Vic dana 2004/2005/.../2015/20XX

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
StLouis

#1526 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by StLouis »

Kako se zove Branko Kockica kada legne spavati?

Lego kockica.

CRNOGORSKO - BANATSKA SVADBA

ORIGINALNA PRIČA
Svadba u Banatu...Udaje se Jula za Crnogorca. Veliki sto u dvorištu, za stolom puno gostiju. Sa jedne strane stola sve Crnogorci, ima ih jedno dvadeset sa još 40 kg ordenja. Sve se to naglo ka stolu od težine.Sa druge strane stola sede Lale, lepi i debeli. Ustaje jedna starina, pridržava se štapom i počinje svoj govor:
- „Ova vaša Jula ima čast što ulazi u ovako slavnu familiju. Nas Blažo je sin palog borca, narodnog heroja, čiji je djed rašćeriv'o Turke na buljuke kod Mojkovca. A njegova sestričina, od Baja Stričevića njegovog šure snaja, što je pradjed njegove babe protjera Međedoviće, jer je njino pleme bilo spremno na sve. A njegova teta, što je onog Miljana, Dragorovog sina, što je na Durmitoru izda' strica Milića, e da .ebe oca izdajničkog, posjekla kano tikvu, a nu, vaša Jula treba da je srećna što ulazi u ovak'u slavnu familiju, tako da rečem...”

CRNOGORSKA VERZIJA
- „A ono ti je bila svadba u Banat , da je nije bilo niđe! Doša' naš Blažo da priženi nji'ovu Julu. A naš ti je Blažo, visok ka' Lenjin, otac mu narodni heroj, borac još od aprila 1945. Kad smo sjeli za sto, sa naše strane sve soko do sokola, e da sabiramo, ne bi Turaka i mrtvijeh Talijana prebrojali, da .ebe oca očinjeg! I Micun, njegov stričević, što je održa' govor, ne bi ga ni Njegoš bolje održa'! E, ali Međedoviće, i njino pleme što izda' strica Milica, no da ne pričamo sad o tome! A jado moj, a svi ordenje stavili, pa se sjaji, ka' reflektore da su uključili.
A ravno ti je kod njih, jado, da ravnije ne može bit'! A nu, a Julin otac održa' kratki govor, no je reka' da je Jula poštena djevojka, e da su svi koji su se družili s njom, bili zadovoljni! E, tako i treba da bude, kad ulazi u ovako slavnu i poštenu crnogorsku familiju! Živjeli!”

LALINSKA VERZIJA
- „Moram ti kasti, ...š ga, sad kad je sve prošlo, da smo Julu nekako udali! Da je našla nekog našeg, nije! Da je nasla nekog bogataša, nije! E, je.eš ga! Nasla nekog Crnogorca, al' taj je, je.eš ga, pothranjen! Jula može da ga stavi pod mišku! I došla ti njegova familija, skoro sva, mogu ti kasti, al' da ih staviš sve na kantar, bili bi teški k'o kum Pera i njegova Juca! I naneli gvožđa nekog, kažu ordeni, .ebeš ih, svi se savili do zemlje, al' ne skidaju! A zet, nema ga triest kila sa krevetom! Al' nagojićemo mi to! Naša Jula, kako kuva, i nogu od stola bi ugojila! I moram ti kasti, il' sam ja to pogrešno razumeo, a ne bih vol'o, da oni volu da se svadđaju! I posvađali se sa nekim, ...š ga, medvedima, pre trista godina! I imaju neku babu, daleko bilo, koja maše nekom sabljom! I sad oni se hvalu da je ona, o maj, neku glavu odsekla! Al' nisam shvatio da je otišla u zatvor! Čudan neki narod, da ga .ebeš!”

