Komitet za normalizaciju

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#1526 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

FnatiC wrote:LSD moze li jedno pitanje molim te

Pitam ja tebe sta je ovaj komitet do sada uradio dobrog?Aj samo mi nabroj nekoliko stavki
Ništa...ništa dobro nam nije donio, a nanio nam je više zla nego trolist (Iljo, Suljo i Bogdan) zajedno.
Od sad vas zvanicno i otvoreno podržavam u toj svetoj borbi...imate moju puno moralnu podršku.
Izdržite za sve nas :!: vi ste nam jedina nada.
FnatiC

#1527 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

LSD wrote:

Pitam ja tebe sta je ovaj komitet do sada uradio dobrog?Aj samo mi nabroj nekoliko stavki
Ništa...ništa dobro nam nije donio, a nanio nam jeviše zla nego trolist (Iljo, Suljo i Bogdan) zajedno.
Od sad vas zvanicno i otvoreno podržavam u toj svetoj borbi...imate moju puno moralnu podršku.
Ne ozbiljno te pitam i ako mozes/hoces molio bih te da ozbiljno i odgovoris bez ikakve ironije,sarkazma i slicno.
Hvala unaprijed
LSD

#1528 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

FnatiC wrote:
LSD wrote:

Ništa...ništa dobro nam nije donio, a nanio nam jeviše zla nego trolist (Iljo, Suljo i Bogdan) zajedno.
Ne ozbiljno te pitam i ako mozes/hoces molio bih te da ozbiljno i odgovoris bez ikakve ironije,sarkazma i slicno.
Hvala unaprijed
vec sam ti ozbiljno odgovorio
JThomas

#1529 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

i kad ste svi vi isti koji sad pljujete komitet dizali u nebesa, ključna stvar je bila da je osim izmolio dodika da ipak igramo. pametnom i išaret dosta da skonta da je sve u startu šuplja i da će se i dalje igrati kako i koliko politika kaže.

a hordaši mogu prošle godine u ova doba psovati šlagiranog, onda ga za pola godine postavljati za predsjednika države, a za još pola godine ga opet uvijeno pljuvati. a on sve vrijeme ista legenda.
ganjeta

#1530 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

LSD ti ba nisi dobar, ne kontam zašto pokušavaš nešto :roll: .

Nismo mi djeca pa da mislimo da parola, konkretno okačena u subotu nije namjenjena Osimu Ivici, to su vam priče za malu djecu.
Nije Osim bio prošle godine u ovo doba u Želji, ni u savezu pa su mu pjevane retardirane pjesme, a sad kod vas poradila svijest pa to nije upućeno njemu, nego komitetu, al u qurcu.

Koristite svaku prilku da preko jebenog komiteta serete po Ivici, i kontate to niko ne konta :lol: .

Boli vas qrac za Beusa, Begića, Ljubojevića, vama je raka rana Osim i jedan i drugi, pa sad vam je komitet dobro došao, možete pljuvati neofirno, ali svi dobro znaju kome je to upućeno.
LSD

#1531 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

ganjeta wrote:LSD ti ba nisi dobar, ne kontam zašto pokušavaš nešto :roll: .

Nismo mi djeca pa da mislimo da parola, konkretno okačena u subotu nije namjenjena Osimu Ivici, to su vam priče za malu djecu.
Nije Osim bio prošle godine u ovo doba u Želji, ni u savezu pa su mu pjevane retardirane pjesme, a sad kod vas poradila svijest pa to nije upućeno njemu, nego komitetu, al u qurcu.

Koritite svaku prilku da preko jebenog komiteta serete po Ivici, i kontate to niko ne konta :lol: .

Boli vas qrac za Beusa, Begića, Ljubojevića, vama je raka rana Osim i jedan i drugi, pa sad vam je komitet dobro došao, možete pljuvati neofirno, ali svi dobro znaju kome je to upućeno.
Jesam li ja ovo predvidio i najavio (jebo Milana Tarota :D ) prije više od mjesec dana ;-) eto samo to reci i ništa više :-)
Nemoj sad da tražim taj post i datum.
FnatiC

#1532 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Toliko o tebi i tvojoj argumentaciji.
Najnormalnije te pitam da mi navedes nekoliko stvari koje je komitet dobro odradio za vrijeme mandata ti mi ne odgovaras.Mislim mogu ja i iz toga izvuc koliko i sta je komitet uradio.

