Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:
Ne znam, ali čini mi se da lady može opako dobro da skuha.
hvala na komplimentu na nevidjeno/neprobano , sad te stvarno moram nahraniti zbog ovako lijepe izjave.
Pa čini mi se da sam vidio par slika na onoj temi "šta ste skuhali". Izgedalo mi je dobro, valjda ni ukus
nije daleko.
Ovako da se dogovorimo. Napravi kakav bosanski specijalitet za glavno jelo. A za desert možeš
podivljati. Još nisam naišao na slatko koje mi nije sjelo.
dale cooper wrote:
Pa čini mi se da sam vidio par slika na onoj temi "šta ste skuhali". Izgedalo mi je dobro, valjda ni ukus
nije daleko.
Ovako da se dogovorimo. Napravi kakav bosanski specijalitet za glavno jelo. A za desert možeš
podivljati. Još nisam naišao na slatko koje mi nije sjelo.
Zato sam stavila /neprobano.
Ih kad sam ja stavljala slike, ima i 2,3 godine a onda sam skontala da sam sebi previse problema prouzrokovala sa tim i prestala.
ladyblue18 wrote:
Zato sam stavila /neprobano.
Ih kad sam ja stavljala slike, ima i 2,3 godine a onda sam skontala da sam sebi previse problema prouzrokovala sa tim i prestala.
E valja. Znam i sta cu.
Šta je bilo? PP proključao?
Pa vjerovatno je da se veliki broj forumasha više divi onim forumashicama što pišu i stavljaju slike
na "šta ste skuhali" nego onim što raspravljaju o dinamici i suptilnostima ljubavne veze na lj&s
Ja sam ispratila sve 3 sezone MC-a USA, gledala ovaj "nash", gledala malo britanski, i moram reci da ni jedan ne moze opepelit MC Australia. Sta ti ljudi rade i kako je zanimljivo i uzbudljivo sve to gledati, ja uvijek ostanem zakovana za monitor.
a meni sve nekako cini da mene gleda pa reko' mozda smo si obostrano sexy
znam ja da on ima dijete..nikakav problem..volim ja tudju djecu
plain vanilla jes' to ti napravila? to ti pretendujes na predsjednicu fan kluba..