MAĐARSKA VERZIJA
- „Ja sam ti moj Radmila bilo na svadba kod Lalin ćerka Jula. Što sam se rasplakalo od sreća! Moj Janoš se najviše rasplakala! Kaže nema više učiš kod Jula! A mnogo vremena su zajedno učiš! I bili tamo neki Crna Gorica gosti! Mnogo lepi ...ač, ja namigneš tebi, moj Radmila! Ja samo zadigneš suknjo, oni samo izbečiš beonjaca! A mladoženja, moj Radmila, to ne izdržiš u krevet ni pet minuta! Ja to mogu polomiš sa jedna ruka! Joj, istenem! A bilo tamo neki oficir, sa fino sabljica i jedno veliko mustaš! Već se dogovorilo da idemo šetamo Dunav kej! Joj Radmila, seretlek!”

BOSANSKA VERZIJA
- „Joj, jarane, jesam bio na dobrom derneku. Mesa ko drva. Jest da je bila krmetina, al nemoreš pit gologuzo. A cuga prava!!! Iznio čojek vina, a naki Crnogorci donijli domaće loze. Jarane, jest da im je loza dobra, al što oni mogu da seru to malo ko more.
Kad su pričali, matere mi, ko da sam Đeknu gledo... Samo sam se .a...o I presjeko sa pivom i evo sad me glava rastura. Znam da ne ide vino i piva, al, ...ga, zinula guz.ca..Aaaa... Zar ti nisam reko...ama ona kurava Jula se udala za nakog Crnogorca, a on... ko da ga je poplava izbacila, matere mi!”

BEOGRADSKA „ARGO” VERZIJA
- „E, j.b'o te, što je bila žurka kod Majine cimerke Jule! Nisam se bolje provela odavno, .eb'o te! Ona se udala, j.b'o te, za nekog Montenigera, sine, pa on visok metar i žilet, Lenjin je za njega Hakim Olajdzuvon! Pa došli svi sa nekim gvožđem na sakoima, keva da mi đuska pred dragstorom! Pa kad su seli za sto, ...'o te, to se zatreslo k'o zemljotres, ćale da mi jede pesak! A onda matori Monteniger poče da k.nja, fol oni k.rali Turke, ...'o te! Pa sine, njih mrzi da podignu ruku, a 'će ovamo da s...u Turke! Pa su karali Nemce i Italijane, možda sine, ali u trci na sto
metara u beganju! E da vidiš, na kraju, je.'o te, kad ih je Julin matori za.eb'o! Ma znaš, da je Jula radodajka, ona se sazali na svakog frajera, j.b'o te, da mu svega dok si rek'o britva! A što da ne? Jednom se živi, mada ovi kenj.ju da je nebeski život večan! A jel' se javio neko otud razglednicom? Nije! Jel' posl'o neki paket? Nije! Mi da se naživimo ovde, sine, a oni neka se čuvaju za gore! Bole me riba!”

PIROCANSKO-NISKO-VRANJANSKA VERZIJA
- „Beše svadba u Banat . Tamo sam išao kod svastike na spavanje, takoj da ništa nesam plateo. Piće ponesoh što ga dobih od doktor Nestorović, takoj da ni tuj nesam dao đengi. Ama, kičenje!!! AMA, KIčENJE,LJUDIIIIII!!!! Da gu li j.bem, neka ženska ti zakači ovoličnu grančicu i moraš da gi davaš pari!!! Mame im ga natitkam, ne sam uspeo da gi izbegnem! Dadoh deset dinari, ...m gu li, nemadoh dve po pet, inače bih spasiv peticu!! JOOOOJJJJJ!!!! Sedoh za sto, muzika na uvce, eve što ću da gi dam dinar! Ma, ovaj sa harmoniku me gleda k'o siroma' slaninu! Šta sam mu skriveo? Ništa! Nego, 'oće pari, bato! Ko da gi berem sa komšija Tošinu kajsiju! A hrana,ubavaaaaaaaa! I to, meso, bre! Sve džaba! Izeo sam deset parče, stomak sam napuneo do grlče! I jagnjetina, bre, to ni Draža nije imao takoj! Al' me zaklaše načisto sa njihovi običaji! Mnogo bre ovi Severnjaci rastrošni! Kad naiđe mladina kecelja, pa mladina pogača, LELEEEEEEEEEEEEEEEE! Samo gu davaš pari! Ode mi sto dinari, neće se oporavim pet godine! A, mladoženja, da gu li j.bem, gu ne poznavam! Mrsavoooooo, bre! Koj li ga 'rani, ne znavam! A, mlada, lepa, ima šta da zagrliš! I kuva, bre! Kad se vraćav u Pirot, umal' me šlog ne zavati! Poskupeše železnicu, u ...a' ti ja budale! Ko sa metro da se vraćav u Pirot! Će razmislim sledeći put da idem!”

