Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tjerajute da mislis da u 2024 godini mama boluje od necega, pise joj se kraj pa nece dozivjeti vjencanje svoje cerke i Ted cmizdri. A mozda je Ted pussy kao sto jeste i cmizdri sto njegova mama ili njegova punica nije dosla na njihovo vjencanje i toga jos pogadja nakon tih svih godina...jer je pussy. Treca opcija da je Robin vec mrtva a ostavila kcerku iza sebe i cmizdri sto Robin nece biti na vjencanju svoje kcerke kada dodje vrijeme.
Koliko znam Lilly se nazivila dobro ne bi reko da je ona umrla ako je iko umro.
Ja sam zadnje tri sezone odgledao tako. Serija na laptopu i slusalica na jedno uho a oci na tv-u i gledam nesto skroz drugo. Postao pravi sitcom pa se ne mere vise gledati ovo privlacenje kraju.
iskreno nije me zanimalo ko je majka... možda to i nije bitno
serija nije toliko loša da je prekinete
ali nije ni toliko dobra da se nadaš novoj sezoni
nekako je na pola pola
iskreno nadao sam se da će je ugasiti da se ne mučem dalje
ali očito da ovakve serije prolaze u americi... a tamo je lova...
kratka je... ništa ne propustiš ako ne pogledaš nekoliko minuta serije...
to su njezine prednosti
Ako gledate na seriju kao dramu ili nesto tako onda nije bila losa .. Ali kao komedija je bila katastrofa
Jos ja kontam dobra epizoda da pogledam ko covjek a ono klinac
ne znam ko je ta geri odakle ga izvukoše, ubacili ga da popune vrijeme, inače bezze epizoda osim na kraju kada govore za neke likove gdje su i šta rade