"Ništa ja ne prevodim, ja samo čitam vijeeesti"elSaik wrote:@hz_semir - jesil to sa ćirilice prevodio na hrvatski preko chrome translationa?
Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1526 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
- BegA_
#1527 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
„To su gluposti. Prvi put čujem! Odgovorno tvrdim da NK Travnik nikada nije namjestio ni jednu utakmicu“, rekao je Sarajčić, dodavši:
„Ko je stavio prijateljsku utakmicu na kladionicu? Ko je to uopšte dozvolio? Neka kažnjavaju one koji su to uradili. Još jednom ponavljam – Travnik igra pošteno. Imaju organi koji bi to trebali dokazati, a vjerujem da neće ništa dokazati. Mi smo stabilan premijerligaš i spremamo se za novu sezonu u Premijer ligi BiH!“.
Koja legenda! Popravi mi dan ovom izjavim!

Cuj, ko je to uopste dozvolio?!

„Ko je stavio prijateljsku utakmicu na kladionicu? Ko je to uopšte dozvolio? Neka kažnjavaju one koji su to uradili. Još jednom ponavljam – Travnik igra pošteno. Imaju organi koji bi to trebali dokazati, a vjerujem da neće ništa dokazati. Mi smo stabilan premijerligaš i spremamo se za novu sezonu u Premijer ligi BiH!“.
Koja legenda! Popravi mi dan ovom izjavim!
Cuj, ko je to uopste dozvolio?!
- Obuca9
#1528 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
BegA_ wrote:„Travnik igra pošteno. Imaju organi koji bi to trebali dokazati, a vjerujem da neće ništa dokazati."
-
LSD
#1529 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
hz__semir wrote:BegA_ wrote:„Travnik igra pošteno. Imaju organi koji bi to trebali dokazati, a vjerujem da neće ništa dokazati."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- smoki_choko
#1530 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
pošteno u prvu ligu, nema druge
-
bosnovizija
#1531 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Može li Borac na Grbavici protiv Želje ovjeriti titulu?
Zanimljivo će biti i na Pecari gdje će hercegovački derbi odigrati Široki Brijeg i Zrinjski
Željo traži bodovi kako bi prolongirao slavlje Borca
Premijer liga BiH, 29. kolo
Piše: SportCentar
22.05.2011 u 08:05 sati.
Derbi susret 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu bit će odigran danas sa početkom u 17 sati na stadionu Grbavica gdje će Željezničar ugostiti ekipu Borca.
Aktuelni šampion, trenutno drugoplasirana ekipa naše elite, ugostiti će lidera, koji bi upravo na Grbavici protiv velikog rivala mogao ovjeriti naslov. Naime, Banjalučanima je za potvrdu titule potreban minimalno bod. U slučaju poraza odluka će pasti u posljednjem kolu, kada izabranici trenera Vlade Jagodića dočekuju Leotar.
Zanimljivo će biti i na Pecari gdje će hercegovački derbi odigrati Široki Brijeg i Zrinjski. Timu sa Pecare bodovi su potrebni u borbi za Evropu, a izabranici trenera Blaža Sliškovića odluškivat će i rezultat iz Zvornika gdje će gostovati Sarajevo. Bordo tim je u prošlom kolu u direktnom duelu bio bolji od Širokog, tako da Mirza Varešanović i njegovi izabranici sve drže u svojim rukama.
Sve utakmice 29. kola bit će odigrane u nedjelju sa početkom u 17 sati, a u državna televizija direktno će u kombinovanom prenosu emitovati sliku sa Grbavice i Pecare.
Parovi i sudije
ZENICA: Čelik – Sloboda (Ognjen Valjić)
MOSTAR: Velež – Slavija (Edin Golać)
ZVORNIK: Drina – Sarajevo (Semir Kaplan)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg – Zrinjski (Robert Zrilić)
TREBINJE: Leotar – Budućnost (Vedran Zovko)
SARAJEVO: Željezničar – Borac (Goran Paradžik)
TRAVNIK: Travnik – Rudar (Vladimir Dominković)
GRADAČAC: Zvijezda – Olimpic (Vladimir Bjelica)
Izvor. SC sport.ba
Zanimljivo će biti i na Pecari gdje će hercegovački derbi odigrati Široki Brijeg i Zrinjski
Željo traži bodovi kako bi prolongirao slavlje Borca
Premijer liga BiH, 29. kolo
Piše: SportCentar
22.05.2011 u 08:05 sati.