HRVATSKA VERZIJA
„Čuj, stari, pir ti bil vu ne'akvem Banatu! To ti je hrvatska Vojvodina, ne? Kaj me gledaš tak? Ti ne znaš povijest? Još je nadvojvoda Karlo, on ti je bil stanovnik totalno nepoželjan na ovom forumu isključivo zbog porekla! Kaj ne, još tisuću dvijesto pedeset i pete godine, potpisal vu Zagrebu dekret da je Vojvodina hrvatska zemlja! I bil ti je strašno lijep pir, za ne vjerovati, stari moj! I znaš kaj? Julina ti je majka Hrvatica! Je,je! Ozbiljno ti govorim! Ona ti je bila tak lijepa, bila ti je vu crvenoj haljini i bijeloj bluzi, prekrasno, kak šahovnica, ti bokca! A ženik, to ti moram posebno reć! On ti ni visok, tak, šlang bih rekel, sto postotni stanovnik totalno nepoželjan na ovom forumu isključivo zbog porekla!! Crnogorci su gorski Hrvati! Kaj? Ne slazeš se? Ti bokca, pa Boka Kotorska, to ti je bil Gospin Zaljev prije sto godina! Je, je, kaj ne znaš za Sabor vu Ninu, tisuću osamsto devedeset i pete godine? Pa ti niš ne znaš! Joj, pa glazba na piru! Oni su ti svirali stare gradske pjesme! Sve stare zagrebačke, stari moj, sve stare zagrebačke! Cetir'konja debela, jasu sve do Zagreba! Sinoć kad je pao mrak, pošla cura u Kiseljak! Osam tamburaša sa starog Maksimira! I još ti nekaj moram reć, stari moj! Sandžak je hrvatski! Nedvojbeno!!!”

NATO VERZIJA
- „Posle uspešnih pregovora gospodina Ace i gospodina nar. her. Micuna, dogovoreno je sledeće:
U roku od sledećih 96 časova NATO neće zapleniti nijednu svinju iz obora!
NATO šalje posmatrače u spavaću sobu gospođe Jule i gospodina Blaže!
Ovo neće ugroziti uspešan seksualni život ovo dvoje, sem što će svake noći uletati u sobu - vrabac! On će biti, naravno, nenaoružan!
Ukoliko mladenci omanu, posmatrači mogu da se umešaju,ali samo jedan po jedan! Nikako svi odjedanput!
Spavaća soba Blaže i Jule time ništa ne gubi, naprotiv, to je u crnogorskom interesu, jer je Blažo malo zanemoć'o!
Umešavanje sa zadnje Juline strane biće smatrano provokacijom!
Ne bude li pameti, biće sranja!
Ukoliko Blažo pretera, i Jula ostane u drugom stanju,onda:
Gospodin Vesli Klark prihvata da bude kum!
Ako bude žensko, zvaće se Nata, ako bude muško, zvaće se Natanijel!
U svim ostalim varijantama zvaće se Đekna!
Ovaj Sporazum je u duhu ranijeg razgovora Aca-Micun, i sačinjen je u četiri kopije! Ako se domaćin ne pridržava Sporazuma, važi tačka 7., i to onaj deo iza zareza!”

PIJANA VERZIJA
- „Aaaaaaaaaaa...Boli glava...m ti rakiju Živagovnović...Prepio sam pa sam odlepio...A mlada je...suvise debela...a mladoženja suv k'o pršut...A ne da sam se izb'o na ordenje...je.em ti mokru zemlju...ŠTA MI STOJIŠ NA RUCI?!! IDI U PI.DU MATERINU!!!...Da l' sam pis'o?!... Ili nisam?!...E j.bem ti muziku!...Daj da ubijem još jedno pivo...Ma gde je sto, !@#$ mu materina...ŠTA GROK?! ŠTA GROK?!!!! Vidi svinje, j.bem li ti!!...Ma gde sam ja odlut'o?”

