Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1526 Re: Champions League 2011/12
kaze lik na pocetku pregleda dobro jutro 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1527 Re: Champions League 2011/12
Ne samo da je Kemal Ahmetović najgori sportski komentator u svemiru i okolini nego izgleda da voli i mlade golišave dečke
Jeste čuli debila kad reče da je šteta što nam režiser neće prikazati gologuzog što trči po terenu
koji je to diletant, nevjerovatno... ko da u mahali prijenos radi, a ne na državnoj tv
Jeste čuli debila kad reče da je šteta što nam režiser neće prikazati gologuzog što trči po terenu
koji je to diletant, nevjerovatno... ko da u mahali prijenos radi, a ne na državnoj tv
- BHF_Manijak
#1528 Re: Champions League 2011/12
Manone je prica za sebe, ja goreg golmana dugo ne vidjeh na fudbalskim terenima, a gledo sam ih podosta u premijer ligi BiH recimo...

- cyprus
#1529 Re: Champions League 2011/12
Bravo za APOEL... prvo mjesto. Jedan poraz je moro doć, jebga. Ali biti prvi u grupi protiv značajno kvalitetnijih i jačih klubova je nevjerovatan uspjeh. Ovo je možda i najveće iznenađenje u CL zadnjih godina i najveći uspjeh kiparskog fudbala ikad. Konačno je i Jahić igro od početka i to cijelu utakmicu. Drago mi je što je prošo i Zenit, kako god draži su mi od Porta... Šteta bi bilo da Rusi nemaju predstavnika u osmini finala.
Chelsea konačno pokazo šta može, a bio sam dobro zabrinut za njih. Ipak i dalje mislim da teško mogu baš daleko dogurat ove sezone. Realno četvrtfinale, možda i polufinale ako bude sreće, ali dalje vrlo teško... Ne gotivima plaho Leverkusen, ali kako god drago mi je što su Švabe ispred Španaca... Genk solidan.
Strašno mi je žao Olimpijakosa. Ne gotivim onaj Marseille nikako. Dortmund mi je bio draži do večeras, ali ispali su pravi šupci...
Još jednom čestitam Plzenu na ovjerenom nastupu u EL na proljeće...
Chelsea konačno pokazo šta može, a bio sam dobro zabrinut za njih. Ipak i dalje mislim da teško mogu baš daleko dogurat ove sezone. Realno četvrtfinale, možda i polufinale ako bude sreće, ali dalje vrlo teško... Ne gotivima plaho Leverkusen, ali kako god drago mi je što su Švabe ispred Španaca... Genk solidan.
Strašno mi je žao Olimpijakosa. Ne gotivim onaj Marseille nikako. Dortmund mi je bio draži do večeras, ali ispali su pravi šupci...
Još jednom čestitam Plzenu na ovjerenom nastupu u EL na proljeće...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1530 Re: Champions League 2011/12
E jbg, ne raspravljamo se samo mi o ovome.fosil wrote:Cuj sto bi ih pustili. Pa samo za raju sa sa-x da se mogu rapravljati. I naravno za montere iz Kaknja.
@manic
ne budi pacenik
-
Baudelaire
#1531 Re: Champions League 2011/12
http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... ea-we-have
Isti stil ko Mourinho. Samo sam čekao kad će početi
Isti stil ko Mourinho. Samo sam čekao kad će početi
- tazmaniaBAN4
#1532 Re: Champions League 2011/12
Smorio me komentator sinoc na pregledu LP
Cekam do 12h pregled LP i onda sam htio iskljuciti TV koliko me iznerviro lik! Nezna recenicu sastaviti, pokusava nesto reci a nezna ni sam sta hoce da kaze, petlja jezikom, zamuca, krene jedno da kaze pa istim tonom isprati neki napad pa nastavi istim tonom recenicu... bas smara!!! I jos kad kaze TISUCU

- jasko_ba
#1533 Re: Champions League 2011/12
boris bilić - najsmotaniji i najiritantniji komentator ikadatazmaniaBAN4 wrote:Smorio me komentator sinoc na pregledu LPCekam do 12h pregled LP i onda sam htio iskljuciti TV koliko me iznerviro lik! Nezna recenicu sastaviti, pokusava nesto reci a nezna ni sam sta hoce da kaze, petlja jezikom, zamuca, krene jedno da kaze pa istim tonom isprati neki napad pa nastavi istim tonom recenicu... bas smara!!! I jos kad kaze TISUCU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ne znam po kojim standardima on moze raditi na tv-u, ovo je sramotno
-
bahonnen
#1534 Re: Champions League 2011/12
Što je najgore, skontam kasnije da je na BHT isto bio pregled i čini mi se da je Kemo komentarisao. Jbg. kad od dva zla moraš birati manje odabereš Kemu.jasko_ba wrote:boris bilić - najsmotaniji i najiritantniji komentator ikadatazmaniaBAN4 wrote:Smorio me komentator sinoc na pregledu LPCekam do 12h pregled LP i onda sam htio iskljuciti TV koliko me iznerviro lik! Nezna recenicu sastaviti, pokusava nesto reci a nezna ni sam sta hoce da kaze, petlja jezikom, zamuca, krene jedno da kaze pa istim tonom isprati neki napad pa nastavi istim tonom recenicu... bas smara!!! I jos kad kaze TISUCU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ne znam po kojim standardima on moze raditi na tv-u, ovo je sramotno
Ali kasno skontah, već bilo gotovo.
