Ti pa ti.Sodom1 wrote:Drug fino sam gore napisao da sam JA(licno,osobno, ili ako znas nemacki persönlich) uvezao auto u novembru, znaci frisko.
Kako se djeca prave , pokazao si na svom primeru saam.Ti sluzbenici su namirisali izgleda da si neki pocetnik i ocerupali te.
Kao ljutis se zalis se kakvi su oni, a ja cu ti reci samo onaj koji daje mito je isti kao onaj koji prima mito,razlike nema.
Nisi nam rekao o kojem se granicnom prelazu radi
Ja sam u decembru 2014 god. uvezao auto i osim Hrvata niko mi nije ni signalizirao da trebam nesto dati. Hrvati su otvoreno trazili(nesto na kavu) i ja sam im dao bez ikakvih problema.
Nasi su zavrsili sve a da nisam ni osjetio da neko nesto ocekuje. Sta se u medjuvremenu desilo, ne znam samo mogu reci da smo duboko zaglibili. Znam da je korupcija zahvatila sve pore drustva ali da je u zadnje vrijeme toliko uzelo maha, ubilo mi je svav optimizam.
p.s. shvati da sam se s'njima sprdao i nonsalantno poigravao i da mi te pare ne znace mnogo/nista nego sam htio da provjerim dokle mogu ici i umjesto da me bar upozore oni su svi cekali neki iznos. Da je to bar neki iznos pa da svako dodje u to iskusenje nego se radi ''o sici''...
...i zavrsavamo sa ovim...i nisam nikakva bekana.