:mrgreen:
StLouis

#1527 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by StLouis »

meni jedan od drazih :D

Zabunom dao DOKTOR Muji umJesto sirupA za kašalj, ricinusovo ulje za brzu probavu.
Nakon dva dana, sretnu se oni i pita doktor Muju kašlje li još uvijek, a Mujo će:
N e s m i j e m m m!

:lol:

Lezhi Fata na intenzivnoj njezi. izlazi doktor i kazhe Muji;

--Fata ne izgleda dobro.

--Znam doktore,al' dobro kuha i dobra je s djecom.

:D

Opljachkaju dva Crnogorca banku,bace pare na krevet,sjednu,pa će jedan od njih;
- Ocemo li brojat' il' da chekamo dnevnik?
giordania

#1528 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by giordania »

U spavacoj sobi,muz i zena se spremaju na spavanje.
Taman sto se smjestila ona osjeti kako je on lagano dodiruje rukom.
"Dragi,sutra imam zakazano kod ginekologa i htjela bih da ostanem svjeza."
On se na to okrenu na drugu stranu ali nakon pet minuta ona ponovo osjeti njegovu ruku na sebi.
"Draga.............da li imas zakazano i kod zubara...........?
topcam
Vozim: uzbrdo

#1529 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by topcam »

Pita učiteljica u školi tko zna brojati od 7 do 10. Ivica diže ruku i povika "ja znam, ja znam" i učiteljica mu kaže "ajde reci ti Ivice". I počne Ivica:
- 7, 8, 9, 10.
Pa ga upita učiteljica:
- Dobro, Ivice, a znaš li kako ide dalje?
A Ivica će:
- Kako da ne! Zandar, Dama, kralj i as!

Uči Ivica u školi o poeziji, kad učiteljica počne ispitivati po razredu. Prvo pita jednu djevojčicu da neka kaže neku rimu. Ona izvali neku glupost i sad dođe red na Ivicu pa on kaže:
- Čujte učiteljice, imam ja jednu dobru, ali neću da je kažem dok mi u dnevnik ne upišete peticu.
I učiteljica znatiželjna da čuje šta je to Ivica smislio upisa njemu peticu, pa Ivica sad krene:
- Vidi gnjurca, voda mu do koljena!
Zbuni se učiteljica pa ga upita:
- Pa dobro gdje ti je tu rima?
- Kad dođe plima biće i rima!

Brodski dnevnik

30.11.1883
Jak vjetar nam je rastrgao sva jedra osim jednog. To nas je jako usporilo. Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

01.01.1884
Slavimo novu godinu, jebe nam se za vjetar koji nas baca tamo amo, ne znamo gdje smo jer 25 dana nije bilo čistog neba. Posada je još uvijek dobro raspoložena, cure su dobro.

28.02.1884
U olujnoj noći smo doživjeli brodolom. Spasilo se 30 mornara i kuharica Mary, ružna k'o smrt. Sve cure iz luke su se utopile. Što ćemo bez njih! Spasili smo se na pusti otok.

25.03.1884
Na sreću nas je odnijelo prema jugu, zato nam na pustom otoku nije hladno. Ružna Mary kuha odlično, nekolicina mornara ju je počelo ševiti sa zatvorenim očima, ja to nikako ne bih mogao! Poželio sam joj sve najbolje za Dan žena.

01.05.1884
Mary ševi svih 30 mornara. Otkrio sam da ima divnu dušu punu razumijevanja. Mislim da sam se zaljubio.

02.05.1884
Jutros sam otišao k Mary. Ljubili smo se i bilo je divno. Nakon toga je Mary dala svim mornarima.

30.06.1884
Svaki se dan znojimo zbog jakog sunca. U hladovini se znojimo na Mary. Svaki je dan divan. Kakva sreća da je Mary preživjela.

