme i pare u sistemu gdje milion parazita čeka da ga zakinu za ovu taksu ili onaj porez. Osim toga, tu su i javni radovi. Evo druga je građevinska sezona otkako je SDP na vlasti u FBiH a koliko kilometara novog autoputa imamo ?

SDP, i pogotovo SDA o kojoj je i čitava ova tema, ne želi napredak, njima stagnacija odgovara, ta podijeljenost društva i lijepo ih zaboli uho zbog činjenice da nema napretka. Jer da im je stalo, pokazali bi da im je stalo.
Hare se suprostavljao Dodiku. Koliko se sjećam na svaku je njegovu izvalu replicirao i šta je onda bilo????

Svi su bili pametni i govorili kako je to zatezanje odnosa, jačanje Dodika i sl. gluposti, kao da prešućivanje nije još gore, koje se može protumačiti kao da druga strana nema argumentovan odgovor i da je automatski izjava ovog prvog validna itd...

Dakle ti predlažeš da opet glasamo za Hareta :zoka: :zoka: :zoka: :zoka:
Skijaš

#1537 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

moke_31 wrote:
Skijaš wrote:

poslušaj ovo

Hare se suprostavljao Dodiku. Koliko se sjećam na svaku je njegovu izvalu replicirao i šta je onda bilo????

Svi su bili pametni i govorili kako je to zatezanje odnosa, jačanje Dodika i sl. gluposti, kao da prešućivanje nije još gore, koje se može protumačiti kao da druga strana nema argumentovan odgovor i da je automatski izjava ovog prvog validna itd...

Dakle ti predlažeš da opet glasamo za Hareta :zoka: :zoka: :zoka: :zoka:
Nema tog političara koji može ući u konflikt s četnicima ako će mu se u Sarajevu podmetati klipove. Tihić i Lagumdžija su se takmičili u pljuvanju Silajdžića, normalno da će tu Silajdžić ispasti negativac a Dodik pozitivac "s kojim se pak može".
nosara

#1538 Re: SDA-All about

Post by nosara »

Ma ovaj samo trola... Kakvo suprotstavljanje dodiku, nema od toga nista sve dok on dere svake izbore u rs... Nema tu leba, zato je hare i ispusio... Znaju to esdepederi vrlo dobro, ali zna i sda, tako da to nema veze...
Skijaš

#1539 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

nosara wrote:Ma ovaj samo trola... Kakvo suprotstavljanje dodiku, nema od toga nista sve dok on dere svake izbore u rs... Nema tu leba, zato je hare i ispusio... Znaju to esdepederi vrlo dobro, ali zna i sda, tako da to nema veze...
Pa sve dok takvo mišljenje preovladava, napretka i ne može biti.
nosara

#1540 Re: SDA-All about

Post by nosara »

Skijaš wrote:
nosara wrote:Ma ovaj samo trola... Kakvo suprotstavljanje dodiku, nema od toga nista sve dok on dere svake izbore u rs... Nema tu leba, zato je hare i ispusio... Znaju to esdepederi vrlo dobro, ali zna i sda, tako da to nema veze...
Ne znam kakve veze napredak u federaciji ima s tim sto je dodik neodgojeni drzman...? To je vadiona za kriminalce, kako ove iz sda, tako i ove tvoje, hareta i sve koji nerad u federaciji opravdavaju dodikovim lajanjem... Najobicnije prodavanje muda pod bubrege...
Skijaš

#1541 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

nosara wrote:
Skijaš wrote:
Ne znam kakve veze napredak u federaciji ima s tim sto je dodik neodgojeni drzman...? To je vadiona za kriminalce, kako ove iz sda, tako i ove tvoje, hareta i sve koji nerad u federaciji opravdavaju dodikovim lajanjem... Najobicnije prodavanje muda pod bubrege...
Da ponovim :
-usloviti direktne pregovore s Dodikom njegovim vraćanjem u okvire civilizacijski prihvatljivih normi

nosara

#1542 Re: SDA-All about

Post by nosara »

Skijaš wrote:Evo druga je građevinska sezona otkako je SDP na vlasti u FBiH a koliko kilometara novog autoputa imamo ?
Upitaj kad odes po dnevnice... :lol:
moke_31

#1543 Re: SDA-All about

Post by moke_31 »

nosara wrote:
Skijaš wrote:Evo druga je građevinska sezona otkako je SDP na vlasti u FBiH a koliko kilometara novog autoputa imamo ?
Upitaj kad odes po dnevnice... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
miop

#1544 Re: SDA-All about

Post by miop »

Image
Last edited by miop on 10/07/2012 09:58, edited 1 time in total.
Innovation