- Nogatrans
#1535 Re: Champions League 2011/12
Veceras klupa Bayerna dobija sansu malo da igra. Koliko citam dosta igraca ce odmoriti.
Dosta im je Ivica Olic on je inace ekspert po pitanju Manchestera doduse za onog crvenog,al vrlo lako i za plavog.

Dosta im je Ivica Olic on je inace ekspert po pitanju Manchestera doduse za onog crvenog,al vrlo lako i za plavog.
- Manic Psycho
#1536 Re: Champions League 2011/12
ne budi ni ti debilleet wrote:
@manic
ne budi pacenik
- and
#1537 Re: Champions League 2011/12
ne bih se baš složio da im je olić dosta,jer ovi iz mančestera su poznati po puno golova u minuti.Nogatrans wrote:Veceras klupa Bayerna dobija sansu malo da igra. Koliko citam dosta igraca ce odmoriti.
Dosta im je Ivica Olic on je inace ekspert po pitanju Manchestera doduse za onog crvenog,al vrlo lako i za plavog.![]()
city ima bolje igrače od bajerna u punom sastavu ali su ligu prvaka očajno odigrali.
večeras je napoli zaslužio da ide dalje,jer je protiv sitija uzeo 4 boda.
- simonese
#1538 Re: Champions League 2011/12
cuj,City ima bolje igrace od Bayerna u punom sastavu,to ti ozbiljno?and wrote:ne bih se baš složio da im je olić dosta,jer ovi iz mančestera su poznati po puno golova u minuti.Nogatrans wrote:Veceras klupa Bayerna dobija sansu malo da igra. Koliko citam dosta igraca ce odmoriti.
Dosta im je Ivica Olic on je inace ekspert po pitanju Manchestera doduse za onog crvenog,al vrlo lako i za plavog.![]()
![]()
city ima bolje igrače od bajerna u punom sastavu ali su ligu prvaka očajno odigrali.
- Charuga
- Globalni moderator
#1539 Re: Champions League 2011/12
Djaba namigivanje, ohladi se heftu da ne bi ovo povuklo gore stvari i veci odmor.Manic Psycho wrote:ne budi ni ti debil
07. Dec. 2011. 22:11 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Manic Psycho
7 dana
-
Baudelaire
#1540 Re: Champions League 2011/12
Pa u najmanju ruku ima veće zvijezde i igrače koji su slovili za bolje od Bayernovih dok nisu došli u City.
- and
#1541 Re: Champions League 2011/12
vrlo.simonese wrote:cuj,City ima bolje igrace od Bayerna u punom sastavu,to ti ozbiljno?and wrote:ne bih se baš složio da im je olić dosta,jer ovi iz mančestera su poznati po puno golova u minuti.Nogatrans wrote:Veceras klupa Bayerna dobija sansu malo da igra. Koliko citam dosta igraca ce odmoriti.
![]()
da počnemo od napadača.evo kakvo je mišljenje u bayernu
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... change-for
- simonese
#1542 Re: Champions League 2011/12
to je nesto drugo
kad sam ja govorio da Dzeko preseli na Allianz Arenu
a ostali?
a ostali?
- and
#1543 Re: Champions League 2011/12
ne mislim da je edin pogriješio što je otišao u siti.bundesligu je prekucao,trebao mu je novi izazov i motiv,a to je u sitiju dobio.puno je igrački napredovao za ovu godinu.simonese wrote:to je nesto drugo
a ostali?
i ostali,ukupno gledajući,siti je jači.stvarno imaju jača imena.bayern ima dobre igrače,iskustvo i uvijek su nezgodni i opasni.neke nedostatke nadoknađuju borbenošću i trčanjem.riberi i roben su prva imena,ali uvijek su nešto povrijeđeni.