Derbi susret 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu bit će odigran danas sa početkom u 17 sati na stadionu Grbavica gdje će Željezničar ugostiti ekipu Borca.
Aktuelni šampion, trenutno drugoplasirana ekipa naše elite, ugostiti će lidera, koji bi upravo na Grbavici protiv velikog rivala mogao ovjeriti naslov. Naime, Banjalučanima je za potvrdu titule potreban minimalno bod. U slučaju poraza odluka će pasti u posljednjem kolu, kada izabranici trenera Vlade Jagodića dočekuju Leotar.
Zanimljivo će biti i na Pecari gdje će hercegovački derbi odigrati Široki Brijeg i Zrinjski. Timu sa Pecare bodovi su potrebni u borbi za Evropu, a izabranici trenera Blaža Sliškovića odluškivat će i rezultat iz Zvornika gdje će gostovati Sarajevo. Bordo tim je u prošlom kolu u direktnom duelu bio bolji od Širokog, tako da Mirza Varešanović i njegovi izabranici sve drže u svojim rukama.
Sve utakmice 29. kola bit će odigrane u nedjelju sa početkom u 17 sati, a u državna televizija direktno će u kombinovanom prenosu emitovati sliku sa Grbavice i Pecare.
Parovi i sudije
ZENICA: Čelik – Sloboda (Ognjen Valjić)
MOSTAR: Velež – Slavija (Edin Golać)
ZVORNIK: Drina – Sarajevo (Semir Kaplan)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg – Zrinjski (Robert Zrilić)
TREBINJE: Leotar – Budućnost (Vedran Zovko)
SARAJEVO: Željezničar – Borac (Goran Paradžik)
TRAVNIK: Travnik – Rudar (Vladimir Dominković)
GRADAČAC: Zvijezda – Olimpic (Vladimir Bjelica)
Izvor. SC sport.ba
- cyprus
#1532 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma što sa Pecarebosnovizija wrote:...a u državna televizija direktno će u kombinovanom prenosu emitovati sliku sa Grbavice i Pecare.[/b]
- Obuca9
#1533 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Zato što je još pred početka polusezone dogovoreno koje će se utakmice prenositi i tada je dogovoreno da će biti i ta utakmica, valjda su ljudi mislili da će se jadna lištica još boriti za Evropu, a jadni Zrinjski za opstanak.
- ultima_palabra
#1534 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ako je istina ovo za Travnik, to je za muštuluka 
- lord blackadder
#1535 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
pudingasti efendija Velid " Maletic, koji je sjajno odradio posao protiv Rumunije"
Pu, bijednice!
Sir-Zrin, jedna od onih utakmica 7+. Uplatilo se negdje vani.
Pu, bijednice!
- KPNCTNJAH
#1536 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Igracima Borca preslo u naviku da na Grbavici proslavljaju osvajanje trofeja
- Baltazar_khan
#1537 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
na sred grbavice proslaviše titulu sa majicama na kojim piše republika srpska. koji kompleksaši 
- dinty2
#1538 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Maletic jeste solidno odradio vrijeme provedeno na terenu protiv rumunije..lord blackadder wrote:pudingasti efendija Velid " Maletic, koji je sjajno odradio posao protiv Rumunije"
Pu, bijednice!
Sta je sad ..spaho trebao reci da ovaj veze nema i da ga ne treba vise zvati
ako ga je susic zvao i ako ga jegurbuo u vatru protiv rumuna zbaci da ima pure za toliko minuta za odredjen posao u repki u datoj situaciji.
ne znam jel tebi krivi nesto na maletica ,,zato sto je danas zajedno sa ostatkom borca pokazao zelji sta je fudbal
ili mozda zato sto je pravoslavac ili nesto
- cyprus
#1539 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Čestitke banjalučanima na tituli...
- Baltazar_khan
#1540 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Naprijed Rudar 
- Impavidus
#1541 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ja čudna dana - nedelja, a svi oko mene se deru petaak, petaak...
Opet Banjaljučani na Grbavici slave trofej
Svaka čast komšijama (sa sjevera Grbavice) na onom aplauzu na kraju, dobili su i na Koševu kad smo mi izgubili, fino je vidjeti da se pored svog rivalstva ipak znaju cijeniti neke stvari.
i da, za kraj: EMIR OBUĆA!