30.06.1885
Mary je svaki dan (čini mi se) sve ljepša. Iako joj se vidi da teško živi.

30.06.1886
Mary nam više ne mora kuhati. Sada kuha Joe. Hrana je odvratna, no svaki nam dan uljepša Mary jer sada svi stignemo dva ili tri puta dnevno na red.

30.06.1889
Mary je iscrpljena, čini mi se da će biti bolesna.

30.07.1889
Mary je dobila visoku temperaturu. Svi molimo za njeno zdravlje. Zbog visoke temperature njena je ribica toplija za tri stupnja, što je lijepa promjena. Zbog bolesti ju ne ševimo više od jednom dnevno - svaki.

30.08.1889
Mary je u nesvjesti, temperatura 41,2, bojimo se najgorega.

31.08.1889
Mary je umrla. 30 mornara, sami morski vukovi, zajedno sa mnom, plaćemo kao djeca, ne znamo što ćemo bez Mary.

01.09.1889
Pokopali smo Mary. Život je izgubio svoj smisao.

02.09.1889
Kuhar Joe se objesio na kokosovu palmu, Jack i Jim su se potukli, postaje neizdrživo.

03.09.1889
Otkopali smo Mary

:lol:
topcam

#1530 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by topcam »

Provedena je anketa 'zašto muškarci vole oralni seks?'
5 posto je odgovorilo jer im je dobar osjećaj,
5 posto je odgovorilo jer vole osjećaj dominacije,
90posto je reklo da jednostavno uživaju u tišini.

Kako žene kompariraju pridjev velik?
- Velik, veći, taman!

Odlučila princeza da se uda, ali samo za onog koji može 30 puta uzastopce - inače ode glava.
Prijavi se Nijemac. Odradi 10 puta i ne može više - ode glava.
Prijavi se Talijan, odradi 20 puta i ne može više - ode glava.
Prijavi se Bosanac. Kako koji put odradi zabilježi kredom recku na zidu. Stigne on do 29. recke, kad će ti princeza:
-28!
Bosanac odgovara:
-29!
Princeza opet:
-28!
Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida i kaže:
-E sad ćemo ponovo!
topcam

#1531 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by topcam »

Image

Image

Image

Image
Zwanziger

#1532 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by Zwanziger »

Udvara se Crnogorac zgodnoj zenskoj:
-Djevojko znamo li se mi odnekud?
-Ne, bogami!
-Ma tako mi i treba kad ne izlazim iz mercedesa.
Zwanziger

#1533 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by Zwanziger »

Bio simpozij pivara, pa u pauzi išli ljudi nešto popiti.
I sad predstavnik Heinekena naruči Heineken,
onaj iz Goesera naruči Goeser, onaj iz Stele naruci Stelu,
samo Irac iz Guinessa naruči Pepsi.
Pitaju ga ostali: "Pa dobro, kako možeš na simpoziju pivara naručiti Pepsi?"
"Maa... Kad nećete vi pivu, neću ni ja."
Zwanziger

#1534 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by Zwanziger »

Hvali se Englez kako je ženi za rođendan kupio Porsche
koji doseže 100 km/h za 7 sekundi. Francuz kaže na to:
- A ja sam svojoj kupio Ferari i za 5 sekundi ide do 100.
Mujo to sluša pa reče:
- Ja sam svojoj Fati kupio poklon koji za 1 sekundu ide do 100.
Englez i Francuz će uglas:
- Ma nemoguće, pričaš gluposti, to ne postoji! A što si joj to kupio?!
- Vagu. - reče Mujo.
Zwanziger

#1535 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by Zwanziger »

Svađaju se muž i žena:
- Ti budalo sve pare trošiš na piće! - vikne žena.
- Što hoćeš, ti kupuješ maskaru od 50 eura!
- Ali ja je kupujem da ti budem lijepa!
- Pa i ja pijem da mi budeš lijepa!
gladna sam

#1536 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by gladna sam »

black wrote:nije vic al eto :mrgreen:

suze su me oblile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
topcam

#1537 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by topcam »

Što ispadne križanjem pudlice i vučjaka?
Pudlici oči!