- simonese
#1544 Re: Champions League 2011/12
Mueller prvi strijelac SP-a,Gomez proslu sezonu treci poslje Messia i Ronalda,Schweinsteiger,Lahm,Kroosand wrote:ne mislim da je edin pogriješio što je otišao u siti.bundesligu je prekucao,trebao mu je novi izazov i motiv,a to je u sitiju dobio.puno je igrački napredovao za ovu godinu.simonese wrote:to je nesto drugo
a ostali?
i ostali,ukupno gledajući,siti je jači.stvarno imaju jača imena.bayern ima dobre igrače,iskustvo i uvijek su nezgodni i opasni.neke nedostatke nadoknađuju borbenošću i trčanjem.riberi i roben su prva imena,ali uvijek su nešto povrijeđeni.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1545 Re: Champions League 2011/12
čuj pogriješio što je otišao u City, a ne u Bayern ? Gluho bilo
Čovjek uzima lovu lopatom, igra u lideru najbolje lige na svijetu, što reče and, napredovao je i kao igrač što u Bayernu ne bi nikad jer je tu ligu prerastao u Wolfsburgu, a ne u Bayernu, i eto pogriješio što nije prešao u Bayern
I garant bi Bayern za njega platio 30 miliona nakon što je za Gomeza istresao toliko, kako da ne.. City je jedini klub koji je bio spreman platiti onoliko koliko je Wolfsburg tražio i on nije mogao otići nigdje drugo. Sreća pa se potrefilo da je otišao na pravo mjesto
Čovjek uzima lovu lopatom, igra u lideru najbolje lige na svijetu, što reče and, napredovao je i kao igrač što u Bayernu ne bi nikad jer je tu ligu prerastao u Wolfsburgu, a ne u Bayernu, i eto pogriješio što nije prešao u Bayern
I garant bi Bayern za njega platio 30 miliona nakon što je za Gomeza istresao toliko, kako da ne.. City je jedini klub koji je bio spreman platiti onoliko koliko je Wolfsburg tražio i on nije mogao otići nigdje drugo. Sreća pa se potrefilo da je otišao na pravo mjesto
- and
#1546 Re: Champions League 2011/12
spisak i jednih i drugih,pa uporedi
Joe Hart - Manuel Neuer
Gunnar Nielsen - Jörg Butt
Stuart Taylor - Maximilian Riedmüller
Costel Pantilimon - Rouven Sattelmaier
Aleksandar Kolarov - Breno
Vincent Kompany - Daniel van Buyten
Gael Clichy - Rafinha
Joleon Lescott - Jerome Boateng
Stefan Savic - Philipp Lahm
Nedum Onuoha - Diego Contento
Micah Richards - Holger Badstuber
Kolo Toure -
Pablo Zabaleta -
Owen Hargreaves - Franck Ribery
Adam Johnson - Arjen Robben
Nigel de Jong - Takashi Usami
James Milner - Danijel Pranjic
Samir Nasri - Thomas Müller
David Silva -- David Alaba
Yaya Toure - Luiz Gustavo
---- Bastian Schweinsteiger
----- Toni Kroos
-------- Anatoliy Tymoshchuk
Mario Balotelli - Nils Petersen
Edin Dzeko - Ivica Olic
Sergio Aguero - Mario Gomez
Carlos Tevez (višak,da li bi u bayernu imao mjesta?)
Joe Hart - Manuel Neuer
Gael Clichy - Rafinha
Kolo Toure -
Pablo Zabaleta -
----- Toni Kroos
Edin Dzeko - Ivica Olic
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1547 Re: Champions League 2011/12
Ja bi' vala volio da ode u Bayern. Meni se nekako cini da mu City ne lezi, bolje bi mu bilo nazad u Njemackoj 100%. Bez obzira sto "prekucao" Bundesligu, ipak je tu jos LŠ itd. 
- simonese
#1548 Re: Champions League 2011/12
samo napad je bolji stim da Bayern igra sa jednim spicemand wrote:spisak i jednih i drugih,pa uporedi
Joe Hart - Manuel Neuer
Gael Clichy - Rafinha
Kolo Toure -
Pablo Zabaleta -
----- Toni Kroos
Edin Dzeko - Ivica Olic
- East_side
#1549 Re: Champions League 2011/12
Imena su jedno a uigranost, iskustvo i tradicija drugo.
Po tom prvom su tu negdje a po ovom drugom je Bayern u velikoj prednosti.
Po tom prvom su tu negdje a po ovom drugom je Bayern u velikoj prednosti.
- Bosanski_kralj
#1550 Re: Champions League 2011/12
leet wrote:Ja bi' vala volio da ode u Bayern. Meni se nekako cini da mu City ne lezi, bolje bi mu bilo nazad u Njemackoj 100%. Bez obzira sto "prekucao" Bundesligu, ipak je tu jos LŠ itd.
Da njemu kreiraju onakve šanse, kao što to čine Gomezu, u prosjeku bi Džeko samo u ligi zabijao 40ak golova.