Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:hocete li nam kreditirati lovu za onu prevaru sa onim meksickim restoranom? sumnjam ja da ce od toga ista i biti a i da bude nemam apetit da jedem kod takvih problematicnih ugostitelja. deder vi meni stavite nazad 15 KMcica na moj konto pa da ja nesto drugo uzmem. i budite sretni sto vam kesh ne trazim nazad.
Sačekat ćemo da dobijemo spisak iskorištenih kupona, a onda će novac biti vraćen u obliku eKredita. Trudimo se da niko ne bude oštećen
Sa facebook stranice.
mericak wrote:Trazim savjet; vrijedi li ova ponuda za dubinsko pranje automobila po 40 km? znam da generalno cijenom bi trebala ponuda biti OK, medutim, ne znam nista o toj autopraonici, a na slikama ne vidim nikakvu masinu vec seke sa krpama u rukama....Krpu cu ja uzeti u ruke i besplatno....
Ja uzeo onu raniju ponudu za dubinsko, pogledati u završene ponude, i bio zadovoljan. Napomena važna, uzme nekoliko dana da se sva vlaga izvuče iz auta nakon čišćenja. Bile ljetos najveće vrućine. Ne znam tko bi to radio sad po ovom vremenu- trebat će 15 dana da se auto osuši.
Hvala na odgovoru, nisam znala da bude toliko mokar. Onda cu pricekat iducu godinu
mericak wrote:Trazim savjet; vrijedi li ova ponuda za dubinsko pranje automobila po 40 km? znam da generalno cijenom bi trebala ponuda biti OK, medutim, ne znam nista o toj autopraonici, a na slikama ne vidim nikakvu masinu vec seke sa krpama u rukama....Krpu cu ja uzeti u ruke i besplatno....
Ja uzeo onu raniju ponudu za dubinsko, pogledati u završene ponude, i bio zadovoljan. Napomena važna, uzme nekoliko dana da se sva vlaga izvuče iz auta nakon čišćenja. Bile ljetos najveće vrućine. Ne znam tko bi to radio sad po ovom vremenu- trebat će 15 dana da se auto osuši.
Hvala na odgovoru, nisam znala da bude toliko mokar. Onda cu pricekat iducu godinu
Uopste nije toliko mokro, moj muz je odveo auto u cetvrtak u 08:00 h, do 16:00 h je bio gotov suh. Kad kazem gotov suh, mislim da je njegovo sjediste bilo samo malo vlazno, ali daleko od toga da se mora susiti 15 dana.
I super su ljudi odradili svoj posao...RESPECT!!!
bounty wrote:
Uopste nije toliko mokro, moj muz je odveo auto u cetvrtak u 08:00 h, do 16:00 h je bio gotov suh. Kad kazem gotov suh, mislim da je njegovo sjediste bilo samo malo vlazno, ali daleko od toga da se mora susiti 15 dana.
I super su ljudi odradili svoj posao...RESPECT!!!
upavo tako... ja sam znao oko 9 navece zavrsiti sa autom... u garazai sa otvorenim prozorima, prenoci i ujutro covjek u odjelu ide u sarajeva na posao... a guza nije mokra...
p.s. mozda se desi da se stavi malo vise deterdzenta, a kasnije ne ispere cistom vrucom vodom... tad zna oko 24 sata da se osjeti vlaznost
Ma.Le.Na wrote:aaaaa moj salon na ponudi
sve pohvale za didana add
jos da me teta raza sisa
sad zaozbiljno
def nikad nisam dozivjela bilo kakvu gresku prilikom sisanja
svaki put kad sam promijenila salon...jer mi, u najvecem broju slucajeva, nije bilo usput...njoj sam dolazila da mi ispravi greske i frizuru vrati "na pravi put"
Ma.Le.Na wrote:aaaaa moj salon na ponudi
sve pohvale za didana add
jos da me teta raza sisa
sad zaozbiljno
def nikad nisam dozivjela bilo kakvu gresku prilikom sisanja
svaki put kad sam promijenila salon...jer mi, u najvecem broju slucajeva, nije bilo usput...njoj sam dolazila da mi ispravi greske i frizuru vrati "na pravi put"
ista stvar...najcesce mi nisu usput, al niko mi definitivno ne sredi kosu ko oni, jedino sisanje nakon kojeg ne trebam feniranje