Opet Banjaljučani na Grbavici slave trofej
Svaka čast komšijama (sa sjevera Grbavice) na onom aplauzu na kraju, dobili su i na Koševu kad smo mi izgubili, fino je vidjeti da se pored svog rivalstva ipak znaju cijeniti neke stvari.
i da, za kraj: EMIR OBUĆA!
- Obuca9
#1542 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Impavidus wrote:EMIR OBUĆA!
- JThomas
#1543 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
jedino pozitivno i vrijedno pomena danas - što su igrači borca ispraćeni aplauzom. ipak što se toga tiče, mi smo nivo više.
mislim da smo zreli za jedno ispadanje od predstavnika sjeverne irske ili velsa.
mislim da smo zreli za jedno ispadanje od predstavnika sjeverne irske ili velsa.
- smoki_choko
#1544 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
ja mislim da je za prvo ili drugo pretkolo predvidjen neko iz sireg okruzenja nase zemljeJThomas wrote:jedino pozitivno i vrijedno pomena danas - što su igrači borca ispraćeni aplauzom. ipak što se toga tiče, mi smo nivo više.
- JThomas
- Charuga
- Globalni moderator
#1546 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Koga god izvucemo sa ovim timom nema nam prolaska.
- Obuca9
#1547 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Mnoge zanima kakva će biti situacija sa našim klubovima u Evropi iduće sezone, pa evo da krenem redom. Uglavnom, od pozicije na tabeli ovisi iz kojeg pretkola koji klub kreće (u EL), dok od koeficijenata ovisi da li će određeni klub biti nosilac ili ne, u nekom od pretkola.
Liga prvaka
Borac starta od drugog pretkola LP i neće biti nosilac.
Evropska liga
Sigurni učesnici: Sarajevo i Željezničar.
Potencijalni učesnici: Čelik i lištica
Ako Čelik osvoji Kup i dobije licencu, onda će oni i drugoplasirani (Sarajevo/Željezničar) na tabeli igrati u drugom pretkolu, a trećeplasirani (Sarajevo/Željezničar) na tabeli će igrati prvo pretkolo.
U slučaju da Željezničar osvoji Kup (ili Čelik osvoji, ali ne dobije licencu), onda će četvrtoplasirani (lištica) igrati prvo pretkolo, a Sarajevo i Željezničar će igrati u drugom pretkolu.
Toliko o tome ko kreće odakle, kakav će status koji od ovih klubova imati u pretkolima (ako budu igrali u istima).
Prvo pretkolo:
Sarajevo, Željezničar, lištica svi bi bili nosioci.
Drugo pretkolo:
Sarajevo bi bilo nosilac.
Željezničar, Čelik i lištica ne bi bili nosioci.
Treće pretkolo:
Sarajevo, Željezničar, Čelik, lištica ne bi bili nosioci.
Liga prvaka
Borac starta od drugog pretkola LP i neće biti nosilac.
Evropska liga
Sigurni učesnici: Sarajevo i Željezničar.
Potencijalni učesnici: Čelik i lištica
Ako Čelik osvoji Kup i dobije licencu, onda će oni i drugoplasirani (Sarajevo/Željezničar) na tabeli igrati u drugom pretkolu, a trećeplasirani (Sarajevo/Željezničar) na tabeli će igrati prvo pretkolo.
U slučaju da Željezničar osvoji Kup (ili Čelik osvoji, ali ne dobije licencu), onda će četvrtoplasirani (lištica) igrati prvo pretkolo, a Sarajevo i Željezničar će igrati u drugom pretkolu.
Toliko o tome ko kreće odakle, kakav će status koji od ovih klubova imati u pretkolima (ako budu igrali u istima).
Prvo pretkolo:
Sarajevo, Željezničar, lištica svi bi bili nosioci.
Drugo pretkolo:
Sarajevo bi bilo nosilac.
Željezničar, Čelik i lištica ne bi bili nosioci.
Treće pretkolo:
Sarajevo, Željezničar, Čelik, lištica ne bi bili nosioci.
- JThomas
#1548 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
znači beremo kožu na šiljak u drugom pretkolu.
- Obuca9
#1549 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Kako koJThomas wrote:znači beremo kožu na šiljak u drugom pretkolu.
-
north
#1550 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
hz__semir wrote:Kako koJThomas wrote:znači beremo kožu na šiljak u drugom pretkolu.Sve po zaslugama
Znači Sema, Sarajevo i ako bude treće, opet je nosilac u drugom pretkolu? Fino, ako je tako, jako fino