#1545 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Zlatko Lagumdzija, lider SDP-a
RAT JE ZA SDA BIO I MAJKA I BRAT
Zato je sad sektor ekonomije pripao SBB BiH, oni mogu odlicno raditi taj posao.
Fuj!
S4mpion

#1546 Re: SDA-All about

Post by S4mpion »

Melami wrote:
S4mpion wrote:Narod BiH je uveliko zatupljen,pa 70% onih koji glasaju za SDA cine to samo zato sto im je zelena boja na zastavi,mjesec i zvijezda svakako,da ne zaboravimo,a to sto za 20 godina nisu ucinili nista,ali bas nista korisno za ovaj narod nema veze,to sto su pokrali sve sto su mogli(i sto nisu mogli),nema veze,to sto su unisitli sve fabrike koje su postojale u BiH,nema veze,samo nek je zelena boja i mjesec i zvijezda na zastavi.-.-
Ne pricaj suplje, SDA nije sama na vlasti bila i nisu jedini koji su bili na vlasti 20 godina. Bilo je tu i Sbih, SDP, HDZ i svi ostali, Sta je to sa SNSD u RS pa ih niko ne pokusava da smjeni i kazni za tu kradju.
SDP je izdala narod i stupila u koaliciju s aonima koje su ONI najvise kudili. HDZom i SBBBIH.
Sta sam ja rekao za SDP,sta sam rekao za HDZ,sta sam rekao za SBBiH!?!?!-NISTA.Tvoj komentar nema nikakve veze sa mojim komentarom.SBBiH SDP itd su male mace u odnosu na SDA.SDA je stranka ciji su se celnici obogatili tako sto su prodavali zivote jadne bosanske mladezi koja je ginula bez veze samo zato sto SDA novac od humanitarne nije zeljela usmjeriti na naoruzanje+celnici SDA su tokom rata bili teski podrumasi,a sada se otvara Bristol,BBI,i ona nova zgrada kod zgrade skupstine-sve je to novac stecen ratnim profiterstvom.Za SDA je pretjodni rat bio i majka i otac.Da ne bi pobjegao od teme,postavit cu ti pitanje koje se direktno tice mog komentara:Jesam li nesto pogresno rekao o SDA,ako jesam,navedi sta je pogresno??
Banksy

#1547 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

nosara wrote:
Ma ovaj samo trola... Kakvo suprotstavljanje dodiku, nema od toga nista sve dok on dere svake izbore u rs... Nema tu leba, zato je hare i ispusio... Znaju to esdepederi vrlo dobro, ali zna i sda, tako da to nema veze...
Zašto bi se suprotstavljao svom najboljem poslovnom partneru i prijatelju ... Ne razumijem :?

Banjaluka: Hotel u parku?! .

29 maj 2012

Još jedan stambeno-poslovni kompleks niče u gradu, i to na prostoru od 30.000 kvadratnih metara između ulica Vuka Karadžića, Jovana Dučića, Pave Radana i Prvog Krajiškog Korpusa ili, preciznije, na zelenoj površini kod Medicinske elektronike.

U sklopu prve faze izgradnje, koja je počela proteklog vikenda, radiće se na iskopavanju zemljišta, a planirana je i gradnja tri velika objekta. Jedan od njih trebao bi da bude izgrađen do sredine 2014. godine. Izvođač radova je firma "Butmir" iz Sarajeva.

Potpisan ugovor o izgradnji pet kilometara autoceste koridora Vc

25 maj 2012

Predstavnici konzorcija češke kompanije OHL ŽS i poduzeća Niskogradnja Laktaši

potpisali su danas s Javnim preduzećem Autoceste Federacije BiH

ugovor o izgradnji pet kilometara duge dionice Zvirovići – Kravice na južnom dijelu koridora 5c.

Ugovor je vrijedan 61,6 milion eura,

Prema riječima direktora JP Autocesta FBiH Ensada Karića (SDP),

( ... po cijeni od 25 miliona KM po kilometru, najskuplje na svijetu ...
cijena gradnje jednog kilometra autoceste u Hrvatskoj prosječno stoji 6 milijuna eura)

Innovation

#1548 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Za tebe pitanje. Kuda je i ono malo naoruzanja sto smo mogli provuci,dolazilo? A ovo drugo ti je sve pogresno. :mrgreen:
S4mpion

#1549 Re: SDA-All about

Post by S4mpion »

Innovation wrote:Za tebe pitanje. Kuda je i ono malo naoruzanja sto smo mogli provuci,dolazilo? A ovo drugo ti je sve pogresno. :mrgreen:
Kome je pitanje postavljeno? :?
Melami

#1550 Re: SDA-All about

Post by Melami »

miop wrote:Avaz 2012
Image

Avaz 2008
Image
hahaha prejako.
Post Reply