Pitam te jos jednom a nakon toga ides na "popis" neozbiljnih forumasa.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1533 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

@jthomas

mozda je vama legenda.. :D

"Afera Planinić

Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša"

ovo meni ne moze biti legenda :(
Last edited by Velkoski on 17/10/2011 20:20, edited 1 time in total.
LSD

#1534 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

FnatiC wrote:Toliko o tebi i tvojoj argumentaciji.
Najnormalnije te pitam da mi navedes nekoliko stvari koje je komitet dobro odradio za vrijeme mandata ti mi ne odgovaras.Mislim mogu ja i iz toga izvuc koliko i sta je komitet uradio.

Pitam te jos jednom a nakon toga ides na "popis" neozbiljnih forumasa.
Stavi me na taj svoj "popis" neozbiljnih forumaša, bice mi žao jer ce me takva moralna gromada i velicina smatrati neozbiljnim- ali šta da se radi :roll: iz ove kože se ne može :-)
FnatiC

#1535 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

Pa da imas nabrojati 5 stvari koje je ovaj komitet uradio kako treba zacepio bi ti meni usta davnih dana.
Al posto nemas tj komitet ti nije dao te stvari ti mozes samo zaobilaziti i izbjegavati odgovor.
kokuz_sa

#1536 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

JThomas wrote:i kad ste svi vi isti koji sad pljujete komitet dizali u nebesa, ključna stvar je bila da je osim izmolio dodika da ipak igramo. pametnom i išaret dosta da skonta da je sve u startu šuplja i da će se i dalje igrati kako i koliko politika kaže.

a hordaši mogu prošle godine u ova doba psovati šlagiranog, onda ga za pola godine postavljati za predsjednika države, a za još pola godine ga opet uvijeno pljuvati. a on sve vrijeme ista legenda.
sta ce ga koji qrac moliti..da je tad komitet imao MUDA trebali su dodiku reci odjebi od sporta i kapak..
makar nas tad i suspendovali onda bi bar iznova krenuo NS da bude..a ovako pocinjemo samo da krpimo neke rupe koje se ne mogu krpiti..cak sta vise stanje je kriticnije nego ikad prije..sto se tice mjesanja politikei svega u savez
LSD

#1537 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

FnatiC wrote:Pa da imas nabrojati 5 stvari koje je ovaj komitet uradio kako treba zacepio bi ti meni usta davnih dana.
Al posto nemas tj komitet ti nije dao te stvari ti mozes samo zaobilaziti i izbjegavati odgovor.
Pa vec sam ti rekao da nisu ništa uradili (par postova iznad)...šta hoces više?? ne znam šta treba da napišem samo da bi izbjegao taj tvoj strašni "popis" :?
Slažem se s tobom unaprijed, šta god da napišeš....ništa nisu uradili i moramo tražiti nove i bolje....eto sad.
JThomas

#1538 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

hvala bogu, nismo svi isti.

k'o što rekoh, pametnom i išaret dosta, a hordaši nek' i dalje pljuju, ližu, pa opet pljuju. takav svijet...
LSD

#1539 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

leet wrote:@jthomas

"Afera Planinić

Najteži period njegove igračke karijere svakako je "Afera Planinić" iz 1965. godine i jednogodišnja suspenzija, kada je FK Željezničar prvobitnom odlukom tadašnjeg saveza izbačen u Drugu ligu, a poslije žalbe kažnjen sa oduzimanjem šest bodova. Međutim nakon godinu pauze, vraća se na utakmici protiv FK Radničkog iz Niša"

Predviđam da ce baš ovo boldirano biti naredna parola na sjeveru :-) :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1540 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

JThomas wrote:hvala bogu, nismo svi isti.

k'o što rekoh, pametnom i išaret dosta, a hordaši nek' i dalje pljuju, ližu, pa opet pljuju. takav svijet...

i on je legenda zbog ovog videa ?

sta je onda moj stari ( ne samo moj naravno ) koji je citav rat proveo na liniji ?
FnatiC

#1541 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by FnatiC »

JThomas wrote:hvala bogu, nismo svi isti.