Pričaju tata crv i sin crv. Naravno, u govnima su.
Sin crv: Tata, tata, što je ono plavo tamo gore?
Tata crv: To ti je nebo, sine, vidiš kako je lijepo plavo.
Sin crv: A tata, tata, što je ono žuto?
Tata crv: To ti je sunce, sine. Zvijezda koja nas grije, daje nam energiju i omogućava život na zemlji. Vidiš kako lijepo sjaji.
Sin crv: A tata, što je ono zeleno tamo?
Tata crv: To ti je šuma sine. Puno drveća i raznoga bilja. Tamo žive životinje i jako je lijepo.
Sin crv, nakon nekog vremena: A tata, tata, koji mi onda kurac radimo u ovim govnima?
Tata crv: To nam je domovina sine.

Pričaju Slovenka i Bosanka o seksu i Slovenka će Bosanki:
- Moja muž dobro ne jebe.
Kaže Bosanka:
- Valjda misliš reći, "Moj muž dobro ne jebe".
A na to će Slovenka:
- A ne, ne, tvoj muž super jebe!

Kako izgleda inteligentan čovjek u Sloveniji?
Kao turist!

Pita ovca svoga muža:
- Dragi je li istina da vegetarijanci ne jedu meso?
- Da draga, ali zato nam pojedu svu hranu!

Nakon subotnjeg izlaska kćeri s momkom, pita je majka kako je bilo.
I tako priča kćer:
- Moja mama, idemo ti mi do kafića - a mene stid.
- Popili mi piće - a mene stid.
- Kaže on aj'mo se provozat - a mene stid,
- Stavio mi on ruku na grudi - a mene stid.
- Počeo me ljubit - a mene stid.
- Stavi mi ga on - a mene stid.
- Izvadi ga on - a meni krivooo!!!
anonimni clan

#1538 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by anonimni clan »

Živio Mujo u Engleskoj.
Jednom prilikom on se nađe tamo gdje Cristiano Ronaldo dijeli autograme.
Ali Mujo nije htio autogram. On je htio zamoliti Ronalda za jednu uslugu, ali ga ovaj nije slušao.
I tako svaki put kad bi Mujo prišao Ronaldu kada dijeli autograme da mu učini uslugu, ovaj ga je stalno odbijao.
Ronaldu to dosadi i kad je sljedeći put Mujo pitao za uslugu, on mu reče da mu kaže svoju uslugu.
- Ronaldo, hajd kad me vidiš u društvu s mojim prijateljima, dođi se pozdravit sa mnom. - kaže Mujo.
- Ok. - odgovori Ronaldo. I tako jednom prilikom Ronaldo uđe u restoran gdje je Mujo sjedio sa svojim prijateljima.
Ronaldo priđe Muji i upita ga:
- Pa gdje si ti Mujo!
A na to će Mujo: - Bježi ba Ronaldo, dosadan si :D :D
Last edited by anonimni clan on 23/12/2008 16:14, edited 1 time in total.
black

#1539 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by black »

anonimni clan wrote:Živio Mujo u Engleskoj.
Ali Mujo nije htio autogram. On je htio zamoliti Ronalda za jednu uslugu, ali ga ovaj nije slušao.
I tako svaki put kad bi Haso prišao Ronaldu kada dijeli autograme da mu učini uslugu, ovaj ga je stalno odbijao.
Ronaldu to dosadi i kad je sljedeći put Mujo pitao za uslugu, on mu reče da mu kaže svoju uslugu.
- Ronaldo, hajd kad me vidiš u društvu s mojim prijateljima, dođi se pozdravit sa mnom. - kaže Mujo.
- Ok. - odgovori Ronaldo. I tako jednom prilikom Ronaldo uđe u restoran gdje je Mujo sjedio sa svojim prijateljima.
- Pa gdje si ti Mujo!
lapsus tipkus :mrgreen:
lala_sa

#1540 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by lala_sa »

