Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aha...ma ajd bolje su neg Retro gdje mi se dzon odvali nakon mjesec...
Na ove sam mislila,bile su oko 100 sad kontam da su snizene posto su snizenja na svakom koraku. http://www.bata.it/trend/safari/safari/144636
harleyquinn wrote:jos ih nisam nasla, pih...
javite ako naidjete
drage zene koje su bile zainteresirane za ovakve cipela (i ja sam bila medju njima ) vidjela sam dosta slicne u planetu, bile su nekih 100 KM, a sad su oko 60 na snizenju, medjutim ja nisam nasla svoj broj
pa eto da znate, ako koga interesuje nek ode pogledat
harleyquinn wrote:jos ih nisam nasla, pih...
javite ako naidjete
drage zene koje su bile zainteresirane za ovakve cipela (i ja sam bila medju njima ) vidjela sam dosta slicne u planetu, bile su nekih 100 KM, a sad su oko 60 na snizenju, medjutim ja nisam nasla svoj broj
pa eto da znate, ako koga interesuje nek ode pogledat
Joj ja sam spazila sandale na snizenju 71KM, wedges, prljavo bijele, dva kaisa na x preko prstiju i kais koji se omota oko noge i zakopca..Samo mi se ta kopca ne svidja. Izgleda kicasto..
Al' mi je pametnije uzeti cizme nego ove sandale.
babyline wrote:ja sam danas vidjela jednu osobu koja je kupila mnogo dobre cizme
doduse bila je potraga za smedjim sandalama i nasla savrsene smedje cizme
babyline wrote:ja sam danas vidjela jednu osobu koja je kupila mnogo dobre cizme
doduse bila je potraga za smedjim sandalama i nasla savrsene smedje cizme
jos je august i ljeto a vi poceli sa cizmama...........