Licno meni je veca legenda Dzilda i ostalih 10000000 ljudi koji su branili zemlju i poginuli za nju.A Ivica Osim je za mene sto i Hanka Paldum Koke i nenadjebivi Dzej :D Javna licnost i nista vise
ultima_palabra

#1542 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

"Afera Planinić

Naravno, pošto ste vi kolektivne moralne gromade koji bi se prije ubili nego naštimali utakmicu :-)
Mislim, budimo realni... znamo mi vrlo dobro šta je pozadina mržnje prema porodici Osim pa i ovome Komitetu :) Ali šta je tu je, valja vam durati.

Ja ne znam željovca koji ima loše mišljenje o Papetu, Hadžiji, Paji... ali nema veze, ne bi valjalo da smo svi isti :)
kokuz_sa

#1543 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by kokuz_sa »

ultima_palabra wrote:

"Afera Planinić

Naravno, pošto ste vi kolektivne moralne gromade koji bi se prije ubili nego naštimali utakmicu :-)
Mislim, budimo realni... znamo mi vrlo dobro šta je pozadina mržnje prema porodici Osim pa i ovome Komitetu :) Ali šta je tu je, valja vam durati.

Ja ne znam željovca koji ima loše mišljenje o Papetu, Hadžiji, Paji... ali nema veze, ne bi valjalo da smo svi isti :)
ja mislim da ces jezik pregristi kad te posjetim na
skandiranje manijaka

"svi u napad mrtav je Hase"

toliko o tome da nemate lose misljenje i da imate respekt prema mrtvim
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1544 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:

onda otidji na onu temu o selektoru :D

o hadziji i paji ja uopste nemam dobro misljenje btw :D

i naravno da ne bi valjalo da smo svi isti ;)
ultima_palabra

#1545 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

kokuz_sa wrote:ja mislim da ces jezik pregristi kad te posjetim na
skandiranje manijaka

"svi u napad mrtav je Hase"

toliko o tome da nemate lose misljenje i da imate respekt prema mrtvim
Taj debilni slogan nije pjevalo 100 ljudi... nažalost jedan od njih je imao megafon, a utakmicu je prenosila TV tako da je ta sramota otišla u javnost :roll:
JThomas

#1546 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

jeste, legenda je. između mnogo stvari i zbog ovog klipa.

i mislim pričamo o namještanju u ex-yu ligi kao nekom argumentu. pa ovo danas je dječija igra i kokošarenje šta je tad bilo. samo sarajevo nije, pretpostavljam :D

al' ja se ubjeđujem sa ljudima koji su prošle godine u ovo doba svi k'o borgovi vjerovali da im zijad blekić pravi evropsko sarajevo...
wickerman

#1547 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by wickerman »

Ali se mora priznati da su ljubitelji lika i djela I.Osima uspijeli okrenuti pravac teme sa komiteta koji ne radi nista na licnost Ivice Osima! :run: :run: :run:
Svaka vam cast i Kalabic bi vam pozavidio...
JThomas

#1548 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

mislim, realno, 99% navijača sarajeva poštuje osima k'o legendu.

ali avaj, stav grupe u ovom trenutku je da on to nije... :lol:
ultima_palabra

#1549 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

JThomas wrote:mislim, realno, 99% navijača sarajeva poštuje osima k'o legendu.

ali avaj, stav grupe u ovom trenutku je da on to nije... :lol:
:lol: Sve si rekao, povlačim se :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1550 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Velkoski »

JThomas wrote:99% navijača sarajeva poštuje osima k'o legendu.

kako da ne :thumbup:

edit : ustvari, mozda 99% onih koji smatraju mirzu varesanovica legendom FKS :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 17/10/2011 20:52, edited 1 time in total.
Locked