Sjedi Mujo na plazi i smeka zensku sa velikim sesirom na glavi. Lijepa ona, zgodna, plava, a Mujo bulji li bulji. Kad se u po` frke zapali sesir!
Trci Mujo do nje i govori :Gospodjo, gospodjo, gori vam sesir!
Zenska: Was?
Mujo: Haman...
StLouis

#1541 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by StLouis »

Image

StLouis

#1542 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by StLouis »

Image
arzuhal

#1543 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by arzuhal »

StLouis wrote:Image
:lol: :lol: :lol:
E što se nagovori!
belafonte

#1544 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by belafonte »

5 zivotnih faza kod zene

1. Odrasti
2. Dobiti obline
3. Smršaviti
4. Utegnuti se
5. Ko ga jebe
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#1545 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by Šeherzada »

Image
vratnik

#1546 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by vratnik »

seka wrote:Nastala guzva u nekom porodilistu: Hrvat, Slovenac i jedan crnac manje-vise istovremeno dovezli zene na porodjaj. Mladi dezurni ljekar sav se spetljao, treba istovremeno poroditi tri trudnice...

Uza svu guzvu, jos babice pomijesale bebe u radjaonici. Izlazi ljekar u cekaonicu, prilazi sretnim ocevima i kaze:

- Cestitam, svi ste postali ocevi zdravih djecaka.! Ali, znate, imamo
mali problem, od prevelike smo guzve pobrkali djecu, pa ce malo
potrajati dok im ne utvrdimo identitet!

Hrvat ulijece u radjaonicu, uzima malog crnca u narucje i vice:

- Ovaj je moj dok se ne utvrdi koji je Slovenac!!!

:lol: Ubija!
anonimni clan

#1547 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by anonimni clan »

black wrote:
anonimni clan wrote:Živio Mujo u Engleskoj.
I tako svaki put kad bi Haso prišao Ronaldu kada dijeli autograme da mu učini uslugu, ovaj ga je stalno odbijao.
- Pa gdje si ti Mujo!
lapsus tipkus :mrgreen:
Ispravljeno.......... :lol: :lol:
Mrzim viceve o Hasi i Husi......... :D
StLouis

#1548 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by StLouis »

vratnik wrote:
seka wrote:Nastala guzva u nekom porodilistu: Hrvat, Slovenac i jedan crnac manje-vise istovremeno dovezli zene na porodjaj. Mladi dezurni ljekar sav se spetljao, treba istovremeno poroditi tri trudnice...

Uza svu guzvu, jos babice pomijesale bebe u radjaonici. Izlazi ljekar u cekaonicu, prilazi sretnim ocevima i kaze:

- Cestitam, svi ste postali ocevi zdravih djecaka.! Ali, znate, imamo
mali problem, od prevelike smo guzve pobrkali djecu, pa ce malo
potrajati dok im ne utvrdimo identitet!

Hrvat ulijece u radjaonicu, uzima malog crnca u narucje i vice:

- Ovaj je moj dok se ne utvrdi koji je Slovenac!!!

:lol: Ubija!

HAhahahahhah a sto me nasmija :D :lol:
kv99

#1549 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by kv99 »

Oženio se Mujo i za prvu bračnu noc primjeti kako mlada nije baš nevina kako je on mislio i što očekuju svatovi koji čekaju ispred vrata sobe čarsaf da se pokaže. Da se ne bi obrukao i "dokazao" kako je mlada nevina on istisnu čibu i onako razmaza krv da bi ispalo kao da je mladoj "prvi " put. I tako ti on izašao napolje i pokazuje "dokaz" i svatovi svi ponosni, ali jedan stari se malo bolje zagledao i pita: " Mujo bolan, razumijem da je ovo krv ali šta je ovo žuto ovdje" ? a Mujo ce sav ponosan : " Kad Mujo tuca tad i žuč puca" !!! :lol:

( Kontam nešto dok pišem ovaj vic da je pravo birvaktile čim se radi o nevinoj mladoj. Hajd sad nadzi nešto tako ;-) )
JThomas

#1550 Re: Vic dana 2004/2005/2006/2007/2008..

Post by JThomas »

pa eto vidiš da i u vicu nije nevina :lol:
Post Reply